Gebruikers over webshop ActieHunt
Review toevoegenSnel m'n key binnen, geen gedoe! Zo zou het eigenlijk altijd moeten zijn. Ik kom nog wel een keer terug denk ik!
VerzendingDirect per mail, perfect.
De webshop doet precies wat hij moet doen: product kiezen, in winkelmand plaatsen, betaling verrichten en klaar.
VerzendingDirect na betaling mailtje ontvangen met product code. Die direct ingevuld bij activeren van software en zonder problemen meteen aan de slag. Kwestie van minuten waarbij ikzelf de vertragende factor ben ;-)
Op 5 minuten een heel goedkope werkende versie van Windows 10. Direct per mail geleverd. Aanrader!
Aankoop van Windows 10 licence code simpel en snel geregeld. Binnen 2 minuten geregeld en een uitstekende prijs. Zou het zo weer doen!
Aankoop van Windows 10 Home licence code was makkelijk en supersnel geregeld. Echter wordt je gevraagd een recentie bij tweakers te plaatsen met als beloning een random steam key, deze werd niet geleverd.
VerzendingDe key werd geleverd in een (geautomatiseerd?) mailtje, die ik persoonlijk niet heel duidelijk vond. Geen probleem verder.
KlantenserviceKlantenservice gevraagd hoe het zit met de beloofde steam key, berichten worden wel gelezen, maar geen reactie.
Windows 10 Home licentie besteld en betaald en een goede service, want binnen enkele minuten geregeld.
VerzendingBestelling was binnen vijf minuten geregeld en binnen gekomen.
Prima en snelle service: Windows 10 key (digitaal) binnen een minuut per email ontvangen. Heerlijk.
Meteen in je mailbox na betaling. Website was duidelijk en overzichtelijk. Prima webshop voor Windows licenties.
duidelijke overzichtelijke website, uitstekende prijs, nette link naar de download en key direct in mail geleverd
Klantenservicenvt
Super makkelijk en direct in je inbox. Alles werkt goed. Was goedkoop en zal er veel plezier aan beleven.
VerzendingSnelle levering via email
KlantenserviceNiet gebruikt
Tof spel voor een mooie prijs. Gevonden via budgetgaming.nl als goedkoopste aangeschreven dus hier maar gelijk gebruik van gemaakt
VerzendingDirect binnen per mail, super handig gelijk invullen en downloaden/spelen maar
Goedkoop en snel een gamecode in huis (Assassins Creed Unity), nette mail en factuur. Heb al vaker bij ze besteld, tot heden enkel maar goede ervaringen.
VerzendingLeuke game
Gezien de prijzen voor de Windows keys zullen ze wel in een andere valuta gekocht worden om zo goedkoop aan te kunnen bieden in NL, kan mij eigenlijk ook geen zorg zijn. Wat ik wel bijzonder erg vind is dat ik geen factuur krijg. Ik kan dus niet gemakkelijk een klant de factuur doorsturen. Ook de mail met de key ziet er niet bepaald professioneel uit. Daarnaast krijg je de volgende dag direct een ongevraagde reclame mail.
VerzendingDirect per mail de key binnen.
de site oogt prima en overzichtelijk, de prijs is scherp en het bestelproces is eenvoudig
Verzendingbinnen korte tijd de download code in de mailbox, binnen het uur alles ready to roll
De bestelling is makkelijk en snel te plaatsen. Binnen enkele seconden stond de productkey zowel op de pagina als in mijn mailbox.
Wacht nog altijd op mijn key na 24 h, nergerns iets te vinden zelfs niet in mijn spammapje. Ik heb ondertussen wel al reclame van hen gehad.
Beste,
Helaas hebben wij geen bericht van u ontvangen
U kunt een mail sturen naar webshop@actiehunt.nl of een ticket aan maken op deze pagina https://actiehunt.nl/index.php/contact-ons.
Zodat wij u direct veder kunnen helpen.
Momenteel zijn wij ook aanwezig op onze live hulp chat.
Die op elke pagina van onze website te vinden is.
Wij zien uw bericht graag tegemoet zodat wij dit snel kunnen oplossen.
Actie Hunt.
Website is simplistisch en overzichtelijk, erg fijn dus.
Bestellen was makkelijk en het product was het goedkoopste via deze webshop.
Binnen enkele minuten had ik mijn bestelling binnen via e-mail. Het was een key, deze was ook direct zichtbaar op de website zelf nadat de bestelling was voltooid.
Net als de meeste webwinkels kun je gewoon vinden wat je zoekt en afrekenen. Actiehunt onderscheidt zich daarin niet van andere webwinkels en dat is ook prima. Alleen oppassen dat je geen gebruikte keys krijgt want dat gebeurd ook. Helaas wordt er slecht gereageerd dus ben je zomaar je geld kwijt.
VerzendingNa betaling had ik de bestelde Windows 8.1 Pro keys vrij snel in mijn mailbox staan.
KlantenserviceIk had voor 2 builds nieuwe windows 8.1. keys nodig. De builds had ik rond de kerst als cadeau beloofd en ik had nog niet alle hardware ervoor bij elkaar dus ik heb de keys pas later geactiveerd. Echter één van de keys bleek te niet te activeren te zijn. Ik heb nu tweemaal een mail hierover gezonden en tot op heden geen antwoord ontvangen. Eerste mail heb ik na de jaarwisseling gestuurd dus dat vergeef ik ze nog wel maar een later gestuurde reminder niet beantwoorden vind ik niet professioneel.
NB. na het uitblijven van enige reactie heb ik mijn review aangepast. Dit is geen goed bedrijf om iets bij aan te schaffen.
Was de goedkoopste voor het spel dat ik wilde hebben. Makkelijke site en direct via de email geleverd.
Gamekeys gekocht tegen een prima prijsje. Na betaling direct de key via mail ontvangen. Ik ga hier in de toekomst zeker vaker bestellen