Audiovision.be

Gebruikers over webshop Audiovision.be

Een LG OLED55B6V besteld tegen een prijs en met service waar Nederlandse winkels niet aan kunnen tippen.

Bij elke stap in het proces een statusupdate per email ontvangen daarnaast werd er ook direct telefonisch contact met mij opgenomen toen bleek dat het pakketje aan de kant was gezet bij GLS en daardoor (buiten de schuld van Audiovision om) het pakketje iets later zou aankomen.

Een goede service als deze heb ik online nog nooit meegemaakt, daar kunnen anderen voorbeeld aan nemen.

Via dit forum geattendeerd op een zeer scherpe prijs voor de LG OLED 55B6. Via mail mijn interesse getoond, iets later werd ik teruggebeld en hebben we de afspraak concreet gemaakt.
In plaats van verzending heb ik ervoor gekozen de tv zelf op te halen. Zeer netjes ontvangen door aardige mensen.
Mocht ik weer iets nodig hebben, dan bel ik eerst Audiovision voor hun prijs!

Zeer snelle reacties op mijn vragen, zowel via mail als per telefoon.
De tv was niet op voorraad, maar kon uiteindelijk veel sneller dan verwacht geleverd worden. Over elk stapje in het proces werd ik duidelijk geïnformeerd!

De bestelling geplaatst via e-mail na aanbod van een mooie prijs voor een LG OLED TV.

Product kwam netjes verpakt en op de te leveren datum aan.

Alle communicatie liep via e-mail, dit ging erg makkelijk. Alle vragen werden duidelijk beantwoord en ik werd goed op de hoogte gehouden van het bestelproces. Een tevreden klant dus!

Scorekaart voor Audiovision.be