Diamtelecom

Gebruikers over webshop Diamtelecom

goede prijs voor een goed product, via tweakers vertrouw ik leveranciers snel en dat is nu ook alweer bevestigd

Prima orginele produkten voor een goede prijs en snel geleverd.
Ook het mailcontact na een vraag ging snel.

Goede service. Top kwaliteit. Goede prijzen. Snelle levering. Ik ga hier zeker vaker bestellen. Zeker een aanrader.

Top, producten kwamen heel aan zonder schade. Netjes verpakt

Ze zijn klantgericht en willen het beste voor de klanten. Ze doen echt moeite voor een klant als het nodig is en ze zijn altijd vriendeijk

Lekkere website, makkelijk te bestellen. Ik maakte een foutje maar daar werd ik z.s.m. over teruggebeld en het werd prima en vriendelijk opgelost. Volgende dag was de bestelling binnen. Top!

in 1 dag en netjes in enveloppe

Vriendelijk, beetje humor, en dankbaar en oplossingsgericht

Goede service, prima product. Tevreden klant. De volgende keer koop ik weer wat bij dit bedrijf

Top bedrijf! bij mij was er een klein foutje gebeurt met mijn artikel die ik had besteld en er werd zo snel en hard mogelijk geholpen. Heel erg dankbaar!

Super snel binnen gekregen! Perfect gedaan in mijn brievenbus zoals ik aanvroeg! Heel erg bedankt.

Klanten service was heel goed! Werd snel geholpen op de beste manier!

Screenprotector op vrijdag einde middag besteld en zaterdag al in huis. Toplevering en alles keurig verzorgd.

Bestelling was in eerste instantie niet goed doorgekomen. Telefonisch contact gehad met klantenservice en erg fijn geholpen! Uiteindelijk is alles goed opgelost.

Goede levering.

Netjes geholpen! Goede service

Hier besteld vanwege de aanwezige voorraad en de levertijd van 2-3 werkdagen. Na de bestelling echter niets meer gehoord, Telefonisch alleen een antwoordapparaat terwijl het gewoon binnen de kantooruren was. Op mail werd eerst ook niet gereageerd.
Ruim een week later ineens een verzendbevesitiging en een dag later antwoord op de mail. Ik heb sterk het vermoeden dat de winkel gesloten was ivm vakantie, maar dat werd nergens vermeld.
Uiteindelijk alles goed ontvangen, maar mijn vertrouwen hebben zet toch beschadigd. Vervolgens blijven ze me spammen om een reactie te plaatsen, dus bij deze.

Beloofd na 2-3 werkdagen, werd uiteindelijk 10-12 dagen zonder enige communicatie hier over.

Onbereikbaar met de melding van de openingstijden via een bandje, Het was echter gewoon tijdens openingstijden.

Voor Diamtelecom gekozen vanwege de snelle levering. Echter word er niets geleverd.
Ik heb wel betaald, maar krijg al een week lang bericht dat ik moet beralen voor ze mijn pakketje verzenden.
Klantenservice telefonisch steeds niet te bereiken. Mail zou binnen 48 uur beantwoord worden, dit gebeurd niet. WhatsApp nummer doet 't niet.
Op geen enkele manier contact te krijgen.

Pakket word NIET verzonden op de afgesproken tijd.
Ze sturen wel bestelbevestiging, betaalbevestiging, verzendbevestiging...
Echter blijven de betaalherinneringen ook binnenkomen (terwijl ik allang betaald heb) en krijg ik geen reactie op mijn bellen/mailen/appen

Op geen enkele manier te bereiken. Ze bieden 3 manieren aan om contact te hebben, maar in de praktijk zijn ze nergens te bereiken.

Op geen enkele manier contact te krijgen.
OPLICHTERS!!

Pakket word NIET verzonden. OPLICHTERS!!
Ze sturen wel bestelbevestiging, betaalbevestiging, verzendbevestiging...
Echter blijven de betaalherinneringen ook binnenkomen (terwijl ik allang betaald heb) en is mijn pakket nooit verzonden
OPLICHTERS!!!

Apple oortjes besteld die een week na verzending nog niet binnen waren. Kreeg na 3x bellen in eerste instantie wel een behulpzame medewerker aan de lijn, die vroeg nog twee dagen af te wachten, en anders terug te bellen. Prima. Heb vandaag al 5 keer gebeld, maar krijg alleen een "we zijn niet bereikbaar" bandje te horen. Ook geen reacties via mail. Vervelend!

Product na anderhalve week na verzendbevestiging nog niet ontvangen. Voor brievenbuspost wordt geen track & trace verstrekt.

Klantenservice is niet bereikbaar - krijg je te horen na een bandje wat een minuut duurt.

Na een probleem met mijn product hebben zij mij heel snel en goed geholpen om dit op te lossen. Heel fijn!

Snelle verzending

Hele beleefde mevrouw aan de telefoon gehad die mij alles duidelijk kon uitleggen.

Uitstekende klantenservice, bij een probleem zoeken ze een passende en snelle oplossing! Daarnaast ook een snelle levering!

Een snelle levering!

Super service

Geen gedoe, snelle leveringen en na eenmalig slechte batterij
gratis onder garantie vervangen.

Lange termijnvisie dus

Top

Apple EarPods besteld maar na ontvangst waren dit oordopjes van een heel andere kwaliteit dan de originele. Ik heb ze vergeleken met originele (naast elkaar) en het verschil is overduidelijk. Ik mag niet stellen dat ze nep zijn maar ik heb wel een heel sterk vermoeden. Zie ook andere reviews. Contact opgenomen met Diamtelecom en het product retour gestuurd. Drie weken later is de retour niet aangekomen en krijg ik mijn geld niet terug. Wees gewaarschuwd!

UPDATE. Na het plaatsen van deze review hebben ze aangeboden het aankoopbedrag terug te storten als ik de review offline zou halen. Toen ik hier niet op in ging (de review had op dat moment voor mij meer waarde dan het aankoopbedrag) ben ik onder druk met 'juridische procedures' en ben ik bijvoorbeeld op één dag 34 keer door hen gebeld. Ze bestempelen al mijn reviews alsof ik geen echte klant ben geweest.

Beste BrouwerK,

De Apple iPhone earpods zijn 100% origineel. Wij verkopen alleen originele producten op onze website. Als het om een niet-origineel product gaat dan mag de merknaam niet worden benoemd. Het is strafbaar om niet-originele producten te verkopen en wij worden daarop gecontroleerd. Wij zijn daarnaast lid van Thuiswinkel Waarborg die o.a. toetst op wet- en regelgeving. Op die manier weet de consument dat zij kunnen vertrouwen op Diamtelecom, anders mochten wij onze certificaat niet behouden.

Aangezien u twijfels had en niet tevreden was met de kwaliteit, hebben wij u gezegd dat u de Apple Earpods mocht retourneren. Helaas hebben wij uw retour tot op heden niet ontvangen, hierdoor konden wij de retour ook niet in behandeling nemen om vervolgens tot een oplossing te komen. U heeft ons vervolgens aangevallen op het internet over een niet-ontvangen retour waar wij niet verantwoordelijk voor zijn. Om u hierin tegemoet te komen, hebben wij in dit geval een uitzondering gemaakt en u aangeboden het aankoopbedrag terug te storten. Helaas bent u hier niet mee akkoord gegaan.

Wij willen u nogmaals onze excuses aanbieden voor uw negatieve ervaring in onze webshop. Wij hopen u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd.

Het Diamtelecom Team

Voor de eerste keer een bestelling geplaatst bij Diamtelecom. Het gewenste artikel was snel te vinden op hun duidelijke website tegen een aantrekkelijke prijs. Zal zeker meerdere keren hun site bezoeken.. Vriendelijke klantenservice en snelle levering. Tóp.

Goede klantenservice! mijn samsung kabel was kapot gegaan en nu sturen ze kosteloos een nieuwe!

De levering is erg snel.

Ik had een vriendelijke mevrouw aan de telefoon en ze hielp erg goed.

Superbes produits, rapport qualité prix irréprochable.
Service clientèle au top ☑️
Geweldige producten, onberispelijke prijs-kwaliteitverhouding🆗
Klantenservice bovenaan.
Heel hartelijk bedankt✅✅✅

De oordopjes die ik besteld heb waren een goedkope vervalsing van de de originele AKG EO-IG955, waar de website zelf aangeeft dat het om originele oordopjes gaat.

De oordopjes zijn op tijd bezorgd, maar nu ik ze moet terugsturen en mijn geld moet terugkrijgen gaat er toch flink wat tijd inzitten totdat ik eindelijk weer muziek kan luisteren.

Scorekaart voor Diamtelecom