IT FIRST

Zorgeloos kopen

Volg ons
LinkedIn Facebook Twitter

OVER ONS

Wij zijn een volwaardige IT-partner, gespecialiseerd in de levering van hardware, software en IT-dienstverlening. Alles vanaf de werkplek tot aan het datacenter en de cloud. Of het nu gaat om een eenvoudige en snelle levering van uw hardware en/of software of om de meest complexe IT-projecten, bij IT FIRST bent u aan het juiste adres. Wij leveren aan het MKB en de grootzakelijke markt. Wij helpen van advies, ontwerp, installatie, implementatie, configuratie, migraties, project management, training en support.

Onze jarenlange professionals hebben een uitzonderlijke passie en drive voor IT en staan altijd klaar voor onze klanten om te helpen. Persoonlijke aandacht, een hoog service- en kennisniveau, proactief meedenken en de beste voorwaarden op het gebied van prijs en levering vormen de basisprincipes van IT FIRST. IT FIRST is opgericht in 2007, gevestigd in Amstelveen en is inmiddels uitgegroeid tot een mooi IT-bedrijf bestaande uit 25 professionals. Meer weten over IT FIRST? Kom gerust een keer vrijblijvend langs, we hebben goeie koffie!.

IT FIRST, where service never comes second!

Scorekaart voor IT FIRST