TechPunt

Gebruikers over webshop TechPunt

Good customer service. Ordered product was no longer in production although it was still orderable on the WebStore, but the customer service reached me with an alternative product in the same price range.

Goede prijs / kwaliteit verhouding . Een goede hoeveelheid aan aanbod en makkelijke koopproces op de site

Levering van het product was snel. ( had het de volgende dag binnen ) en geen schade tijdens verzending.

Producten waren goed verpakt en snel (binnen 1 dag) geleverd.
De prijs is natuurlijk hoger dan in China maar daar krijg je wel een snelle levering voor terug. En dat is tegenwoordig ook wat waard.

Hit is een prima product voor een nette prijs en snel geleverd dus keurig gedaan ondanks de drukke week met bezorgen

Wilde een MI tv stick was erg makkelijk te bestellen, goedkoop en super snel geleverd

Snelle en goed levering

Very strong product; it has all required functionalities and works perfect.
Very easy to install

Package left behind unguarded and without signature

Makkelijk en snel bestellen. Zondagavond besteld en maandagochtend had ik het in huis. Ook verschillende betaalmogelijkheden, zoals ideal, paypal etc.

Ik kan kiezen voor thuis afleveren of afhaalpunt. Ik kies altijd graag voor het afhaalpunt, omdat ik dan niet thuis hoef te blijven

Duidelijke site en bestellen ging makkelijk. Betaling ging makkelijk via Ideal. Product voldoet aan de verwachtingen.

Het product werd snel geleverd en was netjes verpakt.

Het product - Bluetooth oordopjes - boven verwachting goede geluidskwaliteit. Het betreft de Xiaomi Redmi Airdots, inclusief verzendkosten nog geen 25 euro!
De gebruiksduur van (slechts?) 4 uur is voor mij geen bezwaar.

Binnen 24 uur geleverd.

Ik zocht naar de Europese versie van de Aqara Hub en vond deze bij XiaomiProducts voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Donderdagavond laat besteld en zaterdagmiddag al thuis (Nederland > België)

Duidelijke communicatie via email ivm orderbevestiging en verzendbevestiging.

Xiaomi sensoren werken betrouwbaar en plug en play. Wat er beloofd wordt, wordt waargemaakt.
Montage had ik liever met schroefjes gezien, ik kan nl niet overzien of de plakstrips op de lange duur voldoende hechting bieden.

Product werd zeer snel geleverd

De Xiaomi producten zijn prima, maar de webshop kan misleidend zijn wanneer er bundel aanbiedingen worden voorgesteld.

Als je duidelijkheid vraagt over de bundel aanbieding, blijkt de klantenservice niet erg behulpzaam. Wel leuk dat ze een korting code geven van tien euro korting voor een review.

Goed. Xiaomiproducts hebben een duidelijke website en het is makkelijk zoeken naar de juiste producten. Het aanbod is ook groot!

Verder ging vlekkeloos. Eenmaal besteld, was het product zeker binnen 2 dagen thuis.

Klatenservice van Xiaomiproducts is goed. Het product dat ik wilde was er niet en toen is een andere betere (en duurdere) voorgesteld die ik kon krijgen voor dezelfde prijs. Dat is natuurlijk erg prettig. De begeleiding van de klant was goed.

Levering van de producten was erg snel! Heb een hub 2 schakelaars en een temp. Censor gekocht. Werkt erg goed samen met HomeKit. Ben erg tevreden met de prijs kwaliteit verhouding!

Het bestellen ging snel en soepel. Ik heb betaald met ideal en dat ging prima.

Was snel in huis

Aqara hub gekocht voor een scherpe prijs en snelle levering! Ook meteen eu stekker zonder verloopstuk...

Binnen een werkdag geleverd, duidelijke mails. Lekker snel!

Vraag hestels voor de bestelling, binnen het uur antwoord ontvangen!

snelle levering, product in orde, gewoon zoals verwacht, ik type nog meer woorden zodat ik aan het minimum kom.

Al verschillende producten hier besteld. Over het algemeen scherpe prijs, hoef je niet meer voor naar China ;) Check wel even of je de nieuwste versies bestelt.

Snel verzonden, goed verpakt.

Scherpe prijzen tbv concurrentie in Europa.
Goede telefonische voorlichting mbt compatibiliteit van producten.
Uiteraard zijn de prijzen meer als dat je direct in China besteld, echter vind ik het verschil niet zo groot en is het niet de moeite waard om in China te bestellen mbt lange levertijden en of het product uiteindelijk wel werkt vanuit China...
Ik betaal graag iets meer dan in China om het de volgende dag al in huis te hebben...snelle levering, vrijdagmiddag besteld, zaterdag al in huis! TOP!

Vrijdagsmiddags besteld en ging er van uit dat het maandags bezorgd zou worden, maar was er zaterdagsmiddags al! Top!

Van te voren geïnformeerd per telefoon ivm compatibiliteit; meteen te woord gestaan met duidelijke info!

zeer snelle registratie. volledige productspecificatie. leuke foto's en beschrijving. telefonische hulp. eenvoudig te gebruiken gebruikersinterface. eenvoudig te gebruiken gebruikersinterface

snelle bezorging

Scorekaart voor TechPunt