TVreus.nl

Gebruikers over webshop TVreus.nl

Alles verliep prima, en dat ook nog eens voor zulke lage prijzen. Kan niks anders zeggen dat ik heel erg tevreden ben!

In het voorjaar openbaarde zich, 2 jaar en 4 maanden na aankoop, een hinderlijke storing op mijn Samsung TV. Reparatie door Samsung NL was niet mogelijk omdat het een buitenlands exemplaar betrof. Daarom wilde TVreus wel zorgen voor reparatie onder coulance (239,- plus 39,- voor vervangend tst). Op 11 feb. volgde de omruil. Echter: na diverse mailtjes en zeer vage toezeggingen heb ik na 3 maanden mijn eigen TV nog niet steeds niet terug. Telefonisch is TVreus, buiten het antwoordapparaat, onbereikbaar. Op concrete vragen via email krijg ik hele vage ontwijkende antwoorden. Blijkbaar is men niet in staat om aan deze service te voldoen en houdt men de klant aan het lijntje. Kortom een zeer onbevredigende situatie en daardoor ben ik zeer ontevreden.

Wacht sinds februari op terug levering van mijn gerepareerde TV

Op concrete vragen via email, krijg ik zeer ontwijkende antwoorden of helemaal geen antwoord. Telefonisch is de TVreus onbereikbaar. Je krijgt een antwoordapparaat te horen i.p.v. een medewerker. De telefoonkosten tellen maar door, maar na een half uur of nog langer verbreek ik maar de verbinding, omdat ik niet de indruk krijg dat er ooit wordt opgenomen

Fantastische service, hele vriendelijke klantenservice, zeer snelle bezorging. En de goedkoopste die ik op het internet kon vinden. Meer kan ik ik er niet over zeggen.

We hadden een 55 inch samsung tv gekocht , echter zat een kleine vlek in het scherm. De volgende dag contact gehad met de klantenservice, en gelijk de belofte gekregen morgen dat de "oude" de tv omgeruild word voor een nieuwe.

Ik ben gewoon verbaast over de zeer nette manier van klantvriendelijkheid. Daarom schrijf ik deze review, omdat er vaak een hoop ellende op het internet word gezet, maar als iets goed is, dan blijft de mens vaak (niet altijd) stil

Nogmaals, zoekt u iets wat goed is, qua prijs kwaliteit, en klantvriendelijkheid, twijfel niet en kies voor TVreus.

Zeer snel en zorgvuldig geleverd.
S'avonds om besteld 1900 uur besteld, de volgende morgen om 10 uur al geleverd. Ik sta er gewoon versteld van. Ronduit klasse!👍👍👍

Het contact met de klantenservice is heel netjes en professioneel. Zeer wel willende mensen die absoluut niet moeilijk zijn.

Top bedrijf doen precies wat ze beloven een heel goede ervaring, als ik weer een tv nodig heb ga ik zeker weer naar tvreus!!!

op hun site staat dat de chauffeur een uur van tevoren zou belle, en ik werd ruim een uur van te voren gebeld met de mededeling dat de chauffeur over een uur zou zijn vond ik helemaal top hoefde ik niet de hele dag thuis te zitten.

Na het lezen van best wat negatieve ervaringen heb ik toch besloten bij tvreus een tv te kopen. Puur omdat het echt honderden euros scheelde t.o.v. alle overige winkels/webshops.

Ik heb het bedrijf twee keer gebeld voor extra informatie mbt de tv en ze waren erg netjes en konden alles goed beantwoorden.
Vervolgens besloten om te betalen bij afleveren aan de deur. Dat ging heel erg goed.
In de avonduren besteld en de volgende dag in de ochtend gebeld door de chauffeur om aan te geven dat hij een klein uurtje later voor de deur zou staan.
Alles ging perfect en de tv een LG OLED65C8PLA doet het echt perfect. Nog nooit zo mooi beeld gehad. Hiervoor ruim 10 jaar naar een plasma Pioneer LX-5090 gekeken. Was ook geen straf, maar dit is wel helemaal top!

De verzending ging zoals men dit telefonisch had doorgegeven. Alles keurig op tijd en netjes ontvangen.

In totaal twee keer met de klantenservice gebeld. Keurig te woord gestaan en men kon mij goede product informatie en dergelijke geven.

Via TVreus een Samsung QLED QE55Q7F (2018) gekocht. De prijs is echt scherp, de laagste die ik kon vinden. Weet niet of het een echt Nederlands model of een buitenlands model is, maar veelal maakt dat ook niet veel uit. Op 21 december is de TV bij mij geleverd, dat ging snel en conform afspraak.

Het is werkelijk een prachtige tv, maar wat een gigantische teleurstelling als je films kijkt (maakt niet uit of het via Ziggo, Netflix, Apple tv, etc. is). Het beeld gaat steeds van donker naar licht en weer terug (flikkerend van donker naar licht en weer naar donker) wanneer er ondertitels in beeld komen. Eerst dacht ik dat ik de tv anders moest instellen, maar het blijkt dat dit niet helpt. Via internet kom ik nu heel veel meldingen van dit probleem tegen bij Samsung QLED tv's. Het is dus een probleem dat bekend moet zijn bij verkopers zoals TVreus.

Omdat tegenwoordig iedereen graag films en series kijkt is dit irritante probleem van de Samsung QLED tv's voor ons reden tot flinke teleurstelling. Samsung zelf zit hier fout zit, ze weten er van, maar lossen volgens de vele forums op internet nog steeds niets op via hun firmware. Maar aangezien TVreus de verkoper is, zijn zij aansprakelijk en heb ik op 30 december aangegeven dat ik gebruik wil maken van mijn wettelijk retourrecht of het recht om de tv te ruilen tegen een niet QLED-tv. Ik heb gevraagd of we samen tot een aanvaardbare oplossing komen.
Op 31 december komen ze wel met een korte onzinnige reactie dat het te maken kan hebben met de ECO-sensor. Ze gaan niet in op het bij het daadwerkelijke probleem (dat ze gewoonweg moeten kennen) en gaan niet in op mijn verzoek om gebruik te maken van het wettelijk retourrecht of het ruilen voor een andere tv.
Op 1 januari 2019 reageer ik op hun bericht en geef aan dat de ECO-sensor helemaal niet de oorzaak van het probleem is en geef hen een link naar de Samsung community waarin dit probleem van Samsung QLED tv's wordt beschreven en geef aan dat dit bij TVreus bekend moet zijn. Nogmaals geen ik aan dat ik gebruik wil maken van mijn wettelijk retourrecht of omruilen tegen een niet-QLED-tv.
Op 3 januari 2019 stuur ik weer een mail en vraag waarom ik geen reactie krijg. Op 5 januari 2019 stuur ik weer een mail en schrijf: "Voor de derde keer: ik wil gebruik maken van mijn wettelijk retourrecht! Of deze tv ruilen tegen een niet-QLED-tv. Ik verwacht een aanvaardbare oplossing, maar u geeft maar geen reactie."
Uiteindelijk krijg ik op 7 januari een bericht van TVreus waarbij ze aangeven dat ik gebruik mag maken van het retourrecht en mijn toestel evt mag omruilen voor een niet QLED toestel. Maar nu komt de belachelijke voorwaarde van TVreus: "We willen u wel wijzen op het aantal branduren dat de tv heeft op dit moment. Naar verwachting zullen dat er een stuk meer zijn dan 5 waardoor er 20% van het aankoopbedrag niet kan worden uitgekeerd. In dit geval komt het er op neer dat er nog bijbetaald moet worden als u voor een omruiling kiest."
Wat een achterlijk iets! Ze reageren pas na een week en schrijven op een gloednieuwe tv 20% af terwijl zij mij zelf een tv hebben verkocht en geleverd zonder mij op de hoogte te brengen van een bekend groot gebrek/defect!
Ik eis of 100% mijn geld retour of een omruiling tegen een andere niet QLED-tv waarbij ook geen sprake is van 20% waardevermindering! Dit is één van de slechtste ervaringen die ik ooit bij een internetwinkel heb opgedaan en ik hoop echt dat ze nog willen meewerken aan een goede oplossing zonder dat ik een advocaat moet inschakelen.

De levering was conform afspraak en snel ondanks de feestdagen.

Ze gaan pas na vier keer mailen in op mijn daadwerkelijke klacht en verzoek om wettelijk retourrecht. Daarna bieden ze geen eerlijke aanvaardbare oplossing en schrijven ze ook nog eens 20% af van een gloednieuwe tv als ik die uiteindelijk mag retourneren.

TVreus onbereikbaar, veel gedoe en ook nog €39 retourkosten!
Wilde een 65 inch TV met bluetooth. Hierover was niets te vinden bij de specificaties. TVreus gebeld om dit bij m'n uitgezochte model de UE65NU7170 te checken. Ze waren letterlijk dagen onbereikbaar. Heb hun toen gemaild en ook nog de vraag gesteld dmv een bericht via hun site. Na een week nog geen antwoord! Heb toen op andere sites gezien dat dit model Bluetooth zou hebben. En heb het toestel, de UE65NU7170 toen besteld. Kreeg een dag later (paar uur vrij moeten nemen als Zzp-er!) de TV geleverd met inderdaad UE65NU7170 op de doos. So far so good. Deze naar 4 hoog gesjouwd en uitgepakt en toen bleek er op het typeplaatje UE65NU7172 te staan! Een Oost-Europees model! Toen toch maar geïnstalleerd. Vervolgens helemaal rot gezocht naar Bluetooth maar helaas.. Geen Bluetooth! Daarna na diverse pogingen eindelijk iemand aan de lijn.. Hij zei dat dit model inderdaad geen BT zou hebben ook al zeggen de concurenten van wel op hun sites. Een alternatief met BT van LG was niet door hun te leveren dus moest het toestel terug.. Dit bleek €39 retourkosten met zich mee te brengen die ik moest gaan betalen! Als de TVreus nou gewoon complete specificaties op hun site had gezet. Of als de TVreus gewoon de telefoon aan zou nemen. Of de TVreus gewoon hun email en/of site berichten beantwoord, dan had mij al dat gesjouw, uren vrij nemen, €39 en een hoop ergernis gescheeld! Helaas de TVreus is geen reus in service of coulance! En leveren ook nog Oost-Europeesche modelen. Goedkoop is weer eens duurkoop! Voor mij geen TVreus meer! Wat slecht!

Je kan helaas geen bezorgmoment afspreken. Je kan de zending ook niet volgen.. Ik werd 40 minuten van te voren door de chauffeur gebeld. Hierdoor werd ik gedwongen als Zzp-er een dagdeel vrij te nemen. Wat voor mij aardig in de papieren liep.

Zie m'n ervaring hiervoor. Maar van klantenservice is eigenlijk geen sprake.
Volledig onbereikbaar. Niet via telefoon en niet via email. Andere opties waren er niet. Dit is ook de oorzaak van m'n slechte ervaring met de TVreus.
Verder dus ook totaal geen coulance!
En dan het slappe excuus van drukte rond Black Friday!
Wees dan een 'vent' en zadel je klant naast alle sores niet ook nog eens op met €39 retourkosten!
En pas je bedrijfsvoering aan als je een TVreus wilt zijn!

Verkeerd product gekregen en vervolgens zeer slechte afhandeling, waarbij klant gedupeerd wordt of op kosten gejaagd wordt.

Leveren een verkeerd product en dreigen met extra kosten als er meer dan 5 branduren op de tv zaten of als het piepschuim of de doos beschadigd zijn. Fout herstellen ho maar. Klant is de dupe

Komt aflevering belofte niet na 1 dag vertind nu 3 dagen al onderweg.bereikbaarheid ook erg matig.

nu 4 dagen verder en order geannuleerd dat ging soepel en zonder problemen.
Gelukkig optie achteraf betalen gedaan. Nu besteld bij cool blue en komen morgen wel afleveren ( wel meer euro’s).

Geen antwoord email en lang wachten aan telefoon wel correct aan telefoon geholpen.

betalen via ideal is geen probleem ,de andere vormen van betalingen heb ik geen ervaring mee bij dit bedrijf.

Totaal geen communicatie mogelijk over bestelling....Geen email,geen klachten afhandeling op eigen web site ,telefonisch onbereikbaar!

Met black Friday als December kado voor gezin een tv besteld. Meteen bevestigingsmail ontvangen. Maar daar hield alles mee op. Geen levertijdstip terwijl de tv op de website op voorraad was en er stond voor 23.59 besteld, de volgende dag geleverd. Inmiddels bijna 2.weken verder en nog niks gehoord van bedrijf dus zelf contact gezocht, maar email word niet op gereageerd en telefoon is continue in gesprek. Ben zo blij dat ik niet betaald heb

Ze zetten op de site voor 23.59 uur besteld volgende dag geleverd. Maar dat is grote nonsens

Klantenservice is niet te bereiken. Niet per mail en niet per telefoon.

Op 31 augustus de wd91n642oow bij tvreus besteld voor een super scherpe prijs!
Meteen dag erop gebeld om op een andere dag te laten leveren en dit werd netjes meteen geregeld. Vandaag werd ik netjes smorgens vantevoren gebeld dat de bezorger onderweg was en was snel geleverd :-) super blij met de wasmachine en de topservice van tvreus! Kom zeker nog vaker iets bestellen

Tvreus maakt zijn belofte waar en kan het iedereen aanraden!

Klantenservice vriendelijk, duidelijk en handelen snel!

Process van bestellen liep erg simple en snel. TV werdt snel geleverd (1 dag)tegen een zeer scherpe prijs. Nagenoeg alle concurenten waren een stuk duurder. En dan ook nog eens 3 jaar garantie bij TVreus.nl

TV werd zeer snel geleverd. 's avonds besteld en de volgende dag al geleverd. Tevoren werd netjes gebeld dat ze er een half uurtje later zouden zijn. Prima service !!

Sublieme service. 150 euro goedkoper dan andere webshops (Sony KD-49XF85xx). In eerste instantie de 8505 besteld. Ik word keurig snel gebeld door TVreus dat ze 8505 niet op voorraad blijkt, maar dat ik de 8599 kan krijgen voor dezelfde prijs (€939). Dit is hetzelfde model maar dan met 1000 ipv 800hz. Koerier komt op zondag en belt een uurtje van tevoren dat hij er bijna is. Van TVreus ontvang ik uiteraard nog de juiste factuur (voor het uiteindelijke model) en 3 jaar garantie.

TVreus was de goedkoopste voor de aanschaf van een Samsung tv (model uit 2018). Op zich niet veel op aan te merken. Ze kunnen zich onderscheiden door toch meer productinformatie te geven. Achteraf had ik een andere aangeschaft, aangezien deze televisie niet alle audioformaten afspeelt.

Keurig bericht voordat de televisie werd geleverd. Zo hoef je niet de hele dag thuis te zitten, maar heb je voldoende tijd om naar huis te gaan.

site is goed en de prijs is inderdaad de laagste de levering is zeer vlot verlopen, zoals beloofd

ze hebben mij een uur voor de levering opgebeld iets wat zeer handig is

ze hadden de verkeerde tv bij het nieuwe modelmaar de volgende dag werd de juiste geleverd

Eerst via chat en telefoon een aantal vragen gesteld. Werd snel en goed geholpen. Daarna besluit genomen om bij tvreus een bestelling te doen. We hebben 's avonds een bestelling gedaan en deze werd de volgende dag einde ochtend geleverd. Prettig vonden wij dat ze hun eigen koeriersdienst hebben wat meer geruststelling geeft met de te leveren goederen en hoe ermee om gegaan wordt.

snelle levering...aardige koerier

goede uitleg en netjes te woord gestaan

TV Reus had de laagste prijs voor de LG65 inch Oled TV, het hele proces van order tot aflevering was perfect georganiseerd. Kreeg de TV stipt conform planning op zondag afgeleverd.

Het hele proces van order tot levering van de Sony TV Oled KD-55AF8 verliep uitstekend.
De betaling geschiedde per pin, aan huis, bij de aflevering.
De TV werd prima verpakt afgeleverd.

Iedereen schrijft dat ze de goedkoopste zijn. Blijkt dat TV reus dit inderdaad waar maakt. Tv gekocht en heel snel geleverd netjes aangegeven hoe laat en zelf een telefoontje dat het iets later werd i.v.m een file. Gewoon TOP! Hoef de volgende keer niet te zoeken. Ik weet het nu gelijk te vinden waar ik heen ga. Toevallig nog een Bose solo 5 in de aanbieding??

geen

Scorekaart voor TVreus.nl