ActieHunt

Gebruikers over webshop ActieHunt

Goedkope games om te kopen. Snelle levering via de mail. Binnen een paar minuten is de mail binnen.

De laatste keer toen ik dit deed heb ik geen random key ontvangen. Al een paar keer gemaild, maar geen antwoord terug helaas. De klantenservice kan beter.

Geen email ontvangen na aankoop van key. Enkele uren later wel een mail waarin gevraagd word om een review te posten, maar dus nog steeds geen key.
*edit* 3 dagen later is het dan toch gelukt

3 mails gestuurd waarop geen antwoord kwam. Dan maar zelf op de site gaan kijken waarbij het product even op tijdelijk uitverkocht stond.
3 dagen later een key ontvangen en toch nog teevreden, hoewel het sneller had gemogen

Supermakkelijk bestelproces, vragen niet om allerlei onnodige gegevens en de key binnen een minuut in mijn mail. Top!

Binnen een minuut. Prima dus

Via deze website een steam key gekocht, ik had de code vervolgens binnen een minuut in mijn mailbox.

Word redelijk snel geholpen. Heb wat moeite gehad met mijn order maar gemaild en ben snel geholpen!

Ik kreeg wel emails met order nummer en factuur. Helaas geen code van het bestelde product.

Nadat ik een mail had gestuurd met uitleg, ben ik meteen geholpen! Zeer tevreden!

Groot aanbod van actuele games voor pc, goedkoper als de gangbare kanalen!
Snelle reactie na afronden betaling.

Steam key binnen 1 minuut ontvangen!

Ben nog in afwachting van een refund, benieuwd hoe ze dit gaan regelen.

Product was veel goedkoper dan bij andere webwinkels. Verder een overzichtelijke site, betaling en verzending van de code per mail gingen vlot. Zeker aan te bevelen.

Binnen 1 minuut in mijn postvak in

Windows licentie hier gekocht en illegale licentie ontvangen.
7 maal gedurende periode van 2 maanden contact geprobeerd te zoeken, maar wacht nog steeds op antwoord.
Let vooral ook op wat knokki ook aangeeft in zijn review:

"Let vooral bij de reviews op Tweakers op het onderscheid tussen 'tegen beloning' of 'winactie' en 'uit eigen beweging' De úit eigen beweiging' reviews zijn zonder uitzondering negatief."

Inmiddels 3 weken verder en nog steeds niks voor elkaar gekregen.

Beste,

Kunt u mailen naar Manuel@actiehunt.nl
Dan los ik het probleem direct met u op.

Actie Hunt.

Game besteld die in de Steam Store niet meer te koop was. Uitstekende prijs en snel geregeld!

Ik kreeg gelijk de code toegestuurd via de mail

Same story here: Windows-licentie tegen hoge prijs gedownload (wel drie keer duurder dan op andere sites, maar is natuurlijk mijn eigen schuld) en vervolgens krijg ik code voor een verkeerd pakket (NL wordt aangeboden, link gaat naar NL pakket), maar erger nog code is al gebruikt. Lijkt me pure oplichterij. Geld teruggevraag en ik meld hier nog wel even hoe lang ik daar op moet wachten.

P.S., Let vooral bij de reviews op Tweakers op het onderscheid tussen 'tegen beloning' of 'winactie' en 'uit eigen beweging' De úit eigen beweiging' reviews zijn zonder uitzondering negatief.

Waardeloos, want niet bereikbaar. Ook gedurende normale werktijden is de support onbereikbaar.

Na 3 weken nog geen enkele reactie en ook geen centen terug. Morgen geef ik de zaak uit handen en zal ik Microsoft van het bedrog op de hoogte stellen (ze verkopen immers reeds gebruikte activeringscodes). Zal niet nalaten Tweakers als verwijzer te noemen.

Gewoon aangifte doen van internetoplichting op de site van de Politie ( https://www.politie.nl/aa...n#link-internetoplichting ). AANGIFTE NIET INTREKKEN als daar door Actiehunt om gevraagd wordt! Je hebt de centen zo weer retour (zie hieronder). Succes!

Beste X.,

Allereerst excuses voor de werkwijze en dat het zover is gekomen.

Het bedrag van €181,50 is geretourneerd naar XXXX

(foto in de bijlage)

Nogmaals excuses en graag zien wij de aangifte ingetrokken.

Actiehunt.nl

Op 11/10/2017 om 11:23 AM schreef Bericht vanuit politie.nl (niet antwoorden aub):

Geachte heer/mevrouw,

De politie ontving op 10-11-2017 een aangifte van mogelijke internetoplichting. Hierbij is uw e-mailadres genoemd. Wij brengen u hiervan met deze e-mail op de hoogte.

Deze aangifte kan voor de politie aanleiding zijn om een strafrechtelijk onderzoek te starten. Zeker als meer mensen uw e-mailadres noemen.
Het kan echter ook zijn dat de aangever het gevoel heeft dat hij is opgelicht, terwijl dit in uw ogen niet zo is. Wij raden u in dat geval aan om contact op te nemen met de aangever. Misschien kunt u zo het conflict oplossen en voorkomt u een strafrechtelijk onderzoek. Het e-mailadres van de aangever is: knokki@XXXX.nl.

Komt u er samen uit? Vraag dan aan de aangever of hij de aangifte tegen u in wil trekken. Zodra dit is gebeurd, krijgt u van de politie een e-mail als bevestiging.

Let op: dit is een automatisch gegenereerde e-mail, waarop u niet kunt antwoorden.

Politie

ik heb het product makkelijk gevonden, ik heb de bestelling geplaatst en kon snel een account aanmaken, na het afrekenen kreeg ik de code binnen 1 min in mijn email. Daarna was er verder geen uitleg waar ik het spel kon downloaden, ik heb het moeten googlen.

ik kreeg de code binnen 1 min in mijn email.
alleen zat er verder geen informatie bij waar ik het spel moest downloaden.

goeie site en snelle afhandeling na koop van product, kreeg direct na betaling mailtje met mn KEY

goeie site en snelle afhandeling na koop van product

Snel onvangen en de code werkte meteen naar behoren goede eerste indruk van dit bedrijf

Ik heb al eens een code op deze site gekocht kreeg hem toen niet direkt maar nu kreeg ik hem al voor direkt na dat ik betaald had.
Aanrader

Goede verzending.

Heb geen problemen gehad

Na aanschaf kreeg ik niet direct de code opgestuurd, wel een betaalbevestiging en een vraag om een beoordeling te schrijven. De bestelling is op vrijdag na 17:00 gedaan en de code 'pas' op zaterdag ontvangen.

Ik had de code direct verwacht, maar heb het pas de dag erna ontvangen.

Het was makkelijk om een bestelling te plaatsen en betalen. Ik heb geen slechte service gehad

De bestelling was zoals gewoonlijk heel makkelijk te plaatsen. De code was snel naar de betaling binnen via de mail.

De website is zoals wel vaker iets langzamer dan andere website (langere laadtijden). Maar dat heeft verder niks met de verkoop van hun te maken.

Windows 10 Pro OEM key gekocht, binnen een paar minuten kreeg ik hem via de mail binnen. Na mijn windows de volgende dag proberen te activeren lukte dat niet omdat de foutmelding aangaf dat de key al eens gebruikt is. Door vakantie 5 dagen erna pas kunnen mailen. Dezelfde avond nog een mail teruggekregen met een excuses en een nieuwe key, alleen werkte de key weer niet. Dezelfde foutmelding als vorige keer (Foutcode: 0xC004C008), dus weer een mail teruggestuurd dat de key weer niet werkt. Binnen 2 uren kreeg ik weer een reactie terug met een geheel terechte vraag naar printscreens van de foutmeldingen die ik mij bevind. Ik heb toen een filmpje gemaakt met OBS (Open Broadcaster Software) met daarin de activering en de foutmeldingen. Nadat ik daar geen reactie op kreeg en ik me onderhand erg begon te irriteren over het feit dat er constant een "Windows Activeren" melding in m'n beeldscherm stond heb ik nog een mail gestuurd met de printscreens van de foutmeldingen. De volgende dag kreeg ik daarop een reactie met een excuses en "Wij zullen contact opnemen met de groothandel en spoedig voor een gepaste oplossing zorgen.".

Ik heb toen maar Windows geactiveerd voor de volle prijs, en ActieHunt een mail gestuurd dat ik als oplossing mijn geld terug wil. Inmiddels 5 dagen later dat ik de laatste mail heb gestuurd en ik wacht nog steeds op een e-mail terug..

Binnen een paar minuten na de bestelling had ik de Key binnen.

Korte antwoorden en de reacties laten lang op zich wachten.

Eenvoudig bestellen, degelijke website. Producten een stuk goedkoper dan bij de platforms zelf waar de spellen worden aangeboden.

Aangegeven was automatische verzending van productcode. Deze kwam echter niet binnen 5 minuten na bestelling binnen.

Nadat de product code niet meteen werd doorgestuurd even contact opgenomen met de klantenservice waarna het alsnog snel geregeld werd.

Prima qua levering, maar verwacht wel ongevraagd spam, bij uitzetten nieuwsbrief melden ze je na 8 maand gewoon weer aan voor spam, moet je wel inloggen om het weer uit te schakelen, ook al heb je eigenlijk geen account aangemaakt bij je order 8 maand hiervoor.

Scorekaart voor ActieHunt

Webshop Keurmerk