Gebruikers over webshop ActieHunt
Review toevoegenPrima, goedkoop en snel. iets wat trage website, maar dat komt denk ik door mijn brouwser
VerzendingVia email, had binnen een paar tellen de gamekey
Recht toe recht aan webshop met een duidelijke bediening. AV laat de ID van de onderneming zien, en die checkt met het KvK.
VerzendingDirect na betaling een mail ontvangen met de activatie key
Het was makkelijk en goedkoop. Ik heb heel snel mijn code ontvangen. Zou wel graag ook paypal zien naar de toekomst toe als betaalmethode. Maar dankzij het kunnen betalen met mistercash is dit niet dringend.
Was op zoek naar een goedkope Steam code van Wolfenstein en heb deze snel ontvangen. Heb hem nog niet geactiveerd, dus deze review is onder voorbehoud.
VerzendingDirect na betaling had ik de code binnen.
Plaatje werkte niet, waardoor de site er een beetje vreemd uit zag. Ook doordat er een andere achtergrondafbeelding stond die niets met het spel te maken had.
VerzendingSupersnel via mail de code ontvangen. Er stond niet bij hoe de code te verzilveren.
goeie site en zeer simpel om te activeren geen problemen gehad met de bestelling zeker een aanrader
Verzendingsnel
Zeer goede prijs en krijgt direct na aankoop een mail met de game key top !
De website was overzichtelijk en had Ideal als betaalmogelijkheid. De serialnummer werkte en binnen 10 minuten had ik de game op mijn PC staan.
VerzendingE-mail meteen ontvangen. Deze was wel door de spamfilter in mijn spamfolder terecht gekomen.
Prima prijs, kreeg de codes direct binnen en deze werkte beide direct op steam. Kom zeker terug.
VerzendingDirect codes per mail ontvangen.
De code was direct binnen, en werkte gewoon goed. Ik kon direct het spel installeren.
VerzendingDe code was wel direct binnen, maar ik zag niet voor welk platform de code was (kan aan mij hebben gelegen.)
Goede service, code was binnen 5 minuten in de mail, goede service zeker voor de prijs
Verzendingmeteen een email binnen
Vandaag online Total War: Attila besteld bij ActieHunt.nl. De 16,75 die ik hier heb betaald is een erg vriendelijke prijs vergeleken met de 39,99 die hij bij Steam zelf kost.
Vrijwel meteen nadat de bestelling (gemakkelijk via iDeal) afgerekend was kreeg ik de Steam code binnen op mijn mail. Meteen succesvol geactiveerd op Steam en toen bleek zelfs dat ik er onverwacht gratis DLC bij heb gekregen. Dus hiermee ook nog eens 22,50 bespaard.
Erg positieve ervaring dus!!
Ik heb F1 2015 gekocht, na aanschijf (online betaling) was de mail sneller ontvangen dan dat ik m'n mail kon openen, de key stond erin, en het downloaden via Steam was zo gestart! Kortom, vlekkeloos.
EDIT: ActieHunt was ook de goedkoopste dat ik kon vinden, vandaar dat ik hier besteld heb.
Website reageerde beetje traag maar key kreeg ik direct, ook nog de goedkoopste die ik kon vinden.
Prima winkel, overzichtelijke site en snelle afhandeling van de order. Precies zoals je het wilt!
Prima en overzichtelijke site. Goedkoop en veel te kiezen.
Site is wel wat aan de langzame kant
Besteld, betaald en ontvangen.
Dik in orde
Makkelijk te plaatsen bestelling - waar kan je anders nog een WIN7 PRO licentie bestellen?
Alleen jammer dat er geen credit-card betaling mogelijk was.
Na betaling de sleutel onmiddelijk aangekregen en kunnen activeren.
Ik heb een bestelling gedaan van een Microsoft product.
Binnen enkele seconden had ik een licentie code binnen alleen was deze code al door iemand anders in gebruik waardoor ik het product kan gebruiken.
Ik heb mail contact opgenomen met Actiehunt en kwamen met het antwoord dat hun het zouden uit zoeken.
Nu een week laten nog geen antwoord. Ik heb al enkele keren gevraagd wat de status is.
Na meerdere malen vragen wat status geen reactie ontvangen. Ook nemen ze de telefoon niet op.
Beste,
Wij hebben u gister avond een mail gestuurd.
Vandaag krijgt u later op de dag een nieuwe Licentie opgestuurd.
Excuses voor het ongemak.
Actie Hunt.
Snelle levering van mijn key. Prima overzicht op de website. Zou er zo vaker iets kopen!