Gebruikers over webshop Rhinocamera
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
Algemeenik ben enorm tevreden met de camera! De service was echt super goed! De prijs was relatief goedkoop in vergelijking met andere camera's! En hij doet het echt super goed, ik ben heel tevreden!
VerzendingHet was snel en niet beschadigd.
AlgemeenOp 23-11 heb ik Sigma 150-600mm f5-6.3 DG OS HSM Contemporary (Canon) lens aangeschaft op RhinoCamera.nl voor mijn Canon 90D. RhinoCamera was niet alleen de goedkoopste, maar kreeg er ook nog eens een gratis UV filter bij. De lens kwam goed beschermd aan en de communicatie met de medewerkers loopt gesmeerd.
VerzendingHou wel rekening met een lange levertijd, maar dat wordt duidelijk weergegeven op de website.
KlantenserviceIk werd netjes en vriendelijk geholpen nadat ik een vraag had met betrekking tot de verzending van de lens.
AlgemeenLevering naar verwachting. Camera kwam netjes ingepakt. Wel met Engelse stekker, maar verloop stekker voor Nederlandse stopcontacten was bij geleverd door Rhinocamera.
AlgemeenIk ben zeer tevreden over product wat ik heb gekocht. Netjes geleverd wel een paar dagen wat langer dat ik
had verwacht. Maar eerlijk zijn wij zijn ook beetje verwent vandaag bestelen morgen in huis .Eerst dacht ik ik ben opgelicht , contact met Rhinocamera opgezocht en snelle antwoord gekregen over de levering. Product is netjes aangekomen en goede prijs reëel vind ik
AlgemeenTAMRON SP 24-70MM F/2.8 DI VC USD G2 NIKON
Onlangs deze lens besteld voor een mooie prijs die ruim onder de prijs lag.
Kreeg er een UV filter bij maar die is helaas van geen goede kwaliteit.
De levertijd is iets langer maar acceptabel voor mij.
Nu nog een macrolens en als die aantrekkelijk is in prijs dan bestel ik ze weer bij Rhinocamera.
Betaald met de creditkaart.
Geheel op normale manier verpakt en geleverd.
AlgemeenEerste bestelling geplaatst, waar ik vanwege de lage prijzen ietwat sceptisch over was. Echter, mijn nieuwe DSLR en toebehoren kwamen netjes verpakt binnen de gestelde levertijd binnen. Uitstekende kwaliteit en extra garantie vanuit Rhinocamera. Dus een tevreden klant!
VerzendingDe levertijd is in vergelijking met andere webshops wat lang. Maar dit is wat mij betreft geen probleem gezien de lage aankoopprijzen van de producten.
AlgemeenIk had hier eerder al een recensie geplaatst over Rhinocamera, deze heb ik op hun verzoek terug verwijderd, het relaas lees je hieronder.
Op 21/12/20 heb ik een bestelling geplaatst bij Rhino van meer dan 3000€
Op hun site stond dat omwille van de kerstdrukte het ongeveer 5 dagen kon duren alvorens de levering zou geschieden. Ik ontving een bestelvestiging en een dag later ook een melding dat mijn pakket in bulk zou geleverd worden door DHL en dit zonder tracering mogelijkheid.
De week erna stuurde ik via hun site een chatbericht met de vraag of ze een idee hadden wanneer mijn bestelling zou geleverd worden.
Ondertussen zagen we op televisie de beelden van vrachtwagens die in UK vast stonden omwille van de Corona perikelen.
Rhino zei dat mijn zending in UK vast zat, maar dat mijn pakketje zou komen in de eerste week van januari 2021.
Helaas die week niets, weer gechat en gemaild , en ik vroeg aan hen of ze konden zeggen waar het pakket zich bevond.
Maar hier hadden ze geen sluitend antwoord op, ik vroeg hen of ze mij de tracering referentie van het bulk shipment konden bezorgen, zo dat ik zelf kon informeren bij DHL wat het probleem kon zijn.
Die link kreeg ik niet omdat het nog andere leveringen bevatte.
Eveneens geprobeerd bij DHL zelf maar zonder iets van gegevens is het natuurlijk moeilijk iets te achterhalen.
De verhalen van Rhino volgden elkaar in snel tempo op, en zij vroegen zelf of ik de bestelling wenste te annuleren, na een nachtje slapen deed ik dit ook.
En nu komt het:
Ik kreeg van hen een mail, dat ze eerst moesten uitzoeken waar het shipment zich ergens bevond alvorens dat ze konden terug betalen.
Ik melde aan Rhino dat ik dit niet begreep en dat ik sowieso mijn geld terug gestort wil zien.
Helaas, werd het toen stil aan hun kant en besloot ik om een negatieve recensie te schrijven.
Na publicatie van de recensie , kreeg ik na 5 minuten telefoon, waar ze me probeerden uit te leggen waarom het geld volgens hen nog niet terug betaald kon worden.
Ik maakte hen duidelijk dat ik hier geen boodschap had!
Enkele minuten later kwam er een mail van Dhr Michael Hann, dat het hem onder ogen was gekomen dat ik een negatieve recensie geplaatst had en of ik die wou verwijderen, want dat zou hun bedrijf schade toebrengen.
Ik melde hem dat ik dit zou doen als ik het geld terug had gekregen.
Na protest van mezelf zei hij dat het geld die dag terug overgemaakt zou worden.
Ik vroeg of ze mij een printscreen konden bezorgen waarop de terugbetaling te zien was, en dat ik dan de review zou verwijderen.
Die printscreen kwam verschillende uren later, en ik dacht bij mezelf, ik verwijder de recensie niet.
Maar twee dagen deed ik dat wel, en dan kwam er ook reactie van hen, dat ze de terug betaling weer hadden ongedaan gemaakt.
Raar want het gaat nog steeds over mijn centen!
Ik melde hen dat ik hun verhalen en verzinsels beu was en indien het geld niet terug in mijn bezit zou hebben voor 28/1/21 ik terug een review zou plaatsen.
Helaas moet ik op 29/1 melden dat ik het geld nog steeds niet ontvangen heb.
Er was ook nog een mail van hen, als ik de recensie niet zou verwijderen dat ze wel met gerechtelijke stappen hun slag zouden thuis halen, lees: niet terug betalen.
In de laatste mail gingen ze nagaan bij hun financiële dienst waarom de refund nog niet zou uitgevoerd of in mijn bezit zou zijn?
Wordt wellicht vervolgd…
Op 21/12/20 heb ik een bestelling geplaatst bij Rhino van meer dan 3000€
Die link kreeg ik niet omdat het nog andere leveringen bevatte.
En nu komt het:
Ik maakte hen duidelijk dat ik hier geen boodschap had!
Ik melde hem dat ik dit zou doen als ik het geld terug had gekregen.
Raar want het gaat nog steeds over mijn centen!
Helaas moet ik op 29/1 melden dat ik het geld nog steeds niet ontvangen heb.
Wordt wellicht vervolgd…
AlgemeenBeste prijs, duidelijk goedkoper dan elders. Keurig geleverd binnen de aangegeven termijn van 1 week. Jammer dat je niet voor een kleine toeslag een snellere verzendmethode kunt kiezen.
VerzendingKeurig geleverd binnen de aangegeven termijn van 1 week. Jammer dat je niet voor een kleine toeslag een snellere verzendmethode kunt kiezen.
AlgemeenCanon eos 80d + 18-55mm f3.5-5.6 Is STM +gratis batterij
In november 2020 een Canon D80 aangeschaft. Toen mijn keuze eenmaal op deze camera was gevallen, op zoek gegaan naar een leverancier. Al snel kwam ik uit bij Rhinocam. Een voor mij onbekende leverancier met een goede prijs. Zeker voor de combinatie canon D80 body met een standaard canon 18 x 55 lens + extra batterij. Dus eerst even de recensies doorgenomen. Vervolgens eenvoudig via de website besteld en betaald. Via mail netjes op de hoogte gehouden van de voortgang van de levering. Spullen in goede orde ontvangen en inmiddels druk met het wennen aan de camera (Met een via FB marketplace gekochte 55 - 250 mm lens)
Toch iets anders dan mijn analoge camera's uit mijn jeugd. Komt goed, de 1e resultaten zijn veel belovend.
Ik kan Rhinocam aanbevelen
De levering was iets vertraagd door de bezorgdienst. Na contact met Rhinocam snel opgelost
KlantenserviceRhinocam reageerde erg snel op mijn vraag waarom het pakket niet op de opgegeven datum geleverd was. Binnen en dag geleverd
AlgemeenPrijstechnisch absoluut het nader onderzoeken waard. Het bestelde werd niet ineens geleverd, hetgeen wat nazorg kostte. Maar dat eenmaal afgekaart hebbende, verliep voorts verdere emailcorrespondentie over en weer vlot, vlekkeloos en zeer servicegericht.
VerzendingDe levering was vlot en het product was goed verpakt. Helaas was het op dat moment niet compleet, maar dit is naderhand geheel en al rechtgetrokken.
KlantenserviceVia mailcontact zijn zaken keurig dichtgespijkerd en verder be / afgesproken.
Ik werd er zelfs op geattendeerd om reviews te schrijven.
AlgemeenBijna te mooi voor woorden, haast 20% goedkoper een Nikon D7500 camerabody dan elders mogelijk leek. Goede betrouwbare betaalmogelijkheid en uitstekende informatie over het bestel- en leertraject.
VerzendingHet duurde iets langer dan tegenwoordig gebruikelijk is, maar netjes geïnformeerd over de aflevering.
AlgemeenIk kocht Nikon D750 + 24-120mm F4G ED VR. Tevreden over de prijs, service, bij vraag kreeg ik snel antwoord en duidelijk antwoord. Veilige betaling. 5 jaar garantie was ook een plus punt.
VerzendingIn een drukke periode, binnen 5 werkdagen in huis
KlantenserviceBij vraag heel snel geholpen en goed antwoord.
AlgemeenBeste prijs kwaliteitverhouding voor deze camera. Snelle bezorging.
Veilige betaling via IDEAL. 5 jaar Europese garantie.
In een drukke periode, binnen 5 werkdagen in huis
AlgemeenIk ben heel tevreden met mijn gekochte Sigma 60-600mm F4.5-6.3 DG OS HSM Sports (Canon EF)bij Rhinocamera, precies wat ik zocht. Zowel voor binnen als buiten. Vooral omdat ik foto's wil nemen van snelle bewegingen tijdens het sporten. Zonder statief is het te zwaar om zo vast te houden voor mij. Dus ja dat er ook nog bijgekocht. Maar zeer tevreden over de resultaten die ik nu al heb. Geweldig en heel snelle reactie van de lens snel scherpstellen.
VerzendingTevreden over de levering maar omdat sommige pakjes de volgende dag geleverd worden duurde dit wat langer. Maar op zich wist ik dat al bij het bestellen. De lagere prijs was zeker de reden dat ik dit niet erg vond. Dus even geduld moeten hebben. Verder alles netjes geleverd en goed op de hoogte gehouden van de voorgang gedurende de leverperiode.
Klantenservicenog een filter bijgesteld en hierover informatie / advies gevraagd. Duidelijk gekregen.
AlgemeenIk bestelde mijn Sony a6400 camera en de Sigma Art 18-35mm op Rhinocamera.
Fantastische site: lage prijs, relatief snelle levering (het duur ongeveer een week, maar dat weegt zeker op tegen de heel goedkope prijs) en een geweldige camera en lens die ik samen voor €300 goedkoper op de kop heb kunnen tikken dan de gemiddelde prijs voor dezelfde camera en lens op andere sites. Nooit problemen gehad met de levering en een zeer goede klantenservice.
Kortom, Rhinocamera is een echte aanrader voor iedereen die bezig is met foto- en videografie!
Levering duurt ongeveer een week, maar de prijs is zoveel goedkoper dan andere shops, dat je dat weekje wachter er wel voor over hebt!
KlantenserviceSupergoede klantenservice, nooit problemen mee gehad!
Algemeenk ben uiterst tevreden met de aanschaf van mijn fullframe systeemcamera met lens bij RhinoCamera.nl. Op voorhand was het advies en meedenken van Hann mede de reden om tot bestelling over te gaan. De levering was snel, naar verwachting en tegen een nette prijs. 👌👍
VerzendingNaar verwachting en snelle levering
KlantenserviceVoordat ik de bestelling heb geplaatst heb ik e-mail contact gehad om zeker te stellen dat ik het juiste ging bestellen.
AlgemeenGoede verpakking. Correcte leveringstermijn. 200€ goedkoper dan op andere sites en fysieke winkels. Reeds 4 objectieven aangekocht bij Rhinocamera. Telkens perfect service. Snel antwoord op gestelde vragen.
AlgemeenPerfect aankoop gedaan van Nikon P 1000 camera bij Rhinocamera echt `n bedrijf die doet wat het zegt.
AlgemeenBij Rhinocamera een NIKON d5600 body gekocht. De prijs was scherp neergezet en de levering was netjes en binnen de aangegeven levertijd en conform de leveringsvoorwaarden van Rhinocamera. Ik ben tevreden over de aankoop en de overzichtelijke website van Rhinocamera waardoor mijn keuze makkelijk te maken was.
AlgemeenNa wat opzoek werk voor mijn nieuwe camera aan te schaffen kwam ik bij rhinocamera. Dit voornamelijk omdat de prijs super interessant was.
Omdat ik mij nog moest verdiepen in welke lens stuurde ik een mail naar de helpdesk. Hier kreeg ik binnen de dag een reactie op met goed geargumenteerd advies.
De verzending ging vlot en snel.
Snelle en vlotte verzending. Goed verpakt en aan huis geleverd
KlantenserviceToen ik een vraag stelde met info over een lens, kreeg ik snel een nuttige reactie terug