Gebruikers over webshop TechPunt
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenAl meerdere keren onderdelen voor een scooter besteld, telkens snel geleverd en goede kwaliteit! Aangezien ze zowat alle onderdelen beschikbaar hebben, heb ik al veel leven uit een goedkope scooter kunnen halen!
VerzendingSnelle levering, de volgende dag reeds verzonden. Enkel jammer dat BPost geen optie is.
AlgemeenEen jaar geleden kocht ik een Xiaomi IMILAB Smart doorbell van Techpunt voor een goed bedrag, over het jaar heen kreeg ik steeds vaker problemen met de batterij, het ging van eens in de 6 maanden opladen naar elke week, kort hierna laade hij helemaal niet op en gaf de app aan dat het apparaat op 100% zit.
Ik heb techpunt hierover gemaild en gaf aan dat ik zag dat ze op hun website twee jaar garantie bieden vanwege technische problemen en defecten, netjes kreeg ik inderdaad ook een mail terug over wat ik dan zou moeten doen om aanspraak te maken hierop, duidelijk werd mij verteld dat ik dit pakket eerst zelf zou moeten verzenden met alle papieren, order nummer etc en dat ze bij een geconstateerde defect de kosten voor het verzenden zouden terug betalen.
Dit uiteraard gedaan, en wellicht is dan ook het enige minpuntje, ik heb van PostNL tracktrace gezien dat het pakket aangekomen is, maar van Techpunt zelf niets vernomen, waarna ik gemaild heb met Techpunt. Alles was gelukkig in goede orde ontvangen.
Kort erna werd mij medegedeeld dat het apparaat inderdaad defect is, maar dat ze dit product ook niet meer op voorraad hebben, en of ik een alternatief wou.
Na vragen of dit ook dezelfde functionaliteiten heeft ben ik hiermee akkoord gegaan, ze hielpen mij ook om het naar een pakketautomaat te verzenden (dit had mijn voorkeur gezien ik niet altijd thuis ben)
Het vervangende alternatieve product werd die dag zelf nog verzonden en de dag erna kon ik hem ophalen, en verrek hij werkt ook nog goed ook!
Dus ja, zeer tevreden met dit bedrijf, dankjewel voor de goede service!
Snelle levering en wordt gehoor gegeven aan wat mijn voorkeur heeft. Verpakt in een opzich vrij okay verpakking (bubbel wraps etc)
KlantenserviceErg goed, maar het kan beter. Graag zou ik zien wanneer men een retourpakket naar jullie toestuurt dat er een bevestiging wordt verzonden dat het pakket door jullie aangenomen is.
In mijn geval maakte ik mij erg zorgen of het wel of niet aan is gekomen en in welke staat, gelukkig waren de mensen bij de klantenservice erg aardig en meewerkend.
AlgemeenPrima duidelijke website van een topbedrijf. Het artikel was makkelijk te vinden. Goede duidelijke omschrijving die klopt met de werkelijke werking van het apparaat (luchtververser).
De prijs was gunstig en de levertijd was de volgende dag.
Al met al een reden om hier ook de volgende luchtververser te kopen.
Product was verpakt in een stevige doos en kwam zonder beschadigingen. Zeer snelle levering.
AlgemeenWaaier besteld van dik €100
eerst gebeld of hij in een andere kleur leverbaar was ,er werdt gezegd dat dit niet zo was.
Dus dan maar wit besteld 2 weken later is hij er in het zwart op de site alleen nog niet leverbaar weer gebeld met de vraag mij te bellen wanneer hij leverbaar is om hem om te ruilen ,nooit gebeld kan gebeuren ik wilde nog 3 andere waaiers en die waren alleen in het wit ook bij techpunt ,dus nu zijn ze allemaal hetzelfde
Vorige week een helicoptertje besteld voor de lol en die is niet eens aangekomen terwijl er op de mail staat dat hij bezorgd is maar goed het zal wel ik ga er niet eens voor bellen want het was ook maar iets van €30 maar toch erg jammer
Maar mijn waaiers zijn in elk geval geweldig
En 4 van de 5 is een dikke voldoende
1 van de 5 Producten nooit ontvangen maar ook zelf niet gemaild of gebeld het ging maar om iets van €30 alle duurder Producten keurig en snel
AlgemeenOp maandag 10 juni de Redmi Pad Pro 6GB 128GB besteld inclusief accessoires stylus en toetsenbordhoes voor 299,95 euro.Ik vond dit wel 'n goeie deal voor die prijs maar maakte voor de zekerheid toch een screenshot van de website zoals die op maandag 10 juni was, deze is overigens op 12 juni al veranderd qua tekst zag ik die dag.Op 12 juni kreeg ik de bestelling binnen maar zonder de accessoires zoals die wel voor die prijs 299,95 euro op de website stond.Na enkele mail contacten komen ze steeds niet verder dan dat de levering vertraagd is.Nu staat er sinds kort "niet op voorraad".Ik wacht nu al 11 weken,de androidversie is al bijna verouderd!!
Als ik dit had geweten had ik een andere tablet bij Coolblue besteld,wel iets duurder maar daar heb ik
nog nooit problemen gehad.Daar is de service Top!!
Inmiddels 12 weken verder en geen stylus & toetsenbordhoes!!😠
De RedmiPad Pro was op tijd maar ik wacht al 11....12 weken op mijn toetsenbordhoes en stylus!!
KlantenserviceAlleen maar mail contact omdat ik steeds vroeg waar de items blijven,vanuit Techpunt 0,0 initiatief..
AlgemeenVaak gaan dit soort positieve reviews over een goed verlopen levering. Maar eigenlijk blijkt vaak hoe goed (of slecht) zaken zijn geregeld juist als er iets mis gaat. Zoals in mijn geval toen ik een artikel bestelde dat niet meer leverbaar bleek te zijn. Vlot werd een prima vervangend product geleverd met een kleine tegemoetkoming. Kijk, daar heb je wat aan.
En toen PostNL weer eens een potje maakte van de aflevering door een product 'zoek te maken', verstuurde Techpunt meteen opnieuw het product. Kijk, zo hoort het nou. Kunnen anderen nog wat van leren.
Zie hiervoor. Techpunt lost afleverproblemen van PostNL snel op. Ik zal maar niets zeggen over PostNL.
KlantenserviceDe communicatie met Techpunt, in dit geval over de mail, verloopt vlot, glashelder en correct. Geen loze beloftes of vage teksten. Helemaal top.
AlgemeenDuidelijke shop, prima prijzen. Er is best veel productinformatie te vinden over de Xiaomi producten.
VerzendingNetjes verpakt in omdoos, met schokbescherming. De verzending duurde helaas langer dan beloofd, geen idee of dat aan PostNL lag of de webshop. Maar vandaag voor 20:00 besteld, morgen in huis is niet waargemaakt.
AlgemeenGoed en vriendelijk klant contact, telefonisch bereikbaar. Ze bieden inderdaad de laagste prijs garantie als een product elders goedkoper aangeboden wordt. Prima levertijden!
VerzendingDe levering was zeer snel en goed verlopen. (had de bestelling in de avond geplaatst en in de ochtend de dag erop al bezorgd.)
KlantenserviceBinnen 1 minuut al een medewerker aan de telefoon, die ook verstand had van zaken en goed meedacht.
AlgemeenOpengemaakte lege verpakking geleverd door PostNL. PostNL laat je barsten maar Techpunt heeft dit zeer goed en snel opgelost.
VerzendingVerpakking was een bubbeltjes envelope. Zou voldoende moeten zijn maar lijkt dus doelbewust leeggeroofd tijdens de verwerking door PostNL.
KlantenserviceZijn camerabeelden van de bezorger die de lege envelope aan mijn dochter afgeeft maar nog accepteert PostNL geen verantwoordelijkheid.
Één e-mail naar Techpunt was voldoende om een vervangend exemplaar toe gestuurd te krijgen.
AlgemeenVia tweakers de beste deal gevonden bij Techpunt. De website is overzichtelijk, bestellen en betalen in enkele minuten gepiept en aflevering de dag erna. Al met al een aanrader!
VerzendingZending goed verpakt, en snel afgeleverd. Niets op aan te merken.
AlgemeenBetrouwbare webshop waar een bestelling vlotjes verloopt en bezorgd wordt.
Ik krijg een coupon van €10 voor het schrijven van een review, maar ik mag vrij schrijven wat ik wil.
Verzending was er in de beloofde tijd en voldoende beschermend verpakt.
AlgemeenGarantie is op eigen risico. Ik koop enkel nog bij Bol.com
Ik kocht een RoboRock S8 stofzuigerrobot. Deze ging binnen het jaar stuk. De eerste wenkbrauw ging omhoog toen ze mij zelf de verzending lieten betalen want "we betalen enkel terug als het echt stuk is". Op de vraag wat ik dan nog verder diende te testen om daar zeker van te zijn kwam geen antwoord. Het toestel was echt stuk, werd - vermoedelijk - ergens in Polen gerepareerd en is verloren gegaan in transport. Techpunt hield me gewoon aan het lijntje, geen enkele tegemoetkoming.
Ze zijn grof en houden je aan het lijntje. Het verschil met Bol.com is groot
AlgemeenInteressante producten voor een interessante prijs. Hoewel de verzending heel snel is, hebben ze wel de producten van een andere bestelling in m'n doos gestoken. Dat was via de klantenservice heel goed en snel rechtgezet.
VerzendingHet was op tijd, en goed verpakt. Helaas was het het foute product. Menselijke fouten kunnen gebeuren.
KlantenserviceHet probleem van de verzending werd enthousiast, snel en correct verholpen. Aan de telefoon heb ik niet moeten wachten, niet te veel formulieren in te vullen, 2de pakketje snel verzonden. Wat wil je nog meer?
Algemeende volgende dag contact met mij opgenomen. De reden uitgelegd waarom een artikel uit de lijst niet op voorraad was. Het geld werdIk heb de goederen geweigerd binnen 2 dagen teruggestort.
VerzendingIk heb de goederen geweigerd de volgende dag contact met mij opgenomen. De reden uitgelegd waarom een artikel uit de lijst niet op voorraad was. Het geld werd binnen 2 dagen teruggegeven.
Klantenservicede volgende dag contact met mij opgenomen. De reden uitgelegd waarom een artikel uit de lijst niet op voorraad was. Het geld werd binnen 2 dagen teruggegeven.
AlgemeenIk heb rijstkoker besteld bij techpunt. Snelle aanleveren en goed verpakt. En de laagste prijs tov andere bedrijven
VerzendingSnelle aanleveren en op de hoogte gehouden over de status van je bestelling
AlgemeenVoldoende betaalmogelijkheden. Alleen wel jammer dat betaling met Paypal niet gratis is. Dat zou nog een verbetering kunnen zijn.
VerzendingOrder was zéér snel verwerkt en geleverd. Daarnaast werd je steeds op de hoogte gehouden over de status van je order.
Wat ik wel verwarrend vond was dat bij mijn bestelling alles dubbel werd verstuurd. Nu had ik ook in één bestelling twee items besteld die los van elkaar werden verzonden, wellicht is dat de reden.
AlgemeenGemakkelijk bestellen. snelle levering, net voor 20.00 besteld en de volgende werkdag geleverd. product goed verpakt.
Verzendingsnelle levering, net voor 20.00 besteld en de volgende werkdag geleverd. product goed verpakt.
AlgemeenIk ging op de website kijken voor o.a. een fitness tracker, de Mi Band 8 leek een prima deal te zijn, werkte uiteraard met eigen software (app: Mi Fitness), maar ook met Google Fit. Gezien de synchronisatie met andere apps, was dit essentieel.
Ik ging wat verder kijken, en vond ook een weegschaal, tevens ook van Xiaomi (app Mi Fit), ook deze kon synchroniseren.
Wat bleek na heel veel gedoe, deze 2 apparaten werken niet in 1 app, Mi Fit en Mi Fitness zijn niet alleen 2 verschillende apps, maar Mi Fit bestaat niet meer, en het is alsof je een product van een totaal ander merk heb gekocht.
Daarnaast kan de Mi Band 8 niet eens de meest basale dingen synchroniseren, zoals de stappenteller.
Op de website staat hier niets over. Ik heb contact opgenomen maar deze Xiaomi verkoper, beweert gewoon dat het duidelijk op de website staat (is niet waar) en vindt blijkbaar dat ik vooraf erachter had moeten komen dat Mi Fit, iets anders is dan Mi Fitness, dat Mi Fit niet meer bestaat, en dat de synchronisatie tussen de verschillende apps, en bijv Google Fit, niet eens de basis doet.
De verkoper weigert de producten kostenloos terug te nemen, en beweert dat je alleen je geld terug krijgt wanneer het product defect is. Dat de website allerlei foutieve en misleidende informatie heeft, telt niet.
Ik vind dat dit soort foute informatie altijd voldoende reden moet zijn om gratis te kunnen retourneren, maar wanneer je ook nog eens puur een Xiaomi verkoper bent, dan verwacht ik toch wel echt dat je correcte informatie op de site plaatst, en niet moeilijk doet wanneer foute informatie leidt tot een verkeerde koop.
Ik zie wel waarom ik niet benaderd ben om tegen vergoeding een review te plaatsen.
Geen bijzonderheden, gewoon voldoende. Kan er verder niets over zeggen.
KlantenserviceZie verhaal hierboven. Kreeg geen link tot het document van product retourneren wanneer ik dit aangaf, moest dit nogmaals aanvragen. Vervolgens moest dit ook nog uitgeprint worden en ingevuld worden, doe je dit niet snel genoeg dan krijg je niets meer terug. Nogal bizar als je het onnodig moeilijk maakt om te retourneren.
Verder geen melding van ontvangst van het retour pakket.
AlgemeenHeb de XIAOMI mi band 8 besteld via de website van TechPunt.
Duidelijk, veel mogelijkheden tot betalen en bezorgen. Zelfs brievenbuspakje. Hierdoor had ik de smartwatch al de volgende dag in de brievenbus, bezorgd door Post.nl
En dat voor de laagste prijs t.o.v. andere bekende bedrijven. Techpunt jullie verdienen 10 punten! ( max)
Via track en trace op de hoogte. Goed beschermd verpakt inclusief bon en handleiding .
AlgemeenBenodigde via Google gevonden bij TechPunt.
Bestelling was snel geplaats en via ideal betaling gedaan wat ook probleemloos verliep.
Binnen 3 dagen item thuis ontvangen met track en trace.
Al met al, alles prima!
Binnen 3 dagen thuis geleverd met track en trace. Item was prima verpakt.