Gebruikers over webshop Gereedschapcentrum.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenDuidelijke product omschrijving en redelijke prijs. Het betreft een Perfectmate EPD0631 Dozenboor Diamant - 82 x 70mm - M16 - incl. adapters en centreerboor.
In gips een is fluitje van een cent en ondanks hij niet echt geschikt voor beton is krijgt hij dit ook voor elkaar. Duurt wel even
Vrij snel verstuurd en goed verpakt.
AlgemeenCorrecte beschrijving en afmetingen. Foto niet erg duidelijk. Geen foto van de binnenkant. Bestelling en betaling standaard.
VerzendingOpbergbox buitenkeukens besteld. B-stick ontvangen. Kras op zijkant. Ontbrekende onderdelen: schroeven en schanieren
KlantenserviceAfgesproken dat de afspraak over nalevering zou worden bevestigd ivm periode retourzending. Dit is niet gebeurd.
AlgemeenWebsite is redelijk overzichtelijk en de zending werd snel verzonden.
Servicepakket..... geen idee wat het inhoud, wordt ook niet duidelijk vermeld op de site. Werd wel gek van de mails met aanbiedingen maar die heb ik snel stop kunnen zetten.
Ongeveer geleverd wat ik gekocht had. Makita gereedschap zat in een verkeerde koffer en er zat een iets afwijkend onderdeel bij. Een beetje alles bij elkaar gezocht denk ik. Makita producten zullen wel via een parallelimport komen want er zat een gebruiksaanwijzing bij met enkel Slavische talen en Engels en ik kon de producten niet registreren bij Makita Nederland. Gereedschapcentrum is ook geen officiële Maktita dealer. Mocht ik aanspraak willen maken p garantie dan zal dit niet via Makita Nederland gaan.
AlgemeenSite werkt goed. Vlotte levering wordt beloofd en in het magazijn gaat het prima. Afgaande op de mails.
VerzendingLeveren? Niet. Vandaag besteld morgen in huis. Niet. Overmorgen? Niet, dag erna? Niet. Contact gehad. We starten een onderzoek! Duurt minimaal 3 dagen. Maar ik heb het nodig, jullie beloven een levertijd, jullie hebben mijn geld. En nu? Ja wachten. Dat wil ik niet. Jammer dan. We hebben je geld. Het is nu vrijdag dus doei. Een echt bedrijf stuurt direct een vervangend product. Maar deze krenten zijn bang om een dubbeltje te verliezen. Hoewel? De machine en de bijbestelde schuurbanden zijn apart verzonden. Kortom. Als het goed gaat heb je mazzel. Gaat er iets mis? Geen service. Toezeggingen komen ze ook niet na. Het retourlabel voor de schuurbanden is er nog altijd niet. En de koop annuleren op grond van afgesproken levertijd niet nakomen? Wat wettelijk is toegestaan als er een expliciete datum is toegezegd? Nope. Dat kan niet. Eh? Wet? Niets mee te maken.
Mocht je de gok wagen? Altijd AfterPay kiezen. Maar ik ga er niet meer voor. Gereedschap heb je meestal direct nodig. Vandaar de keuze. Morgen? Doen we, wel iets duurder maar soit.
Wat een deceptie.
Zijn er alleen om recht te praten wat krom is. Wat je krijgt is een mooi verpakte fuck you.
AlgemeenGoede professionele service tegen een uitstekende prijs . Veel kennis van materieel en materiaal !
VerzendingSnelle levering volgens afspraak.
KlantenserviceAfspraken worden nagekomen..
AlgemeenPerfecte site goed overzichtelijk en betaalbaar zeker prijs technisch tegenover andere leveranciers.
Is mij zeker voor de eerste bestelling enorm mee gevallen.
Verzending duurde dag langer ivm slechte weersomstandigheden maar geen probleem.
KlantenservicePerfect geholpen en overzichtelijk werd goed op de hoogte gehouden betreft aflevertijd..
AlgemeenGoede site, makkelijk bestelproces en snelle emails met status en track & trace.
Prijzen (Makita) niet laagste van NL maar redelijk scherp.
Eerste bestelling (Makita Frees) volgende dag bezorgd, tweede bestelling (Multitool) na 3 dagen...maar die vertraging komt waarschijnlijk door de sneeuwval.
KlantenserviceBinnen 1 dag antwoord.
AlgemeenHeldere en overzichtelijke webwinkel met een groot assortiment aan kwaliteitsproducten. Na de bestelling word je goed op de hoogte gehouden over de verdere afhandeling.
VerzendingDe dag na de bestelling was het product al geleverd
AlgemeenPrima product tegen een scherpe prijs en met snelle levering. Duidelijke informatie over alle mogelijke alternatieven
Algemeenzoekfunctie website werkt niet altijd even lekker, diverse producten goed geprijsd. Echter als er wat mis is, is de service beroerd.
VerzendingLevertijd was korter als aangegeven, men gaf aan tot 10 dagen levertijd, spullen waren na 3 dagen binnen.
KlantenserviceProduct besteld wat niet correct bleek te werken (al bij levering), Hier kom je echter pas achter als je het product in gebruikt neemt.
Klantenservice schuift de garantieclaim af op incorrect gebruikt en weigert ook maar enigszins mee te denken.
AlgemeenMilwaukee schroefmachine set besteld. Netjes volgende dag geleverd. Goed verpakt goede prijs niets te klagen
VerzendingNetjes verpakt en snel geleverd
KlantenserviceGeen ervaring mee
AlgemeenAl meerdere spullen besteld of opgehaald in tilburg, de service en kennis is bij deze firma zeer goed en beter als bij concurenten, petje af!
AlgemeenRuim assortiment en goede prijzen. Drie bestellingen tot nu toe (totaal 20 items / €800).
Levertijden zijn grove leugens. Verzending binnen 3 werkdagen betekent minimaal een volle week. Levering binnen 10 werkdagen duurt minimaal 3 weken. Ze zijn eigenlijk dropshipper
Desalniettemin bestel ik er nog steeds, als ik alle tijd heb.
Jammer dat ze niet uit eigen beweging aan deelleveringen doen en je gehele order moet wachten op het traagste item.
Silverline huismerk is goed spul.
Zending altijd netjes verpakt. Duurt alleen erg lang.
KlantenserviceNa poging tot contact is deze review aangepast:
'Klantenservice' laat zich niet via email contacten. Alleen automatisch gegenereerde berichten kun je krijgen van ze.
Zij begonnen met mij een email vol onwaarheden te sturen, reageren hierop mag niet.
AlgemeenTot nu altijd correct geleverd en goed bereikbaar als er iets niet was of later kwam
VerzendingZending kot in delen alleen het laatste en duurste deel komt niet en daar wordt niet over gecommuniceerd
KlantenserviceVriendelijke dame aan de lijn maar na uitleg van de problemen wordt gezegd dat het uitgezocht wordt maar vervolgens hoor of zie je niks meer. Heel jammer
AlgemeenGemakkelijke en duidelijke webshop met een groot assortiment. Hele scherpe prijzen. Ik kan deze webshop aanraden.
VerzendingLevering was op tijd. Goed verpakt. Product in goede staat ontvangen.
AlgemeenSnelle verzending; helaas was een verkeerd product toegestuurd. Na contact via de website snel het juist product ontvangen. Verkeerde goederen probleemloos geretourneerd.
VerzendingSnelle levering < 48 uur.
KlantenserviceSnelle en goede service. Denken mee met de klant.
AlgemeenMakkelijk bestellen mooie website. Je kan de apparaten goed vergelijken. Het betalen ging ook vlot.
VerzendingProduct zou op 31 december bezorgd worden. Helaas nog niet gebeurd (12/01) Bezorger wilde denk ik op tijd thuis zijn voor oud en nieuw te vieren.
KlantenserviceWeinig daadkrachtig. NIet echt gericht op service. Ik zou terug gebeld worden tot op heden nog niets gehoord.
AlgemeenWebsite is geoptimaliseerd om artikelen te kopen. Het is jammer dat de voorraad gegevens onbetrouwbaar zijn.
VerzendingNa 3 weken heb ik het opgegeven. De spullen zijn nooit geleverd. Twee maal heb ik ze hierover benaderd en twee maal hetzelfde verhaal gehoord dat het de komende week wordt verwacht. Omdat ik er eentje snel nodig had heb ik ze gevraagd of een ander artikel / upgrade mogelijk was waar ik wel korting voor wilde maar ook voor bij zou betalen. Niet mogelijk dus alles maar geannuleerd. Je geld terug is dan ook nog moeilijk en geven ze aan 5 werkdagen voor nodig te hebben! Uiteindelijk hetzelfde product bij de lokale bouwmarkt gekocht en daar ook 20-25% (bonnetjes kan ik laten zien) goedkoper mee uit en dezelfde dag in huis!
KlantenserviceContact gehad per telefoon en whatsapp. Mensen doen vriendelijk maar helpen je niet.
AlgemeenHet bestelproces was eenvoudig. overzichtelijke site. Ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling
VerzendingBij het artikel stond een verwachte levertijd van 5 weken, dit bleek toch sneller te kunnen en binnen 2 weken had ik het pakket binnen.
KlantenserviceVriendelijk geholpen via de chat.
Algemeensnel en volledig volgens verwachting anno 2021, gekocht rond de jaarwisseling en toch op het afgesproken tijdstip afgeleverd