Redable.nl

Gebruikers over webshop Redable.nl

Helder site, goede klantenservice. Reageren snel, adviseren goed. Zeer tevreden mee. Leveren daadwerkelijk volgende dag.

van de vier opvolgende bestellingen allen volgende dag geleverd.

Vragen en advies wordt snel opgevolgd, binnen enkele uren.

Beste Pietersmartijn,

Redable

Na het plaatsen van de bestelling werd het vlot afgehandeld en dezelfde dag nog verzonden.

Beste Marko_J,

Redable

Snelle correcte uitlevering (ondanks sneeuw) door DHL. Goede prijs/kwaliteit. Helaas onnodig (4x te) grote doos.

Snel +c orrect gecommuniceerd.

Artikel zat verpakt in een 4x te grote doos. Onnodig!

Beste zeeuw.p,

Redable

Bestelling plaatsen ging heel makkelijk. De site werkt prettig en is overzichtelijk. Je wordt goed geinformeerd iedere keer over je bestelling.

De levering was zoals aangegeven. Bestelling had ik dan ook op tijd binnen (ondanks de sneeuwval).

Beste jmlarose,

Redable

Was op zoek naar een andere NAS, had werkelijk nog nooit van deze zaak iets gezien of gelezen. Webshop ziet er keurig uit met zeer duidelijk specs bij al de artikelen.
Hanteren goede prijzen! Wat mij wel op viel is dat heel erg veel producten niet voorradig zijn, als consument komt dit niet echt lekker binnen zeg maar. Ik denk dat hier nog iets aan gesleuteld moet worden. Ik zie liever een volle snoepjes pot ;-) Al met al zeer tevreden kom hier zeker een keer terug!

Prima verpakt!
Ik had zelf niet opgelet want producten op vrijdag besteld worden pas na het weekend bezorgd. Pakket kwam ook uit Duitsland en niet from Hengelo. kreeg s'avonds een mail dat alles verpakt was, maar nog geen track en trace, deze kwam maandagmorgen rond 09:00. Dik in orde dus!

Beste thepeet,

Redable

Tweede bestelling bij Redable nu en dat ga ik zeker vaker doen. Groot assortiment en goede prijzen.

Helder bestelproces. En snel geleverd

Beste megameul,

Redable

Mijn router ging stuk, dat is erg onhandig in tijden van thuiswerken. Ik zocht dus een leverancier die het gewenste product de volgende dag gegarandeerd kon leveren. Dat is gelukt!

Levering met UPS was stipt. Degelijk verpakt.

Beste wslagendijk,

Redable

Hier Ubiquity router gekocht. Snelle levering voor goede prijz. De webshop werkt goed en ze hebben ruim assortiment. Aanrader!

Beste erikxxx,

Redable

Snelle levering, scherpe prijzen en een goede klantenservice. Zelfs virtuele confetti bij de order, het laat niets te wensen over.

3 producten besteld en alle 3 binnen 24 uur geleverd, zelfs in de drukke covid tijd. Bovendien kwam 1 pakket uit Duitsland rechtstreeks via de importeur, snel en efficiënt.

Ik heb 2 producten moeten retourneren omdat deze HDD's defecte vertoonde. Retourneren ging probleemloos en was kosteloos.

Beste TrainedFTW,

Redable

Perfecte service. LaCie externe harde schijf besteld (d2 professional 10Tb). Deze bleek geen enkel teken van leven te vertonen (nieuw uit doos); een DOA dus. Dat kan gebeuren bij ieder merk (LaCie in dit geval), en met ieder product.
Na melding bij Redable had ik gewoon binnen 3 dagen een nieuw exemplaar. Geen gezeur, maar gewoon super goede service!
Vervolgens bleek de usb-c naar usb-c kabel van LaCie niet te werken. Ik bel naar Redable en zonder problemen wordt een hagelnieuwe kabel naar mij gestuurd. Let wel..zonder dat ik hierom vraag en dan ook nog zonder kosten!
Dat noem ik meedenken en klantgericht werken!
Van deze service kunnen veel bedrijven leren. Ik zal ongetwijfeld nogmaals bij Redable bestellen. 100% vertrouwen.

Snel en efficient. Volgens afspraak.

(Zie boven) Vriendelijk, meedenkend en proactief ! Aanrader.

Beste MUBADRI,

Redable

Via Redable een dock besteld. Bestellen gaat uitstekend, verzending ook uitstekend (werkdag later in huis). Site ook erg duidelijk, o.a. gratis retouren staat overal zeer duidelijk, top. Is een reden om er te bestellen!

Bij ontvangst blijkt dat het niet het juiste dock is.
Ik wil deze dus graag omruilen. Echter tot mijn grote ongenoegen wil Redable de retour niet accepteren, omdat ik bij het bestellen mijn bedrijfsnaam heb toegevoegd. De reden: De doos is geopend en het is een zakelijke bestelling. In onze algemene voorwaarden staat dat we dan geen retour aannemen.

(1) overal staat 'gratis retouren' en (2) het gaat om standaard (bruine kartonnen) verpakkingsdoos, die dus niets met het product te maken heeft.

Probeer nu maar eens contact te krijgen met Redable. Contact kan alleen per mail. Contactafspraken worden niet nagekomen.

Kortom: als je als onderneming voorwaarden hanteert dat zakelijke bestellingen niet retour gestuurd kunnen worden, is dat prima. Maar zet dit dan niet levensgroot op je site en ook niet bij het product (dit staat er zelfs als je aanvinkt dat je 'excl. btw' bedragen wilt zien).

Kortom: bestel je iets waarvan je 100% weet dat het niet retour hoeft en je geen klantenservice nodig hebt, dan kun je hier prima bestellen. Anders absoluut elders bestellen.

Prima verzending.

Telefonisch goed bereikbaar, echter beloften als "we gaan het uitzoeken en komen er erop terug" en "uiterlijk morgen krijg je een reactie" worden niet nagekomen.

Beste greatmarked,

Bedankt voor je review!

We vinden het heel vervelend om te lezen, dat je onze service en afhandeling op deze wijze ervaart, zeker gezien we onze uiterste best doen om via alle kanalen goed bereikbaar te zijn. Wij kijken graag met je mee naar deze situatie. Hiervoor kun je onder vermelding van het ordernummer contact met ons opnemen via klantenservice@redable.nl.

Redable

Fijne klantenservice, zowel via WhatsApp als via de telefoon. Site overzichtelijk en bestelling was snel binnen (al was het helaas een DOA).

Beste Panicmonger,

Redable

Ik had een printer besteld. Ik werd gebeld door een medewerker dat deze toch niet leverbaar was. De medewerker gaf aan dat een volgende zending pas veel later weer verwacht werd met het voorstel om het geld direct terug te storten. Geld was inderdaad de dag erna terug gestort. Gesprek met de medewerker was bijzonder prettig!

Beste IcyPalm,

Redable

aankopen gaat eenvoudig en overzichtelijk, het terugzoeken van een eerdere bestelling gaat prima maar het opnieuw bestellen vanuit voorgaande is met aanklikken niet mogelijk... verbeterpunt ?

Beste rob coesel,

Goed om te lezen dat je tevreden bent over onze service en afhandeling.
We vonden daarnaast je aangedragen idee zo goed, dat we dit direct hebben doorgevoerd op onze website. Vanaf nu kun je eenvoudig dezelfde producten nogmaals bestellen.

Redable

Ik heb enkel ervaring met de klantenservice. Na mijn aankoop van een logitech muis ben ik van gedachten veranderd. Daarom had ik een reactie email gestuurd, naar diezelfde mail die de orderbevestiging stuurde. De service verliep fijn en vlekkenloos. Met retourzendingen is de service heel moeiteloos. Eén mail was voldoende voor een fijne afwerking. De creditnota wordt ook per factuur weer opgestuurd per mail. Tot slot is de communicatie erg snel, namelijk binnen een uur antwoord op werkdag.

Verzending werd per UPS gestuurd. Echter wilde ik mijn product niet meer en heb ik aan de deur geweigerd. Dit heb ik vervolgens aangegeven per mail. Dat was snel en in goede orde afgehandeld.

Snelle klantenservice.
Vriendelijk.
Gemakkelijk contact per mail (namelijk reageren op de mail die de orderbevestiging stuurd)
Creditnota wordt opgestuurd voor het retour

Beste Balthazaar,

Redable

Bestelling doen was eenvoudig en overzichtelijk, tot en met het betalen ging alles prima dus doe er je voordeel mee !

Overleg telefonisch over een besteld toetsenbord dat met advies van medewerker kon worden aangepast.... zeer oplettend door de expertise dat is superrrr

Beste rob coesel,

Redable

Ik heb twee schermen gekocht bij Redable waarvan één een tweede kansje was. De verpakking van het tweede kans scherm was door een vorige koper was geopend, maar verder was het scherm in perfecte nieuwstaat. Het tweede kans scherm bleek echter een groenige tint te hebben terwijl het scherm wat ik had aangeschaft juist af-fabriek gekalibreerd zou zijn. Hiervoor heb ik contact opgenomen met Redable en werd niet door keuzemenu's gestuurd zoals je dat gewend bent bij grote organisaties. Direct, na een paar keer overgaan, kreeg ik een medewerker aan de lijn die mij vriendelijk te woord stond.

Samengevat;
- Bestellingen zijn te volgen via statusmails en tracking;
- Snelle levering (mijn bestelling was op voorraad);
- Telefonisch contact is vriendelijk en zakelijk;
- Fijn bedrijf en ga er zeker in de toekomst weer kopen.

- Snelle verzending (binnen 24 uur);
- Track & trace;
- Status e-mails.
- Bij vragen of problemen is telefonisch contact tijdens kantoortijden zakelijk, vriendelijk, direct.

Zie voorgaande punten

Beste bolkmans,

Redable

Goedkoopste aanbieder in de markt van mijn nieuwe access point, vokgens Tweakeds in ieder geval.

Rond 16.00 uur bestelde, de volgende dag al in huis

Beste megameul,

Redable

Net de volgende dag geleverd zoals verwacht, hier al eerder besteld en tot nu toe altijd netjes geleverd, klantenservice is ook goed. Dus gewoon een goede en betrouwbare webshop.

Netjes de volgende dag geleverd

Beste rickiey,

Redable

Mooie website, snel en simpel het juiste product te vinden. Groot assortiment.
Verdienen een dikke tien.

Snelle levering,

Bij vragen snel antwoord en denken met je mee in oplossingen.

Beste Soundfreak,

Scorekaart voor Redable.nl