Gebruikers over webshop TechPunt
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenNieuwe webshop met scherpe tarieven.
Mijn eerste ervaring was goed..snelle(!) levering.
Netjes verpakt.
Aanrader. Ga er zeker nog eens bestellen.
Dezelfde dag op de post.
Track email is fijn... Kon ik goed zien wanneer het pakje er was.
Supersnel in huis, sneller dan verwacht.
AlgemeenSnelle levertijd en ruim assortiment, product kwam in goede staat binnen en was goed verpakt.
VerzendingSnelle verzending met daarbij een goede en vooral accurate tracker. Verder niks aan te klagen
AlgemeenTelefoon besteld, de volgende dag al in huis.
Goede prijs kwaliteitverhouding.
Ik ben zeer tevreden met deze telefoon
---
Geen contact met klanten service gehad, maar het lijkt mij een goed en dynamisch bedrijf
Goed verpakt en verzonden via post nl
Regelmatig een mailtje om het pakket te volgen
AlgemeenDuidelijke website en beschrijving van de producten. Goede en snelle communicatie per mail. Een perfect werkend product tegen een mooie prijs. Wat mij betreft zeker een positieve ervaring.
VerzendingDe producten werden, zoals beloofd, op de website de volgende dag geleverd. Producten waren sealed en in oorspronkelijke doos. Wellicht een verbeterpuntje is om het in een ander doos te doen ter bescherming. In mijn geval kwam het in ieder geval in perfecte staat aan.
KlantenserviceDirect na bestelling een bevestigingsmail en verder een mail ontvangen met de tracking, dus voor mij meer dan voldoende.
AlgemeenZeer tevreden over de communicatie. Reageren snel en correct. Zowel per mail als telefoon. Fijn dat dit soort bedrijven bestaan. Bij de bestelling een kleine korting gekregen. Zonder deze korting ben ik nog steeds uitermate tevreden en had ik dit ook doorgegeven. Goede service mag worden beloond!
VerzendingSnel opgepakt en dezelfde dag verstuurd. Daarna is het wachten op de verzorger (wat altijd te lang duurt)…
KlantenserviceEr word snel gereageerd, zowel per mail als telefoon. Weten waar ze het over hebben.
AlgemeenSnel te vinden, betaling ging probleemloos en de verzending was snel. De prijs was uiteraard ook prima
VerzendingOp vrijdag besteld en de volgende dag bezorgd bij het afhaalpunt waar ik het een dag later heb gehaald.
AlgemeenVlotte bestelprocedure, veel betaalmogelijkheden, de beste prijs in de prijsvergelijker voor toestel wat ik wou en reeds de volgende dag geleverd.
VerzendingWanneer order voor 20u besteld is,, wordt deze reeds de volgende dag geleverd (ook in België).
KlantenserviceDuidelijke info over stappen in bestelproces waarbij je tussentijds updates ontvangt wanneer order verzonden en ook geleverd is.
AlgemeenGoede website, bestelling ging gemakkelijk. Het gezochte product werd op deze website aangeboden tegen de beste prijs.
VerzendingZoals beloofd werd het artikel de volgende dag geleverd. Het artikel was keurig verpakt, niets op aan te merken.
AlgemeenZonder twijfel de allerbeste service ooit. Razendsnelle afwikkeling en levering zonder poespas en zeer kwalitatieve producten. Top service zonder meer. Eindelijk zoals het hoort!
VerzendingOok hier volstrekt uniek. DPD liet mij netjes via mail en sms een paar uurtjes op voorhand weten wanneer ze zouden leveren. Hallelujah,.!
KlantenserviceJe wordt op een professionele manier ingelicht over de stand van zaken met betrouwbare feedback. Geen toestanden!
AlgemeenHeb een bestelling geplaatst op de website www.techpunt.nl en daar mijn Xiaomi rice cooker besteld,na betaling kreeg ik binnen een korte tijd een reactie dat het de volgende dag werdt geleverd.
Kreeg een tack en trace en de zending werdt geleverd tussen de opgegeven tijd.
Super service
Apparaat doet precies waarvoor het gemaakt is en alles met de Xiaomi App verbinden super makkelijk.
KlantenserviceHeb geen direct contact gehad doordat alles online gaat,maar de uitvoering en opvolging van track en trace super gewoon,alles werdt doorgegeven zoals dat zou moeten.
AlgemeenIk heb een Poco X6 Pro gekocht en ik kan deze zeer aanbevelen, heb hiervoor een Oppo Reno X2 maar staat bij deze in zijn schaduw ,andere familie leden hebben deze gezien en waren eigenlijk meteen verliefd op hem,dus zullen er nog wel een paar komen.
Als er 10 sterren waren had ik deze ook gegeven echt een super snel toestel en mooie foto's en video's in hoge kwaliteit.
De service van techpunt staat bekend als zeer goed tot uitstekend zeg maar, snel geleverd precies zoals men belooft.
Alleen maar lof over de afhandeling van mijn bestelling.
Geen klachten en het is niet het eerste product wat ik heb besteld.
Geen toelichting nodig als je eerder geschreven leest.
Maar alleen maar lof over de perfect service/afhandeling
AlgemeenErg fijne webshop. Ik heb 4 plant sensoren gekocht en de levering was ook erg vlot en prima. Vanuit TechPunt zelf is er nog contact opgenomen om een aantal vragen te stellen over mijn gebruik en ze reageren erg netjes terug over opmerkingen of vragen. Zeker een webshop om bij terug te komen!
VerzendingLevering met de bezorger was prima en op tijd. Niet veel op aan te merken.
KlantenserviceKlantenservice was ook zeker prima. Erg vriendelijk personeel. Vragen worden prima en op tijd beantwoord.
AlgemeenUitstekende prijzen, super snelle levering en netjes op de hoogte gehouden over de bezorging.
Het product was netjes en compact verpakt, dat maakte dat ik het in mijn geval zelfs door de brievenbus paste!
Duidelijke informatie, sluit aan op weergegeven bezorgtijd en netjes verpakt.
Ik had, bij een voor mijn gevoel wat kleinere webshop, niet verwacht de volgende dag mijn bestelling al in huis te hebben.
AlgemeenDuidelijke website. Bestelling plaatsen en betalen ging soepel. Ik heb betaald via IDeal. Er waren meer opties beschikbaar.
VerzendingSnelle verzender. Opvolging van het verzendproces was ook zoals te verwachten is tegenwoordig. Zou hier zo nogmaals kopen, zonder twijfel.
AlgemeenEerst had ik online gezocht of deze webshop negatief bekend was. Waarna ik t aandurfde om te bestellen. Ging toch om een hoog bedrag bij een shop die mij onbekend was. Alles is netjes bezorgd. Zondag besteld en dinsdag in huis.
---
Deze niet nodig gehad. Alles was zoals verwacht. Wel bij elke statuswijziging een mail gekregen.
Keurig verpakt en op tijd bezorgd. Via mail op de hoogte gehouden van de status.
AlgemeenPrima webshop voor Xiaomi producten.
Uitsluitende prijs/kwaliteit verhouding.
Verzending gaat ook heel vlug.
Ik zou hier zo weer iets kopen.
Zoals op de website vermeld staat.
Voor 20 uur besteld is de volgende dag in huis.
AlgemeenIk heb hier een xiaomi vochtigheidssensor besteld, op een vrijdagavond om 19.30. De volgende dag lag ie al in de brievenbus. Mooi om te zien dat er webshops zijn die snel kunnen leveren.
Puntje voor verbetering: iets meer info voor de tweaker: firmwareversie en exact product id zou wel fijn zijn. Heb een beetje gegokt, maar het apparaatje connect nu mooi via een custom firmware update lokaal met Home Assistant.
Echt supersnel geleverd in de brievenbus in een envelop met van dat bubbelplastic. Via PostNL.
AlgemeenXiaomi SmartMi Fan 3 gekocht. Snelle levering en prima ondersteuning toen de afstandsbediening niet goed werkte.
Naar mijn weten beste site om spullen van o.a. Xiaomi te kopen (met garantie!)
Geen aan of opmerkingen met betrekking tot de verzending. Op voorraad en was op tijd geleverd.
KlantenserviceWaren wat problemen met het koppelen van de afstandsbediening, maar met wat extra tekst en uitleg hier verder geen problemen mee ondervonden.
AlgemeenBestelling er vlot kunnen plaatsen. Alle nodige info over het product snel en makkelijk beschikbaar.
VerzendingPakje werd geleverd volgens de info aangegeven op de website. Mooi op tijd en voldoende updates via mail.
KlantenserviceHet sporthorloge dat ik bestelde bleek wat groot uit te vallen. Ik kreeg via mail onmiddellijk alle info over de retour en ik kreeg advies over mogelijke andere interessante producten en de mogelijkheden tot omruiling (mits betaling van retourkosten)
AlgemeenEen bestelling plaatsen was heel makkelijk. Ik kon snel mijn gewenste product vinden. Bij elk product staat er een duidelijke omschrijving en kan je voldoende info vinden onder specificaties. Ook bestellen en betalen verliep zonder problemen.
VerzendingLevering was zoals aangegeven op de website, mooi op tijd. Geen enkel probleem mee ervaren.
KlantenserviceGoede en snelle communicatie over retour van het product (sporthorloge). Advies over andere mogelijke opties.