PC-Samenstellen.nl

Home | PC-Samenstellen | Laptops | PC Accessoires | Over PC-Samenstellen.nl | Klantenservice

Stel dé PC samen die bij jou past
Pand

Kies één van onze basis computers uit en pas deze helemaal naar eigen wens aan. Van behuizing, grafische kaart tot en met de harde schijf. Stel zelf samen wat jij nodig hebt! Met een computer van PC-Samenstellen.nl ben je zeker van veel computer plezier. Al onze computers zijn voorzien van kwalitatief goede hard- en software en zijn getest door ervaren mensen. Al onze modellen kan je naar eigen wens voorzien van extra hardeschijfruimte, werkgeheugen en andere extra opties. Hierdoor kan je je eigen droom pc bestellen.

Game computers
Zakelijk

Game computers vormen een groot deel van onze collectie. Omdat er verschillende type gamers zijn, hebben we zoveel mogelijk verschillende computers samengesteld. Bij ons kan je kiezen uit budget tot zeer uitgebreide computers. Ook heb je een ruime keuze uit verschillende hardware in alle soorten en maten. PC-Samenstellen.nl

Voordelen van PC-Samenstellen.nl
Zakelijk

Voor 23.59 uur besteld is morgen gamen
Wanneer je voor 23:59 uur (ook op zondag) je bestelling plaatst, dan heb morgen jouw bestelling al in huis, uitgezonderd vrijdag en zaterdag.

4 jaar volledige garantie
Al onze producten zijn standaard voorzien van 4 jaar volledige garantie. Vaak kun je dit verlengen naar bijvoorbeeld 3 jaar, daarbij is het serviceniveau bij onze PC's ook aan te passen.

Gratis verzending
Voor alle bestellingen

Jij kiest, wij bouwen
Geen gesleutel, jij stelt je ultieme PC samen en wij bouwen deze professioneel voor jou. Kant en klaar geleverd, alleen de stekker moet je zelf nog in het stopcontact doen.

Alles is op voorraad!
Ook bij het samenstellen

Sinds 2014 is PC-Samenstellen.nl ook lid van het Certificaat Thuiswinkel Waarborg.
Gemiddeld scoren wij een 9.3 op 106 beoordelingen.

Schrijf ook een review

Maak met je review elke maand kans op € 100,- shoptegoed.

Afdeling

vrijdag

zaterdag gesloten
zondag

gesloten

Onze telefonische helpdesk is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur.

Scorekaart voor PC-Samenstellen.nl