Gebruikers over webshop Gamingtotaal
Review toevoegenPricealert gekregen van een toetsenbord via tweakers. Zodoende bij gamingtotaal uitgekomen. Bestelling ging gemakkelijk maar wel anders dan normaal. Hierbij moet je een winkel uitkiezen die de bestelling levert. Ook het aanmaken van een account is verplicht.
De website zelf is is zeer matig. Aanbod valt tegen, geen goede filters. Ziet er allemaal niet zo professioneel uit. Factuur kun je niet downloaden. Status van de bestelling is niet te volgen. Ik kan het geen voldoende geven.
Gezien ze verschillende winkels hebben en ik via google heb onderzocht of die wel echt zijn. Ben ik doorgegaan met de bestelling. Orderbevestiging prima binnen gekregen. Artikel stond nog op voorraad en ik heb het besteld voor 21 uur.
Kon beter verpakt worden. Toetsenbord zat plat in de hoek van de doos met luchtkussens verder opgevuld. Dat geen geen bescherming mocht er iets aan de bodem van de doos gebeuren.
KlantenserviceOmdat na 2 dagen ik nog geen toetsenbord binnen had en verder niets heb gehoord maar gemaild naar een status update.
Toen werd mij verteld dat de voorraad op was en er werd een ander toetsenbord aangeraden. Hier was ik het niet mee eens en zei de bestelling te willen annuleren. Daarna compleet geen reactie meer terug gekregen. 2 keer na gemaild, maar nog geen antwoord.
Daarna gemaild met de winkel die de bestelling in handen zou nemen. De situatie uitgelegd en antwoord terug gekregen dat het vandaag zou worden geannuleerd. Vervolgens nog twee keer moesten mailen of de bestelling daadwerkelijk geannuleerd was. Als antwoord: Ja die is al een tijdje geannuleerd. Tussen nu en 14 dagen krijgt u het geld terug. Het ligt bij de boekhouder.
2 weken later op een maandag. Ik stond bijna klaar om alweer te gaan mailen kreeg ik opeens een email dat de bestelling verzonden is. Inderdaad ik kreeg de volgende dag mijn bestelling binnen.
Hoewel het een geweldig toetsenbord is en ik hem nu natuurlijk wel hou. Voel ik me wel aan het lijntje gehouden.
Site is goed bereikbaar erg overzichtelijk en het order traject is duidelijk. makkelijk te bestellen
VerzendingSuper snel geleverd
Super Snelle levering bij Digitotaal Leenders in Panningen, goede service, vriendelijke bediening. Mooi product !!! GAMING TOTAAL heeft een snelle levering gedaan waardoor wij deze binnen 2 dgn konden ophalen !!
Verzendingsnelll
Klantenservicevriendelijke bediening
Het betalen was makkelijk, de stappen waren goed te volgen, ik had nergens een probleem mee.
VerzendingHet product kwam op tijd aan zonder enkel probleem
Duidelijke website, makkelijke betaling (iDeal), levering was op tijd en goed ingelicht via de mail.
VerzendingGoed geleverd en op tijd geleverd, niks op aan te merken.
Heb met gemak de bestelling kunnen plaatsen, door een accurate website en makkelijke manier van betalen.
KlantenserviceNadat ik mijn bestelling had geplaatst werd diezelfde middag het product flink afgeprijsd. Na een telefoontje met de desbetreffende digitotaal/gamingtotaal locatie kon ik het verschil netjes terug gestort krijgen.
Het bestellen ging makkelijk en snel ik kon alles makkelijk vinden en het zag er duidelijk uit
VerzendingHet werd snel geleverd
KlantenserviceIk werd snel gehopen en mijn vragen werden goed beantwoord
de bestelling van product op Gamingtotal via tweakers ging uitstekend. het product was makkelijk om aan te schaffen en het werdt op tijd bezorgd.
Verzendinghte product werdt netjes en snel bezorgd
Website ziet er een beetje sketchy uit maar je krijgt waar je voor betaald. bestelproces verloopt net als bij iedere andere webshop soepel.
VerzendingGeen verzendbevestiging gekregen, pas na te bellen werd er opeens een email gestuurd met bevestiging dat het product verzonden was.
Fijn en makkelijk te gebruiken. Simpel model, maar ook handig om mee te nemen. Goede kwaliteit voor een goede prijs.
Overzichtelijke site met zeer concurrerende prijzen. Nog wat aan te merken op het verzenden van de orderbevestiging, maar na telefonisch contact gerust gesteld dat de order binnen was gekomen, en zelfs al was verzonden. Goede zaken.
VerzendingVia DPD de volgende dag in huis.
KlantenserviceIk ben zeer vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan.
Het kost wat tijd om te wennen aan de wat onoverzichtelijke website. Maar na een paar minuten lukt het allemaal wel, en gaat het bestel+betaalproces vrij vlot.
VerzendingZoals beloofd was de bestelling dezelfde dag verzonden zodat het de dag erna (op zaterdag) zou kunnen worden bezorgd.
Echter wordt op de site niet (altijd?) de status van je order geupdate, en de klantenservice reageert niet in het weekend. Dit leidde ertoe dat, omdat op zaterdag niks is bezorgd, ik me wel afvroeg of ze hun belofte "voor 21:00 besteld, volgende dag in huis" wel waren nagekomen.
Uiteindelijk kreeg ik maandag reactie, en bleek dat ze hun taak netjes hadden gedaan; DHL was degene die verzaakt had.
Zoals beschreven bij het "verzending" gedeelte, was het onduidelijk wat de status van mijn order was. Hierdoor was ik lichtelijk afgeknapt op de webshop, maar dit was dus achteraf niet terecht. Dit zou voorkomen kunnen worden door op zaterdag ook open te staan voor klanten.
En het is jammer dat ze geen telefoonnummer beschikbaar stellen, want de Digitotaal winkel die je moet kiezen in het bestelproces, heeft blijkbaar te weinig inzage in de orderstatus dat je ze iets nuttigs kunnen vertellen.
Verschillende artikelen besteld bij Gamingtotaal. Goede winkel, scherpe prijzen, snelle levering en prima service... aanrader!
Bestelling liep recht toe recht aan, door klikken via Pricewatch.
Echter nergens staat dat Gamingtotaal eigenlijk Digitotaal is.
Daar kom je pas na bestelling/betaling achter.
Geen factuur ontvangen 2 keer naar gevraagd.
Factuur is tevens je garantie bewijs. Ook is het onduidelijk wie er uiteindelijk aan je geleverd heeft. Afzender was een computer winkel in Nederland, met totaal andere naam.
Factuur is ook niet online in te zien.
Goed verpakt. .
KlantenserviceHeb nu tweemaal gemaild over factuur. Geen antwoord ontvangen. Hoe moeilijk is het om factuur te verstrekken?
Zo moet het! Duidelijke site, snel besteld bezorgd en keurig op de hoogte gehouden. Je kiest tijdens het bestelproces een winkel, die ook gelijk reageert.
Een muis gekocht als cadeau voor mijn broer, bij een onbekende winkel voor mij. Toch besteld, en bestelling was er al na een dag! Topservice
VerzendingBinnen een dag had ik mijn bestelling al binnen, je kunt zelf aangeven welke winkel het dichtst bij jou in de buurt is.
Niks op aan te merken, ondanks dat de laadtijd van de pagina's zo nu en dan wat langer waren dan normale betalingen.
VerzendingIn principe prima, ondanks de redelijk late levering om circa acht uur 's avonds.
KlantenserviceNiks speciaals.
Ik vond het heel erg verstandig dat je kan bestellen en dan betalen bij waar je het ophaalt.
VerzendingIk ga het ophalen bij een winkel.
KlantenserviceIk vond de klantenservice uitstekend
Prima via tweakers besteld. Goedkoopste voor mijn kaart.
Snel thuisbezorgd en geen problemen met de kaart na installatie.
Netjes een factuur via de mail.
Alles wat je wilt na een online bestelling.
Betrof de bestelling van een Node202 behuizing voor mijn nieuwe PC. Gekozen op basis van de beste prijs en goede beoordelingen, en dus Gamingtotaal. Prima service zoals beloofd en in de toekomst bestel ik graag hier nog een keer.
VerzendingMet zorg verpakt en op tijd geleverd.