Gebruikers over webshop ActieHunt
Review toevoegenProduct snel gevonden, ideal overboeking zonder probleem verlopen. Product niet binnen de beloofde 5 min geleverd gekregen dit duurde helaas iets langer
Verzendingin de omschrijving staat binnen 5 min geleverd helaas duurde dit bij mij iets langer
Super eenvoudig, en een stuk voordeliger dan de prijs op Steam zelf. Ik kijk voortaan eerst hier voordat ik via Steam iets aanschaf.
VerzendingActiveringscode was binnen één minuut binnen via de mail.
Voor één kwart van de prijs bij mijn groothandel heb ik hier een Windows 10 key gekocht. Na Ideal betaling direct de key op de website kunnen uitlezen. Later nog eens in mijn mail.
VerzendingVerzending ging per mail, maar na betaling ook direct mijn bestelde Win 10 key van de website kunnen uitlezen. Sneller kan dus niet.
Super snel en hoefde niet eens een account aan te maken. Ook nog eens voor een mooie prijs.
VerzendingDuurde een halve minuut voordat ik mijn Steam key in me inbox ontvangen had.
Snel en effectief met veel keuze in vorm van betaling. Heel prettig in gebruik, raad het zeker aan.
VerzendingDirect binnen in mijn mail.
Geweldig! Had een Windows 10 licentie nodig en vond deze site. Makkelijk met iDeal betalen en kon vervolgens de Key meteen copy pasten van hun website. Zal zeker vaker bestellen hier.
Makkelijker kan het niet:
1. Game zoeken, uitkomen bij ActieHunt.
2. Game kopen.
3. Email met key ontvangen.
4. Game activeren op Steam.
5. Tijdens de download dit typen om een gratis Steam key te ontvangen. ;-)
6. Spelen!
Edit: De ontvangen gratis random Steam key was van "BlackSmith HIT" (t.w.v. €0.99)
Om de gratis random Steam key te krijgen moest ik er nog een keer achteraan mailen. Vervolgens ontving ik een key in de mail zonder omschrijving dus je weet pas voor welk spel het is vlak nadat je hem geactiveerd hebt. Had ik voor het activeren geweten welk spel het was, had ik hem wellicht kado gedaan aan iemand anders.
Super handig. Met een paar muisklikken een licentie voor Windows binnen voor een paar duiten. Eenvoudig betalen ook.
Ik heb met iDeal betaald en in een oogwenk ontving ik het product via e-mail.
VerzendingNog voor ik er erg in had ik het product in mijn inbox.
De bestelling en betaling zijn zeer vlot verlopen zeker een aanrader voor software en games aan te kopen via deze website
Ze hebben diverse betaalopties, je kan zelf kiezen. Zelf gedaan via ideal en dit is goed en vlot verlopen
Windows 10 besteld, betaald en binnen 20 seconden de Windows key beschikbaar. lekker hoor! Niets mis mee!
Product was makkelijk te vinden, prijs was correct weergegeven. Bestelling plaatsen ging makkelijk en soepel.
VerzendingIk bestelde een (origin)key en die was binnen 10 minuten binnen.
tot en met de betaling gaat alles goed. verwacht ik ook niet anders bla bla
Verzendingheel vervelend ik betaal 10 euro dan wil ik niet eerst een review schrijven en dan een random code krijgen. ik wil gewoon gelijk me spel hebben.
Product in de winkelmand gezet, betaald via ideal en ik kreeg bijna direct de code.
VerzendingHet was een kopie van een code, ik kon het niet kopiëren en plakken op xbox.com. Verder geen probleem.
Bestelling was super simpel te plaatsen, alleen de velden om een account te maken tijdens de aankoop deeden een beetje raar. Maar met tab van invoerveld naar invoerveld werkte prima.
Goede service direct mijn producten ontvangen. het duurde nog geen eens 10 minuten en ik had ze al binnen
Verzendingdirect de producten ontvangen
KlantenserviceGewoon goede service
Ik kreeg de Windows 10 Home licentie direct binnen via email, werkt perfect. Enige minpunt is dat de mail erg slordig geschreven engels bevat.
"Hi Benjamin ,
For your recent order [XXX] of PC: Windows 10 Home (OEM) , you have received the license code : Code#1: [XXX]
Thanks
Actie Hunt: Voor uw digitale games"
Daar mogen ze wel wat aan doen, een beetje onprofessioneel als je het mij vraagt.
Direct binnen via email
Meteen na de bestelling de mail met de code ontvangen. Hij kwam eerst in mijn spam folder terecht, maar dat leverde geen problemen op. Goede service en scherpe prijzen!
KlantenserviceOp de vraag of ik ook een btw-factuur kon krijgen had ik meteen reactie.
Na betaling kwam direct de mail binnen met de Steam code - gehele proces verliep vlekkeloos - perfecte service!