BuyMi.nl

Gebruikers over webshop BuyMi.nl

Uit een vergelijkingsite kwam BuyMi.nl naar voren en deze site bleek een stuk voordeliger te zijn dan de overige. Ik kende de site niet, maar de bestelling was eenvoudig en de dag na de bestelling werd de televisie op afspraak geleverd. Top!

De levering was iets te laat t.o.v. het verwachte tijdframe, maar dan praten we over een paar uur. Het werd gewoon op dezelfde dag geleverd

De bestelling procedure was helder en simpel.
Ik werd netjes gebeld toen de bestelling klaar was (binnen een werkdag) dat ik de televisie op kon halen.
Eenmaal aangekomen om de televisie op te halen werd ik zeer netjes geholpen en werd de tijd genomen om uitleg en advies over het ophangen te geven. Alle papieren werden netjes in een mapje meegeleverd.
De televisie was veel goedkoper dan elders en is gewoon een NL model zoals vermeld staat op de site.

Ik heb het toestel opgehaald. Krijg dezelfde dag nog bericht dat ik het op kon halen en alles stond klaar toen ik aankwam.

TV besteld in het weekend, de levertijd is 1-3 dagen. Het eerste wat mij opvalt dat ik geen bevestiging krijg in hoeveel dagen ik de tv precies ontvang. Alleen een bevestiging van de bestelling in eerste instantie. Dus dat kan gewoon beter.

De levering gebeurt via Dynalogic. Uiteindelijk kan je prima zien hoever ze zijn met leveren. Alleen in eerste instantie moet je de hele dag vrijhouden voor de levering.. dat is niet zo handig.

Kort contact met de klantenservice waarin ik de bevestiging kreeg dat het produkt op voorraad was en de volgende dag geleverd kon worden. Vervolgens nog een keer gebeld omdat ik een muurbeugel was vergeten te bestellen en kreeg gelijk een goede aanbieding waar ik erg tevreden over ben.

Prima verpakt en op tijd geleverd. Duidelijke info over het tijdstip van levering.

Goedkoopste maar wel netjes een mooie tv in mijn woonkamer, redelijke verzending (zie toelichting) en uitstekende, snelle klantenservice.

Nieuwe OLED TV besteld met een levertijd van 3 dagen omdat hij bij deze webshop het goedkoopste was. Na 4 dagen (was 1 dag vertraging) heb ik de TV ontvangen, hun externe leverancier, Dynalogic had het product naar een verkeerd magazijn verstuurd. De volgende dag was het in goede orde ontvangen, man van dit bedrijf bracht het ook netjes naar mijn woonkamer de trappen op.

Na mijn email over de latere levering hebben ze zelf initiatief genomen om contact op te nemen met het externe bedrijf en contact met mij op te nemen met alternatieve leverdatums, inclusief de mogelijkheid kosteloos s'avonds of in het weekend te leveren. De man was ook erg aardig en bood excuses aan voor de vertraging, prima.

Voor het eerst bij BuyMi.nl een bestelling geplaatst voor een nieuwe tv. Mijn eerste indruk was dat het een net uitziende website is waarbij de productinformatie en specificaties duidelijk vermeld staan. De levertijd stond aangegeven op 1-3 dagen. Maar ik ontving einde van de dag al een track&trace, en had mn nieuwe tv de dag erna in huis.
Bestel en betaalprocedure was gemakkelijk en duidelijk.

Verzending is wel super geregeld, ik krijgt van te voren een email op welke dag ik het geleverd krijg, en ’s morgens vroeg een nauwkeurig tijdsvenster dus ik hoefde niet de hele dag thuis te wachten. Leuk dat ik via google maps kan zien waar de koerier al rijdt. Chauffeurs kwamen met 2 man, en zetten de tv netjes voor je in de huiskamer.

Heb geen service nodig gehad, maar telefoonnummer staat duidelijk vermeld en ze hebben een chatfunctie.

Bedankt voor je goede review!
We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met je aankoop en service. Hier doen we het voor, elke dag weer.
Heel veel plezier met je nieuwe TV
^Buymi.nl

Ik heb een zeer flinke aankoop van meerdere high-end toestellen gedaan bij Buymi, dus ik wilde graag zekerheid. Na een mailtje via de site met wat vragen werd ik direct teruggebeld en hebben we goede afspraken kunnen maken. Ik heb ervoor gekozen om de toestellen af te halen in Uden en we hebben op locatie gezamenlijk de toestellen gecontroleerd om uit te sluiten dat we met een "Dead on Arrival" te maken hadden. De shop nam hier ruim de tijd voor, zelfs buiten de normale openingstijden. Zeer te spreken over deze service, ik kom zeker terug.

Don’t let their score fool you, they may seem good but only until you have a problem with the product you buy. In our case, it was a 2000EUR worth TV which was already defected fresh from the box.
When we wanted to change or return it within the first 14 days, buymi refused our right as a customer.
What they say in the reply by “we spend time trying to solve your problem” is this: refusing to change the product or refund us.
I wanted to sue them, talked to my lawyer about it but I did not want to get into that since I have health issues which was made worse by arguing with the very arrogant customer representative via email everyday.

Since the product came with 2 year warranty they wanted to go with that. So they sent a repair guy with a new screen to change the screen on our defect TV. But guess what? The new screen was also defected so he could not change it.

Our Tv buying experience became a nightmare thanks to this very very very unprofessional company.
They are disappointingly arrogant when it comes to answering your concerns. They are very quick in lying to you or refusing your rights as a customer.

So don't buy anything from this company!

PS: They lied in their reply to my review, I have never said this, I only tell the truth:
‘ Also it saddens us you have written this review and telling us; "I know it's not the truth, but this review will make you work harder to do as I like" ‘

They got mad after I gave them a low score and claim that I lied in my review in kiyoh.

Bedankt voor uw reactie.
Vervelend dat u het nodig heeft gevonden om een negatieve review te plaatsen, ondanks dat we u geholpen hebben èn uw probleem opgelost hebben.
Het is namelijk nooit zo dat u dagen na ontvangst van uw televisie een nieuwe kan eisen, alleen omdat u vindt dat er iets mis mee is. In alle gevallen zal er ten alle tijde een monteur of medewerker komen aan huis om te kijken of het probleem te wijten valt aan transportschade (omdat wij alles verzekerd verzenden) of te wijten valt aan een fabrieksfout (dan krijgt u een nieuwe tv) of onkundig gebruik/monteren van het toestel. Als u ons dit niet toelaat, is het voor ons onmogelijk om een toestel op voorhand al om te ruilen. Uiteindelijk heeft u na lange tijd eieren voor uw geld gekozen en ons benaders of we het toch niet alstublief op konden lossen voor u. Uiteraard doen we dat, zelfs nadat de eerste dreigementen, hebben we alsnog een monteur naar u gestuurd die het probleem voor u kosteloos heeft opgelost. Uiteraard hopen we wel dat u alsnog lang van uw tv mag genieten, ondanks deze review. ^BuyMi team

Bestellen geen probleem. Ook genoeg mogelijkheden om te betalen. Levering maar vooral klantenservice beneden peil. Bestelde een LG OLED 55C7V

Net na mijn bestelling viel een vriend op dat de levertijd wel even duurde 1-3 werkdagen. Was in de veronderstelling dat de TV volgende dag geleverd zou worden maar niet dus. Goed even wachten dus maar na 3 werkdagen nog niets. Volgende dag maar even bellen ter info.

Goed, bellen dus. Zoals een eerdere Tweaker heeft mee gemaakt begon het verstoppertje spelen. De telefoniste wist van niets, want ze zou van een callcenter zijn. Ik zou dezelfde dag terug gebeld worden. Niets gehoord. E-mail: tot 2x toe geen reactie. Facebook chat: zwijgen in alle talen. Bellen: voicemail. Uiteindelijk weer 3 dagen later (6 werkdagen dus na de termijn), 3 minuten voordat de klantenservice telefonisch bereikbaar zou zijn, gebeld en weer de dame van het callcentrum aan de lijn gehad. Ze wist niets van de voorraad en degene die er over ging zou er pas maandag zijn! Hallo, hebben ze geen geautomatiseerd ordersysteem ofzo?? Ik werd vrij boos aan de lijn, het ging wel over een bestelling van ruim 2k, niet een of ander kuthoesje voor je mobiel voor 5€! Ik belde op donderdag. Ja maandag zou ik echt terug gebeld worden. Ik heb boos opgehangen en even na gedacht. Gezien het verstoppertje spelen bestelling geannuleerd. Retour formulier ingevuld. Ja toen was de mijnheer van de bestellingen er wel. Ik kreeg de volgende dag (vrijdags dus voor de toegezegde maandag) een mail. Ja er was een verbouwing van de voorraad ruimte dus we konden even geen tv's herbergen. De volgende lading komt echt volgende week. Ik bleef bij mijn annulering want "ikbentochnietgek" was al naar de MM gegaan en daar al een exemplaar mee genomen.

Echt, waarom zo raar doen??? Communiceer helder naar je klanten. Dat er een ruimte verbouwd wordt, je vrouw zwanger is, de leverende vrachtwagen met een Poolse chauffeur gecrasht is, bliksem in je computersysteem is of het personeel staakt, allemaal prima maar laat dit dan weten! Niet communiceren in de hoop dat de bestelling blijft hangen werkt averechts, dat schept alleen maar wantrouwen! Het zou mij dan ook niets verbazen dat enkele positieve reviews door medewerkers zelf zijn gepost.

Ik kan dus verder niets zeggen over de nazorg indien een bestelling wel geleverd werd. Geld is wel keurig terug gestort.

Bedankt voor u reactie,
Wat vervelend dat u zo'n slechte ervaring heeft gehad met uw bestelling bij Buymi, we hopen dat we dit bij u recht kunnen zetten.
Als verduidelijking willen we wel aangeven, dat boven elke pagina over de gehele website stond vermeld dat we vanwege verbouwing van het magazijn gesloten waren, daardoor niet telefonisch bereikbaar en zouden we geen verzendingen plaats vinden binnen die periode van een paar dagen.
Neemt niet weg dat het een vervelende situatie is en we hier van geleerd hebben om bijvoorbeeld ook een mailing te verzenden in een soortgelijke situatie.

Bedankt dat u uw review nog heeft aangepast, daar u uw aankoopbedrag de dag na de annulering weer terug op uw rekening heeft ontvangen.
Wij hopen u een volgende keer een betere shopervaring te kunnen bezorgen.

Overzichtelijke en informatieve webshop. Tv's zijn beduidend goedkoper dan bij andere sites en fysieke winkels. Je kunt op meerdere manieren met hun communiceren per Telefoon, Mail en Chat als je toch iemand wilt spreken.

LG OLEDC7V Tv in het weekend besteld en de woensdag erop geleverd. Op de site stond 1 tot 3 dagen levertijd en ik wist door het gevoerde telefoongesprek al dat de tv's dinsdag weer op voorraad kwamen en ook dezelfde dag zal worden verstuurd. Kreeg dinsdag middag netjes een mail met de info wanneer de tv werd bezorgd. Zoals verzocht werd deze in de avond bezorgd.

Heb nog even gebeld en gechat voor meer info en een beetje om te polsen hoe het bedrijf is. Ze weten daadwerkelijk waar ze het over hebben en namen alle tijd om me vriendelijk te woord te staan.

Makkelijke en overzichtelijke shop, vrijwel alle mogelijke manieren om te betalen.
Heb nog even gebeld voor de zekerheid, maar ze hebben ook verstand van zaken en namen alle tijd om me vriendelijk te woord te staan en uitleg te geven over de verschillen tussen OLED en QLED

Erg duidelijk, dezelfde dag dat ik m’n tv besteld heb, kreeg ik een bevestiging dat hij verzonden is. Ook van hun transporteur kreeg ik een email met track & trace en kon de chauffeur via google maps volgen. Echt ideaal, hoef niet de hele dag thuis te wachten, ik kon precies zien hoe laat ze er zouden zijn. Verzending is ook verzekerd, dus dat geeft ook vertrouwen.

Levertijd werd aangeven 1-3 dagen, maar had het de volgende dag al in huis, sneller dus dan verwacht. Daar kreeg ik ook een email over en kon de dag van aflevering zelf aanpassen als me dat beter uit kwam, maar ik wilde mn nieuwe tv natuurlijk zo snel mogelijk.
Een Nederlands toestel zoals beloofd, en ze zijn zeer vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon, echte aanrader!

Geen bijzonderheden qua betaling. Standard betaling procedure. Kreeg gelijk bevestigingsemail maar verder geen contact gehad.

Bestelde tv een LG55b6V heb ik niet ontvangen. Geen contact/feedback/update gehad van Buymi naar 10 dagen.
UPDATE: Geld terug gekregen, verzending geef ik 2 ipv 1 ster...dat een model uit voorraad gaat is mogelijk, maar je klanten helemaal niet op de hoogte houden van het stand van zaken past niet bij deze tijd.

Slechtste online ervaring ooit. Na 10 dagen geen tv. Ik trachte 4 keer contact te maken met klantenservice. Een keer heeft iemand zijn excuses geboden voor het vertraging, dat was over een week geleden. Sindsdien krijg ik alleen maar een telefoniste aan de lijn die niets weet over de bestellingen, je niet doorverbindt, maar continu belooft dat iemand terug gaat bellen, iets dat geen enkel keer gebeurd is. Ik heb de bestelling geannuleerd via email, (tot nu toe geen bevestiging ontvangen) en wacht nu op mijn geld. UPDATE: Geld terug ontvangen, heb klantenservice 2 sterren gegeven in plaats van 1.

Zij weten nog wat servce is. Ik kon bij opmerkingen aangeven waneer ik het geleverd wildde hebben. Het liefst in de avond namelijk, dan hoef ik geen vrij van werk te nemen. Had een track&trace ontvangen en kon mn bestelling goed volgen. top dus!

Via Track&trace live te volgen waar de chauffeur rijdt. Ook zie je al een foto van wie er aan de deur komt, veilig dus.

Ze nemen de tijd voor je

De laagste prijs en de Sony4K tv redelijk snel leverbaar, persoonlijk contact en eerlijke antwoorden. Gewoon goed, ik zal zeker in de toekomst vaker bestellen.

Goed antwoord op mijn vragen en zeer duidelijke product uitleg. Online betalen via ideal was duidelijk en kreeg direct een bevestiging in mijn mail met de tijd van aflevering er bij

Telefonisch besteld en een dag later keurig thuis afgeleverd

Klantenservice was zeer goed en ik ben zeer tevreden over de uitleg van de verschillen tussen de verschillende modellen. Er werd me zelfs geadvisseerd om een iets kleiner model te nemen vanwege de geringe kijkafstand.
De klachtenservice heb ik (gelukkig) niet nodig gehad dus die kan ik niet beoordelen.

Eigenlijk was alles goed geregeld; van informatie tot nazorg. Ik heb het toestel nu een week in huis (Samsung ue60ks7000) en heb telefonisch verschillende keren contact gehad om verduidelijking te vragen over onder andere prijs, informatie over het toestel en andere zaken. Steeds was het contact prettig en kreeg ik eerlijk antwoord.

Dus tot nu ben ik erg tevreden over alle aspecten.

Volgens afspraak zou ik het toestel donderdags geleverd krijgen. Na telefonisch contact werd afgesproken dat het toestel woensdagavond gebracht zou worden. Hierbij werd geholpen deze mee naar boven te brengen(appartement). Ook hierbij was het contact prettig.

De afspraken worden nagekomen en je wordt vrijdag vriendelijk te woord gestaan.

zeer scherpe prijs voor oled tv van lg, liefst 400 € goedkoper dan in België, Duitsland, Frankrijk.... mogelijkheid om te chatten via de website en direct vriendelijk contact gehad, levering supersnel dag nadien : superaanrader!

snel en onberispelijk

vriendelijke en duidelijke chat

BuyMi hanteert scherpe prijzen en geeft duidelijke informatie op de website. Telefonisch zijn ze ook snel en makkelijk te bereiken.

Snelle levering. Koerier belde 20 minuten voor aankomst op en zijn locatie was praktisch live te volgen via een link in de e-mail.

Uitstekende service! De aan ons geleverde TV bleek bij het uitpakken een beschadiging te hebben. TV is door BuyMi netjes en snel omgeruild.

Voor de eerste keer iets bij Buymi besteld en heb dit als zeer positief ervaren. Zal zeker nogmaals bij ze shoppen. Zeer goede service, echt top!

Snel en correct geleverd, dit kun je via track and trace goed volgen. Erg behulpzaam van de chauffeur om het in huis af te leveren.

Zeer prettig contact gehad, er wordt goede gerichte klantservice verleend.

Ik kende BuyMi via van een vriend die er vorige maand een product had gekocht en die had er een geode ervaring mee. Dus voor mij was het toen niet zo een moeilijk keuze.
Ik ben normaal iemand die vaak op aanrading aan het shoppen ben en neem advies van vrienden zeer terharte en na het advies was de keuze snel gemaakt.

Mijn bestelling kon op elk gewenste datum geleverd worden.
De aflevering was zoals beloofd en perfect geregeld.

Hele goede klantenservice. Ze hielpen zelfs met het instellen via de telefoon.
Diegene die ik sprak had heel veel geduld, was kundig en heel vriendelijk.

Scorekaart voor BuyMi.nl

Qshops