Gebruikers over webshop TechPunt
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenEen werkelijk fantastische web-shop. “s Middags ruim voor 20u besteld, volgende ochtend geleverd. Na levering aanvullende vragen mijnerzijds omtrent de installatie direkt uitvoerig beantwoord. Ter verduidelijking werd mij zelfs een duidelijk U-tube filmpje gestuurd.
VerzendingGeheel volgens de advertentie “voor 20u besteld, volgende dag in huis” geleverd. Perfekt verpakt en bezorgd door Post NL
KlantenserviceNa aanvullende vragen omtrent de installatie van de cam aanvullend telefonisch uitvoerig uitgelegd en zelfs filmpjes op gestuurd.
AlgemeenFijne website, met goeie extra opties bij je aankoop. Zo heb ik een MiBand 8 gekocht met een extra bandje.
Werd snel geleverd en mailtjes met de levertijd waren 'on point'
Ideaal als ze ook een klein object verzenden in een kleine verpakking die door de brievenbus past. Spaart het milieu en ik hoef niet per se thuis te zijn.
AlgemeenGoede kwaliteit producten, snelle levering, makkelijk bestelproces, goedkoper dan waar ook, ik zou hier zeker vaker bestellen !
Verzendingik had nog nooit van dit bedrijf gehoord (en dan ben ik toch enigszins sceptisch aangezien er veel dropshippers of oplichters actief zijn op internet) maar nadat ik het verhaal achter het bedrijf gelezen had kreeg ik er toch vertrouwen in en heb een bestelling gedaan, ondanks dat ik wat laat op de middag besteld had werd de order de volgende dag al geleverd, je wordt prima op de hoogte gehouden van het leveringsproces , producten netjes en goed verpakt, ik had een dashcam en installatie kabel besteld en deze was hier zelfs goedkoper dan waar ook, ga hier vaker bestellen, de klantenservice heb ik nog niet nodig gehad aangezien de bestelling netjes geleverd werd en het product goed werkt.
AlgemeenWebsite is overzichtelijk, het is makkelijk een bestelling te plaatsen, producten zijn kwalitatief sterk. Je voelt echt dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt. Daarnaast zijn de producten die ik heb gekocht zeer gebruiksvriendelijk. Dat er weinig informatie qua gebruiksaanwijzing bij zit is niet echt een probleem, want het wijst zich vanzelf.
VerzendingDe producten waren uitstekend verpakt, voelen en zien er kwalitatief sterk uit. Alleen een uitgebreide gebruikersaanwijzing miste ik wel.
AlgemeenUitstekende webshop. Produkten de V opende werkdag in huis. Goed op de hoogte gehouden en de produkten goed verpakt.
VerzendingOp tijd. Goed verpakt en goed op de hoogte gehouden van het verzendproces. Ik zou het aanraden
AlgemeenSnelle en correcte levering. Overzichtelijke website. Direct bevestiging per e-mail en voortgang proces. Tevens track en trace link ontvangen om zending te volgen.
VerzendingSnelle en correcte levering. Direct bevestiging per e-mail. Tevens track en trace link ontvangen om zending te volgen.
AlgemeenMakkelijk te bestellen, goede website, betalen makkelijk. Een goed en overzichtelijk process. Zal Techpunt vaker gebruiken.
VerzendingProduct werdt tijdig verzonden. Product was goed verpakt en werd geleverd wanneer aangegeven. Zeer tevreden.
AlgemeenIk kocht xiaomi producten meestal via Aliexpress, maar via Techpunt.nl zonder gedoen en snel geleverd.
---
Ik heb geen klacht en dus ook geen beeld van de klantenservice maar wat ik wel kan zeggen dat de factuur en de communicatie over het te leveren product prima was.
Verzonden via PostNL prima service zoals je mag verwachten van PostNL. Goed te volgen via de App.
AlgemeenRisico genomen om bij een onbekend bedrijf de XIAOMI Redmi Pad te bestellen. De vestigingsplaats Barneveld gaf mij enig vertrouwen.
TechPunt heeft zeer correct en snel geleverd. Ook orderbevestiging en levering was duidelijk op de mail.
Nu maar hopen dat het product aan mijn wens voldoet.
---
Van hun echte service, dus bij ondersteuning en of klachten heb ik nog geen gebruik gemaakt. Ik hoop en verwacht (gevoel) dat dit goed is.
Exact op de aangegeven tijd en correct geleverd. Meer heb ik er niet aan toe tevoegen.
AlgemeenAl na 2 dg. geleverd in België. Top! Zeer goede en scherpe dashcam en de goedkoopste.
---
Kan niet over klantenservice meepraten gezien dit mijn eerste aankoop is bij Techpunt. Tot heden tevreden.
Levering door PostNL . Zij bellen niet aan en zetten het pakket gewoon aan de deur.
AlgemeenDashcam preordered. Eerst het verkeerde model toegestuurd gekregen. Na contact opgenomen te hebben kunnen terugsturen. Binnen 2 dagen geld terug op mijn rekening. Uiteindelijk juiste model geleverd en die was de volgende dag binnen.
VerzendingSnel opgestuurd. Echter kwam een dure dashcam in een zak-verpakking. Ik had hier een doosje voor verwacht.
KlantenserviceTeruggestuurd met vraag om om te ruilen met het juiste artikel. Ging iets mis waardoor ik mijn geld terug heb gekregen i.p.v. juiste product. Uiteindelijk geen probleem geweest, want ik heb het product opnieuw besteld en het was de volgende dag binnen. Wel fijn dat ze teruggestuurde artikelen heel snel afhandelen.
AlgemeenVeel Xiaomi producten worden via Techpunt verkocht. Ik wilde een (Xiaomi) 70mai A810 dahcam kopen en kwam op hun website uit. Nette set-aanbieding, inclusief achtercamera. Nederlandse eigenaars, dat zit wel oke.
VerzendingHet bestelde product was in backlog, dat wist ik. Na 2 weken een berichtje dat het opgestuurd werd, top. Duurde toch nog een week, niet door Techpunt, maar (jawel, het was weer een rommeltje bij) PostNL. Goed afgehandeld door Techpunt.
KlantenserviceGoed contact, geen gezeur. Hielden mij goed op de hoogte van de voortgang en bleven vriendelijk.
AlgemeenGedurende een jaar meerdere bestellingen geplaatst bij Techpunt.
De prijzen zijn altijd scherp, de voorraden kloppen.
De leveringsbelofte komen ze na!
Al met al een plezierige ervaring bij hun te bestellen.
Eigenlijk weinig op aan te merken.
Alles wat ik besteld heb werd keurig verpakt en kwam op tijd binnen.
Met één uitschieter maar daar kon Techpunt niks aan doen, PostNL had het druk schijnbaar.
AlgemeenJonge webshop, maar doen het keurig, doen wat ze beloven. Product was goedkoper dan bij andere webshops.
Op de site stond bij het artikel keurig dat het niet op voorraad was maar 10 januari werd verwacht.
Netjes op tijd en zonder omdoos, de verpakking van de fabrikant was voldoende. Hier een envelopje met pakbon en verzendadres op gekleefd.
Scheelt weer voor het milieu!
Klantenservice niet nodig gehad. Wel stuurde het bedrijf uit eigen beweging tussendoor nog een reminder dat het een pre-order was en het product pas 10 januari werd verwacht. Uiteindelijk werd het enkele dagen eerder verstuurd.
AlgemeenDe website is overzichtelijk en de bestelprocedure is eenvoudig. Krijg meteen bericht over de betaling.
VerzendingDe verzending van het product is op tijd geleverd. Ze maken waar wat ze zeggen, voor 20.00 uur besteld volgende dag in huis.
AlgemeenEenvoudig om de gewenste producten te vinden, bestellen en af te rekenen. Via zoeken had ik de gewenste producten in een mum van tijd. Bestellen en betalen ging intuïtief.
VerzendingGelukkig was de bezorger voorzichtig met pakket omgegaan. Was milieuvriendelijk verpakt. Zou volgende keer liever een doos zien ivm kwetsbaarheid artikelen. Maar is goed gegaan.
KlantenserviceNa de levering had ik nog een vraag over de door mij bestelde speakers. Het antwoord moest worden uitgezocht. Na het uitzoeken kreeg ik binnen een dag netjes antwoord.
AlgemeenOverzichtelijke site, gemakkelijk te bestellen, je wordt goed op de hoogte gehouden middels track en trace
VerzendingPakket kwam goed verpakt op de juiste datum aan en het Xiaomi Redmi tablet bevalt tot nu toe (paar weken) prima
AlgemeenBij het artikel stond duidelijk aangegeven dat het niet op voorraad was maar op 10 januari verwacht werd. Al zaterdag 6 januari was het op het afhaalpunt. Bleek ook nog eens zonder extra omdoos dus heel milieuvriendelijk!
Mooie prijs ook nog eens, zelfde product op bol stuk duurder. Ga zo door!
Prima levering in de fabrieksverpakking dus zonder extra omdoos, heel milieuvriendelijk. Kunnen andere webshops nog van leren.
KlantenserviceNiet nodig gehad, werd steeds keurig via e-mail op de hoogte gehouden van de status van de order.
AlgemeenHet plaatsen van de bestelling ging gemakkelijk en de informatie over de bevestiging en levering van de bestelling waren goed.
Geen contact gehad met de klantenservice, omdat het product direct naar behoren werkt. Hopelijk is de klantenservice in lijn met de ervaring die ik nu met heb Techpunt.
De bestelling was goed ingepakt en netjes verzonden. Op tijd geleverd met PostNL bij een service punt.
AlgemeenSnelle verzending en scherpe prijzen. Geen gedoe met invoerrechten ed. Vaak goedkoper dan Aliexpress. Helpdesk reageert snel en goed.
VerzendingNetjes verpakt en met track en trace goed te volgen. Bezorging op tijd met PostNL.
KlantenserviceVraag werd snel en professioneel beantwoord via de email binnen een dag reactie. En meteen actie vanuit Techpunt.