Whinkel

Gebruikers over webshop Whinkel

De site van Whinkel is erg duidelijk en erg toegankelijk. Het is makkelijk de benodigde producten terug te vinden.

De producten werden ook binnen de vooropgestelde levertermijn geleverd.

De klantenservice is ook erg goed.

Bedankt voor je positieve feedback!

Via Pricewatch een videokaart gevonden die de volgende dag geleverd kon worden bij Whinkel. In het bestelproces was de volgende dag ook te kiezen als leverdag. Het is nu twee maanden verder en de bestelling staat nog steeds in bewerking, ondanks dat deze na een week door mij geannuleerd is en het geld is ondanks drie toezeggingen niet teruggestort. Qua klantenservice een sarcastische pluim, ik kreeg het snelst een reactie op een reply op een van hun reclamemailings.

Ondanks meerdere toezeggingen is de bestelling in hun systeem niet geannuleerd en is er geen geld teruggestort.

Update 28-8: Ondanks toezegging van 21-8 is het weer geld niet teruggestort.

Update 30-8: Klacht ingediend bij Thuiswinkel.org

Update 1-9: Telefonisch contact gehad, geld is teruggestort

Snelle verzending, scherpe prijs ten opzichte van overige aanbieders. Ik werd zelfs gebeld of ik tevreden was na levering van het product.

De verzending ging conform afspraak erg snel, vooral het laten bezorgen bij een PostNL punt was voor mij erg handig.

Bijzonder genoeg werd ik enkele weken gebeld na mijn aankoop of ik tevreden was met het geleverde product en de verzending. Dit heb ik nog nooit meegemaakt dat webshops zo gericht zijn op hun klant, zelfs van Coolblue heb ik nog nooit een telefoontje gehad!

Update:
Kort na het schrijven van de review werd er gebeld door Whinkel en excuses aangeboden voor de slechte afhandeling. Uiteindelijk netjes opgelost. Daarom mijn beoordeling later alsnog aangepast naar 'goed'.

Dit bedrijf geeft ten onrechte een verkeerde voorraad weer van hun producten. In mijn geval heb ik een AOC monitor besteld welke volgens hun gegevens (en de Whinkel vermelding in de Tweakers pricewatch) de volgende dag geleverd moet worden.

Na telefonisch contact heeft de medewerker aangegeven dit te zullen corrigeren en het bedrag terug te storten. Dit duurt echter 2 weken!

Na verschillende reviews gelezen te hebben lijkt dit standaard practice bij dit bedrijf en zijn er veel klanten die lang moeten wachten op terugstorten van hun aankoopbedrag.

Verder adverteren ze ten onrechte met een Kiyoh score van 9,1 op hun website. Deze is in werkelijkheid 7,9.

Update:

Men heeft 2 weken nodig voor terugstorten aankoopbedrag terwijl men (zo blijkt uit verschillende reviews) stelselmatig ten onrechte aangeeft dat producten de volgende werkdag geleverd worden. Betreurenswaardige werkwijze.

Goed je nog even gesproken te hebben en dat we het hebben kunnen oplossen. Bedankt ook voor de update in je beoordeling.

Ik had een bestelling voor een 13 inch laptop geplaatst van 680 euro. Na een paar dagen had ik via de chat functie op hun website gevraagd naar de status omdat die op de site nergens te zien was. Toen kreeg ik te horen dat ze dit model niet meer hebben en ze me "zo" terug zouden bellen met een alternatief. Na twee uur, heb ik nog maar eens contact met ze opgenomen. Daarna kreeg ik een mail met een alternatief dat ik voor 50 euro extra zou kunnen krijgen. Dat was echt "de bodemprijs" waar ze voor zouden kunnen leveren.

Naast dat dit model op vershillende vlakken minderwaardig was (zoals geen HD resolutie, maar 1366x768), was het gewoon bij een andere winkel voor minder dan 50 euro extra te kopen... Na even nog op hun site gekeken te hebben of ze misschien iets anders hadden wat ik dan wel zou willen, heb ik gereageerd dat ik de order wil annuleren en m'n geld terug wil krijgen (heb gelijk een andere laptop besteld ergens anders).

Na twee dagen had ik nog geen reactie terug (er staat op hun site dat ze altijd binnen 24 uur reagere). Daarom nog maar eens gebeld. Blijkbaar was het die andere persoon zijn laatste dag geweest (uhuh, zwak excuus). Per mail kreeg ik een bevestiging dat ze het geld terug zouden storten.

Twee maanden later had ik nog geen geld terug.... Toen bedacht ik me opeens dat ik via mijn credit card had besteld. Chargeback! Nu heb ik dus wel mijn geld terug.

Tip: bestel altijd met credit card als dat kan, dan ben je niet afhankelijk van de verkoper om je geld terug te krijgen in dit soort situaties.

Hebben mooie SLAs op hun site staan, maar reageren traag en doen daarna ook niet wat ze beloven.

Goed om je zojuist even gesproken te hebben! Hopelijk hebben we het zo goed op kunnen lossen voor je.

Eenvoudig. Zwarte draadloze muis besteld, zou dinsdag worden geleverd. Telefoontje dat deze woensdag word geleverd maar die dag geen levering ontvangen. Donderdag heb ik zelf navraag gedaan waarbij moeilijk werd gedaan over het kunnen leveren van de muis in de kleur zwart. Aangegeven dat ik toch echt de kleur zwart wil. Vrijdag de muis ontvangen - in de kleur blauw. Hier doe ik geen bestelling meer.

Er is duidelijk iets niet goed gegaan met je bestelling. Ik zou graag hierover met je in contact willen komen.

Initieel zeer slecht bevallen.

Eerst gaat er wat mis met mijn bestelling, en wordt het niet geleverd. Wordt ik op zaterdag gebeld dat ze het maandag gaan regelen en ik het dinsdag krijg. Dinsdag krijg ik een defect product binnen. Tot mijn ongenoegen geen enkele reactie op mijn e-mails vanaf dat moment. Bellen op vrijdag lijkt onmogelijk (bandje, open tussen 9 en 15 op ma - vr, terwijl ik bel op vrijdag overdag).

Informatie omtrent het retourneren en geld terug krijgen is hoogst onduidelijk.

...

Uiteindelijk is er door Whinkel maandagmorgen contact met mij gezocht. Techniek lijkt de boosdoener waarom er niet op mijn eerdere mail is gereageerd. Wel ben ik vanaf dat moment netjes en snel geholpen door de klantenservice en heb ik de correcte informatie gekregen om mijn product te retourneren.

Initieel vervelende ervaring, maar wel met medewerkers die het zo goed mogelijk proberen op te lossen vervolgens.

Geen service in het weekend, dus als een bestelling op vrijdag niet aankomt vanwege een probleem, wordt het dus al dinsdag. Helaas niet echt van deze tijd. Tevens was het product defect, maar goed dat mag ik Whinkel eigenlijk niet aanrekenen.

Zeker ruimte voor verbetering. Bijvoorbeeld een bandje met "alle medewerkers zijn in gesprek" en een callcenter wachtrij, in plaats van informatie over de openingstijden. Het lijkt alsof ze niet beschikbaar zijn, terwijl je dus zelf meerdere keren moet terugbellen. Voelt allemaal erg ouderwets.

Wel wordt je uiteindelijk goed en vriendelijk geholpen.

Vervelend om te horen. Ik zou graag hierover met je in contact komen om het te kunnen oplossen met je!

goede en snelle opname van telefoon, goed advies en makkelijk bestellen op de website, en snelle levering zonder schade

snelle levering

snelle telefoon opname en goed advies

Bedankt voor je positieve feedback!

Had extra geheugen nodig en werd getipt dat Whinkel super aanbiedingen had op dit vlak - en dat bleek te kloppen. Gelijk toegeslagen en buitengewoon tevreden met de Kingston geheugenmodules

Omdat ik de modules snel nodig had, wilde ik ze zelf ophalen - en dat kon in de winkel, vriendelijk en vlot geholpen.

Nette afhandeling, goede informatie en ter zake kundig.

Bedankt voor je beoordeling!

Eerder dit jaar een videokaart besteld bij Whinkel. En hoewel ze niet konden leveren binnen de beloofde termijn is de videokaart uiteindelijk wel geleverd. Wat ik kwalijker vind is dat ik vandaag spam heb gekregen van Whinkel. Kennelijk hebben ze mij aangemeld op een of andere reclame mailing lijst! Ik heb hier uiteraard nooit toestemming voor gegeven maar waarschijnlijk staat het ergens in de kleine lettertjes dat ze dit mogen doen.
Pas op met deze "Whinkel" ze zijn spammers en hebben dus kennelijk geen enkel eergevoel. De beste manier om spam te bestrijden is om dat soort winkels te vermijden, ik zou zeggen koop hier niets!

Vandaag besteld morgen in huis. Nou, niet dus. Je moet zelf gaan bellen om te vragen of ze het willen versturen.
edit: typo

Zie bovenstaande. Levertijd is niet wat beloofd wordt en ze zijn spammers.

Vervelend om te horen Bart. Ik heb je een pb gestuurd om je even persoonlijk te spreken.

Ik heb een videokaart besteld, en heb het 2 dagen erna direct gecanceled voor het verzonden was zelfs. Ik heb heel lang achter mijn geld aan moeten zitten door contact te maken, en dat is heel vervelend.

Edit: Het probleem is inmiddels al opgelost met een spoedstorting nadat ze zelf contact hebben gemaakt met me

Alhoewel het heel vaak fout is gegaan met het cancelen, was de klantenservice goed. Er werd geluisterd, er werd contact gemaakt en er is uiteindelijk een spoedstorting geweest waardoor ik mijn geld al snel weer terug krijg. Ook hebben ze hun excuses aangeboden en een gratis logitech muis meegestuurd.

Jammer dat je deze ervaring hebt. Ik heb je een pb gestuurd om dit met je op te lossen.

Deze zaak was een van de weinige waar ik de door mij gezochte Verbatim dual-usb memory stick kon kopen en tegen een in vergelijking zeer goede prijs. De stick kwam een dag later dan aangegeven, maar op de dag dat ik hem verwachtte werd ik 's ochtends keurig gebeld dat de de sticks pas die dag binnen kwamen en ik hem dus de volgende dag kon verwachten, wat ook zo was. Ik vond het erg netjes dat ik persoonlijk daarvoor gebeld werd.

De bestelling werd keurig verpakt besteld op de dag die mij telefonisch was meegedeeld.

Ongeveer twee weken na ontvangst werd ik gebeld of het product dat ik besteld had me beviel. Ik vind dat heel attent, anderen kunnen dit misschien minder waarderen. Een kwestie van smaak.

Bedankt voor je reactie! Goed om te horen dat je zo tevreden bent over de levering en de service die we leveren.

Monitor besteld zou na het weekend geleverd worden. Wordt op de lever dag gebeld dat ze hem niet meer hebben. Moet nu 2 werken wachten. (Advertentie op de site zegt niks over geen voorraad). Werd er over gebeld konden me een zelfde spec monitor aanbieden voor dezelfde prijs.

Super snelle reactie en super attent

Vervelend om te horen dat het zo is gelopen. We zouden graag met je in contact komen om het zo goed mogelijk op te lossen voor je.

goed, overzichtelijke winkel. De klantenservice was prettig en persoonlijk. Fijn dat het gratis wordt verzonden en dat er kan worden geretourneerd.

goed verpakt, vlot

prettig mailcontact, vriendelijk. Fijn dat er meerdere mogelijkheden zijn om contact op te nemen.

Bedankt voor je beoordeling!

De Whinkel heeft een uitstekende service met goede oplossingen! Ook is de levertijd supersnel. Zodra je iets besteld hebt, heb je het de volgende dag al in huis!

De levering is keurig verlopen zonder problemen

Bedankt voor je positieve feedback!

Uitstekende service en snelle levering door Whinkel. Product na defect direct vervangen door een nieuw product.

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de levering en service. Bedankt voor je reactie!

Ik heb tot nu toe twee keer bij Whinkel besteld. Iedere keer zeer goed en zorgvuldig op de hoogte gehouden. Bij Whinkel krijg ik het gevoel dat klanttevredenheid hoog in het vaandel staat.

Bij de eerste bestelling had het product levertijd en ik ben hierover telefonisch zeer netjes geïnformeerd. De tweede verzending ging vlot en ik heb de bestelde Vogel's laptophouder binnen 2 dagen.

Zoals eerder aangeven neemt de klantenservice pro-actief contact op als er iets niet direct leverbaar is en dat vind ik zeer netjes.

Goed om te horen dat je zulke positieve ervaringen hebt bij ons. We kijken er al naar uit om je weer de perfecte klantervaring te geven!

Website goed overzichtelijk en in categorieën opgedeeld. Voor wat ik zocht was het in ieder geval 1 van de betere prijzen (via Pricewatch)

Bestelling was mooi op tijd. Volgens de website zou het de volgende dag in huis zijn bij bestelling voor bepaalde tijd (wat ook het geval was) maar het kwam 1 dagje later.
Ik werd hier wel over gebeld (die klantenservice toelichting) dus dat was erg netjes.

Ook via de mail meerdere mailtjes met status updates.

De klantenservice is erg netjes. Zij belde mij een dag van te voren om te laten weten dat de bestelling de volgende dag geleverd zou worden,
Bij de bestelling zat tevens een handgeschreven bedankt kaartje.

Ook belde zij mij nog een aantal dagen na de bestelling op om te vragen of alles beviel aan het product.
Verder daarna nog even een gezellig praatje gehouden met de medewerker.

Weer eens een heel andere beleving dan de grote zaken!
Ik plaats zelden reviews maar voor Whinkel doe ik dat wel. Toen ik aangaf uit eigen beweging een review te schrijven meldde de medewerker tevens dat hij mij dan 10 euro tegoed zou schenken als bedankje. (Ik werd dus niet gevraagd of gelokt met goodies om een review te schrijven, heb ik ook wel eens meegemaakt)

Bedank voor je positieve feedback!

Ik schrok eerste instantie van de slechte reviews, maar ik heb het als positief ervaren. Goede afwikkeling en snelle service. KLASSE.

Zondagavond besteld en woensdag in huis.

goed gesprek met de klantenservice.

Goed om te horen dat je de perfecte klantervaring bij ons hebt meegemaakt. Bedankt voor je reactie Margo!

Oplichting... slechtste webwinkel! Ze blijven maar door liegen, ik had gpus besteld maar kreeg ze nooit en ik bleef maar door bellen en elk keer zeggen ze we krijgen ze over 8 dagen binnen maar steeds een leugen.

Nooit iets gekregen ook het geld kwam na 4 weken pas binnen.

Slecht en grootste leugenaars. wat een oplichters ! ! !

Vervelend om te horen dat je geen goeie ervaring had. We zouden hierover graag contact met je willen opnemen. Hartelijke groet, Whinkel

Scorekaart voor Whinkel