Whinkel

Gebruikers over webshop Whinkel

Makkelijk besteld en volgende dag geleverd. Gewoon wat ik had verwacht van een goede webwinkel.

Super om te horen!

De artikelen zijn snel op de website terug te vinden. Het overige bestelproces is verder netjes verlopen.

Producten zijn iets later geleverd dan was aangegeven. Voor de rest alles prima.

Klantenservice is erg correct en snel. goede service dus.

Goed om te horen dat je tevreden bent met onze klantervaring!

We kwamen via internet in contact met Whinkel, pc aangeschaft en deze was helaas niet meer leverbaar, ik heb vervolgens contact gehad en ze hebben mij een vervangende model aangeboden met meer specs maar voor de zelfde prijs. paar dagen later netjes binnen gekomen. super service!

snelle verzending !

super geholpen, directe hulp en ze denken met de klant mee

Goed om te horen dat je zo tevreden bent en dat het zo goed opgelost is met het vervangend model!

op alles 5 sterren beoordelen doen mensen bijna niet meer omdat het ongeloof waardig klinkt maar, Ik shop nu al zo'n 12 jaar online heb alle grote bekende leveranciers van pc hardware gehad die je dood gooien met reclames en ik kan daarom met volle overtuiging zeggen dat een beoordeling van minder dan 5 sterren voor Whinkel het lezen niet waard is. De enigste reclame die hun hebben is Kindness is magic en na mijn bestelling kwam ik erachter wat daarmee bedoelt werd.

Ondanks mijn (en die van vele andere mensen) online shop ervaring, twijfel ik altijd of het wel 100% goed is gegaan en ik straks niet een kapot of compleet ander item op me mat krijg! Nou mensen maak je daar maar niet druk om als je iets besteld bij Whinkel, want Ik werd dezelfde dag nog gebeld door een vriendelijk meneer die mij er van verzekerde dat de bestselling een succes was en wanneer het verzonden werd, wat meteen die zelfde dag was, volgens mij stond hij me al te bellen terwijl hij op het postkantoor het pakketje verzond.

als je deze service van Whinkel geen 5 sterren geeft en wel een andere mega leverancier, die jou gewoon na je betaling een standaard oprot mail stuurt met, yo top ga maar bij post nl zeuren wanneer je het binnen krijgt wij hebben je rupies al en oja hier een kortings code van 5 euro als je iets van minimaal 80 besteld.

Mocht u slechte ervaring hebben met online bestellen of het uw eerste keer zijn, Whinkel laat u echt met een fijn gevoel genieten van uw aankoop!

mail me maar als je nog een bedrijf kent die je persoonlijk belt over je bestelling, dan vreet ik me gehele bestelling op. Mijn bestelling was de ASUS VT207N multitouchscreen monitor, hoe kwam ik bij Whinkel gewoon google en kijken waar ik dit scherm het goedkoopst kon krijgen.

ik maak een account aan. en ik kreeg gelijk 5 euro tegoed dat ik zonder minimaal bestel bedrag meteen kon gebruiken. toen was het scherm opeens nog goedkoper. ik durf te wedden dat als je nog niet heb besteld bij Whinkel en je zoekt de goedkoopte leverancier van een product, dat je bij Whinkel terecht komt en anders anders heb je die 5 euro nog die je der ook meteen van af kan halen.

Ik heb op die site geen enkele vervelende voorwaarde gezien, want zelfs bezorgen was gratis. ook zonder minimum bestel bedrag, ja ik weet dat heeft die ene grote leverancier toch ook, ja dat klopt maar die hebben zoveel verschillende klanten dat ze geen reed om jou en je domme bestelling geven. Whinkel heeft dat wel kreeg er zelfs nog een persoonlijk kaartje bij. omdat ik in een mailtje wat vragen had. en die heeft hij met de hand beantwoord omdat het pakje tog deze kant op moest, ik bewaar dat kaartje gewoon vind het iets unieks.

ja weer een heel verhaal, of moet ik het kort houden, ben gewoon nog steeds verbaast en moest ook echt even een review schrijven. want dit is een voorbeeld bedrijf dat nog heel wat invloed kan gaan hebben op de toekomstige service van andere leveranciers.

even een voorbeeldje hoe het dus echt niet moet maar het tegenwoordig wel gaat. ik had het met mijn maten er al over hoe afgezaagd de bediening en klantgerichtheid tegenwoordig is, zelfs als je pizza besteld krijg je op het einde voor je betaling met je hongerige poffertje porum een domme voorstel, de 20 minuten challenge voor 1,50euro meer brengen ze hem in 20 minuten, zoniet is ie gratis. uhuh als ik dat niet doe dan hoeven jullie je ook niet te haasten voor me bestelling zeker. wat dit pizza bedrijf eerst zo wie zo deed, en we weten allemaal over welk steentje het gaat.

gewoon bestellen bij Whinkel. ik durf te wedden dat als jij het daar niet goedkoper vind de eigenaar daar vast wel een oplossing voor weet. het voelde niet als klant is koning, maar meer alsof je iets van iemand koopt op marktplaats met de zelfde hobby, dat je mekaar helpt en vertrouwen geeft. echt het gevoel alsof je een wederzijdse dienstverlening aan het doen bent. en niet een zogenaamd afgeprijsd productje dat als je op tijd bent ze keihard in hun bus smijten en dan in je porum drukken de volgende dag met het idee, kijk is hoe snel wij blauwe mongooltjes zijn. goed he, goed he. blauwe sukkeltjes.

Bedankt voor je geweldige reactie!

Voeding besteld voor PC, werd wat later geleverd als gepland maar dat werd meteen doorgegeven door de winkel en gevraagd of dat goed was. Op zich een uitstekende ervaring en service ervaren. Goed product voor een goede prijs!!

Gelet op de adequate afhandeling van de vertraging --->> UITSTEKEND!!!

Goede service gekregen toen het product niet tijdig geleverd kon worden. Meestal hoor je helemaal niets. Echt zeer goed!!

Super om te horen dat je zo tevreden was over de klantervaring!

Webshop met vaak de laagste of 1 van de laagste prijzen mbt apparatuur. Wel wordt je vaak teruggebeld dat bepaalde zaken niet op voorraad zijn maar ze bieden altijd een alternatief met vergelijkbare of betere specificaties tegen dezelfde prijs. Ben daar tot nu toe nog niet in teleurgesteld. Het handgeschreven bedank-kaartje bij de bestelling is een leuke geste.

Snelle levering met altijd afdoende verpakking.

Wordt altijd netjes en persoonlijk te woord gestaan.

Goed om te horen dat je zo tevreden was over je bestelling!

via Google op de website gekomen van Whinkel.
gemakkelijk en snel te bestellen. En diverse keuzes om te betalen.

onze bestelling was voor onze dochter. Op de site stond voor een bepaalde tijd besteld morgen in huis.
Helaas zat er een kleine vertraging bij. Dit hebben ze keurig opgelost en er een klein cadeautje bij gedaan voor onze dochter.

Het afleveradres moest aangepast worden, aangezien de bestelling een dagje later kwam.
Dit was geen enkel probleem.

Bluetooth Jabra oortje gekocht hier tegen een scherpe prijs en snel geleverd.
Erg tevreden hierover.

Door storing met de bank verliep de ideal betaling vast. Proces is zo ingericht dat je een na een paar uur automatisch een nieuwe link krijgt om
Alsnog te betalen. Had al een mail gestuurd, welke de volgende morgen netjes beantwoord werd.
Proces klopt. Opvolging mail ook prima.

Snelle levering en alles volgens afspraak.

Zie hierboven de ervaring vanwege stroning internetbankieren / ideal. Prima

Asus tablet voor mijn vriendin besteld aangezien deze volgens webwinkel in voorraad was en binnen 24 uur te leveren zou zijn. Ik kreeg dag na bestelling en betaling te horen dat product niet te leveren was. Ik verwachte dus snel overgemaakt bedrag teruggestort te krijgen. Daar bleek deze verkoper toch anders over te denken. Na veel bellen, schrijven, geduld en gebruik van onze rechtsbijstandverzekering kreeg ik eindelijk na drie weken mijn geld terug. Dit is echt mijn slechtste ervaring in jaren van aankoop via internet

De klantenservice (ik vermoed uitbesteed door verkoper) probeerde zeer opdringerig een ander (inferieur) model aan te smeren. Ze luisteren totaal niet naar de klant. Ik zou zelf de bestelling geannuleerd hebben, wat totale onzin is.
Het is misleidend dat klanten wijs wordt gemaakt een product te kunnen leveren, wat in werkelijk niet zo is.

Ik had een aantal GPU's besteld, maar zoals iedereen weet is het momenteel niet makkelijk om daar aan te komen. Prima.
Kreeg netjes een belletje van een meneer om uit te leggen dat de bestelde kaarten voorlopig niet geleverd konden worden (na een week of 2). Of ik wellicht type x wilde proberen als alternatief. Zou na een dag of 10 binnen zijn.
Na 2 weken weer eens een belletje gedaan hoe het er mee stond... Zou nu echt binnen 8 dagen binnen zijn.
Na 10 dagen maar gebeld om mijn order te annuleren, aangezien ik al een alternatief had en het allemaal wel erg lang duurde.

Nou, toen begon de ellende. Geld terug geven doen we niet standaard. Na lang praten aan de telefoon toch de bevestiging gekregen dat het geld terug gestort zou worden (binnen 14 dagen....). En daar heb ik ook een bevestiging van gehad in mijn mail (heb ik om gevraagd)
Na 5,5 week nog geen geld terug gezien, dus maar weer eens in de telefoon geklommen... erg vaak nemen ze de telefoon gewoon niet op, mensen zijn "in een meeting" of "echt net de deur uit".
Pas nadat ik aangaf toch maar aangifte te gaan doen bij de politie begon er wat te bewegen. Uiteindelijk alsnog 2 weken op mn geld gewacht.
Aangifte is gedaan, poging tot oplichting.

Wat een boevenbende. Bah.

Telefoon opnemen is vrij lastig lijkt. Ik moest steeds een keer of 5 bellen achter elkaar voordat iemand eens de telefoon op nam.
Werken ook niet echt mee als je een refund wilt hebben

Voor deze headset de goedkoopste aanbieder, en toch ook een gebruiksvriendelijke en goed uitziende website en snelle en vriendelijke service.

Goed verpakt en supersnel verzonden.

Onlangs enkele videokaarten besteld bij Whinkel omdat er fatsoenlijke prijzen en levertijden werden geadverteerd. Door de recente Mining-Hype is de markt voor GPU's nogal verziekt. Dat ze voor webshops niet aan te slepen zijn is in ieder geval duidelijk.

Herhaaldelijk contact gehad met Whinkel om de status van de order te controleren. Tot drie maal toe werd er een toezegging gedaan aangaande de leverdatum en tot drie keer toe werd deze niet nagekomen. De levering werd gewoonweg twee weken opgeschoven, in plaats van eerlijk te communiceren dat de leverdatum onbekend is.
Wanneer dit ruim een maand duurt voel ik mij als consument behoorlijk aan het lijntje gehouden, niet erg fijn als je een aanzienlijk bedrag hebt overgeboekt.
Gedurende deze hele periode stond de betreffende GPU in de pricewatch aangegeven als binnen 24 uur leverbaar. Ik begrijp dat er aan de informatie op Tweakers geen recht te ontlenen is, maar dit vertekent wel het beeld voor de consument en dit vind ik zeer kwalijk.

Omdat de GPU's slecht leverbaar waren ontvingen wij een lijst met alternatieven. Op zich niet gek, ware het niet dat op deze lijst naast enkele GPU's ook MoBo's en een *koffiezetapparaat* vermeld stonden. Lang verhaal kort, ik denk niet dat de mensen bij Whinkel ook maar enige kaas hebben gegeten van computercomponenten. Kwam op mij in ieder geval niet erg professioneel over.

Bereikbaarheid is op zijn netst gezegd wisselvallig. De telefoon wordt meer dan eens gewoonweg niet opgenomen. Via WhatsApp heb je meer succes, zelfs buiten kantoortijden. Laagdrempelig en snel, zou me niets verbazen als dit binnen enkele jaren de norm is.

Al met al ben ik niet tevreden over Whinkel. De uitstaande order is inmiddels geannuleerd en het zal me benieuwen wanneer het geld weer teruggestort is. Als ik bekenden van me moet geloven kan ook dit wel even duren.

Door het huidige tekort aan bepaalde GPU's is deze ervaring met Whinkel allicht niet representatief. Toch heeft een bekende van me nagenoeg precies dezelfde ervaringen gehad met het bestellen van een MoBo en CPU.

Ik wil andere consumenten waarschuwen om niet met Whinkel in zee te gaan voor computercomponenten en wel om de volgende redenen:

- Oneerlijke communicatie, er worden valse beloftes gedaan c.q. onrealistische verwachtingen geschapen.
- Producten die als leverbaar te boek staan blijken dit vaak niet te zijn.
- Een gebrek aan kennis van hetgeen waar ze in handelen.

Dit alles doet mij vermoeden dat Whinkel een reseller is zonder expertise of eigen voorraad, die de lijntjes met zijn toeleveranciers bovendien niet goed op orde heeft.

Laat je niet in de luren leggen door scherpe prijzen en zoek je heil elders.

Bereikbaarheid zoals gezegd erg wisselvallig. Het personeel is verder netjes, maar lijkt weinig verstand te hebben van de artikelen waarin ze handelen.

Snelle afhandeling en prima verpakking van de goederen ter bescherming en dan ook misschien wel een beetje goed

Prima verpakking en snelle service POSTNL

Het bestelproces verliep makkelijk en zonder problemen. Omschrijvingen waren ook erg duidelijk. Prijzen werden ook goed weergegeven.

We hadden voor een zaterdaglevering gekozen, maar ze belden dinsdag op dat het in bestelling was en vrijdag verzonden zou worden. Uiteindelijk werd het woensdag verzonden en kwam het vrijdag binnen.

Zijn pro-actief bezig

Gevonden via Google shopping, goedkoopste leverancier van het pakket dat ik nodig had. De volgende dag in huis met een persoonlijke boodschap

Het leek wel een kadootje terwijl het gewoon een gebruikspakket was. Keurig op tijd geleverd en met persoonlijk bericht.

Beloftes niet nagekomen, na veel geduld toch order geannuleerd, slechte communicatie en services

Software pakket (anti virus) besteld. Uit onderzoek bleek dat Whinkel de beste deal had voor hetgeen ik wilde. Dat was ook de reden dat ik zolang geduldig ben geweest. Bij het bestellen was de levertijd 2 dagen. Op die dag werd ik gemeld met de mededeling dat ik een aantal dagen later een track en trace code zou ontvangen voor het product. Er werd geen excuses gemaakt dat ik het product later zou ontvangen. Toen overeengekomen dat ik via mail op de hoogte zou worden gehouden. Dit is nooit gebeurt. Elke keer als er weer een nieuw aflevermoment werd afgegeven moest ik contact opnemen om te vragen waarom het niet geleverd werd op moment waarvan op een gegeven moment met 99% zekerheid werd gesteld dat het geleverd ging worden. Dit heeft zich een aantal keren herhaald (4*). Bij de laatste keer werd er voor het eerst iets van excuses gemaakt en een tegoed van 5 euro aangeboden tbv een volgende bestelling. Ik had toen al besloten dat ik de order ging annuleren. Toen we er aangegeven dat het 14 dagen zou duren voordat ik mijn geld terug had. Na 15 dagen geen geld. Weer gebeld. Na 2 dagen mijn geld terug. Het hele proces duurde bijna 2 maanden en ik was niets opgeschoten. Ook klopte de openingstijden van de klantenservice niet. Site zegt 830 in werkelijkheid was het 900. Daarnaast geven ze aan dat ze binnen 60 seconden reageerde, heel vaak kreeg ik voicemail en werd verbinding verbroken. Dus nooit meer.

zie eerder gegeven uitleg, levering heeft niet plaats gevonden omdat ik hem geannuleerd had.

I strongly recommend that you do not order from whinkel. My experience, which I will share below, is the same as many others have described in their online reviews. If you think, "oh, but they got such a good offer"... well, chances are that they actually don't. I don't want to make claims that may get me in trouble, and therefore will only state that what this shop does *should not* be legal. Keep reading.

I ordered an expensive graphics card for more than €800 and paid in advance via iDeal. According to their website, it was on stock and would be shipped the next day. Instead, I received an email from them the next day, asking me to call them. When I did, I was informed that the card is not actually on stock, and won't be for the next three weeks.

I then asked to cancel the order. The guy on the phone didn't want to cancel it and suggested to send me a different card for which I only had to wait "a few days". I declined and informed them that I was going to order the card I wanted from a different shop; the website of the other shop indicated that they actually had the card on stock. The guy on the phone then tried to convince me that the other shop didn't actually have the card on stock either, even claiming that he called them while I was waiting for him to "talk to somebody".

I insisted on cancelling the order. The whinkel guy on the phone then told me that in that case, I would not get my money back for the next 14 days and basically implied that I wouldn't be able to afford to order elsewhere before they refunded me. I still insisted on cancelling the order. After about twenty minutes, the guy finally relented and confirmed that the order was cancelled.

I then immediately ordered the card from the other shop, and they promptly delivered it the next day. It seems that wrongly claiming to have something on stock in order to trick customers into paying in advance isn't as common as the whinkel guy on the phone seemed to suggest.

After 14 days, whinkel had still not refunded me, so I wrote them an email (in Dutch, actually, but I had a Dutch colleague proofread it). They did not reply, nor did they refund my money. After 19 days, I contacted thuiswinkel (where whinkel is a member for some reason), and they then contacted whinkel on my behalf. Whinkel then finally confirmed that they would refund me, which they indeed did a few days later. So, about three weeks after my attempted purchase, I finally had my money back.

This experience seems to be common when you look at the other reviews. The only positive thing I can say is that the guy on the phone was willing to speak English with me, so I didn't have to rely on my crappy B1 level Dutch. Still, given the experience and the fact that it appears to be a common strategy, I strongly recommend that you ignore any listings by this shop. If you can't resist, at least pay with credit card or paypal so you don't have to worry about your money.

Took a few attempts before they answered the phone. Kept me on the line for about twenty minutes before they finally "allowed" me to cancel the order. See details above.

prima en zeer snelle afhandeling.
donderdag besteld en zaterdagmorgend in de bus.(vrijdag feestdag).
doe zo verder!

zeer snel en netjes bezorgd

Op 28 juni j.l. heb ik Bitdefender antivirus 2017 besteld dat op 30 juni zou worden geleverd. Enkele dagen later heb ik Whinkel gebeld met de vraag waar mijn antiviruspakket bleeft. Kreeg ik als antwoord dat het niet kon worden geleverd en of een pakket van een ander merk ook goed was. De order is direct daarna, dus ruim binnen 14 dagen, geannuleerd. Whinkel heeft mij beloofd het betaalde bedrag binnen 15 dagen terug te storten. Inmiddels zijn de 15 dagen verstreken maar mijn geld heb ik nog steeds niet terug.

Klantenservice komt afspraken niet na. Binnen 15 dagen zou het betaalde bedrag worden teruggestort en dat is niet gebeurd.

Werd persoonlijk gebeld dat betaling binnen was en wanneer product werd verzonden! En waarschijnlijk thuis bezorgd zou worden!

Was netjes verpakt zodat het schadeloos is aangekomen.

Persoonlijk geïnformeerd, middels een telefoontje, staat van bestelling/verzending.

Scorekaart voor Whinkel