Gebruikers over webshop TechPunt
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenBestellen is makkelijk door de uitgebreide productbeschrijvingen op de website van Xiaomi. Het proces verloopt stapsgewijs waardoor bestellen niet moeilijk is
VerzendingDe doorlooptijd is kort en je wordt tijdens het afleverproces op de hoogte gehouden van de status. Xiaomi verzend met track en tracé.
AlgemeenBestellen ging makkelijk. Product wat ik zocht was op voorraad en betaling ging via de standaard iDeal optie ook eenvoudig.
KlantenserviceIk bestelde witte oortjes, want de zwarte waren niet op voorraad. Een dag later gebeurde er iets vreemds. Ik kreeg een mail dat de bestelling verzonden was. En vlak daarna een mail 'dat ik waarschijnlijk al had gezien dat de oortjes niet meer op voorraad waren....'. Dat had ik natuurlijk niet gezien, want de oortjes die ik koos waren op voorraad en er was een mail dat de bestelling verzonden was. De communicatie daarna verliep prima. Er werd een alternatief geboden en toen ik dat niet wilde was het geld snel retour. Vandaar toch nog een voldoende.
AlgemeenIk had wat vragen over het product, maar die werden helder en snel beantwoord. De bestelling verliep soepel, snel geleverd. Helemaal goed.
AlgemeenNa informatie via telefoon en email mijn bestelling voor een Viofo A129 2CH geplaatst. De wijze van bestellen en betalen verliep soepel en al snel kreeg ik een track en trace code via email.
VerzendingLevering heel snel en keurig verpakt.
KlantenserviceBij het betalen met creditcard bleek dat er kosten aan waren verbonden (is verboden). Via een e-mail dit gemeld en mij is beloofd dat na levering dit op mijn rekening terug gestort zou worden. Binnen een dag is dit ook gedaan dus ik kan niet anders zeggen als netjes en correct verzorgd.
AlgemeenAlles netjes geleverd de dag na de bestelling (zoals aangegeven op de website).
Goede omschrijving van de producten.
AlgemeenSnelle reactie op vragen zowel telefonisch als E-mail. Eerlijke antwoorden op vragen. Website nog niet aangepast op extra kosten als je per creditcard betaald maar dit wordt direct terug gestort.
VerzendingSnelle levering en zoals afgesproken
KlantenserviceContacten verlopen netjes en snel men doet wat men belooft
AlgemeenEen stofzuiger hier gekocht. In goede staat ontvangen. Website is overzichtelijk. Product klopt zoals word beschreven op de site.
VerzendingKort na bestelling kreeg ik bericht dat door een fout in het magazijn dat het een dagje extra ging duren, vervelend. Maar fijn dat ze dit goed communiceren.
KlantenserviceWerd ingelicht bij vertraging, verder geen contact mee gehad.
AlgemeenProduct stond onder een andere categorie. Bevestiging, levering was uitstekend en met een track&trace code.
VerzendingProduct was goed en stevig verpakt.
AlgemeenIk zag de bestelde MXQ Pro nergens voordeliger bij een nl webshop. Levering netjes volgens toezeggingen op de site.
AlgemeenHet bestellen is heel simpel en bijna alle Xiaomi producten zijn te koop bij hun.
VerzendingHet product was goed verpakt. Niet teveel verpakkingsmateriaal, maar ook goed beschermd.
AlgemeenHeel goed zaken, wat besteld komt Op tijid,en goed contact en kwaliteit, maklijk om te bestellen via hun set
AlgemeenFijnwerkende website met vrijwel constant de beste prijzen die ik heb kunnen vinden. Betaling verliep makkelijk en het is (zoals altijd) fijn om een bevestigingsmail te krijgen.
VerzendingDe bezorgde verpakking zag er zo netjes uit dat ik een vermoeden heb dat ze handschoenen droegen bij het inpakken
AlgemeenSnelle levering, alleen moest weer retour. Neem een andere Mediaplayer
Webshop is aan te bevelen
Snelle levering
KlantenserviceContact gehad over terugsturen product. Verloopt goed
AlgemeenGoede en snelle service. Lekker veel keus. Duidelijke website. Prima prijs kwaliteit verhouding. Keurig verpakt.
AlgemeenSnelle verzending. Al eerder Xiaomi producten besteld en netjes en snel bezorgd.
Nu de dashcam besteld, betaal misschien iets meer dan via de China shops maar goed dan ook geen weken te wachten. Goede prijs, goede service.
Product keurig op tijd verzonden en geleverd. Netjes track and trace en info via email.
AlgemeenBluetooth oordopjes besteld die na een half jaar gebruik een beetje defect raakten. Mail gestuurd naar de klantenservice over het probleem en direct de dag erna een nieuwe ontvangen. Uitstekende service en levering. Zeker een aanrader.
AlgemeenGekocht product (Oortjes), blijkt achteraf NIET terug te sturen te zijn als je er niet tevreden over bent, ondanks dat dit WEL op de website staat. Alleen bij wat verder grasduinen op de site zie je dat dit alleen voor Oortjes geldt, dit moeten ze er meteen bijzetten, dan had ik de gok nooit genomen.
KlantenserviceHele trage reacties als je per mail met communiceert met Xiaomi. Vervolgens blijkt het product niet te retourneren te zijn, daar kom je pas achter als je wilt retourneren, want op de voorpagina staat met grote letters "Niet goed, geld terug".
AlgemeenHeb meerdere keren hier een koptelefoon besteld. Meestal zonder problemen, maar als die er toch zijn wordt je snel via de klantenservice geholpen.
KlantenserviceHad een product besteld dat (toch) niet op voorraad bleek te zijn. Na een ticket te hebben ingediend kreeg ik binnen een paar uur het aanbod om de bestelling te annuleren en mijn geld terug te krijgen. Heel fijn!
AlgemeenWebshop is duidelijk, bestellen ging makkelijk en het product binnen 1 dag binnen. Het product werkt naar behoren.
VerzendingHet pakketje kwam verkreukeld binnen, gelukkig geen schade aan het product.
AlgemeenDashcam gekocht bij XiaomiProducts via bol.com en later via site XiaomiProducts accessoires bijbesteld en gevraagd of ze als 1 pakket konden verzenden. En lekker samen in 1 doos ontvangen..
Dashcam was dag later afgeprijsd en heb hiervoor ook vergoeding van ze gehad.
Binnen zoals vermeld bij bestelling
KlantenserviceWordt heel snel gereageerd op je mail. Ook in het weekend