Gebruikers over webshop Gereedschapcentrum.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenRuim assortiment tegen aanvaardbare prijzen. Artikelen worden uitgebreid en naar waarheid omschreven. Leveringen zijn, indien voorradig, zeer snel.
VerzendingLevering was snel en correct en goed verpakt.
AlgemeenVoor niet veel geld 3 dingen gekocht, snel verzonden en ontvangen.
Website heeft handige filters die ik bij vele andere sites mis. dat is meestal voor mij al doorslaggevend om langer op die website rond te hangen en eventueel dan daar ook iets te kopen.
Track en trace e.d. zoals we tegenwoordig gewend zijn van webshops.
fatsoenlijk verpakt. de doos had wel iets kleiner gemogen voor wat er in zat.
AlgemeenPrima site, volgende dag geleverd.
Heb een HiKoki elektrische schaaf besteld, de omdoos van Gereedschapscentrum.nl zag er keurig uit echter de doos van de schaaf was behoorlijk gescheurd. Dit was al slorig aan elkaar getaped. Nu zit er geen koffer bij dit apparaat en dan is het wel jammer dat de doos waar ie in bewaard kapot is. Dag later gekeken was de voorraad ook op, zal de laatste zijn geweest...
Product werkt verder prima.
Volgende dag in huis.
AlgemeenOp zondag eerste pinksterdag besteld maandag tweede pinksterdag s’middags ontvangen ik was verbaasd met zo’n snelle levering
VerzendingGoed verpakt en onbeschadigd afgeleverd
KlantenserviceVanaf het begin op de hoogte houden van het bestelde product. Niks dan lof.
AlgemeenLaatste maanden diverse malen een bestelling gedaan en telkens binnen 1 a 2 dagen geleverd. Laatste pakket was na 7 dagen nog niet ontvangen maar na 1 belletje naar de klantenservice werd de zelfde dag een nieuw pakket verstuurd en en dag later ontvangen. Voorheen bestelde ik bijna wekelijks bij andere bedrijven maar zoals gezegd ben ik nu vaste klant bij Gereedschapscentrum.
VerzendingSnelle levering
KlantenserviceNa diverse uitstekend verzorgde bestellingen 1 keer een probleem en het werd direct opgelost. Dikke pluim voor de klantenservice
AlgemeenHet plaatsen van een bestelling is redelijk standaard, zeker wanneer je vaker via andere webwinkels spullen hebt besteld. Dit proces is dus prima in orde.
Op 13 mei mijn bestelling gedaan en betaald. Meteen een orderbevestiging gekregen. Op 14 mei nog eens exact dezelfde orderbevestiging gekregen.
Op 21 mei de order geannuleerd. Zie hieronder.
Via de chat op de website de order geannuleerd. Binnen een paar minuten per mail een bevestiging daarvan. Helaas werd er geen verdere poging gedaan om tot een andere verkoop te komen, wat op zich een prima gelegenheid was geweest.
Het betaalde geld zal binnen zo'n 5 werkdagen teruggeboekt worden. We gaan het meemaken.
AlgemeenSpullen besteld. Ruim op tijd zou dezelfde dag verstuurd worden
Volgende dag niets ontvangen DHL ook niet
Dag erop de helft ontvangen, ze weten niet waar de rest is. Wil het annuleren dat kan niet want het is nog niet terecht duurt minimaal dagen voor ze iets weten. Inmiddels elders besteld en gewoon optijd binnen
Je krijgt geen informatie en het duurt lang op de chat
KlantenserviceTelefoon duurt heeel lang
App verbinding valt weer weg
Lang wachten op een antwoord
AlgemeenTwee weken geleden een bestelling geplaatst van een voorraadig product, vandaag besteld en morgen in huis. Na 2 weken nog steeds geen pakket, Postnl heeft niets ontvangen en Greedschapcentrum verwijst naar PostNL. Voor beide partijen is wel een feit dat ik geen pakket heb ontvangen. Zeer slechte informatie vanuit Gereedschapcentrum.nl 'er is vertraging bij postnl'. Vertraging bij PostNL kan om enkele dagen gaan, maar geen weken!
VerzendingBestelling na bijna twee weken nog niet ontvangen. PostNL heeft het pakketje nooit ontvangen. Er is een verzendlabel aangemaakt en that`s it.
KlantenserviceKlantenservice doet geen moeite om dit probleem op te lossen.
AlgemeenBestelling ging vlot, betaling via Klarna gedaan gelukkig want anders had ik nu mijn geld al kwijt geweest, niets ontvangen
VerzendingNiets ontvangen, wel geleverd vlg de vervoerder , maar gereedschapscentrum doet niets om het alsnog op te sturen terwijl ze al veel later verstuurd hebben dan vlg de site
KlantenserviceDoen niets aan het feit dat mijn bestelling niet is geleverd, ik heb zelf de vervoerder opdracht gegeven om dit te onderzoeken, maar Gereedschapscentrum interesseert het helemaal niks, nemen geen verantwoording voor het feit dat je je bestelling niet krijgt, sturen niks opnieuw op, je moet maar afwachten en dus ondertussen de spullen die je nodig hebt opnieuw bestellen sn betalen omdat je ze nodig hebt.
Bestel hier niet, klantenservice zijn onbeschoft, sluiten gewoon de chat af en als je belt doen ze niks.
AlgemeenDe bestelling was prima te plaatsen. Prima site. Overzichtelijk, zoekfunctie en filter werken goed en de levertijden zijn goed aangegeven.
VerzendingSpecifiek voor Gereedschapscentrum gekozen omdat ze de volgende dag leveren. Verzending is op tijd gedaan, de transporteur belde dat hij er bijna was....maar is nooit gekomen. Levering vervolgens wel op 'afgehandeld' gezet.
KlantenserviceHoewel het niet leveren, of bij de verkeerde leveren in de eerste plaats aan de transporteur te verwijten is, heeft de klantenservice zich er tot nu toe wel makkelijk afgemaakt. Na een 'we hebben de transporteur gevraagd een onderzoek in te stellen', bleef het stil.
Niet dat er veel tijd verstreken is, maar toch...een zaagtafel van een paarhonderd euro, is niet geleverd, maar staat wel op geleverd. Ik verwacht iets meer sympathie en communicatie. Ik heb de zaagtafel specifiek hier besteld omdat hij dan donderdag geleverd zou worden; ik wilde hem vrijdag en zaterdag gebruiken.
AlgemeenHeb al diverse malen artikelen besteld. En omdat ik deze snel wilde gebruiken, heb ik deze steeds opgehaald in Tilburg. Bestellen en afrekenen gingen super gemakkelijk. Daarna een keuze gemaakt vanaf hoe laat ik het kwam ophalen. Laatste keer een hogedrukreiniger gekocht. Alleen kwam ik in de showroom erachter dat de kabelhaspels in de aanbieding waren. Er snel 1 een toegevoegd en afgerekend. Medewerker ging even naar het magazijn om spullen te halen, en kreeg alles op een steekwagen mee om naar de auto te brengen.
VerzendingApparaat werkt prima. Alleen de ronde terras spuitborstelkap zou wieltjes moeten hebben zodat hij makkelijker te bedienen is.
AlgemeenGereedschapscentrum is erg slecht met verstrekken van informatie. Eenmaal een bestelling geplaatst en je kan nergens zien wat je kan verwachten op het gebied van (na)leveren. Je kan deze informatie ook niet terug vinden in je account.
VerzendingMijn eerste bestelling konden ze laat pas leveren omdat de leverancier problemen had. Dan versturen ze uiteindelijk de bestellening en is die niet compleet. Meteen gebeld en het is opgelost. Dit duurde wel weer meer dan een week zonder ook maar een bericht te ontvangen wat de status is. Mijn 2 bestelling kreeg ik na ruim 2 weken een deel van mijn bestelling (alleen het product dat op voorraad was). Verder geen informatie of de rest een nalevering was of dat het erbij had moeten zitten. Nu na 11 weken maar de bestelling geannuleerd omdat de gemaakte afspraken niet zijn nagekomen.
Klantenservicezowel via chat als per telefoon toezeggingen gekregen over een status update dan wel verzenden. Helaas laat ook hier gereedschapscentrum het afweten.
AlgemeenZeer slechte service. Rolmaat besteld en ontvangen. Deze is na 1 keer gebruiken defect maar deze webwinkel gaat daarin dus niets voor je betekenen. Ondanks de fabrieksgarantie geven ze geen garantie op gebruiksproducten die ze verkopen. Mijn advies ga naar een webwinkel met goede voorwaarden.
KlantenserviceZeer slechte service. Rolmaat besteld en ontvangen. Deze is na 1 keer gebruiken defect maar deze webwinkel gaat daarin dus niets voor je betekenen. Ondanks de fabrieksgarantie geven ze geen garantie op gebruiksproducten die ze verkopen. Mijn advies ga naar een webwinkel met goede voorwaarden.
Algemeengebeld met de klantenservice voor een afspraak te maken op 09-04-2020 voor reparatie van een boormachine.
KlantenserviceGisteren naar gereedschapscentrum in Tilburg geweest omdat de Makita accu boormachine, die ik daar gekocht had, kapot was. Hij draaide alleen nog maar naar links. Daar gekomen zei de medewerker dat hij even naar de monteur ging. Hij kwam terug en vroeg: heb je 5 minuten? Na 5 minuten kwam hij terug met een gerepareerde Makita. Toevallig hadden ze het benodigde onderdeel liggen. Geweldige service, nog nooit meegemaakt.
AlgemeenHad er een cirkelzaag besteld, echter kwam er een nalevering. Doormiddel van contact met de klantenservice probeerde ik meer informatie te krijgen waarom mijn nazending nog niet is geleverd. Andere vragen werden wel beantwoord en dan verlieten ze weer direct de chat waarbij ze niet zijn ingegaan op mijn vraag over de order zonder iets te zeggen dat we bijvoorbeeld het gesprek beëindigen of was dit een voldoende antwoord.
VerzendingWordt niet geüpdate over de nalevering van mijn product. Meerdere malen geprobeerd bij de 'klantenservice'. Mijn adres via de site klopte maar werd op een ander adres geleverd.
KlantenserviceZe geven geen informatie over je order status en verlaten direct het gesprek als ze andere vragen hebben beantwoord.
Algemeenenkele weken geleden een nieuwe cirkelzaag besteld (via Bol.com) en die was binnen 2 dagen geleverd. later had ik nog een extra zaagblad nodig maar die was niet leverbaar via Bol.com. dus direct bij de website van Gereedschapscntrum.NL besteld. binnen enkele dagen kreeg ik al een track & trace code toegezonden maar deze bleef ruim 2 weken op de status "Pakket is nog niet door PostNL ontvangen of verwerkt" staan. hierna gemaild en ze konden pas wat gaan doen na dat 10 werkdagen zijn verstreken. na deze 10 werkdagen weer gemaild en toe bleek dat het artikel niet leverbaar was. wel gelijk mijn geld terug ontvangen maar dit is niet netjes om je klant zo lang te laten wachten. de volgende keer bestel ik ergens anders!
Verzendinghet artikel is uiteindelijk niet geleverd, retour betaling is ontvangen.
AlgemeenIk heb regelmatig wat besteld - o.a. een aantal Metabo producten - en de levering was snel en de producten goed. Ik heb een keer wat geretourneerd - accu van Metabo - en al snel ontving ik een nieuwe retour. Vrij recent heb ik een Metabo zaagtafel besteld en de levertijd konden ze helaas niet waarmaken. Ik heb geannuleerd en het geld is binnen een werkweek terug gestort zoals ze beloofd hadden. Ik heb hierover gechat en ben tot tweemaal toe goed geholpen.
P.s. Ik merk dat nu veel bedrijven - internet en bouwmarkten - problemen hebben met levertijden nakomen. Vandaag iemand gesproken van een bouwmarkt in Rijssen en hij vertelde me dat nu DeWalt niet kan beloven wanneer producten geleverd worden. Ik vermoed dat dit nog de gevolgen zijn van Covid-19.
AlgemeenMooie website en aardig wat goede deals, in ieder geval, daar lijkt het op in eerste opzicht. Er wordt namelijk niks geleverd. Nu twee orders geplaatst en allebei geannuleerd. Waardeloos.
VerzendingValse beloftes op de site. Geen levering. Veel moeite met annuleren.
KlantenserviceMailtjes wordt niet op gereageerd. Twee keer contact geprobeerd te maken, geen gehoor. Na lang wachten bij de live chat kreeg ik eindelijk de hulp waar ik naar op zoek was om de orders te annuleren. Ik moet nog m'n geld ontvangen en dit was alweer een paar dagen geleden...
AlgemeenToughbuilt schragen besteld op 27 januari (levering volgende dag), levertijd was de volgende dag veranderd in 3 weken. Echter het is nu reeds 11 maart en nog steeds niets geleverd, zogezegd wel aangemeld bij post.nl dus zou nu aan hun liggen. Inmiddels geloof ik het niet meer want dit blijft maar duren en steeds weer een ander smoesje. Staan nu weer op de site dat ze de volgende dag geleverd zullen worden, misschien nog maar een keer bestellen dan.
VerzendingTot op heden niets ontvangen, wacht al weken op product
Klantenserviceword je niet veel wijzer van omdat ze het kennelijk zelf ook niet weten
AlgemeenCommunicatie binnen het bedrijf zeer slecht. Klantenservice zegt mijn vragen door te geven. Kennelijk gebeurt dat niet.
Na retourneren van mijn pakket wat al beschadigd verstuurd werd Zou ik 10.00 euro korting krijgen. Dit heb ik niet geaccepteerd en het apparaat geretourneerd na overleg met de klantenservice. Vandaag staat post nl met hetzelfde pakket weer voor de deur??????????
Nu wachten op een onbeschadigd apparaat of geld terug.. Afwachten maar.
Tot mijn verbazing staat op vrijdag post nl weer met mijn retourverzonden apparaat voor de deur. verzending snel maar slechte organisatie binnenshuis bij Gereedschap.nl
KlantenserviceKlantenservice wilde wel en was beleefd maar de onderlinge communicatie met het bedrijf functioneert niet.