TVreus.nl

Gebruikers over webshop TVreus.nl

We hebben onze TV afgehaald en zijn keurig ontvangen in een kantoorruimte waar de TV is uitgepakt en werkend hebben kunnen zien. Nederlandse versie, geheel nieuw en duidelijke uitleg van de verkoper over functies en aansluiten. Er zat in de doos geen 2e uitgbreide afstandsbediening bij van Samsung, maar die is kosteloos per post ontvangen na 2 dagen. Helemaal prima dit bedrijf...

Zoals beschreven, keurige uitleg van de TV, functies en hoe een Ci3 module te installeren, hoe de afstandsbediening werkt. Je bent er welkom als klant.

Samsung TV hier besteld vanwege erg lage prijs. Product werkt (tot nu toe) perfect, geen problemen gehad.

Bezorging was snel, dag na bestelling. Levering kan echter hele dag plaatsvinden zonder veel duidelijkheid vooraf (van 9:00 tot 21:00). Ik zou minstens een uur voor levering gebeld worden door bezorger, maar dit was in mijn geval ~25 minuten. Track en trace of in ieder geval een kortere periode van mogelijke levering (bijv. ochtend, middag, avond) zou handig zijn. Gelukkig was ik op tijd thuis. Moest zelf de TV uitladen en uitpakken, voor mij geen probleem, maar kan me voorstellen dat dit onhandig is.

Product om 23.30 bestelend en volgende dag om 12.00 geleverd gekregen. Dat is prima. Alleen was ik niet zo te spreken over de chauffeur (oude man), die kwam aan met een oude busje (op zich geen probleem) en vroeg op hulp. Prima, geholpen en toen vroeg die of die gebruik mocht maken van mn toilet. Tuurlijk! Maar om dan bij iemand thuis staand te gaan pissen? Sorry hoor maar dan heeft iemand geen manieren geleerd! Had koffie klaar staan, nadat ik versteld was stel ik ook geen koffie voor en wegwezen daarmee...

BTW: Bij de concurenten wordt zo'n TV uitgepakt, geinstalleerd met de eigenaar en gecheckt op dode pixels etc. Dat had ik eigenlijk wel verwacht want hoe vaak koopt men een dure TV? Een keer per 5/10 jaar?

TV werkte uiteindelijk goed maar was wel enorm benieuwd of dit ook echt zo was!

De bestelling liep simpel en ook de verdere afwikkeling.In eerste instantie hadden we onze twijfels gezien de lage prijs voor de TV. 500 euro goedkoper dan de Media Markt.

Alles verliep perfect. Ook de aflevering op zondag .

Via google kwam ik op ze uit, snel wat reviews gezocht en besloten daar de TV te bestellen. Want Voor 23.45 besteld volgende dag in huis! Ze waren veruit de goedkoopste, mijn TV overal tegen de 1000 euro bij hen 729!

Woensdag om 23.30 :-) besteld, meteen bevestiging gekregen maar geen verzendbevestiging. Volgende dag maar gebeld en kreeg te horen dat ze dus woensdag om half 12 uitverkocht waren maar wel vandaag binnenkwamen. Vriendelijke man.
Donderdag bevestiging van transport en de opmerking dat je niet heel de dag thuis hoeft te zijn maar dat de koerier een uurtje van tevoren belt. Ideaal!
Vrijdag geleverd door koerier (idd van tevoren gebeld).

Al met al tevreden, maar een paar verbeterpuntjes
- geen melding dat de TV uitverkocht was
- geen reactie op de chat, bellen wel meteen
- Misschien slim om feedback te vragen aan klanten of ze tevreden zijn, of een verzoekje om een review te schrijven.

Kort; Goede Betrouwbare betaalbare shop, zal er in de toekomst zeker weer bestellen

Lang:

vrijdag avond een tv besteld ( de Samsung 55KS8000 ) voor 600 euro minder dan de MM of BBC en dergelijke..

Samsung heeft/had namelijk een actie nu waar je op diverse tv's tot max 500 euro terugkrijgt. Echter geld dit alleen voor diverse shops, ( de dure shops) ben het hele lijstje afgegaan voor deze tv en overal dezelfde dure prijs.. Met de 300 euro die ik terug zou krijgen van Samsung zou ik nogsteeds 300 euro meer kwijt zijn, dan de TVReus.nl

Dus qua prijs was ik al zeer te spreken over hun, echter was de vraag : is het betrouwbaar..

Nou kan met een gerust hart vertellen, JA !

Het produkt besteld en de volgende dag (zaterdag) netjes geleverd , om half 8 s avonds... Netjes vtv door de bezorger gebeld en netjes samen met hem naar binnengedragen.

De doos was schade, vrij en tv ook. Alle apps werken gewoon en met de 4 schermen abbo van Netflix, werkt het ook uitstekend. Dus geen apps die het niet doen ofzo, zoals de verhalen van de buitenlandse tv restricties etc.. NETFLIX WERKT !

Tv is prachtig, service was goed, sterker nog, nadat ik gechat had om zeker te weten dat het produkt op voorraad was, heb ik ze direct aan een maatje aanbevolen, die iets na 23:00 uur op vrijdag avond ook dezelfde TV bestelde..

ook hij kreeg hem netjes de volgende dag thuisbezorgd.

over aftersales heb ik nog geen info want heb het nog niet nodig gehad.. Maar qua leveringen en produkten zijn ze in mijn ogen in iedergeval zeer betrouwbaar.

Bedankt TVReus.nl

's avonds rond 2100 uur besteld , volgende dag netjes in huis, en een maat zelfs na 2300 uur besteld en ook volgende dag ( zaterdag ) in huis ..

netjes vtv door bezorger gebeld, dat die er aankwam

topservice

gechat vtv om te kijken of de tv wel echt op voorraad is en ook daadwerkelijk geleverd zou worden, de volgende dag. direct antwoord gekregen en netjes te woord (chat) gestaan

Het plaatsen van de bestelling ging snel en soepel en werd geheel volgens afspraak de volgende dag netjes afgeleverd. Er is ook een chat mogelijkheid beschikbaar met de winkel zodat je je vragen snel en makkelijk kunt stellen. Deze dienst is goed beschikbaar en beantwoord snel en helder al je vragen, echt top.

De levering vond plaats in het aangegeven tijdvak en er werd van te voren nog contact met mij opgenomen om aan te kondigen dat de bezorger onderweg was. De bezorger was een vriendelijke man en heeft meegeholpen de TV tot aan de woonkamer toe te bezorgen (4 hoog, incl. lift). Eenmaal in de woonkamer is hij er bij gebleven omdat ik de TV wilde inspecteren (op nieuwheid, eventuele krassen en of beschadigingen) dat was allemaal geen probleem en hij heeft zelfs meegeholpen met het uitpakken van de TV. Voor het afrekenen heb ik gekozen voor betaling bij levering, enige nadeel is dat dit alleen contant mogelijk was. Ik heb voor deze optie gekozen omdat ik enigszins sceptisch was over deze zaak en de scherpe prijzen die zij hanteren.

Enigszins sceptisch vanwege de extreem lage prijs heb ik na stevig onderzoek toch besloten om mijn nieuwe TV bij TVreus te bestellen. 's Avonds om 22.30 de knoop doorgehakt, de Sony KD-75XD9405. Bijna overal te koop voor 6499,-, een enkeling krap boven de 6K, TVReus 5199,-!! Besteld, keurig bevestigd per mail en de volgende dag geleverd. Een uurtje van tevoren belde de chauffeur met de tijd van aankomst, zodat ik ervoor kon zorgen, dat ik thuis zou zijn. Perfecte service!! Toen ik even informeerde in de ochtend(enig minpuntje, na drie keer bellen pas contact), werd ik plezierig informeel te woord gestaan. Ik ben zeer tevreden over de gang van zaken en ook met het geleverde toestel, inclusief de Nederlandse handleiding.

Een uurtje van tevoren belde de chauffeur met de tijd van aankomst, zodat ik ervoor kon zorgen, dat ik thuis zou zijn. Dit werd ook aangegeven tijdens de bestelling. Perfecte service!!

Bijna alles perfect, de bereikbaarheid zou nog iets beter kunnen

Was op zoek naar een betaalbare 43" UHD TV. Na wat zoeken kwam ik bij TV reus terecht. Webshop was niet bekend bij mij.
Heb een samsung UE43KU6400 Besteld. Handleiding bij TV was oost Europees. Dus vermoed grijze import. Verder tevreden over het product.

Werd de volgende dag aan het eind van de dag geleverd. Kreeg een belletje toen de chauffeur in de buurt was.

Dat ik gebeld werd voor levering vond ik prima service, Dit zou een uur van te voren zijn echter werd dit 20 minuten van te voren. Hier door moesten mijn buren de TV aannemen. Verder geen ervaring met klanten service.

Onproffessionele shop! Prijzen zijn oke maar klantenservice deugt niet. Kijk uit als je een bestelling wil plaatsen.

Bij deze shop was mijn op het oog hebbende 4K tv beduidend goedkoper dan bij concurenten. Echter door diverse cashbacks zou de tv bij mediamarkt toch nog goedkoper zijn.

Via de chatsessie een chat gestart met de vraag of ze met deze prijs mee konden gaan. Dat wilde ze niet doen en ze vertelde mij dat ik bij de MM wel een maand kon wachten op de cashback. Dat maakte mij niet veel uit, geld is geld.

De chat werd meteen adrubt verbroken door de medewerker van tvreus met als antwoord: nou, dat moet u dan maar lekker doen.

Zeer kinderachtige en onprofessionele shop. Voor mij dus geen bestelling hier.

Samsung UE55KS8000 gekocht, welke 400,00 EURO goedkoper is dan bij de concurrent. Levering zoals beloofd op de site binnen 1 dag.

Netjes zoals beloofd op de site binnen 1 dag. Het was wel gemakkelijk geweest, als ze van te voren een inschatting hadden gegeven hoe laat ze langskomen.

Scorekaart voor TVreus.nl