Gebruikers over webshop Whinkel
Review toevoegenMen probeert hier het succesvolle concept van CoolBlue te imiteren, maar wat mij betreft is dit een van de slechtste ervaringen in een hele lange tijd.
Verwachtte levertijden zijn voornamelijk een manier om klanten aan te trekken.
Bovendien is men niet flexibel in het annuleren van een (deel van een) bestelling.
Op 26 mei bestelde ik 2 SSD's Samsung Extreme Pro. Beide schijven waren direct leverbaar. Ik betaalde en ontving een factuur.
Er werd de volgende dag telefonisch contact met mij opgenomen, 1 van de 2 SSD's bleek niet voorradig. Kan gebeuren, dacht ik nog. De andere SSD zou direct opgestuurd worden.
5 dagen later had ik nog steeds niets ontvangen. Toen ik ze belde, werd mij te kennen gegeven dat ik zou moeten bijbetalen, want 'op het moment van bestellen werd de prijs van de SSD niet correct weergegeven op de website'. Het ging om 30 euro op een totaalbedrag van 670 euro.
Geheel of deels annuleren van de bestelling bleek ook niet mogelijk, want ik bleek een zakelijke klant te zijn.
Zeer onvriendelijk, niet correct en onbetrouwbaar.
Het aanpassen van de verkoopprijs 5 dagen ná het versturen van een factuur (en ontvangen van betaling) past niet binnen mijn beleving van klantvriendelijkheid. De koop was immers gesloten.
Bovendien nam men geen contact met mij op over deze bijbetaling, maar werd mij dat meegedeeld toen ik informeerde naar de levertijd.
Vandaag, 7 juni, heb ik nog steeds geen producten ontvangen. De verwachting is dat ik een van de twee SSD's eind deze maand zal ontvangen. Juist deze schijf staat op dit moment nog steeds op hun website als "morgen in huis".
Makkelijk te bestellen, goede informatie mbt het product, snelle levering en goede aftersales! Ik heb echt geen slechte ervaring gehad!
VerzendingNetjes op tijd, zelfs met een feestdag ertussen snel geleverd.
KlantenserviceZelfs na ontvangst van de bestelling gebeld door de after sales, of alles goed en naar wens was. Echt heel erg netjes.
krijg te lezen in hun beschrijving dat binnen 1-2 dagen product zou krijgen, dus ik annuleer hem bied de meneer me een tien euro korting op een product van 310 euro wauw 3% procent korting. en het annuleren hebben ze geen duidelijke bescrhijving wanneer het terug krijgt met een vage binnen 2 weken
Klantenservicegeeft een vage beschrijving van wanneer het geld binnen komt durft voor andere bedrijven te zeggen dat alle grafische kaarten vertraagd zijn dus blijkbaar spreken ze bij whinkel voor alle andere winkels en dan durft hij me ook een 3% korting te geven
Deze 'Whinkel' doet net alsof ze artikelen op voorraad hebben, maar hebben dit niet. Ik wilde iets bestellen van de webshop, via de chat werd meegedeeld dat het artikel op voorraad zou zijn, toen ik aangaf dat ik het wilde ophalen was het ineens toch niet op voorraad en kon e.e.a. nog wel een week duren. Na het lezen van vorige reacties zou ik hier nooit wat bestellen.
Meneer aan de telefoon was vriendelijk, maar daar zijn dan ook wel alle pluspunten mee genoemd. Had een tp-link hs 110 besteld voor zijn Energy Monitoring. Ochtend erna kreeg ik een telefoontje; de hs 110 was niet meer op voorraad en ze konden mij een duurder model op hun kosten toesturen. Het werd mij verzekerd dat deze precies hetzelfde kon. (uiteindelijk mijn fout dat ik niet gevraagd heb welke dat was). De volgende dag kreeg ik mijn pakketje en ja hoor, ik kreeg de hs 100, het kleinere broertje van de 110. Deze heeft precies geen energy monitoring en is in alle winkels goedkoper behalve whinkel. Na een telefoontje kreeg ik mee dat ik hem maar gewoon moest retourneren en dan zouden ze mijn geld terugstorten. Ondertussen stond de hs 110 vrolijk op voorraad op hun site zelfs na dit alles.
KlantenserviceEr werd mij een "duurder" model toegestuurd wat "precies hetzelfde zou kunnen", bij ontvangst kon dit model precies niet wat het hoofddoel was.
Zo makkelijk te bestellen, en zelfs een telefoontje na of ik wel het goede besteld had.
VerzendingWoensdag besteld dinsdag de week erop binnen maar daar zat een feestdag + weekeinde tussen dus nog vrij vlot.
KlantenserviceMakkelijk bereikbaar en vlotte antwoorden en niet 12X doorverbinden met allerlei mensen die er geen verstand van hebben.
Fijn webshop met lekkere snelle levertijd en goede klantenservice. Zeker voor u aan te bevelen
Trage onvolledige levering, na 2 telefoons pas het 2e deel aangekregen.
3 produkten besteld (1 produkt 2x ). Na 3 dagen pas geleverd in plaats van de volgende dag zoals ze zelf aangeven.
Bij levering bleek 1 product niet geleverd te zijn en dus telefonisch contact opgenomen. Dit ging opgestuurd worden. Een week later teruggebeld omdat ze zelf niets laten weten, 2 dagen later kwam het zonder track&trace code toch aan.
Laatste keer dat ik hier een bestelling plaats en kan enkel maar aanraden om ergens anders te whinkelen.
Eerste deel was 3 dagen later als aangegeven. 2e deel kwam na 2 keer zelf contact op te nemen bijna 2 weken na.
KlantenserviceTelefonisch 2x goed kunnen bereiken.
Eerste opzicht alles netjes. Na bestelling krijg je geen verzendbevestiging. Na een lange chat sessie, telefonisch niet bereikbaar. Blijkt het produkt niet op voorraad te zijn.
LET OP: Als je iets op een zakelijk adres laat aankomen, prive betaald, valt onder deze winkel onder een zakelijke transactie!!!!!!!!
Dit heb ik bij andere site nog nooit meegemaakt.
Dus spullen zijn niet op voorraad. Op de site stond de volgende dag geleverd. Deze site verwijst alles naar de voorwaarden om er onderuit te komen. Dit wordt telefonisch ook medegedeeld. Kunnen het produkt dan 3 maanden over doen om het te leveren!!!!!!!!
Verwijzen continu naar de voorwaarden. Dus lees ze heeeel goed!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ze hebben niets op voorraad!!!!!!!!!!!!!!1
Website was erg toegankelijk en duidelijk. Het bestellen van de producten is snel te doen via de website. En de bestelling werd ook snel geleverd.
Incapabele Webshop.
Website is op het eerste oog verzorgd, maar blijkt erg traag. De beloofde levertijden worden niet nagekomen. Mijn advies, blijf ver uit de buurt. Ga lekker ergens anders Whinkelen.
Rond de middag besteld (voor 21, morgen in huis), product werd 5 dagen later geleverd. Als kers op de taart werd ook een verkeerd product geleverd.
KlantenserviceDe service is misschien nog wel het grootste knelpunt. Na een fout in mijn bestelling werden door Whinkel meerdere beloftes gemaakt, maar deze zijn nooit nagekomen. De livechat met de klantenservice is hilarisch onprofessioneel. Een half uur op antwoord wachten is dan ook niet bijzonder, maar wanneer hier na 3 minuten niet op wordt gereageerd, sluit de medewerker abrupt de livechat.
Goedkoopste product gevonden in vergelijkbare online winkels. Prima communicatie en een uitstekende dienst. Voor herhaling vatbaar.
Alles staat op voorraad maar is niet zo. Wil je intussen je order annuleren dan kan dat niet. Wacht al 20+ dagen op 2 tablets.
In al die dagen bleef de voorraadindicatie van de tablet op groen!!!
Winkelstatus: Op voorraad, voor 21:00 besteld volgende dag in huis. Tot op heden nog steeds niets mogen ontvangen!
Eerder ook meegemaakt met een SSD.
Chat vaak niet beschikbaar, telefonisch ook vaak niet bereikbaar.
Na mijn bestelling werd ik gebeld dat de levering na het weekend zou worden geleverd. Na het weekend niets ontvangen en heb zelf gebeld. Zou eind van de week worden. Na eind van de week zou het begin volgende week worden.
Order annuleren willen ze niet!
Afgelopen maandag heb ik ze gebeld en er werd verteld dat de bestelling binnen was. Na weer niets te hebben ontvangen weer gebeld en er word verteld dat de bestelling is uitgesteld, was toch binnen??? Je word gewoon aan het lijntje gehouden. En ook nog bijdehand reageren over de chat.
Belachelijk.
Bestelling was duidelijke en eenvoudig te plaatsen.
Het product is compleet naar wens en onbeschadigd afgeleverd.
Bestelde product is compleet geleverd vlg. de omschrijving op de website.
KlantenserviceProduct was een dag later geleverd als op de voorwaarden.
Hiervan werd ik netjes telefonisch op de hoogte gebracht door een medewerker.
Bestelling en betaling verliepen allebei zeer vlot - en zo hoort het ook met de huidige middelen.
VerzendingZeer snelle levering en keurig, veilig verpakt.
Optimaal aangegeven de te volgen procedure voor de te bestellen product en de daaropvolgende betaling plus precies op de afgesproken tijd geleverd.danks S.L
VerzendingPrecies als in de mail vermeld.
KlantenserviceGewon perfect
Snel geleverd. Goede prijs. Ze hebben me achteraf zelfs opgebeld om na te gaan of alles goed verlopen is.
Fijne webwinkel met groot assortiment en goede prijzen. Het artikel dat ik heb besteld was bij Whinkel aanzienlijk goedkoper dan bij de meeste andere winkels.
VerzendingHet pakket werd snel verstuurd. Het was netjes en stevig verpakt en het bestelde artikel was in goede staat.
KlantenserviceDe klantenservice heeft mij goed te woord gestaan en geholpen met mijn vraag. Toen het artikel dat ik wilde bestellen tijdelijk niet op voorraad was, werd ik hier keurig en snel over teruggebeld. Ook bij een latere bestelling werd ik netjes te woord gestaan.
Het product was makkelijk te vinden, betalen was ook makkelijk. Kon in de winkel met de creditcard betalen. Mooi bedrijf,, de monitor die ik heb gekocht werkt ook goed en kon terug gaan als ik dode pixel had maar dat had ik gelukkig niet.
KlantenserviceIk werd vriendelijk ontvangen, het is een leuk bedrijf die hard op weg is naar de top denk ik. Wellicht wordt dit wel de tweede Coolbue winkel die we krijgen in Nederland.
Whinkel heeft vlot geleverd en de service was zeer goed!
Wij waren hier erg blij mee! We gaan zeker meer bestellen.
Het product was goed verpakt en correct afgeleverd
KlantenserviceKlantenservice is vriendelijk en correct. Zijn ook in staat om oplossingen aan te dragen.