Whinkel

Gebruikers over webshop Whinkel

Bestelling geplaatst voor Ninjago wekker waarvan er nog één op voorraad was. Helaas kreeg ik de volgende dag een telefoontje dat het artikel toch niet voorradig was. Omdat het een cadeautje was voor mijn neefje kon ik niet akkoord gaan met een latere levering. Ik kon tenslotte niet met lege handen op zijn verjaardagsfeestje komen. Als oplossing heeft Whinkel een hele mooie politieauto gestuurd zodat ik niet met lege handen op het feestje zou komen. De wekker werd drie dagen later bezorgd. Goede service!

Service was prima. Duurde twee dagen langer omdat het product nog moest worden besteld bij de leverancier. Verder prima contact en service.

Veel ophef over snelle en gratis levering, maar de mededeling dat mijn bestelling uiteindelijk niet leverbaar volgde een dag nadat ik de bestelling verwacht had ..." was in het magazijn blijven liggen" ... nog lang moeten praten om mijn geld terug te krijgen

Het was even googlen voor de goedkoopste winkel via de site besteld kreeg een belletje dat de bestelling een dag later kwam ivm niet op voorraad

Mooi op tijd afgeleverd door postnl en goed verpakt

Kreeg mooi op tijd dat de bestelling niet op voorraad was.

NAS gekocht, deze kon niet zo snel geleverd worden als ze hadden beloofd. Echter na de belofte dat die maandag verstuurd zou worden werd dit nog een keer later.
De meneer die mij belde over de NAS dat die niet geleverd kon worden was zeer netjes, en de 2de keer dat ze mij belde dat die niet op tijd geleverd kon worden was ook een zeer correct persoon. Annuleren kon niet omdat ik de NAS zakelijk had besteld. Zeer slechte zaak aangezien Whinkel niet kon leveren.

Aangezien ik snel de NAS nodig had heb ik deze ergens anders besteld en was die wel netjes de volgende dag binnen. Beetje jammer dat ik nu met een NAS zit die ik niet nodig heb.

Niks bij dit bedrijf bestellen! Langere levertijden dan waar ze mee adverteren, komen afspraken niet na! en bij annulering overschrijden ze de wettelijke terugbetalingstermijn! (14 dagen na annulering, of retour ontvangen van de goederen)

Ik wil iedereen die ook problemen heeft met deze webwinkel oproepen om ook een klacht in te dienen bij het ACM: https://www.consuwijzer.n...acht%20indienen&WT_srch=1
en bij het keurmerk thuiswinkel: https://www.thuiswinkel.org/

Adverteren met snelle levertijden. Als je wat besteld hebt en het word niet geleverd, proberen ze je om te kopen met een usb-stick of wat korting.

Klantenservice reageert via de app. zeggen altijd dat ze het na gaan kijken en komen vervolgens met smoesjes. van het moet nog worden over gemaakt, het staat nog niet in het systeem, bla bla bla. Ik word zo al maanden aan het lijntje gehouden. Als ik woensdag mijn geld nog niet terug heb ga ik een klacht indienen bij het ACM.

De klantenservice is uitzonderlijk vriendelijk, ze bellen wanneer pakket verzonden is, de levering is heel snel, het pakket is mooi verpakt toegekomen. Voor mij een topbedrijf!

Verzending naar België erg snel, twee dagen na bestelling lag het pakket in mijn brievenbus!

Bij verzending werd ik persoonlijk opgebeld om te bevestigen dat het pakket was verzonden. Er zat ook een briefje bij het pakket, persoonlijk door een medewerker van Whinkel geschreven en naar mij gericht, waarin me veel plezier werd gewenst met mijn aangekocht product en aangespoord werd een review te schrijven hier over mijn ervaring (dus bij deze :) ).

11 juni whinkel opgebeld over een pre-order rx470, hebben mij een levertijd van 5-10 dagen beloofd. Na 10 dagen nog niets van Whinkel vernomen, na 20x proberen te bellen (telefoon wordt gewoon niet opgenomen, moet je in de chat aanvragen) eindelijk iemand aan de lijn.

Oh ja we kunnen nu 1 juli aan je leveren 5 tot 10 dagen redden we niet. Op goed vertrouwen akkoord gegaan, 29 juni nog maar eens (na 15x geen gehoor) opgebeld over hoe het er voor stond , nu is het opeens levertijd onbekend jaaaaaaa mooi is dat, al 18 dagen door jullie voor gelogen om maar kapitaal binnen het bedrijf te houden. Annuleren, ja dat kan BETALING NA 14 DAGEN WAAAAAAAAT???

Uiteraard stond dit bedrag 13 juli nog niet op mijn rekening, dus heb er maar weer even over gebeld, ja is overgemaakt geld is onderweg! Zoals te verwachten, vandaag (14 juli) nog geen geld op mijn rekening, weer even gebeld ohja nee het geld is nog niet overgemaakt zie ik hier, zal het meteen even doorgeven dan staat het volgende week op je rekening.

Oftewel eerst 3 weken voorgelogen over een product dat Whinkel niet kan leveren, vervolgens houden ze 3 weken mijn geld achter, klantenservice ontzettend slecht te bereiken, valse beloftes, thuiswinkelwaarborg onwaardig! Zo veel slechte reviews over whinkel op dit moment, allemaal over valse levering beloftes, vervolgens houden ze zou lang mogelijk je geld vast, boeven zijn het!

Nav. mijn reviews op 14 juli zag whinkel opeens wel de mogelijkheid zelf contact met mij op te nemen, gratis producten en twinkels beloofd om de boel proberen te sussen.

Geld inmiddels terug, er was op 13 juli nog helemaal geen geld overgemaakt, dit is pas op maandag 17 juli gebeurd. Whinkel gaf de shculd aan de payment provider (MultiSafePay), nog een mooie leugen, ja komt van Deutsche Bank, dit kan wel tot 5 werkdagen duren.

Toen ik mededeelde dat ik daar dan zelf wel contact mee op zou nemen met MultiSafePay werd ik vriendelijk verzocht dat niet te doen en hebben ze op mijn naam een support ticket aangemaakt. Toch even zelf gebeld, wat blijkt, Whinkel heeft pas 17 juli opdracht gegeven om de betaling terug te storten.

En dan nog durven vragen of ik mijn reviews wil aanpassen, nee sorry, het is zo als het is.

Product niet geleverd, en nu blijven ze op mijn centjes zitten.

Telefonisch bijna niet bereikbaar, mijn tip is om dit aan te vragen via de chat. Klantenservice medewerkers liegen graag tegen je dus, vraag van alles een bevestiging via e-mail, heb ik ook gedaan om leveringstijden bevestigd te krijgen, e-mails helaas nooit ontvangen.

Bestelling verliep smooth. Prima assortiment en gunstig geprijsde artikelen. Overzichtelijke website met foto's van de producten.

Product werd op de afgesproken datum netjes afgeleverd.

Ik heb een videokaart bij Whinkel besteld omdat zij als één van de weinigen een kaart uit voorraad konden leveren. Na nabellen bleek de kaart helemaal niet echt op voorraad te zijn, zelfs niet bij hun leveranciers. In eerste instantie werd ik met een kluitje in het riet gestuurd met een nieuwe leverdatum na een week of twee, maar na doorvragen bleek ook die belofte nergens op gebaseerd.

Na veel discussie en bellen de koop ongedaan kunnen maken. Achteraf lijkt het er op dat dit hun aanpak is want ik lees opvallend veel vergelijkbare ervaringen, klanten lokken met de belofte van een korte levertijd maar die niet nakomen.

Ook de terugbetaling was niet binnen de beloofde anderhalve week, hier moest ik ook nog een keer achteraan mailen. Op basis van deze ervaringen zou ik Whinkel niet aanbevelen.

Whinkel bied producten aan tegen scherpe prijzen!
Kan zien dat ze via tweakers prijsvergelijk redelijk vaak het goedkoopst zijn.

Enig puntje van kritiek was dat ik een product had besteld en op de website was aangegeven dat indien voor 19.00u besteld, de volgende dag in huis.
Werd echter een dag later!
Jammer, kan gebeuren.

Na contact te hebben opgenomen werd mij verteld dat het diezelfde dag nog werd verzonden en vervolgens track and trace ontvangen en alsnog me product ontvangen.

Niet bestellen hier ze zeggen dat ze dingen op vooraad hebben. Dit hebben ze niet. eerste keer stellen ze je op de hoogte dat het later komt maar als het dan weer later wordt mag je telkens zelf gaan bellen

Amper op de hoogte houden en telkens voor de gek houden met waneer het geleverd wordt

26 juni bij Whinkel Kingston ValueRAM KVR21N15D8K2/32 besteld en betaald. Had mijn geheugen pas 9 dagen later. Dat is geen 24 uur later zoals hun site belooft. Jammer dat je niet vanuit kan gaan. Had gehoopt dat zij hem op voorraad hadden of bestellen en bij de winkel afleveren en dan haal ik hem daar op. Hoopte dat dat sneller zou gaan. Maar het is weer een wijze les. Eerst revieuws van de winkel lezen. Dacht niet weer een webwinkel die over de kop gaat toch.

Zou volgens de site en tweakers vandaag besteld volgende dag in huis.
Nou had mijn geheugen verkocht en dacht volgende dag mijn nieuw geheugen binnen te hebben.
Nou mooi niet. Gebeld gemailt uiteindelijk kreeg ik te horen wordt vrijdag verstuurd en je heb hem zaterdag binnen.
Mooi niet. Maandag gebeld gemailt what's app was stil. Dinsdag weer gebeld en gemailt. Woensdag ook weer geen gehoor. Toen een nieuwe order geplaats en betaling geannuleerd. Toen belde ze mij. Toen gevraagd van waar het fout was gegaan. Toen hoorde ik je pakje is bij dhl Rotterdam je kan hem daar ophalen. HDL heeft 2 keer geprobeerd af te geven maar je was niet thuis.
Toen maar zelf woensdag naar Rotterdam gegaan om geheugen op te halen.

Als je een bestelling plaats of een vraag heb is het contact perfect en vlot.
Nadat je betaald heb en je heb een vraag dan is het stil. Kan zijn dat het vakantie periode is . Mails of klanten via de email beantwoorden zou binnen 24 uur makkelijk moeten kunnen. Hebben nog veel te leren denk ik.

Makkelijk bestellen en door Whinkel zelfs gebeld over de levering. Nog nooit eerder meegemaakt bij een online bestelling

Snelle en kordate afhandeling van mijn probleem (andere kleur) Er werd direct een retourfomulier opgestuurd en ik kon het gewoon zonder kosten weer terugsturen

De website is makkelijk te vinden en komt ook goed aangeschreven vanuit Tweakers.

Heb bij Whinkel.nl een tomtom accessoire set besteld.
Helaas ging deze bestelling niet vlekkeloos.

Vandaag besteld voor 21:00, morgen in huis staat op de website.
De set zou op voorraad zijn woensdag avond (31 mei) om 22:00 besteld en verwachte deze vrijdag in huis te hebben. Bij de concurrent was deze iets goedkoper maar een levertijd van 2 weken.
Groot pluspunt je kan kiezen voor avond levering.

Helaas vrijdag middag een telefoontje dat de levering later zou worden ivm. drukte bij de TNT post. door Pinksteren. begrijp niet helemaal hoe dit effect op elkaar heeft 31 mei besteld en 4-5 mei Pinksteren maar goed meneer aan de telefoon melde mij dat het vrijdag 9 juni bij mij thuis afgeleverd zou worden.
Beetje balen maar 9 juni geen tnt post met een pakketje. Na een belletje bleken de leveringsproblemen bij tomtom te zijn en daarom was de kit nog niet bij Whinkel.nl afgeleverd.

Wederom beetje balen maar zou binnen een paar dagen geregeld zijn.
Na een paar dagen een vriendelijke reminder per mail gestuurd wanneer het pakket aan komt.
Hierop krijg ik een telefoontje met de melding dat het eind juli geleverd wordt.
Laten we zeggen dat het balen wat groter geworden is.
Ik een mail gestuurd met het verzoek tot annuleren omdat dit toch wel erg lang allemaal duurt. Voor een paar euro extra kan bol.com het wel morgen in huis hebben.

Krijg een mail terug dat ik niet bereikbaar zou zijn geweest telefonisch en dat Whinkel.nl een mooi alternatief kan bieden.
Ik heb meteen een reactie gestuurd dat ik telefonisch bereikbaar ben of dat ze uiteraard ook per mail deze mooie optie mogen aanbieden.
Gek genoeg geen reactie hierop gehad.

Krijg ik vandaag (04-07-2017) zonder melding van Whinkel.nl een tnt track en trace dat vandaag ('s avonds) een pakketje wordt afgeleverd.
Een grote doos ingepakt met een een stikker erop "verrassing", met hierin de accessoire kit.

Om positief af te sluiten; in de doos zat een handgeschreven kaart met daarop veel plezier met uw aankoop.
Wie kan tegenwoordig nog zeggen dat hij of zij een handgeschreven kaart heeft gehad per post??

Denk wel dat ik gewoon pech heb gehad met de levering.
Tips voor Whinkel.nl: Zorg dat voorradig echt uit te leveren is en communicatie is key.

Zie de toelichting over de langdurende verzending.
31 mei besteld en 5 juli in huis. Hier zit nog verbetermogelijkheid in.

De klantenservice is netjes maar laat nog wat te wensen over.

Mijn eerste ervaring met Whinkel.nl is goed. Snelle levering van het artikel tegen een gunstige prijs.

Ik had de mogelijkheid het artikel bij een afhaalpunt van PostNL te laten bezorgen

Na twee dagen wachten het verkeerde product ontvangen. Vervolgens teruggestuurd en vele malen moeten bellen om te zorgen dat alles goed ging. Al met al heeft het bijna twee weken geduurd. Moest altijd lang wachten en een paar keer bellen voor ik iemand te pakken kreeg van de klantenservice. Zou meerdere malen teruggebeld worden, nooit gebeurd en moest er steeds zelf achteraan.

Absolute afrader, ik bestel hier nooit meer.

Op de site stond voor 23:00 besteld, de volgende dag in huis. De levering van het verkeerde product duurde drie werkdagen. De levering van het juiste product na retour duurde vervolgens vier werkdagen.

Vele malen gebeld, er werd vaak niet opgenomen. Als ik iemand te pakken kreeg zou ik een paar keer teruggebeld moeten worden, dit is nooit gebeurd.

Bestellen ging goed, betalen verliep voorspoedig via creditcard en ook netjes een beverstigingsmailtje gehad, maar dan begint het....

Het product dat ik had besteld zou de volgende dag worden geleverd. Maar de volgende dag helaas niks ontvangen. Bestelling blijft op verwerken staan. Zelf na ruim een week wachten.

Tot 3 keer toe contact gehad met de klantenservice.
1e keer omdat er niks was geleverd, ze zouden het uitzoeken en later contact opnemen via de telefoon. Eind van de dag nog niks gehoord, dus nog maar een keer contact opgenomen. Ja sorry werd er gezegd, er staat in het systeem wel dat u nog terug gebeld word. Dit zal de volgende dag zeker gebeuren.
Maar zoals eigenlijk al voorspelbaar.... ook de volgende dag niks. Weer contact en het was nog steeds niet duidelijk, en ook nog steeds geen antwoord.
Heb ze verteld dat ik echt hopeloos teleurgesteld ben in hun service. Nou zei de man, we gaan het zeker voor je oplossen, maandag bellen we u en dan zullen we het naar uw tevredenheid oplossen.
Maandag weer geen telefoontje of berichtje. Wat een waardeloze service, en wat een waardeloos bedrijf.

Voor de 1ste keer iets besteld bij Whinkel omdat voor het gekozen artikel Whinkel een zeer aantrekkelijke prijs etaleerde in vergelijking met de concurrentie.
De site ziet er duidelijk en professioneel uit.

Besteld op een zaterdag. Het product werd op dinsdag verzonden en werd op woensdag in België geleverd via PostNL.

Zoals gezegd besteld op een zaterdag. Op maandag kreeg ik een vriendelijk telefoontje van een heer die mij bedankte voor de bestelling en meedeelde dat het pakket woensdag zou geleverd worden.
Op dinsdag kreeg ik nog een bevestiging van de verzending per e-mail en op woensdag werd er effectief geleverd.

Adverteren 1 dag levertijd, in realiteit heb ik mijn bestelling na 3 weken nog niet. Blijven maar smoeesjes verzinnen om van je af te komen. Absoluut niks kopen bij Whinkel

Doe maar 20 keer de verwachte verzendtijd en dan heb je je product wel

Medewerkers van de klantenservice die tegen je liegen om maar van je af te zijn.

Scorekaart voor Whinkel