SPORTSCAM.eu

logo-sportscam.png

www.Sportscam.eu is een webshop van F.E.N.S. Kiddy Trends BV, een in de Zaanstad gevestigde BV welke in 1995 is opgericht als groothandel in kinderkleding en videogames. In de jaren 90 waren we trendzetter met Videogame shops onder de namen Games R Fun (Amsterdam, Amersfoort, Utrecht, Oss, IJmuiden, Zaandam, Beverwijk, Den Haag, Amstelveen) & NextGen (Alkmaar).

Na een omwenteling langs diverse andere (web) projecten verkochten we in oktober 2010 onze eerste GoPro camera. Begonnen al Rebel (parallel import) zijn we na een jaar officieel GoPro dealer geworden wat we tot op de dag van vandaag nog steeds zijn.

Onder de klanten van www.sportscam.eu zijn veel (video) productiemaatschappijen, evenementen bureaus & overige bedrijven en particulieren. Onze grootste klant is Eyeworks uit Amsterdam. Zo is o.a. Oh Oh Cherso en Meisjes in de Jungle met onze producten opgenomen.

Sportscam is er trots op een goed en positief gastenboek te tonen, naast het gastenboek zijn we een klein jaar geleden begonnen met het automatisch versturen van recensie verzoeken via the Feedback Company, tot op vandaag waardeert u ons assortiment, service, snelheid en meer met het cijfer 9.2 waar wij behoorlijk TROTS op zijn! Lees gerust eens door deze recensies, ze zijn geschreven door klanten zoals u als waardering van/op onze webshop www.sportscam.eu.

De kracht van Sportscam is ons (zeer) brede assortiment, met ruim 250 verschillende producten direct uit voorraad leverbaar zijn wij bij verre dé grootste GoPro speciaalzaak in de Benelux. Onze snelheid, orders welke voor 17:00 zijn besteld & betaald worden dezelfde dag nog verzonden en de volgende werkdag afgeleverd, zelfs vaak ook in België. En onze klantvriendelijkheid en klantenservice in het algemeen.

Team Sportscam.eu

Scorekaart voor SPORTSCAM.eu