Gebruikers over webshop TechPunt
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenGoed overzichtelijke web-winkel. Up to date mbt de nieuwste producten van Xiaomi. Makkelijk en goed de bestellingen te plaatsen en financieel af te handelen. Veel betalingsmogelijkheden. Wel een forse meerprijs bij betaling via PayPal, Ik heb nu wel het vertrouwen gekregen dat de volgende betaling via Ideal kan.
VerzendingBinnen twee werkdagen werd mijn bestelde MI-4 band afgeleverd.
KlantenserviceEen vraag over het product werd dezelfde dag beantwoord (klasse!!)
AlgemeenFijne winkel om snel Chinese producten te kunnen kopen met Europese garantie van 2 jaar.
VerzendingDe dag na de bestelling verzonden en de dag daarna ontvangen, dus veel sneller dan laten verschepen vanuit China. Product was goed verpakt in een bubbeltjesenvelop en de verzendkosten waren prima.
AlgemeenIk vind het een aangename, overzichtelijke site die vooral niet te druk overkomt. Het bestellen ging heel vlot en er zijn legio betaalmogelijkheden.
VerzendingVerzending was binnen het te verwachten tijdsbestek (Nederland-België). Daar de Mi Band 4 klein genoeg is, zat ie in een luchtkussen enveloppe in de brievenbus. Prima dus.
AlgemeenHet was makkelijk om het juiste product te vinden. Dit kwam vooral omdat er duidelijke foto's en een goede omschrijving aanwezig was. Het afronden en betalen van de bestelling ging soepel en zonder enigen problemen.
AlgemeenAfgelopen week heb ik hier mijn roidmi 3S gekocht. Zaterdag besteld, maandag verzonden en dinsdag in huis. Prima communicatie en snelle verzending.
VerzendingZoals hierboven ook beschreven snel verzonden en ook niet duur qua verzendkosten omdat het pakje door de brievenbus kon.
AlgemeenBestelling verliep goed en alles was duidelijk, bezorging erg snel. Website is helder en eerlijk omtrent de voorraad.
VerzendingProduct was op voorraad, levering dag erna!
AlgemeenEnorm positieve ervaring met deze webwinkel. Ik vroeg enkele zaken via de facebookpagina bij het kiezen van een action cam en kreeg heel snel antwoord terug. Dit zelf op een zondagavond na 22u. De verzending naar België was zeer vlot. Zeer aangenaam verrast dus.
Algemeenalles gemakkelijk kunnen bestellen, duidelijk en snelle levering. betaald met ideal. af laten leveren bij ophaalpunt
Verzendingheb laten afleveren bij ophaaladres, kun je zelf de tijd indelen voor ophalen. werkte prima.
AlgemeenProduct was makkelijk te vinden, goed veel info over product, betalen ging makkelijk en snel.
VerzendingGoed product tegen lage prijs
KlantenserviceWe wilden het product graag afhalen, s avonds afgesproken dat dat de volgende dag al kon! Snelle en duidelijke reacties op mijn vragen.
AlgemeenGekocht om NL Ziet te kunnen kijken, Werkt perfect. Goede kwaliteit voor lage prijs. Ook goed te gebruiken voor Kodi, YouTube en NetFlix.
AlgemeenVooraf een mail gestuurd of het product op voorraad was, hoe eventuele garantie afhandeling zou lopen en of de kleur te kiezen was. Binnen een dag keurig reactie en daaropvolgend de bestelling geplaatst.
VerzendingSnelle orderbevestiging en levering een dag later, precies zoals toegezegd.
KlantenserviceSnelle reactie op mail met vragen, prima!
AlgemeenDe webshop is overzichtelijk, de prijs is concurrerend en het product (Roborock S50 robotstofzuiger) werd snel uit voorraad geleverd.
AlgemeenVervangend bandje besteld voor Xiaomi mi 2 fitband. Kwalitatief niet het beste bandje (drukknopje niet zo sterk en bandje schiet soms los) maar dat is ook wel reëel in verhouding tot de prijs (5,00 euro). Webwinkel is prima te navigeren, na 2 werkdagen bezorgd, e-mails met updates duidelijk.
AlgemeenIk heb erg snel en zeer makkelijk met iDeal kunnen betalen, geen problemen. Helemaal top!
VerzendingBinnen twee werk dagen was het pakketje binnen. Jammer genoeg wel €5 verzendkosten moeten betalen.
AlgemeenErg duidelijke site. Ik keek een youtube video over de nieuwe miband 4. Ging uiteraard eerst naar Aliexpress. Maar ondekte deze site. Ben zowiezo al fan van de xaomi producten. Maar voor een paar euro meer hebbik ze nu uit nederland volgende dag in de brievenbus liggen. Of met pakje op afhaal locatie naar keus.
Ga zeker nog een keer shoppen hier. Hartelijk dank.
Geweldig dat je meteen een aflever adres van postNL zelf kan kiezen. Ben toch nooit thuis als ze iest willen bezorgen. Dus perfect en snel. Werd goed op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling via Email. Voorbeeld bedrijf.
KlantenserviceNog geen conflicten ervaren. Supersnelle aankoop verwerking. Kan verder nog niet veel melden hierover. Aangezien de service pas echt getest word als er iets mis gaat.
AlgemeenDuidelijke site met schappelijke prijzen. Ook al zijn de producten direct uit China iets goedkoper. Je Weet in dit geval wel dat als een product op voorraad is je hem snel in huis hebt en zeker geen additionele kosten hebt. Ook is het fijn dat je in NL met vragen terecht kunt.
VerzendingSnelle levering en binnen de verwachtte tijd ontvangen.
AlgemeenMakkelijk te bestellen en te betalen. Zelf doen ze nog een voorstel om een pakket erbij te kopen, met oa selfie-stick, en een band voor om je hoofd en borst.
VerzendingLevering was erg snel en alles was goed verpakt en compleet.
AlgemeenOverzichtelijke website en snelle levering, prima verpakt en prima op de hoogte gehouden (status updates)
AlgemeenDe webshop was overzichtelijk en de prijs was goed. Opvallend is dat de verkoper hetzelfde product op BOL.com verkoopt voor een hogere prijs, waardoor je automatisch bij de verkoper zelf gaat kopen. Bestelling was makkelijk te plaatsen, en de betaling was vrij duidelijk. Ook de communicatie omtrent de bestelling was duidelijk.
VerzendingWat ik toch een tegenvaller vond, was dat je verzendkosten moet betalen, ook is de bestelling hoger dan €50. Ik kreeg al snel een T&T code toegestuurd, alleen bleef het product bij de leverancier een dag langer "hangen" om onduidelijke reden. Verder werd het product ook later geleverd (door een haastige PostNL medewerker) dan aangekondigd, maar dat kan je de leverancier niet aanrekenen.