TechPunt

Gebruikers over webshop TechPunt

In zoektocht naar originele Roborock vervangende accessoires kwam ik bij techpunt uit. Besteld en snel geleverd!

Goed verpakt en onbeschadigd geleverd binnen een werkdag. Vrijdagavond besteld maandag geleverd.

Een dashcam gekocht in een mooie aanbieding. Waar de prijs goed was, is dat helaas niet het geval voor de klantenservice. Moeizame en trage afwikkeling van vragen omdat de site niet overal even duidelijk is (welke camera achter kun je verbinden met de dashcam?) en ingewikkelde prijsstructuur (aanbieding wordt niet doorgerekend in combideal zodat een extra camera achter bijna 100 euro kost ipv de normale prijs van 30 euro.

Om voor dit soort zaken bij de klantenservice aan te kloppen word je helaas niet wijzer. Mails worden erg gemakzuchtig afgedaan waarbij je de vraag hebt of er eigenlijk wel een mens aan te pas is gekomen, of echt een enorm slechte chatbot is ingeschakeld.

Product werd snel maar incompleet geleverd, de beloofde SD kaart ontbrak. Al met al was de ervaring voor het product top maar de service flop.

binnen een dag geleverd en de avond daarvoor pas besteld dus uitstekend

Zoals al beschreven is de klantenservice geen service maar een enorme dissatisfier voor het doen van aankopen bij dit bedrijf. jammer.

Ik schrijf niet zo gauw een review maar in dit geval maak ik graag een uitzondering.

Bij dit bedrijf heb ik een no-nonsense luchtontvochtiger (Eurom Drybest 20-model) gekocht en na supersnelle levering bleek het apparaat DOA.

Na telefonisch contact Bol.com werd er door de betreffende leverancier per omgaande een nieuwe verzonden en dat was een zeer fijne ervaring. Prima priijs en prima service.

Levering was goed en verrassend snel. De tweede levering idem.

Zelden heb ik zo'n snelle en correcte afhandeling van klachten mogen meemaken.

Techpunt levert zoals beloofd. 's avond besteld en direct de bevestiging ontvangen dat zodra het pakket op de post is je een track & trace code ontvangt. De volgende dag zoals beloofd de code ontvangen en de 2e dag het pakket ontvangen.

Pakket werd geleverd in originele verpakking zonder onnodige extra dozen of andere verspillingen.

Product duidelijk vermeld op de website. Gemakkellijk besteld en betaald. Het product wzs niet op voorraad maar pre orderd. Zeer tevreden. Dankuwel

Mijn pre order werd snel geleverd en met goed verpakt en met zorg geleverd.

Al mijn vragen waren snel beantwoord en waren duidelijk. Hierop pre order bestelling geplaatst.

Hel fijne webshop met goede prijzen! Snelle levering en een prettige klantenservice welke erg snel reageert!

Snelle levering, binnen 1 dag ontvangen zoals aangegeven op de site.

Snelle reactie, binnen 1 dag antwoord op vraag via mail.

Fijne website, groot aanbod, nette prijzen.

Ik heb bij techpunt een MiBand 9 besteld. De zending was snel door Techpunt overgedragen aan PostNL (zelfde dag). PostNL was minder snel, maar daar kan Techpunt niks aan doen

Ik ontving een verpakking met verbroken zegel die duidelijk open was geweest. Voor het zelf verder open maken daarom naar techpunt een mail gestuurd met een foto, om bij eventuele schade aan het product zelf niet met het probleem te zitten. Dit werd erg netjes en super snel opgepakt door techpunt.

Al met al erg tevreden!

Product werd verzonden via een brievenbuspakje in een bubbelenvelope. Verpakking voldeed om transportschade te voorkomen.

Het product wat ik ontving was al een keer open geweest, mogelijk geretouneerd. Ik heb hierover contact gehad met de klantenservice en dit werd snel en super goed opgelost.

top product en supersnelle levering ; niet twijfelen ;gewoon doen ;top levering aan de beste prijs

---

ik had geen klachten maar ga er van uit dat ook dit goed geregeld is

zeer snel geleverd en zoals verwacht ;goede verpakking en verzorgde aflevering

1x Xiaomi Miflora plantsensor besteld hier.
Bestelling plaatsen ging makkelijk, betalen gewoon netjes via iDeal kunnen doen.

Besteld voor 20.00 is zelfde dag nog verstuurd, netjes in de avond een bericht dat pakketje (brievenbuspakje) onderweg was

Webshop en prijs kwaliteit prima in orde. Ter bescherming van de zending zou ik een extra verpakking aanbevelen.

Extra doosje om het product en opvulling, voor de zekerheid.

Fijne webshop waarvan het assortiment steeds maar groter wordt en goede prijzen met regelmatig leuke aanbiedingen.

Snel geleverd nu nog even wachten op de pre.order maar die verwacht ik ook spoedig

2 Xiaomi Mi Air Purifier Filters gekocht bij TechPunt, pirma website snel kunnen bestellen en snelle levering.

Prima verpakt, zelfde dag verzonden en de dag erna ontvangen.

Ik wist dat ik een preoder deed en daarmee ook (ook gezien de eerdere reviews hier op tweakers) een bepaald risico nam. Dit bleek echter onterecht.

Enkele dagen later werd het artikel (volgens de informatie op de site) geleverd.

Een mooie overzichtelijk site.
Waar ik een goeie filter heb gevonden voor me xiaomi luchtreiniger. Snelle levering en voor een mooie prijs.

Een super snelle levering.
Een minpuntje is dat je.moet betalen voor aflevering servicepunt.

Klantenservice is priama. Factuur snel in de mail.
En je wordt goed op de hoogte gehouden status van je order.

Een top service en snelle levering! Ik heb via hun eigen website de Xiaomi earbuds 6 active besteld en TechPunt heeft deze binnen enkele dagen verstuurd. Geen klachten vanaf mijn kant!

De earbuds zijn snel geleverd en het hele pakketje was goed verpakt en geseald. Ook werd ik tussentijds goed op de hoogte gehouden via zowel TechPunt als PostNL dus ook hierbij geen klachten!

Zeer snelle verzending, voor 15 uur een hardwire bekabeling set besteld en volgende dag al thuis.

Hele snelle verzending en goed verpakt en dat bijna binnen 24 uur in huis.

Ik wilde eerst niet via deze site bestellen vanwege de reacties, maar ik heb het risico genomen en nu zie ik dat het niet zo is... De site heeft een goede service, kwaliteit, prijs en snelle verzending. Alles wat ik besteld had, werd snel geleverd.

De verzending was erg snel tijdens de kerstperiode. Alles is op tijd aangekomen en dankzij hen kan ik weer op mijn scooter rijden.

Alles werd compleet
en op tijd geleverd en de klantenservice was erg vriendelijk.
Ik heb geen problemen met hen gehad.

Maar waarom dan 4 sterren bij algemeen? Puur omdat ik niet álle processen als consument bij TechPunt heb doorlopen. Denk aan retourzending, terugbetaling, annulering van net geplaatste bestelling, defect product, etc.

Mijn bestelling ging gewoon soepel. Product besteld, heel fijn dat ik een afhaalpunt kan kiezen als bezorgadres, zelfs in ddze tijd van het jaar kwam het pakket aan op de datum die TechPunt heeft gecommuniceerd.

Dus eigenlijk (bijna) niks klagen! De eerste mail (orderbevestiging) kwam in de spam terecht, dus ik gok dat het ip-adres vanaf waar zij mailen (nog) geen goede reputatie heeft, maar uiteindelijk komen ze aan, inclusief factuur in de bijlage 👌🏼

Kleine afhankelijkheid van een bezorgdienst als PostNL natuurlijk, maar het werd netjes volgens afspraak bezorgd op de aangegeven afhaallocatie op de aangegeven datum.

Het pakket was verder niet (opnieuw) ingepakt. Het verzendlabel was op de doos van het product geplakt. Nou zat er al piepschuim in de verpakking; geen idee of ze het zouden herinpakken (met wat TechPunt-branding?) als dat niet zo zou zijn. Het zou het wel makkelijker maken met afhalen en met eventueel retoursturen, maar kudo's voor minder afval.

Bestelde product gewoon op voorraad en direct verzonden en snel afgeleverd.
Doordat PostNL het wat druk had is het pakje een dag later bezorgd dan verwacht.
Techpunt gemaild of alles in orde was en ze antwoorden snel terug.
Product is trouwens ook prima en als verwacht.

Zoals gezegd, Techpunt verzond het item direct. Alleen deed PostNL er een dag langer over om het te leveren.

Snel gereageerd na een vraag per mail.
Techpunt neemt zijn klanten serieus, ook al was mijn aankoop klein.

De beste prijs, snelle verzending en goede communicatie, ik zou in de toekomst zeker weer bij Techpunt bestellen.

Levering ging vlot met duidelijke communicatie en product kwam goed verpakt aan.

Ik kreeg mijn bestelde tv niet aan maar na een telefoontje was dit opgelost. Er bleek een verborgen knopje te zijn. Dat had de producent wel ergens mogen vermelden, Techpunt kon hier niets aan doen.

Scorekaart voor TechPunt