Gebruikers over webshop TechPunt
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenBij Techpoint heb ik de Xiaomi P1 55" TV en de Xiaomi Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite gekocht.
Goede site, zeer nette prijzen en bestellen ging zonder problemen. Helaas was de levering apart gedaan, maar dat maakt voor mijzelf gelukkig niets uit.
Zeer tevreden met mijn bestelling en spullen tot zo ver.
Beide producten werden apart verzonden en geleverd op aparte dagen. Voor mij maakte dat niet uit.
AlgemeenVia Tweakers TV toestellen vergeleken, gekozen en doorgeklikt voor bestelling. Veel eenvoudiger dan dit kan bijna niet.
VerzendingVolgende dag in huis lukte blijkbaar niet, werd met één dag vertraging geleverd. Begeleidende communicatie verwarrend. Eerder te wijten aan PostNL/BPost dan TechPunt
KlantenserviceProbleem bij opstarten toestel. De powerbutton zit (te) goed verstopt. De retourzending stond al gereed totdat we onderaan het toestel de juiste knop vonden ... (shame on me)
AlgemeenFijne webshop voor (onder andere) onderdelen voor mijn Roborock stofzuiger. Onderdelen zijn ook daadwerkelijk origineel. Onlangs is deze webshop van naam veranderd, de afschrijving via iDeal verloopt dan ook nog via de oude naam XiaomiProducts.nl.
VerzendingNet en correct verpakt en geleverd op de afgesproken dag, in mijn geval 1 dag na bestelling.
AlgemeenDuidelijke informatie, de prijs en eigenschappen van de producten.. echt fijn! Ik heb een elektrische step gekocht voor mijn zoon en die vind het helemaal GEWELDIG
VerzendingProduct de volgende dag geleverd. Je wordt als klant goed op de hoogte gehouden.
AlgemeenGoed en groot aanbod van alle verschillende onderdelen. Kwaliteit van de onderdelen lijkt insteken op originele onderdelen. Veel verschillende betaalmogelijkheden.
VerzendingSnel geleverd en goed verpakt.
AlgemeenNette webshop met een zeer ruim assortiment Xiaomi producten.
Zeer concurrerende prijzen.
Snelle verzending en goede communicatie over verzend status.
Punt ter verbetering is dat er bij een artikel ‘ op voorraad’ kan staan en iets daar onder een ‘preorder’ datum. Is erg verwarrend.
Verder prima webshop.
Snelle verzending en goede informatie over voortgang.
KlantenserviceIndien een product in preorder staat en je meerdere producten heb besteld met een gezamenlijke order waarde onder de €50,- dien je nog een keer de verzendkosten te betalen voor de opgesplitste order.
Lijkt me wel zo netjes dat dit op de site of bij het afrekenen in de winkelwagen vooraf bekend wordt gemaakt.
AlgemeenDe website is overzichtelijk en ik kon mijn producten makkelijk vinden
Betaald met Ideal en mijn bestelling werd de andere dag afgeleverd
Keurig netjes verpakt en mijn producten werden de andere dag al thuis bezorgd
AlgemeenHet is een overzichtelijke webshop. Snel besteld en de betaling verloopt vlot via de gekende wegen.
---
Je wordt op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.
Levering via PostNL, in het weekend besteld, dinsdag in huis.
KlantenserviceJe wordt op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.
AlgemeenFijne en gebruiksvriendelijke webshop. Bestelling volgende dag al in huis.
Was op zoek naar Xiaomi Products, Nette prijzen.
Verzenden was zeer snel, zoals aangegeven de volgende dag in huis.
AlgemeenWas op zoek naar een origineel xiaomi pad 5 hoesje. Je hebt dan altijd de optie om dit goedkoper via het buitenland te doen, maar meestal met als gevolg lange wachttijden en meer leveronzekerheid. Ben hier dus gegaan voor de binnenland route. Ik kreeg hier te maken met een overzichtelijke website met duidelijke productomschrijvingen, divers assortiment en een faire pricing. Prettig divers bestel- en betaalsysteem.
Verzendingmet zelfs optie tot afhalen. Track en trace aanwezig. Correcte communicatie hierover en een snelle afwikkeling van het gehele proces.
KlantenserviceCorrecte communicatie gedurende het gehele bestel en betaalproces. Snelle afwikkeling van het gehele proces.
AlgemeenMakkelijk bestellen (duidelijke webshop), en snel geleverd.
Door m'n eigen fout een verkeerd product besteld, maar dit is supersnel opgelost door TechPunt, nog in het bestelproces.
Telefonisch ook netjes te woord gestaan.
Hier zou ik zonder twijfel nog een keer bestellen!
Tussen bestellen en leveren zaten 2 dagen.
Had ik meteen het juiste product besteld, was het vast sneller gegaan.
Product was netjes verpakt.
Werd netjes op de hoogte gehouden via de mail.
Per ongeluk het verkeerde product besteld.
Een kleur die niet standaard op voorraad is.
Kwam ik een dag later, nog voor verzending, pas achter.
Meteen gebeld, keurig te woord gestaan, en snel opgelost.
AlgemeenBij Techpunt, voorheen XiaomiProducts, een 70mai A500 pro plus besteld. Overzichtelijke website en het bestelproces is gemakkelijk uit te voeren.
Na het plaatsen van een bestelling, direct een orderbevestiging ontvangen. Enkele uren later kreeg ik een e-mailbericht met een track en trace code.
Uiteindelijk is de dashcam binnen een dag geleverd. Snelle levering en communicatie.
KlantenserviceGoede communicatie gedurende het bestelproces. Nog geen ervaring gehad met de aftersales.
AlgemeenEen erg overzichtelijke website. Het contact met de winkel verliep zeer vlot. Ze komen professioneel over.
VerzendingIk heb hier vaker artikelen besteld. Alles wordt hier vlot verzonden.
KlantenserviceEen artikel dat ik hier besteld had, werd binnen twee weken na besteldatum 50 Euro goedkoper. Al na het eerste contact werd mij beloofd dat het verschil terug geboekt zou worden. Dit ging veel vlotter dan ik had gedacht. Een zeer positieve ervaring dus.
AlgemeenSnel geleverd, voldoet aan verwachting.
Had een dashcamset besteld voor m’n schoonpa, echter had zelf de fout gemaakt een verkeerde camera te bestellen. Deze uiteindelijk aan dochter gedaan, en een complete set met voor en achter camera opnieuw besteld. Ook vlot en goed verpakt geleverd.
Kortom dik tevreden
Vanaf bestellen wordt je keurig op de hoogte gehouden over het verloop, en track/trace
AlgemeenZe hebben hele leuke artikelen voor redelijk scherpe prijzen. Website is duidelijk, verzenden gaat erg snel. Als het om verkopen gaat doen ze wat ze zeggen.
VerzendingAl aantal keer hier besteld. Vrijwel altijd worden de goederen erg snel verzonden. Als er al vertraging in de levering is, ligt dat eerder aan de overbelaste transporteurs dan aan het bedrijf zelf.
KlantenserviceN.a.v. een bestelling onlangs probeer ik met de klantenservice in kontakt te komen. Die reageren echter gewoon niet. En dat wordt nu wel een beetje zuur.
AlgemeenXiaumi producten. Tegenwoordig zijn de prijzen hier vergelijkbaar met die van Ali. Maar dan wel met de snelle levering en de voordelen van Nederlandse consument bescherming.
VerzendingDe zelfde avond van bestellen kreeg ik een foto van de bestelde powerbank, die verpakt was voor verzending. Dit had ik nog niet eerder meegemaakt en zo onderscheid deze site zich van anderen.
AlgemeenHeb via de website een Roidmi EVE Plus-robotstofzuiger besteld. Bestelling werd snel verzonden, alles was prima verpakt. So far, so good...
Wat me enorm stoort is de communicatie van het bedrijf. Op de website wordt beweerd dat de Roidmi EVE Plus via Google Assistant kan worden bestuurd. Nou, dat is dus echt op geen enkele manier mogelijk. Koppelen via de Roidmi app laat geen robot zien, hetzelfde verhaal via de Mi Home-app. Ondertussen worden mijn vier jaar oude Mi Robots via alle kanalen herkend. Tien minuten googlen en je komt erachter dat het dus daadwerkelijk niet mogelijk is met dit model. De klantenservice blijft bewerken dat het kan, de tekst op de website wordt verder ook niet aangepast en ik ben boos op de winkel vanwege dit soort gedrag, maar ook op mezelf omdat ik in tegenstelling to andere keren dit keer zelf geen onderzoek heb gedaan alvorens te bestellen. Maar ja, neemt niet weg dat Techpunt verkeerde informatie verstrekt die alsnog niet wordt aangepast en ik aan een apparaat vast zit dat niet aan de beloftes voldoet.
Snel verzonden, stevig verpakt.
KlantenserviceNiet goed ingelicht, verstrekken onjuiste informatie en doen kennelijk geen onderzoek.
AlgemeenZeer fijne en gebruiksvriendelijke webshop. De levering was zoals aangegeven de volgende dag in huis en de klantenservice reageert binnen 24h per mail,
VerzendingDe levering van het product was zoals aangegeven de volgende dag in huis.
KlantenserviceNa aanleiding van een vraag heeft de klantenservice mij binnen een dag van een reactie voorzien.
AlgemeenNep nepper nepsite.
Meneer verkoopt Xiaomi producten. Meneer vertelt daarbij dat hij de laagste prijsgarantie aanbied. En daar begint de onzin. Want meneer biedt wel iets aan, maar meneer wil zich daar helemaal niet aan houden. Hij verzint van alles om er onderuit te komen.
De grap is dat zijn producten op de website van de fabrikant zelf veel goedkoper worden aangeboden. Deze fabrikant heeft keurig een Nederlandse website en een Nederlandse klantenservice en bied Nederlandse garantie aan van 2 jaar. Ook verschepen ze nog dezelfde dag als dat je besteld hebt en wordt het keurig de volgende dag bezorgt. Echte top service! Echter omdat Xiaomi zelf een stuk eerlijker is dan deze oplichter geven ze bij Xiaomi keurig aan dat het wel eens tot 3 dagen kan duren. Eigenlijk staat er precies hetzelfde op de website van deze oplichter, alleen hij verwoord het anders, ja hij probeert het wel dezelfde dag te verschepen maar ja dat lukt natuurlijk niet in het weekend en tja als PostNL vertraging heeft dan kan hij er ook niks aan doen dat het soms tot wel 3 dagen duurt. Reviews getuigen ook dat het wel eens langer kan duren. Afijn, precies dezelfde voorwaarden dus, maar omdat meneer het anders omschrijft, om de realiteit heendraait zeg maar, nou ja daarom is het dus anders en dan geld de laagste prijsgarantie opeens niet.
Deze man heeft echt een raar idee van de werkelijkheid. Koop niks bij hem.
Koop het liever rechtsreeks bij de fabrikant, ze zijn goedkoper, eerlijker en netter. https://mobile.mi.com/nl
Deze vreemde vogel moet er gewoon lekker mee stoppen.
Meneer garandeert zogenaamd verzending dezelfde dag en levering de volgende dag, maar omdat hij helemaal geen controle heeft over het hele proces kan hij dit helemaal niet beloven.
KlantenserviceTalloze pogingen om het probleem op te lossen, namelijk voldoen aan de eigen belofte liepen uit op niets. De man roept wel wat, maar is geenzins van plan het daadwerkelijk na te komen. Te treurig voor woorden.
AlgemeenHeb hier een aantal HA componenten besteld, had uiteraard al ervaring met de aqara sensoren, die hebben een prima prijs-kwaliteit verhouding en waren hier snel leverbaar. (behalve helaas de lichtsensor).
Prima webshop, groot assortiment van de Xiaomi spullen, prijs tegenwoordig -indien je gebruikmaakt van de korting bij meerdere stuks- te vergelijken met wat ze op de standaard chinese webshops incl. verzendkosten aanbieden.
Snelheid van verzenden uiteraard een stuk sneller dan de gemiddelde BG of Ali aanbieder.
Klantenservice niet nodig gehad dus geen oordeel.
Prima verpakt, snel verzonden, niets op de levering aan te merken.
Vrijwel direct na order bevestiging ook een bericht met track 'n trace nummer, je wordt netjes op de hoogte gehouden van de levering.