TechPunt

Gebruikers over webshop TechPunt

Wat je verwacht van een shop. Besteld en conform op tijd bezorgd. Keurig gedaan. Netjes.

Een bestelling geplaatst, track en trace en op tijd bezorgd. Zoals het hoort.

Zeer goede service en erg klantvriendelijk, tevens kreeg ik bij 1 aankoop mijn geld terug omdat ik twijfelde over welke smartwatch.

Levering was keurig op tijd!, en kon dus snel aan de slag met nieuwe aanwinst.

Had totaal 2 smartwatches besteld en twijfelde over de aankoop van 1 ervan, keurig geld terug, prima!

Bestellen bij TechPunt.nl gaat eenvoudig en snel.
Mijn uitgekozen Xiaomi Smart Band 8 pro was op voorraad zoals vermeld op de site. Het orderproces werd snel uitgevoerd en de status werd middels email gecommuniceerd.
De Smart Band werd reeds de volgende dag afgeleverd door PostNL.
Het product zelf voldoet aan alle verwachtingen en functioneert nu 10 dagen probleemloos en prettig. Overigens is de functionaliteit perfect omschreven op de TechPunt site.
De prijs / kwaliteit verhouding vind ik prima.
De armband heb ik evenwel vervangen door een Milanese band welke prettiger om de pols draagt.
Omdat de hele bestelling perfect werd afgewerkt heb ik de klantenservice niet nodig gehad, geen oordeel dus daar over.

De verzending met PostNL verliep perfect waarbij ik zowel door TechPunt.nl als door PostNL gedetailleerd op de hoogte werd gehouden.

Goede spullen en vlotte service ,een verkeerd artikel werd meteen een retourbiljet voor gemaild en het juiste artikel werd na ontvangst van retour meteen verzonden.

Producten zaten in een verzend envelop met bubbel plastic die was iets beschadigd maar alles was binnenin wel goed verpakt.

Na een telefoontje werd meteen de retourzending geregeld zonder problemen

Het bestelproces was heel soepel en makkelijk. Ik kon alles vinden op de website.
Heel overzichtelijk ingericht!

Het pakketje werd een dag later verzonden dan beloofd. Alles was wel heel netjes verpakt.

Ik heb ook een vraag gesteld via de telefoon aan de klantenservice en daar was meteen iemand te bereiken. Dat was erg fijn en kon ik waarderen

De prijs is altijd goed en dus kijk ik altijd eerst even bij Techpunt voordat ik elders wat bestel.

snelle verzending en tevens goedkoop als het in een brievenbuspakje past.

Voor de aankoop bij vragen zeer goed vriendelijk en deskundig geholpen.
Vragen over toestel wat niet op voorraad was keurig afgehandeld.

In de middag bestelden daags erna binnen 24 uur geleverd.

Vragen voor en en levering goed en netjes beantwoord.
Klantenservice was snel bereikbaar en vriendelijk.

Heb de Xiaomi TV Box S second generation besteld via Techpunt. Deze media kastje is bij deze bedrijf een tientje goedkoper en had deze bestelling binnen 2 dagen binnen. Goede communicatie over de levering in de mailverkeer.

Pakketje opgehaald bij een PostNL punt bij de Bruna. Je id bewijs ook laten zien.

De mensen van Techpunt lieten je op de hoogte regelmatig over je bestelling.

duidelijke website, goede beschrijving van het toestel, correcte prijsopgave ook van de verzendkosten. Lagere prijs dan vergelijkbare website's.

Zoals beloofd op de website: snelle en correcte levering in een degelijke en millieu vriendelijke verpakking.

Via mail wordt je goed op de hoogte gehouden van je bestelling en het traject van je pakje.

Xiaomi powerbank was in de aanbieding. Juiste product voor de juiste prijs en 1,5 dag later netjes geleverd bij een bestelling na 20:00.

Site geeft aan voor 22:00 besteld, volgende dag binnen in NL. Mijn bestelling was na 22:00 geplaatst en kwam daarom 2 dagen later aan. Prima!

Bestelling plaatsen is gemakkelijk evenals het vervolg met de betaling. Een dag later had ik het bestelde al in huis.
Product bevalt goed.

Snelle levering, product was goed verpakt.
Product was er de dag na de bestelling.

Nieuwe webshop met scherpe tarieven.

Mijn eerste ervaring was goed..snelle(!) levering.
Netjes verpakt.

Aanrader. Ga er zeker nog eens bestellen.

Dezelfde dag op de post.
Track email is fijn... Kon ik goed zien wanneer het pakje er was.
Supersnel in huis, sneller dan verwacht.

Snelle levertijd en ruim assortiment, product kwam in goede staat binnen en was goed verpakt.

Snelle verzending met daarbij een goede en vooral accurate tracker. Verder niks aan te klagen

Telefoon besteld, de volgende dag al in huis.
Goede prijs kwaliteitverhouding.
Ik ben zeer tevreden met deze telefoon

---

Geen contact met klanten service gehad, maar het lijkt mij een goed en dynamisch bedrijf

Goed verpakt en verzonden via post nl
Regelmatig een mailtje om het pakket te volgen

Duidelijke website en beschrijving van de producten. Goede en snelle communicatie per mail. Een perfect werkend product tegen een mooie prijs. Wat mij betreft zeker een positieve ervaring.

De producten werden, zoals beloofd, op de website de volgende dag geleverd. Producten waren sealed en in oorspronkelijke doos. Wellicht een verbeterpuntje is om het in een ander doos te doen ter bescherming. In mijn geval kwam het in ieder geval in perfecte staat aan.

Direct na bestelling een bevestigingsmail en verder een mail ontvangen met de tracking, dus voor mij meer dan voldoende.

Zeer tevreden over de communicatie. Reageren snel en correct. Zowel per mail als telefoon. Fijn dat dit soort bedrijven bestaan. Bij de bestelling een kleine korting gekregen. Zonder deze korting ben ik nog steeds uitermate tevreden en had ik dit ook doorgegeven. Goede service mag worden beloond!

Snel opgepakt en dezelfde dag verstuurd. Daarna is het wachten op de verzorger (wat altijd te lang duurt)…

Er word snel gereageerd, zowel per mail als telefoon. Weten waar ze het over hebben.

Snel te vinden, betaling ging probleemloos en de verzending was snel. De prijs was uiteraard ook prima

Op vrijdag besteld en de volgende dag bezorgd bij het afhaalpunt waar ik het een dag later heb gehaald.

Vlotte bestelprocedure, veel betaalmogelijkheden, de beste prijs in de prijsvergelijker voor toestel wat ik wou en reeds de volgende dag geleverd.

Wanneer order voor 20u besteld is,, wordt deze reeds de volgende dag geleverd (ook in België).

Duidelijke info over stappen in bestelproces waarbij je tussentijds updates ontvangt wanneer order verzonden en ook geleverd is.

Goede website, bestelling ging gemakkelijk. Het gezochte product werd op deze website aangeboden tegen de beste prijs.

Zoals beloofd werd het artikel de volgende dag geleverd. Het artikel was keurig verpakt, niets op aan te merken.

Zonder twijfel de allerbeste service ooit. Razendsnelle afwikkeling en levering zonder poespas en zeer kwalitatieve producten. Top service zonder meer. Eindelijk zoals het hoort!

Ook hier volstrekt uniek. DPD liet mij netjes via mail en sms een paar uurtjes op voorhand weten wanneer ze zouden leveren. Hallelujah,.!

Je wordt op een professionele manier ingelicht over de stand van zaken met betrouwbare feedback. Geen toestanden!

Scorekaart voor TechPunt