Gebruikers over webshop TechPunt
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenKort maar krachtig.
Xiaomi Mi 50W Powerbank uit de test hier op Tweakers besteld. Makkelijk besteld, zonder onnodige toeters en bellen.
Zelfs tijdens de feestdagen snel in huis in een stevige bubblewrap envelop.
Heel tevreden!
Verpakt in een stevige bubblewrap envelop niks mis met de verpakking. De verzendkosten zijn wel wat aan de forse kant maar gezien het prijspunt van het artikel vergeleken met de concurrentie zeker acceptabel.
AlgemeenAl eerder bij TechPunt besteld, toen erg goed geholpen.
Nu een Xiaomi tablet besteld bij ze.
Webshop mag iets overzichtelijker naar mijn idee, maar met de zoekbalk kom je een heel eind.
Alles verloopt zoals je mag verwachten.
Verzonden via PostNL, laten afleveren bij een PostNL punt, ging helemaal goed.
Verpakking had iets robuuster gemogen, tablet zat nu in de orginele doos, in een bubbel folie envelop.
Bij een eerdere bestelling contact met ze had, werd keurig geholpen.
Dit gaf een goed gevoel om weer bij hun een bestelling te plaatsen.
AlgemeenIk heb een artikel gekocht via de website Techpunt.Overzichtelijke website met goede prijzen.Zeer snelle levering en pakket mooi ingepakt afgeleverd.
AlgemeenZeer voordelige prijs,zeer snelle levering(de volgende dag).Gemakkelijk om te betalen. Fijne website.Uitstekend product.Ik ga zeker terug naar de website.
AlgemeenIk heb hier een xiaomi smart watch besteld. Vroeger heette deze shop volgens mij iets met xiaomiproducts.nl of zo. Toen heb ik er ook meerdere keren wat besteld. Dat is eigenlijk altijd goed gedaan dus vandaar 5 sterren. Je zou kunnen zeggen dat ze ook 5 sterren moeten krijgen vanwege de producten want die zijn echt veel value for money. Maar goed we beoordelen de shop. Bestelproces is eenvoudig. Je krijg geen 10.000 emails als spam. Levering was ook goed geregeld. Krijgt netjes een geprinte factuur (waar zie je dat nog) en ook een pdf bij je bestelling. Je ziet dat ze hun best doen voor een hoge rating. Er zit in het pakketje een postkaartje met "gefeliciteerd met uw product".
VerzendingIk heb em op 12 december om 23 uur gekocht. 13 december is ie opgestuurd. 14 december in de bus via postnl.
AlgemeenIk zal jullie nooit aanraden aan iemand.en ik ga nooit iets meer bestelen van jullie.
Ik voel mee opgelicht en jullie zorgen voor geen oplossing.
Daschcam besteeld.ik moet verzend kosten betalen.en dan krijg ik daschcam die ik nergens kan aansluiten.neem contact op dan krijg ik te horen dat ik iets anders bij moet bestelen.en dat staat erst niet op de site en het is duurder.gevraag terug te sturen.dan moet ik 11.60 betalen voor retour.terwij ik 20 euro betaald had.dus nu moet ik totaal 16 euro betalen om 20 terug te krijgen. Gewoon oplichters. Slecht cominicatie ook.
Ik krijg het niet op tijd.en het gaat mee niet om de verzendin maar het gaat mee over de cominicatie en de service.geen oplosing is gewoon oplichters.
Niet geloven wat er op de site staat.
Niet behoolpzaam.oplichters en geen oplossing.alles wat ze zeggen op de site of lqten zien klopt voor mee niet.
Ik praat over mijn zelf en met mijn ervaring.
AlgemeenSnelle levering met duidelijke communicatie.
Het product (camera) was conform de specs en met een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding.
De levering gebeurde conform beloftes op de website..
Er gebeurde een goede communicatie betreffende de levering.
AlgemeenAlles gekregen zoals besteld en de volgende dag. Je krijgt meteen een t&t, dus lekker geautomatiseerd allemaal.
VerzendingZoals al gezegd, alles netjes in een zo compact mogelijk doos (daar kan menig shop van leren) en de volgende dag.
AlgemeenSteevast scherpe prijzen, snelle levertijden en overzichtelijke webshop. De juiste communicatie op het juiste moment!
VerzendingGoed verpakt, steeds op tijd en netjes op de hoogte gehouden via mail. Zoals het hoort!
AlgemeenAls pas startende Webshop alles overzichtelijk, degelijk en betrouwbaar. Bleek ook nog voor de bestelde tablet de goedkoopste met allerlaagste prijsgarantie. Communicatie over de betaling, bestelling, orderafhandeling buitengewoon goed. Telefonisch contact zeer adequaat en goed, bereikbaarheid prima. Model voor andere webshops! Eindelijk weer een bedrijf met Hollandse nuchterheid waar de klant koning is, chapeau!
VerzendingVia Track and Trace en TP zelf goed op de hoogte gehouden wanneer de avondlevering plaats zou vinden. De belofte op werkdagen voor 20:00 besteld de volgende werkdag geleverd klopt. Het product werd via POSTNL in een jiffy envelop aangeboden. Product heeft de reis goed doorstaan.
KlantenserviceSommige te leveren producten waren niet voorradig, en stonden in de order afwachting status te leveren product. Telefonisch contact hierover ivm de te verwachten levertijd was kort en bondig via een vriendelijke medewerker. Bereikbaarheid is heel goed.
AlgemeenWat spullen gekocht met black friday.
Verzending was prima; vaar wat het was was het prima ingepakt.
Een nadeel vond ik dat er worden alleen maar voordelen benoemd, geen nadelen of neutrale punten, ik maak graag een weloverwogen keuze, en zou dat erg kunnen waarderen.
Ik denk ook dat dat een grote doelgroep is van techpunt; die dat zou waarderen.
AlgemeenZe hadden goede producten die netjes geleverd zijn waarbij je goed op de hoogte gehouden werd van de levering.
VerzendingDe verzending was snel en goed. Ze hielden me netjes op de hoogte van de status.
AlgemeenSchrijf deze ervaring tegen een beloning maar dit beïnvloed totaal niet mijn oprechte mening.
Schrijf veel beoordelingen, zowel positief als negatief op Trustpilot en andere.
Als liefhebber van Xiaomi producten is het fijn om spullen vlot geleverd te kunnen krijgen voor een goede prijs die hetzelfde of niet ver af is van de Aliexpress prijs.
Zal hier zeker vaker gaan bestellen, preorder product wordt later verzonden en heb alvast de 2 andere producten ontvangen uit dezelfde bestelling, top!
De producten waren goed verpakt en zijn in nette staat bezorgd.
Zaterdag besteld, dinsdag aangekomen, stuk sneller natuurlijk dan uit China.
AlgemeenDuidelijke site met een snelle levering ondanks de feestdagen. Een mooi product geleverd en een juiste prijs kwaliteitsverhouding.
VerzendingHet product zat goed in de verpakking en de levering was naar wens en op tijd.
AlgemeenSupersnel geleverd! Zelfs tijdens BF. O.a. Dashcams, verwarmingselementen, LED verlichting en soortgelijke utilities besteld bij Techpunt.
VerzendingVrijdag op BF besteld. Zou maandag worden geleverd (PostNL Pickup). Werd dus de eerstvolgende zaterdag.
KlantenserviceVriendelijk contact gehad. Vriendelijk contact gehad. Vriendelijk contact gehad. Vriendelijk contact gehad. Vriendelijk contact gehad.
AlgemeenTechpunt bood mij een half jaar garantie in ruil voor een leuke review. Het betreft een langdradige maar vriendelijke garantie afhandeling door overmacht bij Techpunt.
Haylou oortjes gingen na bijna 2 jaar kapot. Reparatie niet mogelijk, ik mocht iets nieuws in dezelfde prijsklasse uitzoeken. Helaas waren die tot drie maal toe dead on arrival, ondanks dat het nieuwe gesealde examplaren betrof vanuit de fabriek.
Na klagen kwam Techpunt mij tegemoest door mij te laten kiezen uit twee iets duurdere sets. En op mijn verzoek, door de set eerst te testen alvorens deze op te sturen.
Om een puntje aan te zuigen.
Techpunt verzond de vervangende examplaren steeds snel en zonder gemor. De terugbetaling van mijn verzendkosten ging ook steeds snel, vaak op dezelfde dag dat ik aangaf het teruggestuurd te hebben.
KlantenserviceVriendelijk aan de telefoon en reageerde binnen een paar dagen op email. Zie ook boven
AlgemeenPrima website, het product wat ik wilde hebben was hier goedkoper dan bij de rest.
VerzendingDe verzending ging snel, het volgende dag had ik al het product in huis en die zat ook netjes verpakt.
Algemeendashcam besteld en bevalt zo goed dat ik er nog een ga bestellen,echt een aanrader
Verzendingop tijd aangekomen, zeer tevreden, bestel nog een tweede, kan hem iedereen aanbevelen deze cam
Klantenservicegoede klantenservice, correcte levering, goede prijs kwaliteit verhouding, zeer blij mee, dik tevreden, werkt prima
AlgemeenIk had een smartwatch besteld via Techpunt. Een uur nadat ik hem had besteld zei mijn vriend dat hij hem ook had besteld als cadeau gekocht. Ik heb direct Techpunt gemaild en ik kom hem terug sturen! Ben zeer vriendelijk geholpen en ze waren erg mee werkend!
Ik had in eerste instantie de horloge besteld, omdat het bij Teckpunt goedkoper was dan bij andere media sites. Dus zeker een aanrader om hier te gaan bestellen!!
De verzending ging erg snel, had hem de volgende dag al binnen! Word binnen de afgesproken tijd geleverd
KlantenserviceHele vriendelijke klantenservice en mee werkend en mee denkend over je probleem, je word snel geholpen
AlgemeenEen webshop zoals het hoort te zijn! Ik heb andere (slechte) ervaringen.Zeker voor herhaling vatbaar.
VerzendingCorrecte en snelle Track en Trace. Juiste info is belangrijk om de levering te kunnen inplannen
KlantenserviceEen uiterst vriendelijke en correcte chat ervaring maakt het oplossen van vragen aangenaam. Super ervaring.