ActieHunt

Gebruikers over webshop ActieHunt

Hallo allemaal,

Ik raad het af om hier uw producten te halen. ik lees meerder recenties dat het leveren niet altijd goed gaat. Ik heb een aantal uur geleden een bestelling gedaan voor FIFA 17. Ik zou de download link (DIRECT) doorgestuurd krijgen na de bestelling. Nu heb ik nog geen link en heb ik ondertussen een mail gekregen met de vraag hoe de bestelling is verlopen en of ik een review wil plaatsen. Hierbij dus mijn review en ik raad het zeker af, want er is ook geen contact te leggen met de beheerder. Een mail is gestuurd, maar ook daarop wordt tot mijn spijt helaas niet op gereageerd.

Helemaal niks gekregen en ook nog geen reactie terug gekregen.

geen contact te krijgen met de webshop alleen per email, maar ik vraag me af of ik ooit mijn geld nog terug zie.

Bestelproces verloopt goed. Alleen krijg je er een illegaal product voor terug. Nooit meer iets kopen dus! Website is aan de trage kant.

De bestelde windows-key was ongeldig. Heb binnen een uur hier Actiehunt van op de hoogte gesteld, nu 2 weken geleden. Tot op heden nooit wat over gehoord.

Bestelling is goed te plaatsen.
Informatie is makkelijk en duidelijk te vinden
Kwam als goedkoopste naar voren bij de vergelijkingen

Moest even aan de digitale bel trekken om de gamecode alsnog binnen te krijgen, maar het is uiteindelijk goed gekomen.

Er kwam eerst alleen een order bevestiging. Geen code. Contact gelegd en binnen een uur (alsnog) de bestelde gamecode ontvangen in de mail.
Nog wel even afwachten of de beloofde extra random Steam key ook nog daadwerkelijk gaat binnenkomen.

Update: Iemand hier zo'n extra code ooit gekregen?
Want er wordt een gratis random Steam key beloofd voor een review hier, maar die krijg je dus helemaal niet. En dat is mij bij ActieHunt al eerder gebeurd (ook bij navraag, geen enkele reactie meer). Dat blijkt dus een loze (en goedkope) belofte! Daarom gaat de beoordeling voor de verzending hier daarom flink omlaag na deze 2 tegenvallende persoonlijke ervaring feiten. Ook de andere ster waarderingen worden daarom iets getemperd.

Nette afhandeling van mijn navraag en alsnog in orde gekomen met de ontvangst van de (ook prima werkende) bestelde en vooraf betaalde gamecode.

Maar geen beloofde gratis random Steam key voor een review dus...!

Bestellen gaat supersnel, code komt hopelijk ook z.s.m. binnen. Voorlopig na een kwartier alleen nog een order bevestiging zonder een game code ontvangen... ;)

De bestelling is makkelijke te plaatsen en de code die komt snel binnen via de email.

Contact via website gaat niet helemaal perfect, maar via de mail wel.

Zeer eenvoudig om hier een game (digitaal) te kopen en lekker voordelig.
Website is zeer duidelijk bestelling en betaling gaan supersnel. Alles binnen 5 minuten in orde.

Verzending is digitaal. Key wordt direct na betaling per mail verzonden en kan zo direct via Steam geclaimd worden. Spel downloaden en spelen maar.

Geen direct contact gehad maar per mail wordt alles keurig behandeld. Alle communicatie is snel en duidelijk

De website en bestelprocedure werkt vlot, maar de ontvangen Windows 10 key was reeds in gebruik of ongeldig, bijgevolg kon ik mijn Windows installatie niet activeren.

Aangezien het product ongeldig is, kan ik maar 1 sterretje geven.
Na wat reviews te lezen over Actiehunt, gebeurt dit blijkbaar af en toe.

Gisteren email gestuurd en vandaag een ticket aangemaakt.

*edit: na enkele dagen aanslepen uiteindelijk mijn geld terug gehad. Communicatie was niet zo super vlot en het ticketsysteem op hun website gebruiken ze niet (meer)?

Key ontvang je per email. Gaat snel.

Op de site gekomen via tweakers door pricewatch, duidelijk overzichtelijke site zonder teveel poespas. Zeer scherp geprijsde artikelen.

Makkelijk en snel betalen via ideal en inderdaad binnen 2 minuten de steam code in de mail.
Zou bij het bestellen graag een controle willen zien van het emai adresl. ( 2x je mail invullen)

Het is een steamcode en als je het koopt krijg je gelijk een mail met het code erop

De site was duidelijk en gebruiken vriendelijk. Makkelijk en snel. Ik zou hier vaker iets kopen. Top!

Binnen 10 seconden had ik mijn e-mail met code ontvangen. Super!

Bestelling is altijd heel makkelijk te plaatsen en de prijzen van de meeste games zijn altijd erg laag. Binnen een paar minuten al de code via de mail. Net Ashes of the Singularity gekocht voor nog geen €10. Op Steam kost het spel €40.

Snel en gemakkelijk betaald via Ideal dus ideal om zo te betalen. Geen problemen ondervonden.

Binnen enkele minuten via de mail geleverd

Alles was prima geregeld, snel, alleen niet direct duidelijk wat ik met de code moest. Dit was makkelijk op te lossen door te googlen

Perfecte levering, binnen 3 minuten op de mail

Heel voordelig en goed geregeld, kreeg de code direct in mijn mail. Omdat dit allemaal nieuw is voor mij, moest ik nog wel uitvogelen hoe ik het spel dan daadwerkelijk kon downloaden. Masr dat is nu gelukt via Steam

Binnen een minuut in de mail

Makkelijk te bestellen, hele scherpe prijzen. De key wordt geleverd als afbeelding, dat lijkt me op zich ook veiliger.

Webpagina ziet er goed uit. Verzending is snel en geen problemen gehad.
Goed om te zien dat ze onderscheid maken in verschillende type keys. (steam, origin, etc.) niet elke winkel heeft dit duidelijk staan.

Levering is snel en per email. Enige (kleine) nadeel is dat de code kwam in de vorm van een afbeelding en het hierdoor niet makkelijk te kopieren was.

Makkelijke en snelle betaling. Vrijwel meteen mail met de code. Code was wel geplaatst in de ongewenste mail.

ActieHunt hanteerde een gunstige prijs en registratie was niet verplicht. De koop was snel en eenvoudig voltooid.

Een steam key gekocht, na betaling gelijk ontvangen via de email. De site ziet er verre van professioneel uit, maar wel functioneel. Geen vervelende of verplichte registratie, vind ik ook erg fijn.

Na betaling, gelijk de steam key ontvangen. Top

Scorekaart voor ActieHunt

Webshop Keurmerk