TechPunt

Gebruikers over webshop TechPunt

Helaas defect product ontvangen. Na wat heen en weer gemaild te hebben een
nieuw product ontvangen.

Verzenden defecte producten, waarna de klant zelf moet opdraaien voor de retourkosten. Doe uzelf een plezier en koop uw product bij een betrouwbare aanbieder.

Voor 15 uur besteld, pas een week later in huis.

Arrogante medewerker die me probeerde te ontmoedigen om mijn product, wat defect was bij aankomst, te retourneren.

Wegens een defect moest ik mijn oortjes die ik cadeau gekregen had terugsturen. Het defect werd correct en snel afgehandeld. Er is een nieuw setje onderweg en de retourkosten werden probleemloos terugbetaald. De communicatie via mail verliep vlot, correct en steeds vriendelijk.

Oortjes en een oplader gekocht, kreeg na verloop van tijd wat problemen met de oortjes en werd zeer vriendelijk verholpen en opgelost door het bedrijf. Boden erg reële oplossingen aan en uiteindelijk tot een toffe oplossing gekomen.

Zien vriendelijke jonge ondernemers die hun zaakjes dik in orde hebben!

Werd erg snel verzonden, volgende dag in huis.

Vriendelijke jonge ondernemers die hun zaakjes dik in orde hebben!

Vorige week een bestelling gedaan, nadat ik een product in de pricewatch bij hun het voordeligst zag staan. Overzichtelijke website en goede prijzen.
Nadat ik de bestelling had gedaan kreeg ik goede updates per mail, maar de bestelling bleef 2 dagen op 'wordt verzonden' staan. Daar had ik een kort mailtje over gestuurd, welke snel werd beantwoord en ik de volgende dag mijn bestelling binnen had. Top!

Deze mensen staan niet achter de producten die men verkoopt. Men probeert onder garantie uit te komen met een ontmoedigingsbeleid.

Normale levertijd.

Product bleek defect ik kreeg echter geen reactie na melding, uiteindelijk wel een excuus een paar dagen later voor de trage reactie. Ik had echter een link in mijn reactie geplaatst die verwees naar het zelfde problemen bij andere bezitters. In de trage reactie van xiaomiproducts ging men niet in op de klacht maar werd enkel gemeld dat men de link niet kon vinden, heel flauw. Na veel gezeur op en neer eindelijk de tv box terug mogen sturen. We zijn nu twee weken verder en ik zie dat ze de box al 8 dagen geleden ontvangen hebben maar het blijft geheel stil, ook na navraag, ben benieuwd hoe dit af gaat lopen.

Ik heb gewacht met het schrijven van deze review totdat ik 10 producten bij andere webshops besteld had. Het is te gemakkelijk om te roepen dat iets top of flop is. Na de 10 leveringen komt XiaomiProducts domweg als beste uit de bus. Dus top!

Uiteraard wordt mijn review ook gekleurd door mijn ervaringen met het bestelde. Ik heb eind december 2019 twee robotstofzuigers besteld. Ik wil de machines binnenkort reviewen, maar wil dat de apparaten eerst enkele maanden hun best hebben gedaan voordat ik er mijn oordeel over uitspreek. So far, so good. (Very good!)

Goed verpakt. Onbeschadigd ontvangen.

Prima winkel. Hun prijzen zijn scherp en je hoeft niet te wachten op lange verzendtijden of douanekosten.
Was op zoek naar de Xiaomi Wiha schroevendraaierset en was blij dat ik het niet van Ali hoefde te bestellen.

Had ook nog een powerbank gekocht waarop een krascode zat die het product als authentiek aangeeft op de Xiaomi website.

Na betaling op dezelfde dag verzonden.

Ik heb via deze webshop een 70Mai dashcam + geheugenkaartje aangeschaft. Prima communicatie omtrent bestelling en een snelle levering. Het product voldoet ook perfect - ik ben zeer tevreden over de prijs-kwaliteit verhouding.

Ik had artikel gelezen over het bedrijf en beide broers > Mede door de de goede ervaringen van een vriend besloten om hier te bestellen.
Handig als ik niet zelf wilt bestellen in China.
Super goede ervaring. Niets op aan te merken. Bestelling binnen 1 dag in huis. Overzichtelijk website en concurrerende prijzen + 2 jaar garantie op de producten.

Ik heb voor 15:00 besteld en volgende dag bij het zelf gekozen afleverpunt af te halen

mijn vraag over een product werd dezelfde dag nog beantwoord.

Prima levering en snel. Fitness tracker, MI Band 4, gekocht ter vervanging van mijn FitBit. Wow wat een verschil. Display uitstekend, features uitstekend en batterij 5x zo beter als die van de FitBit.
Echt een aanrader

Pakketje is snel geleverd. Je wordt op de hoogte gehouden van het leveringsproces. Top service

Ik kon snel en makkelijk het product dat ik wou kopen vinden op de website, en de bestelling was ook snel geplaatst. De prijzen zijn ook lekker laag, voor alsnog best goede kwaliteit.

Het product was afgeleverd op de afgesproken dag (dat was binnen 1 werkdag wat best snel is).

Het zijn geen geweldige earplugs, voldoende zou ik zeggen, maar door de prijs/kwaliteit verhouding vind ik het een goed product. Het geluid is niet top en de bass is te dominant. Toch had ik voor de 25 euro die ik betaald heb, een stuk minder verwacht.

Verzending was simpel en snel genoeg

Zocht een goede en redelijk geprijsde video deubel en kwam uit bij Xiaomiproducts.nl. Bestellen was makkelijk . v erzonkosten slechts 4.95 euro. Het was niet makkelijk om de bell aan de gang te krijgen via de app maar dat kan ook aan mij hebben gelegen. De chime werkt nog niet maar daar ben ik in overleg met de klantenservice. De videobel levert echt hele scherpe beelden in goede kleuren. ook 's nacht heel behoorlijk

Niet de snelste klantenservice maar ja die feestdagen.

Gekocht een Mi Band 4 en een A3 telefoon. We vinden het belangrijk dat een webshop - want dat is dit in de eerste plaats - ook fysiek bereikbaar is en de mogelijkheid biedt om een product af te halen.

Antwoord op mail is snel. Deze mensen zijn geïnteresseerd in goede producten voor een goede prijs. Leveren overigens niet alleen Xiaomi, maar ook andere producten met een goede kwaliteit - prijsverhouding.

We konden de telefoon afhalen, wat ik zoals hierboven beschreven, een belangrijke meerwaarde vind van een webshop. Zo weet je beter wat voor bedrijf er schuil gaat achter een website. Ze waren bereid om even wat langer te blijven zodat we op tijd konden zijn. Zoiets moet je natuurlijk niet in een review schrijven omdat andere zich daar op gaan beroepen - maar in dit geval melden ze zelf dat het eventueel op zaterdag kan na een afspraak daarover ;)

mijn tv-box snel in huis , duidelijke communicatie per mail En snel geleverd ! Ga zo door !

Netjes , en makkelijk bij post nl punt opgehaald.

Artikel kan vanaf de frontpage in winkelmandje gelegd worden.
Via smartphone met Ideal kunnen betalen.

Platte kartonnen doosjes zaten in een 'bubbeltjes_envelop' de doosjes waren onbeschadigd maar hadden in pakketpost best geplet kunnen worden. (Ik heb laten bezorgen op PostNL-punt.

Prima webwinkel, goed overzichtelijk. Daarnaast ook goede aanbiedingen voor de producten. Echter jammer dat je nog voor verzendkosten moet betalen als je al best wat uitgeeft, maar dat komt waarschijnlijk als de winkel zelf groeit.

Niet gratis boven bepaald bedrag.

Heb hier de laatste weken 2 keer besteld (een Mi Band 4 en later nog een 2de Mi Band 4 en de Smart Scale) en alles ging echt perfect. Pakketjes elke keer netjes op tijd op de post en de dag erna in huis.

De lage score voor de klantenservice is trouwens enkel omdat ik die totaal niet heb nodig gehad ;)

Valt eigenlijk weinig over op te merken. Was een vlotte ervaring en alles verliep soepel.

Pakket kwam later dan verwacht. Maandag (23 december) beteld en zaterdag (28 december) geleverd. Gepland was dat dr 27ste zou komen (i.v.m. kerst). Niks mis mee. Maar het kwam een dag later.

Snelle reactie binnen een paar uur al reactie.

Scorekaart voor TechPunt