Gebruikers over webshop TechPunt
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenOmdat er zeer warme dagen aan kwamen heb ik een Xiaomi Smart Standing Fan 2 Pro besteld. Dezelfde dag nog een “Jouw order xxxx is klaar voor verzending” en een postnl mail ontvangen.
Echter was er niks verstuurd. De trackings code van post-nl gaf aan dat pakket nog niet overhandigd is. Na bijna een week krijg ik antwoord dat helaas de voorraad op was. Dus na de warme dagen.
Ik snap niet goed hoe ze een bestelling kunnen aannemen en een verzendbericht kunnen sturen om dan dagen niks te laten horen. . Op de website staat dat bestellingen binnen 1 dag geleverd worden Dan kom je er toch binnen enkele uren achter dat de voorraad op is? Nu heb ik dagen gewacht en geen alternatief kunnen kopen tijdens de warme dagen, beetje jammer.
Nooit verzonden maar wel een postnl verzendbericht verstuurd. Waardeloos, want dan verwacht je dat er morgen een pakket binnenkomt.
KlantenserviceNa mijn vraag werd ik netjes via mail beantwoord, maar een kleine compensatie was wel zo netjes geweest.
AlgemeenIk zocht een slimme 'plantensensor" waarmee ik met name de vochtigheid van de grond en voedingsbehoefte van kuipplanten buiten kan monitoren. Een van de voorwaarden was dat ik geen afzonderlijke hub voor zou moeten aanschaffen. Via een internet zoektocht ontdekte ik de Xiaomi HHCC Mi Flower Care Plant sensor MAX bij TechPunt. De sensor is 2 dagen geleden geïnstalleerd en werkt zoals beschreven op de site van TechPunt. Duidelijke site met goede omschrijving van de producten en eenvoudig bestelproces. Na de bestelling wordt je via email goed op de hoogte gehouden van iedere stap in het bestel- en leveringsproces.
VerzendingZoals boven aangegeven is de levering prima verlopen. Van iedere stap werd ik door TechPunt op de hoogte gehouden.
AlgemeenVia de pricewatch van een Xiaomi deurbel camera kwam ik bij dit bedrijf uit.
Ze hebben zeer scherpe prijzen.
Makelijk bestellen en betalen.
Het was een 2e kans product.
Het was netjes opnieuw ingepakt
Het werd in een stevige kartonnen doos verstuurd en is onbeschadigd aangekomen.
Vragen en klachten zijn netjes en vlot naar tevredenheid afgehandeld.
Retourneren ivm defect product was geen probleem en was kosteloos.
AlgemeenIk heb recent een Xiaomi step en een dashcam besteld bij TechPunt. Beide werden de volgende werkdag verzonden.
De dashcam was een tweede keus product voor een zacht prijsje. Zoals beschreven was het pakket compleet, enkel de verpakking wat beschadigd. Dikke prima.
Zeer snel verstuurd. In de avond besteld en de volgende werkdag verstuurd.
AlgemeenProduct makkelijk te vinden, zoekopdrachten duidelijk.
Duidelijk hoe de betaling plaats vind.
En netjes verzonden.
Keurig op tijd geleverd.
Goed verpakt tegen beschadigen.
En duidelijk omschreven.
Mensen zijn prima te bereiken en staan je goed te woord.
AlgemeenJe krijgt wat je hebt besteld.
Het wordt snel en goed geleverd.
Vertoond geen mankementen.
Het product wordt netjes en zorgvuldig verpakt.
En keurig netjes op tijd geleverd.
Mensen staan je netjes te woord.
En weten waar ze over praten.
AlgemeenVoor mij onbekende website, maar een interessante aanbieding kunnen vinden en het er maar op gewaagd. Deze werd vrijwel direct verzonden.
VerzendingPostNL ontving de bestelling nog dezelfde dag. Producten waren prima verpakt.
AlgemeenVoor het eerst iets besteld bij Techpunt, een led lamp voor op de monitor van Xiaomi. Lampje was scherp geprijsd en was op voorraad volgens de site.
Voorraadinformatie klopte en bestelling werd verstuurd binnen de aangegeven periode. Bestelling is keurig verwerkt en netjes verpakt opgestuurd.
Nog geen ervaring met dit bedrijf als er iets niet klopt of mis gaat, dus daar kan ik niks over zeggen.
Gegevens op de site klopten mbt. de verzending. Gedurende het proces ontvang je als klant updates.
AlgemeenProduct snel gevonden en besteld bij TechPunt. Geen gezeur, zonder account te hoeven maken. Mijn xiaomi product was correct de europese variant ipv de Chinezen variant die je ook via aliexpress kan kopen, maar vervolgens alles alleenmaar in het chinees krijgt en voor een eerlijke prijs verkochten ze hier de europese versie met nederlandse handleiding ondersteuning, bedankt!
VerzendingVerzending was snel zoals beloofd en goed verpakt in een bijzondere bubblewrapzak.
AlgemeenIve seen bad reviews on the internet about this webshop but decided to give it a try. I stated clearly also in my order remark that Im new customer and please make sure to send correct item. Delivery time was 2 days which is fine but I received wrong headphones and the facture was ripped off, half of the facture was not ever readable like someone tear it apart and made a ball from it and throw it to trash but then realized its for customer so he took it back from trash. Also return costs I had to pay by myself which is additional 33% of total cost what I bought. Also We will see if I even get my back. I gave them 2 weeks soo we will see. Otherwise I will have to go in person to their warehouse which is additional costs. Really bad.
VerzendingFacture came ripped in pieces and not even readable. Other than this. PostNL did a good job as usual.
KlantenserviceGot mail from CS about return in 2 days. Thats fine. We will see if I even get my money back
AlgemeenDe website is heel intuïtief, het bestelproces is vlot en duidelijk. Goede prijzen en vlotte afhandeling van de bestelling. Heel snelle levering.
VerzendingGeleverd de dag na de bestelling, echter aan de achterdeur geleverd zonder aan te bellen.
Algemeenpowerbank gekocht 30.000mah van xiaomi bij techpunt. Is een groot toestel, neem je niet mee in je broekzak.
De bestelling en verzending ging vlot, 2 dagen later al in de bus hier in Belgie.
Scherpe prijs! Het is meestal zo, koop je iets online in Nederland dan ben je veel goedkoper af aan huis geleverd dan het zelf op te halen in een Belgische winkel.
Ik plaats Techpunt in mijn favorieten vanaf nu.
werkende track and trace, goede communicatie via email,heel stiptr levering
AlgemeenOp de site staat duidelijk vermeld wat er wel/niet op voorraad is. Ze hebben niet het nieuwste van Xiaomi maar ze hebben wel lage prijzen mbt andere webshops.
Als er iets defect is wordt je prima geholpen.
De levertijd is wat minder, maar daar kunnen ze zelf wat minder aan doen. Het zou duidelijker wezen dat ze aangeven dat de levertijd betreft hun de volgende dag is, maar of dat werkelijk gebeurd aan PostNL ligt.
Inmiddels kan ik het ophalen.
Goede communicatie met de klantenservice. Je wordt meestal binnen 12 uur geholpen via de mail.
AlgemeenDuidelijke website, goede informatie en goede producten hebben mij er toe bewogen hier veel vaker te kopen.
VerzendingSnel verzonden en duidelijke communicatie. In één worrd een top bedrijf.
KlantenserviceAl heel veel producten hier gekocht wn bij vragen en advies snel en duidelijk antwoord.
AlgemeenDe eerste dashcam die ik had besteld werd op mijn verzoek omgeruild voor een ander, duurder model, de 70maiA800S. Dat gebeurde in overleg met de klantenservice snel de volgende dag en het bedrag van de eerste dashcam werd vlot terugbetaald. Voor nieuw toegestuurde A800S vergat Techpunt kennelijk in alle drukte een factuur te sturen. Ik wilde daarvan geen misbruik maken en na een maand nam ik zelf contact op om Techpunt te herinneren aan de vergeten factuur. Techpunt kon dit waarderen en na diverse kontakten met de klantenservice kreeg ik alsnog de factuur toegestuurd met een heel mooie korting op de A800S dashcam en een gratis toegezonden RC06 achtercamera.
Grote klasse van Techpunt om dit zo op te lossen.
De volgende dag verzonden en via email steeds op de hoogte gehouden via track & trace
KlantenserviceGoed contact gehad met klantenservice en op vragen wordt snel gereageerd
Algemeenbestelling, betaling, levering en klantenservice allemaal prima in orde.
Producten zijn gemakkelijk te vinden op de site maar de bijbehorende accessoires iets lastiger.
Aantrekkelijke prijzen. Let wel goed op want soms zijn losse producten goedkoper dan een complete set.
vrijdagavond te laat voor levering op zaterdag besteld. Uiteindelijke levering dinsdag.
Klantenservicesnel antwoorden zowel telefonisch als op per e-mail gestelde vragen
AlgemeenPrima winkel, producten komen netjes aan. Anders dat producten laat komen geen klachten. Leuk aanbod van verschillende hobby en tech producten, soms met wat korting als je er meerdere besteld.
VerzendingVerzending is bij mij nu meermaals veel trager dan binnen 1 dag. Vaak kan ik een kleine werkweek wachten. Geen idee of het aan de pakket verwerker of aan de winkel ligt, een beetje jammer.
Voor deze review wacht ik al 3 dagen na de verzend bevestiging, pakket is nog steeds niet op het depot aangekomen helaas.
AlgemeenDuidelijke website, ruim keuze. Fijn dat TechPunt duidelijk een specialist in Xiaomi is. Ik kon makkelijk bestellen. Snelle en correcte levering.
VerzendingDe levering was next day, zoals beloofd. Track & tracé klopte en het pakje werd onbeschadigd bezorgd.
AlgemeenBestelproces ging eenvoudig. Product makkelijk te vinden. Prijzen zijn concurrerend. Betalen was makkelijk. Aan te raden webwinkel.
VerzendingZending binnen één dag. Goed te volgen. Prima verzending via brievenbuspakket.
AlgemeenSmartwatch en draadloze oortjes besteld. Volgende dag in huis. Alles netjes verpakt, duidelijk info over verzending.
VerzendingNetjes verpakte spullen. Duidelijke informatie over het verpakkings- en verzendproces.