Gebruikers over webshop TechPunt
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenAls pas startende Webshop alles overzichtelijk, degelijk en betrouwbaar. Bleek ook nog voor de bestelde tablet de goedkoopste met allerlaagste prijsgarantie. Communicatie over de betaling, bestelling, orderafhandeling buitengewoon goed. Telefonisch contact zeer adequaat en goed, bereikbaarheid prima. Model voor andere webshops! Eindelijk weer een bedrijf met Hollandse nuchterheid waar de klant koning is, chapeau!
VerzendingVia Track and Trace en TP zelf goed op de hoogte gehouden wanneer de avondlevering plaats zou vinden. De belofte op werkdagen voor 20:00 besteld de volgende werkdag geleverd klopt. Het product werd via POSTNL in een jiffy envelop aangeboden. Product heeft de reis goed doorstaan.
KlantenserviceSommige te leveren producten waren niet voorradig, en stonden in de order afwachting status te leveren product. Telefonisch contact hierover ivm de te verwachten levertijd was kort en bondig via een vriendelijke medewerker. Bereikbaarheid is heel goed.
AlgemeenWat spullen gekocht met black friday.
Verzending was prima; vaar wat het was was het prima ingepakt.
Een nadeel vond ik dat er worden alleen maar voordelen benoemd, geen nadelen of neutrale punten, ik maak graag een weloverwogen keuze, en zou dat erg kunnen waarderen.
Ik denk ook dat dat een grote doelgroep is van techpunt; die dat zou waarderen.
AlgemeenZe hadden goede producten die netjes geleverd zijn waarbij je goed op de hoogte gehouden werd van de levering.
VerzendingDe verzending was snel en goed. Ze hielden me netjes op de hoogte van de status.
AlgemeenSchrijf deze ervaring tegen een beloning maar dit beïnvloed totaal niet mijn oprechte mening.
Schrijf veel beoordelingen, zowel positief als negatief op Trustpilot en andere.
Als liefhebber van Xiaomi producten is het fijn om spullen vlot geleverd te kunnen krijgen voor een goede prijs die hetzelfde of niet ver af is van de Aliexpress prijs.
Zal hier zeker vaker gaan bestellen, preorder product wordt later verzonden en heb alvast de 2 andere producten ontvangen uit dezelfde bestelling, top!
De producten waren goed verpakt en zijn in nette staat bezorgd.
Zaterdag besteld, dinsdag aangekomen, stuk sneller natuurlijk dan uit China.
AlgemeenDuidelijke site met een snelle levering ondanks de feestdagen. Een mooi product geleverd en een juiste prijs kwaliteitsverhouding.
VerzendingHet product zat goed in de verpakking en de levering was naar wens en op tijd.
AlgemeenSupersnel geleverd! Zelfs tijdens BF. O.a. Dashcams, verwarmingselementen, LED verlichting en soortgelijke utilities besteld bij Techpunt.
VerzendingVrijdag op BF besteld. Zou maandag worden geleverd (PostNL Pickup). Werd dus de eerstvolgende zaterdag.
KlantenserviceVriendelijk contact gehad. Vriendelijk contact gehad. Vriendelijk contact gehad. Vriendelijk contact gehad. Vriendelijk contact gehad.
AlgemeenTechpunt bood mij een half jaar garantie in ruil voor een leuke review. Het betreft een langdradige maar vriendelijke garantie afhandeling door overmacht bij Techpunt.
Haylou oortjes gingen na bijna 2 jaar kapot. Reparatie niet mogelijk, ik mocht iets nieuws in dezelfde prijsklasse uitzoeken. Helaas waren die tot drie maal toe dead on arrival, ondanks dat het nieuwe gesealde examplaren betrof vanuit de fabriek.
Na klagen kwam Techpunt mij tegemoest door mij te laten kiezen uit twee iets duurdere sets. En op mijn verzoek, door de set eerst te testen alvorens deze op te sturen.
Om een puntje aan te zuigen.
Techpunt verzond de vervangende examplaren steeds snel en zonder gemor. De terugbetaling van mijn verzendkosten ging ook steeds snel, vaak op dezelfde dag dat ik aangaf het teruggestuurd te hebben.
KlantenserviceVriendelijk aan de telefoon en reageerde binnen een paar dagen op email. Zie ook boven
AlgemeenPrima website, het product wat ik wilde hebben was hier goedkoper dan bij de rest.
VerzendingDe verzending ging snel, het volgende dag had ik al het product in huis en die zat ook netjes verpakt.
Algemeendashcam besteld en bevalt zo goed dat ik er nog een ga bestellen,echt een aanrader
Verzendingop tijd aangekomen, zeer tevreden, bestel nog een tweede, kan hem iedereen aanbevelen deze cam
Klantenservicegoede klantenservice, correcte levering, goede prijs kwaliteit verhouding, zeer blij mee, dik tevreden, werkt prima
AlgemeenIk had een smartwatch besteld via Techpunt. Een uur nadat ik hem had besteld zei mijn vriend dat hij hem ook had besteld als cadeau gekocht. Ik heb direct Techpunt gemaild en ik kom hem terug sturen! Ben zeer vriendelijk geholpen en ze waren erg mee werkend!
Ik had in eerste instantie de horloge besteld, omdat het bij Teckpunt goedkoper was dan bij andere media sites. Dus zeker een aanrader om hier te gaan bestellen!!
De verzending ging erg snel, had hem de volgende dag al binnen! Word binnen de afgesproken tijd geleverd
KlantenserviceHele vriendelijke klantenservice en mee werkend en mee denkend over je probleem, je word snel geholpen
AlgemeenEen webshop zoals het hoort te zijn! Ik heb andere (slechte) ervaringen.Zeker voor herhaling vatbaar.
VerzendingCorrecte en snelle Track en Trace. Juiste info is belangrijk om de levering te kunnen inplannen
KlantenserviceEen uiterst vriendelijke en correcte chat ervaring maakt het oplossen van vragen aangenaam. Super ervaring.
AlgemeenWas niks van te zeggen. liep allemaal vlotjes en de bezorging was ook goed
tops!
Was ook perfect,ook hier is niks van te zeggen! ondanks het postnl was! product was mooi op tijd!
AlgemeenBestelling dashcam Xiaomi 70Mai was eenvoudig. Account aanmaken ging snel. Betalingsmogelijkheden volop en zo geregeld. Reviews product positief via nl.pepper.com. Gekozen voor de snellere levering door TechPunt en niet voor de goedkopere, maar meer onzekere , levering via Gshopper.
VerzendingSnelle levering per PostNL binnen een dag na bestelling. Voldoende verpakt. Bestelling bij Nederlands bedrijf mag wat extra's kosten.
AlgemeenTechpunt heeft een prettige website waar ik gemakkelijk kon vinden wat ik zocht, in mijn geval een dashcam. Ik wilde er ook een hardwire kit bij voor de parkeerstand en het toeval wilde dat ze net een aantrekkelijk aanbod hadden voor een bundel waarin beide artikelen zaten.
De bestelling en betaling zijn snel en soepel verlopen. De bevestiging per email volgde vrijwel direct.
Het artikel was op voorraad en in dat geval wordt het de volgende dag bezorgd, mits voor 20 uur besteld. Dat was geen loze kreet maar was ook zo. Netjes een trackandtrace code ontvangen en PostNL stond binnen het verwachte tijdvenster voor de deur.
De dashcam was af fabriek al schokvrij verpakt in een stevige gesealde kartonnen doos, daar viel weinig aan te verbeteren. Techpunt kon volstaan met een luchtkussen enveloppe.
De klantenservice heb ik geen ervaring mee.
AlgemeenBestelling zonder fratsen. Besteld voor 20:00uut en de volgende ochtend geleverd. Zelfde product is bij andere winkels 50-80 euro duurder. Had nog een vraag gesteld via de mail en ook snel een antwoord hierop gekregen. Ik bestel de volgende keer weer bij techpunt!
VerzendingBesteld op 2 november, geleverd op 3 november. Ze geven aan voor 20:00uur besteld de volgende dag in huis, ik had om 19:00uur besteld.
KlantenserviceVraag via mail gesteld en binnen een uur een antwoord. Duidelijk antwoord gehad op mijn vraag.
AlgemeenOntvangen wat ik ik wilde, een set lepels om de band van mijn Xiaomi step te verwisslen. Prima prijs kwaliteit verhouding. Goed service.
VerzendingZoals afgesproken. Niks op aan te merken. Ik kreeg het pakketje, zoals omschreven op de website
KlantenserviceIk heb de mailtjes gehad, die je verwacht te krijgen. Verder geen klantenservice nodig gehad.
AlgemeenOp het spoor gezet door Tweakers.
Aankoop xiaomi pad 6 verliep zeer vlot en zonder haperingen. Voldoende betaalmogelijkheden, ook voor België.
Netjes op de gestelde dag door Post.nl thuis afgeleverd.
Levering op de gestelde datum. Tablet was redelijk goed verpakt, hoewel zoals hier bij verzending met Post.nl, een kartonnen doos meer aangewezen ware geweest.
AlgemeenPrima website, overzichtelijk. Snelle verzending. Voor wat ik nodig had was de prijs zeer aantrekkelijk.
VerzendingGeen nodeloze verpakking gebruikt;
het product zat al in een goede stevige doos. Goed om te zien dat ze aan het milieu denken (neem ik aan:))
AlgemeenTechpunt levert altijd snel. De volgende dag in huis. Ook de prijzen van de producten zijn ok.
VerzendingDe sensor was goed verpakt in een plastic doosje. Deze zat weer in een bubbeltjes envelop die door de brievenbus past.
AlgemeenPrima website met degelijke uitleg mogelijkhedenover de producten.
Keuze aan klant....ruim voldoende in elk prijssegment.
Levertijd in afhaalpunt werd meerdere malen uitgesteld te wijten aan koerierdienst??? Misschien even samen met logistieke partner hoe dit te verbeteren...
KlantenserviceSnelle respons....n.a.v geplande leverdatum via track en trace.
Na mail snel antwoord bekomen. Bestelling 21 september en levering pas op 26 september....