Gebruikers over webshop AllYourGames.nl
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenEn geweldige collectie goedkope Xbox One spellen en hardware.
Snelle levering van Xbox spel + headset.
Snelle levering van Xbox spel en headset.
AlgemeenArtikelen rond 13:00 besteld en de volgende dag in huis. Voor zover ik kon vinden tegen de laagste prijs.
VerzendingPakket volgende dag geleverd. Enige mogelijk minpunt was dat de doos van de console een klein deukje had in het karton. Voor mij niet relevant maar misschien voor een verzamelaar wel.
AlgemeenBestellen gaat snel, de prijs is bijna altijd de laagste vindbaar en de levering is gewoon de dag na bestelling. Nog nooit problemen gehad en bij pre-orders ook altijd goede informatievoorziening als ik daar om vroeg.
VerzendingDag na bestelling gewoon door de brievenbus in huis.
AlgemeenHier besteld vanwege prijs en belofte dat het spel op dag van release geleverd wordt. Deze belofte hebben ze niet waar kunnen maken. Prijs was prima, en op het moment van bestellen de goedkoopste.
VerzendingHier besteld vanwege belofte dat het spel op dag van release geleverd wordt. Deze belofte hebben ze niet waar kunnen maken, spel 1 dag te laat ontvangen.
AlgemeenVele malen goedkoper dan reguliere winkels en zelf dan andere webwinkels. Zeer snelle en correct verpakte levering. Dit was de eerste maar zeker niet de laatste bestelling die ik bij hen heb gedaan.
VerzendingSnel en netjes verpakt.
AlgemeenIk heb hier al meerdere malen Nintendo Switch spellen gekocht. De prijzen zijn prima, evenals de verzending (snel en makkelijk). Een aanrader!
AlgemeenWe zochten een spel voor ons dochtertje welke geblesseerd op de bank zit. Prijs technisch, maar ook van vorige ervaringen met AllYourGames weer "automatisch" bij hun uitgekomen.
VerzendingLet op: AllYourGames stuurt conform hun afspraak op tijd, echter door de zeer slechte leverbetrouwbaarheid van PostNL, kwam de bestelling pas 1 week later aan. De uitgevoerde acties van AllYourGames om de bestelling op tijd te ontvangen was correct.
KlantenserviceNa 4 dagen een mailtje gestuurd met de vraag waar de bestelling bleef (in verband met ongeduldig dametje...) kreeg ik direct en uitermate correct antwoord terug.
Super service!
AlgemeenBen echt heel blij met mijn evaring, betaling ging gemakelijk en de prijzen zijn ook goedkoper Dan bij andere. Het ging om The division 2
VerzendingHad het op een maandag bestelt, kreeg het dinsdag in huis. Ook word het door de brievenbus gedaan in bubblewrap
AlgemeenJammer dat ze niet alle nieuwe grote games hadden, maar vrijwel altijd goedkoper dan andere web winkels. Scheelt al gauw 5-10 euro per product, zelfs voor games die recent uit zijn gekomen! Zou fijn zijn als het assortiment wat groter is!
AlgemeenLeveren snel, goede prijzen en betrouwbaar. Ze houden je ook goed op de hoogte waar je pakket zich bevindt op ieder moment. Ik raad deze webshop zeker aan.
VerzendingZeer snel geleverd en product is onbeschadigd aan gekomen.
AlgemeenGoed en snel kunnen bestellen. Was de goedkoopste op het moment van schrijven voor Kingdom Hearts 3. Volgende dag in huis !
AlgemeenTweede keer dat ik bestel bij AllYourGames. Goede prijs voor beide bestellingen (Mario Kart en Mario Party voor Switch), duidelijke communicatie en tijdelijke levering (zelfs met de feestdagen.)
VerzendingGoed verpakt in stevige karton enveloppe.
KlantenserviceDuidelijke communicatie. Had/heb geen klachten dus geen feedback over klachtenservice.
AlgemeenBestelde PS4 game heeft sticker "Not to be sold separately". Het lijkt me dus niet de bedoeling dat dit product los verkocht wordt.
AlgemeenDe winkel kwam als goedkoopste uit de bus voor Mario Kart, ondanks Sinterklaas snel geleverd.
VerzendingSnel geleverd, bubbeltjes envelop.
AlgemeenDuidelijke website, scherpe prijzen en snelle levering zoals beloofd.
Dusver nooit problemen gehad dus over service bij problemen kan ik (gelukkig) niks zeggen
Snelle levering en goed verpakt
AlgemeenDe bestelling is eenvoudig te plaatsen via de site. De levering is zoals aangegeven de volgende dag en tegen de juiste prijs.
VerzendingVerzending is netjes op tijd en goed verpakt.
AlgemeenIk heb twee 3ds spellen gekocht bij deze webshop. Levering was binnen een dag zoals beloofd. Ze waren op het moment van kopen het goedkoopste met deze spellen.
VerzendingSpellen waren netjes verpakt en kwamen onbeschadigd aan. Zeer tevreden hierover.
AlgemeenSimpel en makkelijk om te bestellen. Vrijdag middag besteld en de volgende dag in huis.
AlgemeenLevering van preorder Red Dead Redemption op dag van release geleverd, verder niks op aan te merken.
AlgemeenAllyourgames had per ongeluk de verkeerde game opgestuurd. (PS4 ipv XBOX-One)
Gelijk opgebeld. Meneer bedacht gelijk een passende oplossing zodat ik z.s.m. kon gamen. Oplossing: Je woont redelijk in de buurt ik kom hem na werktijd wel even persoonlijk afleveren!
Toppers!!
Netjes verpakt en direct verzonden. (Zelfs net na 18:00)
KlantenserviceAllyourgames had per ongeluk de verkeerde game opgestuurd. (PS4 ipv XBOX-One)
Toppers!!