TechPunt

Gebruikers over webshop TechPunt

zigbee licht sensor besteld om te koppelen aan zigbee2mqtt en netjes de dag erna binnen gekregen. werkt naar behoren

zoals al aangegeven is de bestellin gedaan en netjes direct een verzendbevestiging ontvangen en ook de dag erna het product geleverd gekregen

Hele overzichtelijke site. Veel keuze voor een goede prijs. Prima service en supersnel geleverd. Ik werd echt netjes geholpen.

Volgende dag al geleverd. Netjes verpakt.

Ik had een vraag die bij Xiaomi zelf niet beantwoord kon of wilde worden. Ik heb de klantenservice van Xiaomiproducts gebeld en werd direct netjes geholpen.

Goed werkende en vlotte website. Snelle levering en fijne klantenservice via mailcontact. Een van de weinige aanbieders van veel Xiaomi producten voor een zeer goede prijs en met prijsgarantie.

Zeer snelle levering. Vandaag besteld is ook vandaag verzonden. Wel verzonden in originele doos zonder verpakkingsdoos.

Bij vragen goed contact op te nemen met klantenservice en ze houden zijn bereid om je goed van dienst te zijn.

Goed werkende site, en levering de volgende dag.
De dashcam was net als de verpakking onbeschadigd. Installatie is ook voorspedig verlopen.

Het bestelde product (Dashcam) kwam goedverpakt de volgende dag aan.

Ik had een bestelling gedaan bij een andere site, die is nooit binnen gekomen en daar was ik niet heel blij mee. Dus ik zocht naar een alternatief en deze was goedkoper en was de volgende dag geleverd. Helemaal top

Bestelling was volgende dag geleverd.

prima product, goedkoop snel geleverd,lage verzendkosten (brievenbuspost)
horlogebandjes voor de mifit band 4 waren hier het goedkoopst met de meeste keus (kleur)

leversnelheid was voldoende/goed, post nl had een dag vertraging, maar dat was niet de schuld van xiaomi products

Xiaomi tv stick4k gekocht.
Goede prijs en snel geleverd.
Goed verpakt.
Blij met mijn stick.
Tevreden klant.

Goed verpakt.
Boven de €75,- gratis verzending.

Goede communicatie over verzending. Enveloppe was alleen wat beschadigd bij aankomst. Producten gelukkig verder goed. En zaterdagavond besteld, dinsdag in huis.

Zal hier rustig weer bestellen als ik snel wat nodig ben!

Het gehele bestel proces is duidelijk, inmiddels heb ik meerdere powerbanks besteld nadat ik de eerste cadeau gekregen had. Allen werken nog naar behoren en lijken, ook na 3 jaar, geen verlies van capaciteit te hebben.

De meest recente zending deed er helaas zeer lang over, besteld op 14 december 2021 kon pas op 25 januari 2022 opgehaald worden in het magazijn (zelf gekozen voor ophalen, verzending was ook een optie). Moet wel bij gezegd worden dat het een pre-order was, te verwachtte levertijd zoals op de site aangegeven was 29 december. Echter werden we wel goed en vriendelijk op de hoogte gehouden van waarom het zo lang duurde en wanneer de nieuwe verwachte leverdatum was.
De eerdere bestellingen waren overigens keurig op tijd.

Soms duurt het even voordat de telefoon opgenomen wordt, maar vervolgens is er wel vriendelijk personeel, ze staan altijd klaar om je te woord te staan.

Geweldige winkel Ik maak al heel lang gebruik van zijn diensten. Alle prijzen zijn op het niveau van Ali-express. Maar met bevestigde Xiaomi-kwaliteit. De levering is snel en de communicatie met het personeel is uitstekend. Dank u.

Afhalen ook na 45 minuten mogelijk. Super.
Goede prijs en gewoon geleverd wat ik wilde (2 Mi band 6 activity trackers)

---

Afgehaald, dat ging prima. Moest even 2a3 minuten wachten.

Prima te woord gestaan en geholpen

De webshop hanteert concurrerende prijzen. De levering is snel en volgens verwachting. Producten waren goed verpakt, om beschadiging te voorkomen.

Goed verpakt in doos met paklijst. Levering de volgendedag, zoals vermeld.

TV Stick 4K
geweldig klein nadeel als je de volumeknop instelt voor de tv dan gaat het volume naar 50 % is softwarematig niet logisch

snel en goed

een mailtje gestuurd en binnen een dag antwoord (met niet de oplossing)

Het was makkelijk te bestellen en zo gebeurd ook geld gelijk overgemaakt dus ook geen probleem daar meestal

De verzending zou zaterdag binnenkomen niet gebeurd dus was te laat nog steeds niet binnen

De klantenservice is goed nooit geen probleem mee gehad dus

Top leverancier, zeer tevreden. Voor mij best winkel voor xiaomi products in prijs-kwalitait categorie. Nu bezig met keuzen van robot stofzuiger van xiaomi.

Zigbee 3.0 lux sensor besteld die goed met zigbee2mqtt samenwerkt, snel geleverd (1 dag), goed verpakt en weinig op aanbte merken

Binnen dag geleverd, track en tracé aanwezig en duidelijke en snelle order bevestiging

Ik heb hier reserve onderdelen gekocht voor mijn Xiaomi m365 step. Prijzen zijn heel goed in vergelijking met andere webshops en de levering was er de volgende dag al.

Goede en volledige product informatie, komen lever belofte na.

Prijzen zijn ook zeer scherp net als de verzendkosten. Geen ervaring met de klantenservice tot nu toe. Gelukkig niet nodig want alles is naar grote tevredenheid geleverd.

Heb nu 2 bestellingen gedaan en beiden zijn naar tevredenheid uitgevoerd. Kan deze webshop dus aanbevelen!

GOed verpakt en snel geleverd. Geheel volgens de geschepte verwachtingen.

uitermate tevreden. zeer vlugge regeling en bijzonder goed verpakt. Ik zou het aan iedereen aanraden.

zeer vlug geleverd

optimaal

Prima website. Overzichtelijk. Transparant. Snelle levering en de verpakking was dik in orde. Over de klantenservice kan ik niks zeggen want die heb ik gelukkig niet nodig gehad.

Snel geleverd en netjes ingepakt.

Scorekaart voor TechPunt