Gebruikers over webshop AllYourGames.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenBeloven veel dingen zoals snelle levering en snel antwoord op mail.. maar komen de beloftes niet na.
Opzich allemaal geen probleem maar beloof dan gewoon niks...
Leverling een dag te laat terwijl ze aangeven dat ze de voglende dag leveren als je voor 18:00 besteld.. niet dus
EDIT:
Bedrijf gaf aan dat dit aan PostNL lag
ze beloven binnen 24 uur te reageren op de mail.. nu 48 uur later nog geen antwoord...
EDIT:
Mijn mail bleek in de spam te zijn beland, ze boden hier hun excuses voor aan en beloofden gelijk te gaan kijken naar het spamfilter
AlgemeenOp zoek naar 2 Nintendo controllers zag ik AllYourGames tussen de Google advertenties staan. De prijs was hetzelfde als 'de grote jongens' maar die gun ik het niet. Natuurlijk eerst de boel controleren en dubbel checken. De site is duidelijk, reageerde en werkte goed. De grote jongen kunnen hier een voorbeeld aan nemen ...
VerzendingVerzenden boven €20 was gratis. Besteld en betaald rond 17:30, ik werd van elke scheet op de hoogte gehouden (SUPER) en volgende dag had ik de controllers.
AlgemeenFIFA 21 voor de PS4 aangeschaft. Goed scherpe prijs en door de upgrade mogelijkheid naar de PS5 versie een mooie deal. Site is vrij basic maar wel goed informatief en functioneel. Betalingsproces loopt ook goed.
VerzendingPast door de brievenbus, goed verpakt.
AlgemeenWebshop ziet er goed uit. Daarnaast hebben ze een breed aanbod qua games die ze tegen scherpe prijzen aanbieden.
VerzendingGames worden goed verpakt en vaak al de volgende dag in huis.
KlantenserviceHelaas is het bedrijf niet erg service gericht. Ik heb Cyberpunk gekocht maar die blijkt in de huidige staat niet normaal speelbaar op de PS4. Ze houden voet bij stuk en nemen de game niet terug. Of de game goed werkt is namelijk een persoonlijke mening volgens de klantenservice. Dit is natuurlijk wel een uitzonderlijke situatie en ik snap daarnaast ook goed hoe het retourbeleid van software werkt. Echter hanteerde andere webwinkels wel een 14 dagen retour voor deze game. Het zou dus zeker netjes zijn geweest als ze zich wat coulanter hadden opgesteld door dit voorbeeld eenmalig op te volgen.
AlgemeenCyberpunk 2077 gekocht en op release dag netjes ontvangen. Voorheen de ps4 versie geannuleerd, klantenservice werkte goed mee. Uitstekende ervaring!
VerzendingGame op releasedag afgeleverd.
KlantenserviceGoed geholpen om de ps4 versie van cp2077 te annuleren.
AlgemeenBestelling geplaatst. Betaling ging soepel.
Volgende dag het spel netjes in huis in de brievenbus (zoals geadverteerd).
Nette service!
Volgende dag in huis, dus uitstekend.
Algemeenmaffia ps4 besteld wel een dag later binnen maar kwam door spel te korten wel gewoon 1 dag na release netjes binnen gehad en krijg nette brief dat ik spel zaterdag zo hebben klopte ook
Verzendingsnel binnen
Klantenservicewas ook wel ok
AlgemeenDe eerste keer bij deze winkel besteld, ik moest mijn Nintendo Online vernieuwen en wilde ook nog graag deze game. De game snel en in perfecte staat ontvangen, netjes via de mail op de hoogte gehouden. En een plus punt is dat het gewoon om een Nederlandse versie gaat, bij sommige webwinkels zie je dat ze games uit andere Europese landen halen. Zeker een volgende keer.
AlgemeenVandaag besteld.,morgen in huis in goeie verpakking met bubbeltje folie, alles netjes in orginele verpakking
VerzendingVoor het product hoef je niet thuis te blijven. Ligt netjes op de mat.
KlantenserviceGeen ervaring mee gehad. Dus niks over te vertellen
AlgemeenHeb al meerdere games op deze website gekocht en kwam allemaal optijd en volledig aan.
Verzendingkwam altijd op tijd aan. ook pre-orders
AlgemeenEr staat niet omschreven dat de hoesjes naast Nederlands, ook Engels of Frans kunnen zijn.
KlantenserviceIk heb zeer slechte ervaringen met dit bedrijf.
Ik had een paar spellen besteld, echter waren de hoesjes niet in het Nederlands.
Maar, bij Mario Odyssey bijvoorbeeld, staat op de productpagina zelfs gewoon het plaatje van het Nederlandse hoesje.
Update:
Ze hebben de afbeelding van het Nederlandse hoesje op de productpagina vervangen.
Ik zie dat ze hieronder ook ontkennen dat ze een Nederlandse hoes aanboden.
Beide zaken zijn nogal bijzonder, aangezien ze naar mij toe claimden dat de Nederlandse hoes op de product pagina geen reden was tot non-conformiteit en dus volgens hun geen reden om mijn geld terug te geven.
Screenshot van de oorspronkelijke pagina is hier te vinden: https://i.ibb.co/QjD93fR/odyssey.png
Ik heb ze gevraagd of dit om te ruilen is, maar helaas, de enige optie was geld terug.
Ok, prima, maar omdat er niet geleverd was wat op de website stond, heb ik gevraagd om een retour op hun kosten en op hun risico.
Ik kreeg vervolgens een retourlabel van ze.
Normaal ligt het risico van een retourzending bij de klant, maar bij non-conformiteit ligt het risico sowieso bij de webshop.
(http://www.ictrecht.nl/bl...het-risico-van-verzending)
Het pakket is nooit bij hun aangekomen, echter zou je toch verwachten dat je je geld terug krijgt.
Maar nee, de ondernemer is van mening dat het feit dat het Nederlandse hoesje op de productpagina staat, niet betekent dat hij een verkeerd product geleverd heeft.
De ondernemer spreekt (7 weken na het retour) nog steeds over het afwachten van het PostNL onderzoek, terwijl ik daar niks mee te maken heb.
Daarnaast heb ik PostNL gebeld, 2 weken nadat het onderzoek gestart zou zijn, ze gaven aan dat er geen onderzoek gestart was en dat een onderzoek maximaal een week duurt.
Hij spreekt ook vaag over een oplossing, maar als ik mijn geld terug vraag, krijg ik resoluut nee als antwoord.
Daarnaast geven ze aan dat ik probeer onder mijn eigen verantwoordelijkheden uit te komen.
Ik heb het vertrouwen verloren in dit bedrijf.
Wees gewaarschuwd, het belangrijke is hier vooral hun handelswijze.
Verder nog wat opvallende zaken:
* Men gaat heel veel in discussie (zelfs over het idee om op de productpagina te vermelden welke taal uitvoering van het product geleverd wordt).
* 5 weken na het retour, heb ik een e-mail gestuurd (A) met het verzoek om het geld binnen een week terug te geven, en dat ik anders genoodzaakt ben om het naar de rechtsbijstand door te zetten.
Na 1 week, geen reactie, dus nog een e-mail B gestuurd om aan te geven dat het doorgezet is, in de e-mail zat een kopie van de tekst van A.
Ze reageren op B, geven aan A niet ontvangen te hebben (toevallig).
In hun reactie zit een kopie van alle voorgaande e-mails, behalve A, bijzonder aangezien ze reageren op B, waar een kopie van de tekst A in zat.
Beste Ben Meijering,
Allereerst hartelijk dank voor je feedback.
Wij waarderen iedere vorm van feedback aangezien wij ons bedrijf en de daarbij horende dienstverlening altijd willen verbeteren. In deze specifieke case hebben wij er alles aan gedaan om de vervelende situatie samen met jou als klant op te lossen. Wij geven hier graag een toelichting op.
Jij hebt bij ons drie switch spellen besteld. Wij hebben deze bestelling keurig de volgende dag bij je afgeleverd conform afspraak. Op onze website adverteren wij met het feit dat Super Mario Odyssey ook Nederlandstalig is. De door jou ontvangen game is volledig speelbaar in het Nederlands. Dit staat ook duidelijk op de achterkant van het hoesje vermeld.
Ondanks het feit dat de game gewoon in het Nederlands speelbaar is vond jij het als klant vervelend dat het hoesje Engelstalig was. Hierbij is geen sprake van een non-conformiteit, er is enkel sprake van een persoonlijke verwachting van jou als klant. Wij hebben immers geen Nederlandstalige hoes aangeboden op de website. Daarnaast maakt dit geen inhoudelijk verschil m.b.t. de inhoud/het functioneren van het product. Aangezien wij graag al onze klanten, ongeacht het probleem, naar tevredenheid willen helpen hebben wij jou aangeboden om de games te retourneren. Hierop heb jij aangegeven dat je graag de verzendkosten voor de retourzending vergoed wilt hebben. Ondanks het feit dat wij dit niet verplicht zijn hebben wij uit coulance aangeboden om de retourkosten te betalen.
Zodra je als klant een bestelling wenst te retourneren dan ben je verantwoordelijk voor de zending totdat deze bij de webshop wordt afgeleverd (andersom zijn wij als webshop verantwoordelijk voor de heenzending). Aangezien de retourzending met track and trace is verzonden hebben we allebei kunnen vaststellen dat de zending nog niet bij ons bezorgd is.
Wij hebben aangeboden om een onderzoek te starten naar jouw retourzending. Normaliter ben jij als klant daar zelf verantwoordelijk voor, maar uit serviceoogpunt hebben wij ervoor gekozen dit voor jou te doen. Zoals aangegeven loopt hiervoor een onderzoek bij PostNL, wij hebben hier immers bevestiging van gekregen vanuit onze contactpersoon van PostNL. Wij vinden het jammer dat jij dit in twijfel trekt. Overigens kunnen wij met 100% zekerheid zeggen dat al jouw emails beantwoord zijn en er geen onbeantwoorde emails zijn. Daarnaast is onze klantenservice op werkdagen telefonisch bereikbaar op 040 218 00 30 zodat we iedereen snel van een antwoord kunnen voorzien op eventuele vragen.
Helaas hebben wij tot op heden geen retourzending vanuit jou ontvangen, waarbij jij jouw verplichting/verantwoordelijkheid als klant nog niet bent nagekomen. Daarnaast heb je zelf aangegeven niet meer mee te willen werken aan het onderzoek en het op een "andere manier"op te willen lossen en op alle mogelijke plaatsen een beoordeling achter te laten.
Wij vinden het jammer dat je ervoor gekozen hebt om deze houding aan te nemen aangezien je het hiermee onmogelijk maakt om de vervelende situatie gezamenlijk tot een goed einde te brengen. Mocht je nog vragen hebben dan kun je ons per email bereiken via info@allyourgames.nl of telefonisch via 040 218 00 30.
Met vriendelijke groeten,
Klantenservice AllYourGames.nl
AlgemeenVoor mijn bestelling kende ik AllYourGames nog niet. Snel en netjes geleverd. Daarbij ook nog eens de goedkoopste voor de games die ik zocht.
AlgemeenInterface v.d. webshop is uitstekend, makkelijk zoeken, werkt snel. Bestellen was makkelijk, en de verzending snel. Had God of War besteld en een pre-order voor The Last of Us 2, werden apart verzonden zodat ik al God of War kon proberen.
VerzendingNetjes verpakt in bubbelenvelop, kwamen in nieuwstaat aan zonder beschadiging.
AlgemeenAllYourGames.nl zijn over het algemeen goedkoper dan de rest maar dat heeft wel consequenties. Zij bieden bijvoorbeeld games aan met gebruik van de term “Pre-order”, maar pas op! Je hebt hier niet te maken met een pre order zoals je zou verwachten. AYG leveren namelijk geen pre-order bonussen of DLC wat je beloofd/aangeboden wordt vanuit de ontwikkelaars.
KlantenserviceKlantenservice geeft stellig aan dat AYG geen misbruik maakt van de term “pre-order” of misleidende verkoop teksten op hun website te hebben.
AllYourGames.nl heeft mij verloren als klant!
Beste Jim Verburg,
Allereerst bedankt voor je feedback.
Het klopt inderdaad dat wij pre-orders aanbieden op onze website. Een pre-order houdt in dat je een product reserveert die je vervolgens op de releasedatum in huis kunt verwachten. Voor zover wij kunnen zien is jouw bestelling ook keurig op de releasedatum door ons bezorgd.
De pre-order bonus waar jij naar refereert betreft een digitaal extraatje die niet standaard bij iedere retailer/winkel wordt aangeboden. Er zijn een aantal geselecteerde retailers binnen Nederland die deze bonus kunnen leveren. Zij communiceren dit ook op hun website bij de desbetreffende game.
Aangezien wij geen pre-order bonus kunnen leveren bij The Last Of Us 2 hebben wij de pre-order bonus ook bewust niet aangeboden. Ik vermoed dat jij op basis van informatie van andere winkels er vanuit bent gegaan dat de bonus er bij ons ook standaard bij zou zitten, maar dat is dus niet het geval.
Gelukkig leveren wij in veel gevallen wel een pre-order bonus. Op de desbetreffende productpagina's van de verschillende pre-orders staat exact aangegeven welke extra's wij aanbieden.
Wij vinden het jammer dat je door de verwarring zo teleurgesteld bent na het ontvangen van je aankoop. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben over de door ons aangeboden producten dan kun je dat altijd laten weten. Wij zijn per email bereikbaar via info@allyourgames.nl en telefonisch via 040 240 5220.
Ondanks de teleurstelling wensen wij jou natuurlijk veel plezier toe met de The Last Of Us 2!
Met vriendelijke groeten,
Klantenservice AllYourGames.nl
AlgemeenSuper snel verzonden, netjes gesealde games, laagste prijs van alle webwinkels. Inmiddels 3 games besteld
VerzendingVerzending netjes binnen 1 dag met brievenbus pakket, dus je hoeft niet thuis te zijn
KlantenserviceVoor dat ik had besteld, belde ik allyourgames op om te vragen of de games nieuw instaat zijn en of je fysieke games krijgt. Ze waren super vriendelijk, en gaven een duidelijke antwoord.
AlgemeenPrima webshop. meteen mailtjes ontvangen na betaling en bij verzending, track en trace gekregen. duidelijke site, hebben een groot aanbod aan spellen.
VerzendingVerzending zat in een noppenfolie envellop
AlgemeenDe bestelling was gemakkelijk te plaatsen, de games waren makkelijk te vinden. Betaling was gemakkelijk, direct daarna track&trace. Vanwege bevrijdingsdag wel 1 dag later, maar dit was netjes aangegeven!
AlgemeenShop biedt games aan tegen scherpe prijzen en zonder verzendkosten. Tevens betreft het een overzichtelijke site en hebben ze een handige app. Helemaal top!
VerzendingSpel werd een dag later dan verwacht bezorgd, maar dat vond ik acceptabel ivm corona acceptabel :-).
AlgemeenWebsite is netjes en helder. Bestellen gaat heel makkelijk en snel. Is bijna altijd de goedkoopste in de Pricewatch. Heb een keer gehad dat ik een spel niet hebt ontvangen, kreeg na 5 bezorgmomenten een track & trace met een nieuwe kopie. Heel netjes opgepakt. Helaas de originele nooit mogen ontvangen, anders zou ik die terugsturen.
VerzendingIk wacht meestal een dag langer (Amsterdam, 2 werkdagen) voor levering. Dit keer werd het in 1 werkdag geleverd.
AlgemeenSnelle en goede levering. Daarnaast is de klantenservice goed bereikbaar op meerdere manieren en geven ze nuttig antwoord.