TechPunt

Gebruikers over webshop TechPunt

Het bestellen is heel simpel en bijna alle Xiaomi producten zijn te koop bij hun.

Het product was goed verpakt. Niet teveel verpakkingsmateriaal, maar ook goed beschermd.

Heel goed zaken, wat besteld komt Op tijid,en goed contact en kwaliteit, maklijk om te bestellen via hun set

Fijnwerkende website met vrijwel constant de beste prijzen die ik heb kunnen vinden. Betaling verliep makkelijk en het is (zoals altijd) fijn om een bevestigingsmail te krijgen.

De bezorgde verpakking zag er zo netjes uit dat ik een vermoeden heb dat ze handschoenen droegen bij het inpakken :)

Snelle levering, alleen moest weer retour. Neem een andere Mediaplayer
Webshop is aan te bevelen

Snelle levering

Contact gehad over terugsturen product. Verloopt goed

Goede en snelle service. Lekker veel keus. Duidelijke website. Prima prijs kwaliteit verhouding. Keurig verpakt.

Snelle verzending. Al eerder Xiaomi producten besteld en netjes en snel bezorgd.
Nu de dashcam besteld, betaal misschien iets meer dan via de China shops maar goed dan ook geen weken te wachten. Goede prijs, goede service.

Product keurig op tijd verzonden en geleverd. Netjes track and trace en info via email.

Bluetooth oordopjes besteld die na een half jaar gebruik een beetje defect raakten. Mail gestuurd naar de klantenservice over het probleem en direct de dag erna een nieuwe ontvangen. Uitstekende service en levering. Zeker een aanrader.

Gekocht product (Oortjes), blijkt achteraf NIET terug te sturen te zijn als je er niet tevreden over bent, ondanks dat dit WEL op de website staat. Alleen bij wat verder grasduinen op de site zie je dat dit alleen voor Oortjes geldt, dit moeten ze er meteen bijzetten, dan had ik de gok nooit genomen.

Hele trage reacties als je per mail met communiceert met Xiaomi. Vervolgens blijkt het product niet te retourneren te zijn, daar kom je pas achter als je wilt retourneren, want op de voorpagina staat met grote letters "Niet goed, geld terug".

Heb meerdere keren hier een koptelefoon besteld. Meestal zonder problemen, maar als die er toch zijn wordt je snel via de klantenservice geholpen.

Had een product besteld dat (toch) niet op voorraad bleek te zijn. Na een ticket te hebben ingediend kreeg ik binnen een paar uur het aanbod om de bestelling te annuleren en mijn geld terug te krijgen. Heel fijn!

Webshop is duidelijk, bestellen ging makkelijk en het product binnen 1 dag binnen. Het product werkt naar behoren.

Het pakketje kwam verkreukeld binnen, gelukkig geen schade aan het product.

Dashcam gekocht bij XiaomiProducts via bol.com en later via site XiaomiProducts accessoires bijbesteld en gevraagd of ze als 1 pakket konden verzenden. En lekker samen in 1 doos ontvangen..

Dashcam was dag later afgeprijsd en heb hiervoor ook vergoeding van ze gehad.

Binnen zoals vermeld bij bestelling

Wordt heel snel gereageerd op je mail. Ook in het weekend

Prima website, goede prijzen. Bestellen ging eenvoudig en werd snel per brievenbuspost verzonden (was een kleine USB-lader/FM-transmitter). Erg netjes dat ze op een Chinees product een QR-code plakken voor de Nederlandstalige handleiding!

Snelle levering en een groot assortiment Xiaomi producten. De prijzen zijn redelijk, maar niet altijd de laagste.

Ik heb meerdere keren wat besteld bij Xiaomiproducts en nooit problemen gehad. Goede prijzen, normale verzendtijd, niets te klagen.

Laagste prijzen voor Xiaomi producten, uitgebreid assortiment en erg snelle verzending. Kortom: top webshop, aanrader.

Heldere site, aardige prijzen en een veel snellere levertijd dan wanneer je producten vanuit China moet laten komen.

Op tijd geleverd en goed verpakt. Enige minpunt is DHL.

Prima producten en vooral de snelle levering is echt een plus! Zelf uit China halen duurt veel langer.

Scorekaart voor TechPunt