TechPunt

Gebruikers over webshop TechPunt

Doet wat een webshop moet doen. Bied Nederlandse garantie en de prijzen zijn vaak vergelijkbaar met uit China bestellen.

Kreeg een snelle reactie op mailcontact.

Op zich een prima webshop met een goed aanbod van Xiaomi apparatuur en omdat ik juist daar naar op zoek was en vooral zeker wil weten dat het om de europese versies gaat, is deze shop wel een uitkomst.

Gekocht: Xiaomi Mijia 360 graden beveiligingscamera
Wat beter kan, zijn de beschrijvingen van de produkten. Ik was op zoek naar een Xiaomi beveiligingscamera, maar vond te weinig technische details van het produkt en stond er ook niet expliciet bij of dit om een europese of chinese versie gaat.

Eerdere bestelling werd netjes binnen 1 of 2 werkdagen afgeleverd via PostNL. Goed verpakt. Wel jammer dat je zelf de verzendkosten moet betalen en dat ben ik hedendaags niet gewend.

Een mail met de vraag of het om de chinese of europese versie ging werd netjes beantwoord, maar wel binnen kantooruren. In het weekend zelf worden waarschijnlijk de mails niet beantwoord.

Ik had geen geduld om zes weken te wachten tot het product uit China hier was, dus deze winkel geprobeerd. Ik heb de Xiaomi Redmi Airdots hier besteld. Goede prijs, en de volgende dag lagen ze al netjes in de bus.
Mijn vriendin is er erg tevreden mee en misschien bestel ik ze zelf ook nog wel.

Netjes verpakt en de volgende dag in de bus.

Keurige website, heldere bestelprocedure. Vlotte levering. Ik mis op de website een beschrijving van wat er meegeleverd wordt (wat zit er in de doos)..

Keurig op tijd geleverd, 's avonds laat de bestelling geplaatst, eerstvolgende werkdag verzonden.

Na registratie heb ik een ticket ingediend die vlot werd afgehandeld.

Het proces verliep vlekkeloos van navigeren tot betalen. Site is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. verder zijn alle afspraken netjes nagekomen.

Voor prijs/kwaliteit verhouding beste product in zijn klassement.

Geen ervaring met de klantenservice meegemaakt omdat alles soepel volgens afspraak verliep daarom voldoende.

Xiaomi Redmi Airdots oortjes gekocht, snelle levering, goed verpakt. Ik heb geen problemen ondervonden van bestellen tot levring.

Tweede bestelling, nog steeds overzichtelijke site, eenvoudig bestellen..
Goed verpakt, snel geleverd.
Product ontvangen zoals verwacht.

Bubbeltjes envelop, dus hoefde er niet voor thuis te blijven.

De webshop was erg overzichtelijk en heeft een vrij groot aanbod. De producten zijn schappelijk geprijsd en de levertijd is vrij snel (namelijk: voor 15:00 besteld binnen 1 werkdag in huis). Daarnaast zijn er weinig webshops in nederland die zoveel xiaomi producten verkopen.

De levertijd was twee werkdagen in tegenstelling tot 1 werkdag dat beloofd was. De bestelling was echter enkele minuten voor de deadline geplaatst, dit zou misschien de oorzaak geweest kunnen zijn.

Perfect verpakt, snelle levering. niks op aan te merken. zou hier zeker weer zaken mee doen in de toekomst voor xiaomi producten.

Niks op aan te merken. Goed verpakt, snelle levering

Leuke producten, leuke prijzen. Duidelijke status van de bestelling. Product was snel opgestuurd. Ik ga hier zeker nog een keer bestellen. Het is erg fijn dat er gewoon een webshop is die alle producten van Xiaomi in Nederland bezorgd.

Alles was duidelijk en product was binnen tijdens de verwachtte tijd.

Via XiaomiProducts een Xiaomi Mi Band 4 gekocht omdat ik geen zin had om te wachten op een lange levering uit China. De prijzen liggen natuurlijk wel iets hoger maar de service is perfect en de producten worden snel geleverd.

Het enige wat iets beter kan is de website zelf want ik vind deze er af en toe wat verouderd uitzien. Verder werkt alles wel perfect.

Snelle levering

Werkt zeer goed met de MI App. Mooi kleuren scherm, makkelijk te bedienen.Snelle levering. Goede prijs.

De MI 4 is binnen 1 dag geleverd, goed verpakt.

Drone gekocht, prijs was zeer goed, levering zeer vlug, en zeer goede klantenservice: ik had een vraag over de werking van het product, het contact verliep vlot vriendelijk en hulpvaardig.

goed verpakt en op tijd geleverd

zie boven

Ik had een flinke partij Mi Band's 4 nodig. Xiaomiproducts bood een scherpe prijs en uitstekende voorwaarden.

Xiaomiproducts heeft de verzending top geregeld en bood uitstekende voorwaarden.

Goede service en ondersteuning tijdens een groot inkooptraject.

Prima ervaring mee. Product zoals verwacht en beschreven. Snelle verzending en uitestekende communicatie. Je wordt via mail goed op de hoogte gehouden.

Betaling ging makkelijk en goed. Website overzichtelijk en goede prijzen. Inmiddels al veel vaker bij ze besteld.

Levering snel en op tijd. Netjes verpakt.

Snel en goed geholpen met vragen.

Het product was goed verpakt, en voldoet aan de verwachting. Ik zou een ruimere verzend tijd wel fijner vinden (bijvoorbeeld voor 22 uur besteld, volgende dag in huis. maar dat is een verbeterpunt.

levering was op tijd en netjes verpakt.

Makkelijke website om producten te vinden en te bestellen. Duidelijke omschrijving van de producten en de mogelijkheid om producten te vergelijken. Kortom een website zoals die hoort te zijn. Prijs/kwaliteit zijn ook prima in orde.

Levering was op tijd. Product goed verpakt.

Hele sneller levering en duidelijke voorwaarden prima overzichtelijke website zonder allerlei toeters en bellen , veel keus ook

netjes verpakt en volgende dag al in huis

Product is netjes op de afgesproken datum geleverd. Product voldoet aan de verwachtingen, goede webshop!

Netjes geleverd dag na betaling

Ik werd goed op de hoogte gehouden.

Scorekaart voor TechPunt