TechPunt

Gebruikers over webshop TechPunt

The store was great they helped with anything I needed, I had a problem and they fixed it

Came very quick

The customers helped with everything I needed

Snel verzonden en goed verpakt.
Ook goede garantie (niet nodig gehad)
Je betaalt iets meer dan via China direct, maar daarvoor krijg je het wel veel sneller in huis plus garantie!

Bestelling snel gedaan en verwerkt,de andere dag bezorgd. Omdat er iets niet duidelijk was in de instellingen via de mail contact opgenomen en dit werd binnen een paar uur naar tevredenheid opgelost

Zeer snel geleverd

Het verbaasd me hoe goed het product is voor de prijs die je betaald. Ook de levering en afhandeling verliepen vlot en prettig. Hoewel ik een kortingsbon krijg voor deze review, had ik hem zonder die beloning ook wel geschreven.

Snel en goed verpakt.

Constante email spam.

(Dit veld moet uit tenminste 15 woorden bestaan. Geen idee waarom het dan een korte toelichting heet.)

Constante email spam.

(Dit veld moet uit tenminste 10 woorden bestaan.)

De website van XiaomiProducts is een intuïtieve ervaring voor elke klant.
Het is er heel eenvoudig om het gewenste product in de winkelmand te plaatsen, en dit vervolgens te bestellen.

Bij de levering van mijn product (Mi band 4), waren er geen problemen. Het product werd geleverd op het aangeduide tijdstip en was volledig in orde bij aankomst. (Geen deuken in de verpakking en stevig verpakkingsmateriaal)

Prima overzichtelijke winkel. Simpele bestel procedure, het is precies wat je verwacht van een webwinkel. Niet speciaal maar gewoon prima.

Fraaie powerbank (Xiaomi 5000mAh), professionele website en afhandeling. Werd getipt over de performance van deze Chinese powerbanks, voorheen via Alibaba, nu in NL.

brievenbusenvelop

Comprehensive website, easily accessible and with amazing prices (better than Amazon, it says all). So definitely a good place to buy goods.

Cheap, reasonably quick and good packaging.

Overzichtelijke site met erg veel aanbod. Ik kwam op de site terecht voor een mi band 4. Later heb ik een tweede besteld voor mijn vriendin. Goede omschrijving en meteen besteld omdat ik hem niet uit china wilde laten komen. De prijs is ook redelijk.

Ik heb de tweede mi band laten verzenden. Het artikel was keurig verpakt en zag er netjes uit, ook kwam het op tijd aan. Niks op aan te merken.

Prima geholpen, ik had het item in de ochtend besteld, toevallig was ik in de buurt van barneveld waar het bedrijfje zit. Ik dacht, laat ik eens langs gaan. En ja ik kon mijn artikel zo mee nemen! Top service en dat voor een paar gasten van 18-22 zo te schatten.

Doet precies wat je mag verwachten. Bestelling geplaatst, bevestiging ontvangen en daarna de spulletjes op tijd binnen.

Makkelijk te bestellen, duidelijke site en veel informatie.
Levering volgens afspraak. Zeker voor iedereen een aanrader

Xiaomiproducts.nl heeft een hele overzichtelijke site. De bestelling en betaling is snel verwerkt. Zoals het hoort vind ik.

Zeer snel geleverd met postNL.

xiaomi laptop besteld. service was top. zou zeker nog een keer hier bestellen!
alles zag er netjes uit

Mijn product opgehaald bij hun vestiging in Barneveld. zeer netjes en professioneel geholpen. zou zeker nog een keer bestellen

Geen opmerkingen. Alles vlot verlopen. Besteld en product was vroeger dan gemeld geleverd.
Site is duidelijk. keuze wel wat beperkter.
Zeker van plan om hier nog zaken te bestellen

Ik vind het zalig dat ik m'n horloge maar 1 keer in de 2 weken moet opladen. ipv elke dag. Degelijk product voor een zeer scherpe prijs.

Prima webshop om Xiaomi producten te bestellen zonder de lange wachttijd uit china. Wordt de volgende dag gelijk geleverd.

Pakketje was goed verpakt en zonder beschadiging aangekomen. q

Het bestelproces verliep simpel. De betaling vlekkeloos en de levering was keurig zoals beloofd de volgende dag

Prima levering. Paste gelukkig door de brievenbus dus hoefde er niet voor thuis te blijven

Prima webshop.
Bestellen verzending en levering volgens afspraak.
Snelle reactie van de klantenservice per mail.

Verzending was prima.
Product volgende werkdag thuis bezorgd gekregen.

Contact gehad per mail snelle reactie gehad, binnen een werkdag

Het bestelproces is eenvoudig. Prijzen zijn zeer scherp; de prijs van de dashcam die ik heb besteld was eigenlijk hetzelfde als een rechtstreekse import uit China. En nu hoefde ik geen 2-3 weken te wachten...

NA de bestelling kreeg ik een bevestigings email. En enige tijd later nog een email methet PostNL track en Trace nummer.

De bestelling was de volgende dag in huis. Alles netjes in de originele verpakking.

Geen uitstekend, omdat er 1 artikel ontbrak.

Zoals gezegd. Er ontbrak 1 artikel van mijn bestelling. Dit via email gemeld. Dit werd zonder gezeur nagestuurd.

Bestelling plaatsen en betalen ging soepel. Met deze tevredenheid, ben ik van plan om binnenkort weer wat producten te bestellen op deze webshop.

Verzending was top, sneller dan verwacht. Helaas betaal je extra voor verzending.

Scorekaart voor TechPunt