Gebruikers over webshop Redable.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
Algemeen38" Dell monitor besteld.
Bestelling op zich ging redelijk zoals ik gewend bent van webshops.
24 uur levering volgens de site, 9 stuks op voorraad. Okay ze werken niet op zondag blijkbaar dus zou dinsdag worden, kan ik mee leven.
Lees verder bij verzending en klantenservice..
Conclusie, ik betaal liever meer dan hier nog wat bestellen.
Op zondag besteld, ik heb nieuwe monitor nodig. Redable werkt niet op zondag, dus site zegt dat monitor dan op Dinsdag geleverd wordt. Prima, dagje op laptop kan ik mee leven. Dus dan verwacht ik maandagavond/nacht wel een tracking code. Maar nee, dat werd dinsdagochtend pas. (Ingram Micro als verzendende partij)
Contact gehad met servicedesk van Redable en die zeiden dat pakket dinsdag nog zou worden afgeleverd. Ik zei als het veel te laat kom dat ik 'm misschien zou weigeren. Affijn ik dacht laat maar komen want ze hebben m'n geld toch al.
Woensdag zie ik in DHL tracking dat pakket onderweg is. Paar uur later lees ik in tracking "Geweigerd, wil niet tekenen" Terwijl niemand aan de deur is geweest.
Na contact met DHL blijkt dat Redable de levering geannuleerd heeft. Ze hebben zelf ook verder geen contact opgenomen of wat dan ook.
Dus geen monitor, maar wel geld pleite.
Zoals aangegeven bij verzending heb ik contact gehad met service desk over de levering van het pakket waarbij Redable zegt dat ze het pakket op maandag hebben verzonden. Maar na contact met DHL zeggen zij dat ze het pakket pas op dinsdag hebben ontvangen dus levering niet op dinsdag kan plaats vinden tenzij er van bepaalde express services gebruik gemaakt zou worden. Dus hier klopt iets niet in het verhaal.
En dan verder nog zonder contact op te nemen de levering annuleren? Dat gaat wel erg ver.
Dan moet ik nu nog m'n geld terug zien te krijgen.
Ik hoop niet dat ik m'n rechtsbijstandverzekering nodig heb.
Beste JustVodka,
Bedankt voor je review!
Wat vervelend om te lezen dat de levering op deze manier is verlopen en de zending volgens de vervoerder geannuleerd zou zijn.
We willen het graag voor je bekijken. Kun je het ordernummer met toelichting naar klantenservice@redable.nl mailen? Wij kijken dan graag via die weg met je mee.
Alvast bedankt voor de reactie!
Redable
AlgemeenZakelijke bestelling gedaan via webshop, prima proces en voorraad indicatie lijkt te kloppen al is het onduidelijk wanneer het drop-shipping is vanuit Copaco (of andere distri) of eigen voorraad. Dat maakt wel uit, omdat de kwaliteit-controle dan toch anders verloopt (ik kreeg een reeds geopende doos met afgescheurde labels, terwijl ik een nieuw apparaat bestel).
Wel heel snel opgelost, ze stuurde een nieuwe alvast vooruit en retourlabel voor de oude doos. Kan gebeuren, service telt op dat moment vooral! ben tevreden over maar daarom net een ster minder wel.
Verstuurd via PostNL en dat is in mijn postcode prima qua bezorging, het is bij bestellen niet duidelijk of de spullen uit eigen voorraad komen of direct van distri, dat zou nog handig zijn om te weten. verder prima tracktrace en service.
KlantenserviceKwaliteit vóór verzenden kan beter, maar als er dan een keer iets mis is pakken ze het heel snel op. top!
Beste BuG2FiX,
Bedankt voor je review en verbeterpunt!
Redable
AlgemeenPrima website. Prijs van het gekochte product (monitorarm) lag circa €50 lager dan bij de eerstvolgende verkoper. Leek mij te goed om waar te zijn maar Redable had al een goede reputatie hier op Tweakers. Product kwam netjes na 2 dagen binnen via DHL
VerzendingGewoon op tijd bezorgd met Track&Trace
KlantenserviceKlantenservice als in een soepel transactieproces ging gewoon prima en makkelijk zoals je verwacht.
Beste Ac0,
Redable
AlgemeenGoede producten voor een uitstekende prijs die snel zorgvuldig ingepakt worden geleverd. Ook hebben ze een erg gebruiksvriendelijke website!
Beste rembak09,
Redable
AlgemeenPrima website met een goede prijs (voor het product waar ik op zoek naar was). Bestelproces was in orde en via de duidelijke notificatie e-mails werd ik goed op de hoogte gehouden van de levering.
Beste aperturesc,
Redable
AlgemeenMakkelijk te bestellen. Snelle levertijd. Heb al vaker bij hen een bestelling gedaan en ook nu ben ik dik tevreden.
VerzendingSnelle levering en in goede staat.
Beste m.massoeurs,
Redable
AlgemeenIk heb hier voor het eerst besteld, ik zocht een specifieke geheugen-module en vond die hier. Het was zelfs een eerder verkocht waardoor ik een aanzienlijke korting kreeg. De geheugen-module was dik in orde (niet eens gebruikt zo te zien) in orginele verpakking en voor verzending ook nog verder goed verpakt.
De verzending liep vlot en mooi op tijd.
Al met al ben ik Dik tevreden.
Snel , goed verpakt. Netjes dus.
Beste LoutBreda,
Redable
AlgemeenCompetitieve prijzen, maar vooral complimenten voor de webshop interface. Vraag me af of het mogelijk is om nieuwe bestellingen bij lopende niet verzonden orders samen te voegen. Als zelfs dat mogelijk is, zou Redable één van de beste webshop interfaces zijn die ik ben tegengekomen de afgelopen jaren! Aangenaam verrast en wou sowieso een goede recensie plaatsen ondanks de mail met 10 euro korting voor het plaatsen van een recensie.
VerzendingVerzending vanuit Redable is goed. Op tijd verzonden, goed en veilig verpakt. Mijn bestelling werd verzonden door DHL. De keuze voor DHL maakt mijn beoordeling voor de verzending slechts goed i.p.v. uitstekend. DHL track en trace geeft in sommige gevallen nog een tijdsvak van een hele werkdag op (bezorging tussen 9 en 6). Bovendien werd mijn pakketje bij de buren bezorgd, zonder een notificatie / briefje in de brievenbus. Niet dat ik ontevreden ben met DHL, maar PostNL geeft in mijn regio een net betere ervaring.
Beste snoopdoge90,
Redable
Inmiddels ook contact gehad met klantenservice n.a.v. een kapotte Surface pen. Snel en persoonlijk te woord gestaan, werd gelijk doorverwezen naar MS / Surface klantenservice. Als ik daar niet uit kwam mocht ik gerust terug bellen, en dan zou Redable het regelen.
Uiteindelijk heeft Microsoft het stokje uitstekend overgenomen. Vrijdag contact gehad, maandag de nieuwe pen in huis zonder retouren!
Dus aftersales bij Redable was voor mij en deze casus ook een zeer goede ervaring.
AlgemeenGoed geholpen bij vragen vooraf, en snel geleverd. Echt fijn bedrijf. Aanrader doro service en assortiment
VerzendingVolgende dag binnen, goed verzorgde updates
KlantenserviceGoed geholpen bij de keuze van het juiste product. Vriendelijk en snel.
Beste Pietersmartijn,
Redable
AlgemeenProductomschrijving ontbreekt wat voor een officiele Ubiquiti Networks leverancier dan wel weer jammer is, maar goed ik had me op tweakers al ingelezen over het product. Bestellen ging makkelijk, ook zonder account. Netjes op de hoogte gehouden via de mail.
VerzendingTja, blijkt dat het pakje uit Duitsland komt en met UPS bezorgd wordt. Op zich geen probleem, maar de track and trace veranderde van een bezorgingsvenster van 1,5 uur (de dag van te voren) naar 5 uur... en dan nog werd het pakje na het bezorgingsvenster bezorgd. Wel weer knap om het in een dag op een Nederlandse bestemming te krijgen
Beste roodborst,
Redable
AlgemeenScherpe prijzen en snelle levering. Veel betalings opties en na bestelling voldoende updates mbt het uitleverings process.
VerzendingLevering met bijhorende track en trace. Prima, ook evt verzetten van leveringsdatum/tijd of bij afhaalpunten.
Beste tjarcob,
Redable
AlgemeenAlles ging prima en gewoon goed, maar de informatie voorziening kon net even wat beter
VerzendingBestelling en levering van nieuwe laptop ging gewoon goed. Echter ik had er ook een contract bij gedaan. Bij de levering zelf tref je hierover geen informatie over.
Daarover geinformeerd. Het antwoord is dat zij dit regelen, en het kan wel tot 2 weken duren voordat het voor mij zichtbaar is.
Ik vind dat zij dit bij de levering van de laptop hadden moeten melden. Nu had ik er zorgen over.
Maar ook dit ging goed :-)
Je krijgt vlot en netjes antwoord zowel telefonisch als per email
Beste mbouwmee,
Redable
AlgemeenEen tijdje geleden deze webshop ontdekt. Mooie website, gewoon recht toe recht aan, niet teveel poespas, wel veel productinformatie en bovenal: hele goede prijzen. Daar houd ik van. Het staat zelfs voor op hun site: buitengewoon eenvoudig.
Eerst eens wat kleins besteld, een paar dagen geleden een Lenovo laptop. Bestellen gaat allemaal soepel zoals het hoort. De levering was wel een dag te laat, maar dat zegt meer iets over PostNL dan Redable. (PostNL stuurde een mail dat de levering was vertraagd, Redable had hem dus wel gelijk afgestuurd). Laptop was prima verpakt in een doos om de laptopdoos heen.
De support heb ik nog niet nodig gehad.
Een dag te laat geleverd door PostNL. Besteld op zondag, geleverd op woensdag.
Beste Paulus Opinion,
Redable
AlgemeenIk had een nieuw keyboard nodig en dat was bij Redable op voorraad. Het hele bestelproces verliep erg vlot.
VerzendingHet keyboard was goed verpakt en de doos zat vol met luchtkussentjes.
Beste Lord Blackadder,
Redable
AlgemeenOnafhankelijk van het feit dat een kortingsbon wordt aangeboden op de volgende aankoop: Afhandeling was zonder enig probleem.
Verzending's middags besteld, volgende ochtend afgeleverd.
KlantenservicePersoonlijke mail na levering van de zakelijk account manager. Dat zie je niet vaak.
Beste FirstIntro,
Redable
AlgemeenIk kwam via Tweakers direct op de productpagina. Het bestelproces was vrij makkelijk. Geen problemen ondervonden
VerzendingProduct in het weekend besteld, dus niet meer dan logisch dat t pas na t weekend werd bezorgd. Iets te enthousiast ingepakt. Een USB stick past ook prima in een envelop i.p.v. een veel te grote doos
Beste michaelmou,
Redable
AlgemeenPrima ervaring. Goedkoop besteld en op tijd bezorgd. Ook de communicatie was gewoon goed. Dus ik ben tevreden.
Beste raatmarien,
Redable
AlgemeenMijn bestelling was snel binnen en werd op de hoogte gehouden van elke status verandering.
Beste mptrs,
Redable
AlgemeenRedable heeft een heldere site en scherpe prijzen. De bestelling en bezorging verliepen, ondanks de covid-19 perikelen en het dikke pak sneeuw perfect. Product (Fotoprinter) was helemaal in orde. Helemaal tevreden.
VerzendingDe printer (Epson Surecolor SC-P700 fotoprinter) was naar volle tevredenheid. Netjes afgeleverd, verpakking had zelfs geen deukje in het karton.
Beste onemanifest,
Redable
AlgemeenPrima website, bestelproces verliep als van een leien dakje. Levering een dag later dan beloofd.
VerzendingThuiswerkmonitor besteld en werd keurig en zonder schade via DHL afgeleverd.
Beste j0bro,