TVreus.nl

Gebruikers over webshop TVreus.nl

Televisie besteld en geannuleerd. GEEN GELD TERUG !!!
Op mails en telefoontjes reageren ze niet!
Oplichting eerste klasse
Allemaal beloftes die niet worden nagekomen!

De beloofde levertijd kon niet waargemaakt worden. Uiteindelijk bestelling geannuleerd. Ben nu al meer dan 6 weken op terugbebetaling aan het wachten. Bedrag van meer dan €3300,- Wekelijks bel- en mailcontact. Loze beloften. Helaas nu rechtshulp in moeten schakelen.

Je komt niet verder dan de telefonist. Die zegt dat ie het aan de betreffende administratie doorgeeft. Nooit resultaat

Mijn TV (samsung Frame) ging binnen een jaar kapot en was door Samsung niet meer te repareren (daar wordt je door TVReus heengestuurd.
Omdat het een niet-benelux model was moest de garantie afhandeling via TV reus lopen. Daar ben ik inmiddels al 4 maanden bezig om mijn geld terug te krijgen, maar zonder resultaat. Vandaag kreeg ik de aangetekende brief retour die ik had gestuurd als finale ingebrekestelling, ongeopend...

Ze kunnen prima een doos versturen. Het gaat pas fout als er iets aan de hand is en ze moeten zelf aan de slag en kosten maken. Doorverwijzen naar de fabrikant voor je fabrieksgarantie kunnen ze nog, maar nadat die aangeeft dat het via de verkoper moet lopen ben je het haasje.

Ik heb heel veel voorbeelden, maar om er een paar te noemen:
- TV retour gestuurd via track en trace, niets vernomen, na een week maar gebeld, "O, was die TV van u, we hadden hem inderdaad ontvangen in het magazijn maar wisten niet van wie hij afkomstig was"
- Continu erachteraan moeten bellen en e-mailen, nooit proactief antwoord.
- Laatste antwoord. "De TV is eigenlijk incompleet(???) en niets meer waard"
- Via rechtsbijstand een ingebrekestellingsbrief verstuurd, aangetekend. Deze kreeg ik vandaag ongeopend retour.

Pas op! Leveren graag je tv uit, maar op het moment dat je aanspraak doet op garantie meppen ze je tv kapot en geven PostNL de schuld en kun je fluiten naar je geld.

Leveren wel uit, maar terugsturen zit er absoluut niet in.

Waardeloos, verschuiven enkel de schuld naar andere partijen en naar je geld kun je fluiten.

TVReus kwam er als goedkoopste uit, voor de LG Oled TV welke ik wou aanschaffen. Het bestel proces ging supersimpel.
Verder zijn ze heel snel met leveren, ik heb besteld op zondagmiddag, op maandag werd de tv geleverd.
was de service van de (supersnelle) aflevering. (de volgende dag).

ik heb een mailtje gekregen van tvreus, dat de chauffeur een uur van te voren contact met zou opnemen, dat is ook gebeurt.

bij aankomst, was de doos vlekkeloos.. Dus ik ben helemaal tevreden met TvReus.

attach emailtje van TvReus.
Geachte heer/mevrouw,
Uw bestelling wordt 23-01-2023 afgeleverd door een van onze chauffeurs. Hij neemt ruim een uur van te voren telefonisch contact op met u om de tijd door te geven hoe laat die bij u is. Dit kan van 9:00 uur tot 22:00 uur. Dus u hoeft niet de hele dag thuis te wachten!
Heeft u geen gsm nummer vermeld? Dan kunt u dit bericht beantwoorden en uw gsm nummer alsnog doorsturen.

Het bestellen was erg gemakkelijk via de website ! Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering.

Het product ( de TV) werd als afgesproken snel geleverd. Dit was inderdaad zoals afgssproken.

Snel geholpen en goede service. Een compliment op z'n plaats.

Super blij met de tv + ervaring bij Tvreus. Tvreus heeft mij uitstekend geholpen mij het aan schaven van mijn nieuwe tv

---

Uitstekend geholpen. Contact ging erg vlot.

Levering één dag na bestelling in goede staat ontvangen. Duidelijke communicatie omtrent levering.

Uitstekend geholpen. Contact ging erg vlot.

Prima bestelproces. Alles verliep soepel en vlot. Ook het product werd netjes thuis afgeleverd. Track&Trace maakt dat je je bestelling goed kan volgen.

De levertijd op de website (vandaag besteld, morgen in huis) is niet gelukt om na te komen. Dat lees ik meer over TV Reus, en daar hield ik dus al engiszins rekening mee.
Ik zou TV Reus adviseren de verwachte bezorgtijden aan te passen naar een meer haalbaar perspectief.

Product kwam later in huis dan verwacht. De levering zelf en het volgen van de levering zijn wel goed. Verzending met PostNL en track & trace code werkt goed.

Uitstekende service. Ik had een aantal vragen vooraf over het product en binnen een paar minuten kreeg ik steeds antwoord op mijn vragen. De levering ging soepel en ben blij met onze nieuwe tv!

Verzending ging zoals afgesproken.

Hele snelle reactie op de antwoorden.

snelle en hele goed levering op verzoek op een ander lever adres was
geen probleem netjes en goed contact

via de sait overzichtelijk mooi prijs

snelle en hele goed levering op verzoek op een ander lever adres was
geen probleem netjes en goed contact

via de sait overzichtelijk mooi prijs

Heel eenduidig mag je je bestelling plaatsen en account aanmaken. De bestelling kun je volgen via je account.

De bestelling was opgegeven tijd met fabriek verpakking bezorgd. De bestuurder was een aardige man en bestelling was tot lief gebracht

Het bestellen ging super makkelijke en snel! De TV werd al gelijk de volgende dag bezorgd.

De bezorging was goed werd op tijd gebeld tussen hoe laat de tv werd bezorgd en het was ook echt rond de tijd zoals werd aangegeven. De tv werd tot in de gang naar binnen gebracht. En de persoon was ook heel vriendelijk.

De klantenservice heb ik niet telefonisch contact mee gehad alles was via de mail en dat is allemaal goed gegaan.

Zeer tevreden met bestelling en levering! Met tv natuurlijk ook, werkt prima en makkelijk om te installeren.

Goed verpakt en snel geleverd.Uitstekend service ben zeer tevreden met levering.

Snel geholpen, vriendelijke personeel, ben zeker zeer tevreden met kwaliteit

23 december een tv gekocht, met het bijschrift ; " voor 23.59 besteld, volgende dag in huis".
27 december nog steeds niets gehoord of ontvangen, zelf een mail gestuurd, was de tv die ik besteld had niet meer in stock en kreeg ik het voorstel om dezelfde tv te kopen met een ander serienummer.
Hoewel ze de tv die ik gekocht hadden nog steeds verkochten op hun website!
Na dat aanvaard te hebben, onder de voorwaarde dat de tv de dag erop geleverd zou worden is de levering de volgende dag nog eens uitgesteld.
Waarop wij onze bestelling 28 december geannuleerd hebben.
5 januari hebben we dan toch eindelijk ons geld teruggestort gekregen.

Verzending is niet gebeurd na verschillende beloftes van hun kant die niet zijn nagekomen, hebben wij onze bestelling geannuleerd

Bestelling en betaling verliepen probleemloos. De geleverde tv was het model en type wat ik besteld had en doet het zoals ik hoopte. De transporteur nam zoals beloofd telefonisch contact met me op over de exacte tijd van levering.

Duidelijke informatie over de levering

Geleverd binnen 24 uur.

Duidelijke informatie over de levering

Wees gewaarschuwd koop hier geen tv.

Inderdaad de goedkoopste van nl maar ook de slechtste service van nl.

2 jaar geleden een tv gekocht van ruim 2500 euro met 3 jaar garantie, nu dus 2 jaar verder is het licht in het scherm kapot.
We hebben de tv aangemeld voor garantie de tv is opgehaald en onderzocht.
De reactie van tv reus was u tv valt buiten de garantie want er staat teveel brand uur op de tv namelijk 4500. Terwijl een Max van 2200 is toegestaan.
Wij bieden u de mogelijkheid om met een korting een andere tv te kopen.
En dat wij deze tv voor u vernietigen als u de tv terug wilt moet u 80 eu betalen.
De te hoge uren stand leek ons onwaarschijnlijk wij maken namelijk maar een half jaar per jaar gebruik van de tv, we hebben de tv terug laten komen en zelf laten uitlezen bij een lokale reparateur.
Hier kwam een uren stand uit van 250 wat meer overeen komt met ons tv gebruik.
Wij hebben dit voorgelegd aan tv reus en uiteindelijk 3 weken moeten wachten op een reactie na meerdere mails en telefoontjes vanuit onze kant was daar eindelijk een reactie.
Ze kwamen nu met het verhaal dat de tv dan buiten de garantie valt omdat de reparatie kosten hoger zijn dan 60% van de aanschaf waarde.
Dus eerst teveel uur en als je ze daar in corrigeert zijn het opeens de te hoge reparatie kosten kortom koop hier niks.
Het is een oneerlijk bedrijf.
Die over de rug van niets wetende en onschuldige consumenten geld willen verdienen en proberen op te lichten.

Een ouwe man komt het brengen en praat geen Nederlands en kan ook niet helpen met tillen.

Je word aan het lijntje gehouden.
En krijgt nergens antwoord op

Tv besteld om 21:30 en de volgende dag meteen thuis geleverd gekregen,
Tv is nog uitgetest, zal nog hierop terugkomen

---

Niet van toepassing, maar de sevice van op de hoogte houden van de levering was verder wel goed

TV moet nog getest worden

Snelle en goede service

TV moet nog getest worden

Volgende dag in huis werdt na 3 weken, terwijl order al geannuleerd was en vele malen beloftes gekregen over het terug storten van mijn geld.

Na levering zag ik ook dat de tv niet de oled65c24la was maar de oled65c21la dit is een buitenlands model. Dus geen gerantie.

Jammer dat hij wel op de tvreus site, op de bon, en tweakers site als nederlands model wordt aangegeven.

Twee keer afspraak niet nagekomen. Tweede levering moest ik zelf contact opnemen om hier achter te komen. En derde levering was al na annulering.

Liegen zeggen allemaal wat anders, ze doen zelfs of het je eigen schuld is dat hun niet kunnen leveren omdat je zo gezegt precies geklikt zou hebbben nadat de laaste tv weg zou zijn, in de afgelopen weken stond de tv echter gewoon nog te koop met de tekst binnen 2 werkdagen thuis.

Tv was cheaper than everywhere else. Good service with clear communication. Tv arrived exactly as expected.

Although the website said next day delivery, it did take 1 week. But there was clear communication and good time estimate from company. (And was Black Friday so everything I guess takes longer then)

Great service. Clear and regular emails. Quick to reply.

TV Reus is een oplichter. TV ging binnen de 2 jaar garantie stuk. Geclaimd bij Samsung maar na onderzoek bleek het een Hongaarse TV te zijn, daar hebben zij geen garantie voor. Dat wist ik niet en op hun advies heb ik de TV Reus gemaild dat het hun garantie is. Ze gingen m repareren, dat ging wel makkelijk. Ik wilde m langs brengen, dat mocht niet. Alleen aangetekend en verzekerd opsturen. Ik kreeg meteen al in de gaten wat er ging gebeuren, en dat klopte. Ze hebben m ontvangen en heel toevallig ging deze stuk, was gevallen door de vervoerder zeggen ze. Per saldo hoeven ze niks te doen en ik moet nu de vervoerder aan sprakelijk stellen om de dagwaarde te kunnen krijgen.

Echt, niet kopen bij de TV Reus, het zijn boeven!!!

Scorekaart voor TVreus.nl