TechPunt

Gebruikers over webshop TechPunt

eenvoudig de bestelling te plaatsen, makkelijk product te vinden en supersnelle verzending. product voldoet aan verwachting en snelle reactie op mail

product werd gelijk zelfde dag aangeboden bij PostNL

zeer snelle reactie op mail, er was probleem met de bezorging door PostNL waar XiaomiProducts niets aan kon doen, maar wel gelijk door hen opgepakt.

Mi band 4 besteld. De verzending en track and trace was goed. Je werd goed op de hoogte gehouden via de mail. Ik heb geen klantensevice nodig gehad en heb daarover dus geen mening.

Stevig en goed verpakt, Track and trace was duidelijk en klopte.

Leuk klein apparaatje met bijna alle aansluitingen die je maar kan bedenken.
(HDMI - USB2 - USB3 - Optioneel)
Ik had een oude mediaspeler van min 15jr. oud waar ik geen updates meer kon krijgen.
Nu heb ik de x96 max 4gb 64gb aangeschaft en doet tot nu nog wat ie moet doen.
Makkelijk te installeren.
Je kan ook als je het apparaat aan zet kan je ook de nederlandse tekst kiezen.

Lekker snel binnen.
Op 7 Dec besteld en 9 Dec. ontvangen.

Ik had voordat ik hem kocht wat vragen en die zijn ook heel snel beantwoord.

Overzichtelijke website.
Producten snel gevonden. Zeer tevreden over producten.
Goede service. Ga zeker hier vaker bestellen. Betaalbaar en goed werkende producten.

Producten werden snel geleverd.

Mooie webshop met zeer duurzame producten!
Prijzen zijn scherp, je kunt hier werkelijk alles vinden.
Persoonlijk ben ik zeer content met deze ontdekking!
Producten zijn ver boven verwachting :-D

Verzending gaat snel (24u) en je kunt het proces via mail en track en trace prima volgen! Producten zeer perfect verpakt.

Communicatie verloopt soepel en snel, oplossing was zeer goed.

Handige website
Scherpe prijzen
Goede service
Snelle levering
Gewoon een super service voor een heel scherpe prijs

Het bestelde product voldoet meer dan mijn verwachtingen

goede prijs kwaliteit verhouding goed afleesbaar in de zon koppeling met de telefoon werk goed software ziet er goed uit .
het laden is wel wat lastig. 22.50 betaald .

verzending duurde wat langer komt waarschijnlijk de de kerst drukte.

Bestellen en betalen ging snel, maar jammer dat er geen optie is voor betaling achteraf en het betalen met de meeste betaalmiddelen ook extra kost. Ik moest € 3,42 extra betalen om met creditcard te mogen betalen. Bizar. Niet van deze tijd. Bereken dat dan in je verkoopprijs door. Helaas ging alles na dat proces totaal slecht.

Levertijd was een issue. Er staat duidelijk voor 20 uur besteld, dan morgen geleverd. Niet dus. Bij lange na niet zelfs. Ik had op (expres na Sinterklaas) zaterdagavond besteld en kreeg het woensdag pas geleverd. Ze maken een zendinglabel op tijd aan maar geven dan de te verzenden producten niet af aan de post. Daardoor blijft de Track & Trace op "zending nog niet ontvangen door Post.nl" staan. 4 Dagen wachten vind ik tegenwoordig veel te lang. Vooral voor een bestelling van bijna 200 euro. Er is ook niets over een vertraging gecorrespondeerd. Als je je eigen belofte niet waar kunt maken vanwege drukte, prima, maar haal die belofte dan tijdelijk van je website af.

Vervolgens komt de luchtreiniger aan, in zijn eigen doos. Geen beschermende doos eroverheen, gewoon die dunne niet-beschermende doos met veel tape en label erop geplakt. Onmogelijk om zo cadeau te geven.

Het artikel (Xiaomi Mi Air Purifier 3H) zelf werkt ook niet naar behoren, Hij blijft een perfecte luchtkwaliteitswaarde van 001 aangeven waardoor de Autostand nooit aanspringt en het alleen handmatig te starten en eindigen is. Dit ligt echter niet aan de verkoper maar is een veel voorkomend probleem volgens de forums, voor dit merk luchtreiniger

Gevonden in pricewatch voldoet aan de verwachting goed af te lezen in de zon.
Koppelen met de telefoon werkt ook goed.

4 dagen gewacht op de bestelling komt waarschijnlijk door de kerst drukte

Het bestellen feedback etc prima, de ptt liet het afweten 2 dagen later maar steeds geïnformeerd wanneer wel. Klantvriendelijk bedrijf

Levering iets later, dit werd duidelijk gecommuniceerd. Dat vind ik prettig. Dat dit vermeld wordt.

Iets te laat, goed verpakt

Duidelijke uitleg

Een bijna instant android tv. Bijna alle apps beschikbaar welke nodig zijn voor streaming. Vpn en games.
Echter de Itv van KPN werkt niet.
Disney+, Netflix, kijk, nlziet, etc werkt goed.
Geen last van lags gehad.

Goed alternatief voor de Google Chromecast 4.

Reactie op email was snel, evenals telefonische beantwoording van vragen.

Goede en snelle levering. Zeer concurrerende prijs. Communicatie vanuit bedrijf is duidelijk en snel. Alles conform verwachting ontvangen!

Leuke producten van Xiaomi. De switches werken erg goed met Homey. Setup is zeer eenvoudig.

Betaling is vlot verkopen. Geen enkel probleem met de betaling. Enkel spijtig dat de betaling niet kosteloos is

Direct een mail ontvangen met een track and tracé link. Zelfs in deze drukke periode werd ik constant op de hoogte gehouden van het verloop van de zending

Bij XiaomiProducts een Xiaomi Mijia Bedside Lamp 2 besteld. Ik was niet bekend met de Xiaomi Smart Home producten en de website heeft duidelijke productinformatie. Voor dit product was XiaomiProducts veruit goedkoper dan andere webshops (~20%). Wegens overbelasting bij PostNL 1 dag later geleverd. Goede informatievoorziening hierover.

Door drukte bij PostNL werd het pakketje 1 dag later bezorgd. XiaomiProducts kon hier niks aan doen en hebben netjes een email gestuurd. Product was goed verpakt.

Duidelijke emails en informatievoorziening. Geen ervaring met aftercare.

Prima site voor betrouwbare Xiaomi producten. Zeer snelle levering van enkele dagen voor slechts geringe meerprijs in vergelijking met AliExpress. Zonder gedoe en zonder wachten!!

Prima, 2 dagen ipv beloofde 2 niet gek rond drukke feestdagen

Gewoon een goede service, geen rare fratsen.
Gewoon besteld, betaald en netjes verzonden via postNL.
Ik heb meerdere Xiaomi producten, en ben over alles zeer tevreden.

Gewoon via postNL, en niet via DHL of een andere waardeloze bezorgservice

Heel snel het gewenste product gevonden aan een heel betaalbare prijs. Product is volledig goedgekeurd. 1 van de beste op de markt gezien de kwaliteit/prijsverhouding.

Het product werd binnen de 48 uur geleverd

Een klein foutje ivm. het product werd direct verholpen door jullie klantendienst. Vlotte communicatie. Vriendelijk personeel.

Kon vrij eenvoudig vinden wat ik zocht en de bestelling was even makkelijk, de betaling is op verschillende manieren mogelijk waaronder Ideal of Paypal

Volgende dag idd in huis

Goede webshop met veel interessante artikelen voor goede prijzen. Levertijden staan duidelijk vermeld bij de verschillende artikelen.

Ik plaatste een pre order voor een bureaulamp. Er stond bij wanneer de lamp ongeveer geleverd kon worden en deze indicatie klopte ook inderdaad. Volledig naar verwachting met duidelijke communicatie.

Scorekaart voor TechPunt