Gebruikers over webshop AllYourGames.nl
Review toevoegen{-verwijderd-}. Heb een dvd retour gestuurd, maar geld terug ho maar. Zo wordt goedkoop duurkoop.
Hier zien ze mij nooit weer en ik zal iedereen voor dit "bedrijf" waarschuwen.
En telefonisch en per mail zo goed als onbereikbaar en dat noemt zich een bedrijf???
Februari 2015 game besteld , maar was tijdelijk niet leverbaar. 8 weken later een mailtje gedaan naar klantenservice,maar na 4 dagen pas antwoord. Na 12 weken wachten op de game maar eens weer gemaild en telefonisch ( via kiyoh gsmnr van directeur {-persoonsgegevens verwijderd-} gevonden) meermaals deze meneer gevraagd waar mijn bestelling bleef. Volgens meneer {-persoonsgegevens verwijderd-} zou het niet lang meer duren, en warempel de dag erna een mailtje van meneer {-persoonsgegevens verwijderd-} himself met dat de bestelling verzonden is. Na 1 week maar eens gemaild waar de bestelling bleef want niks mogen ontvangen.
Meermaals in de aankomende 3 weken gemeld dat er geen bestelling was binnengekomen, maar tevergeefs geen antwoord.
Op den duur vond ik het niet leuk meer, IK wil Mijn al betaalde en bestelde product. dit Meermaals kenbaar gemaakt, maar ik bleek volgen {-persoonsgegevens verwijderd-} en mede compagnon {-persoonsgegevens verwijderd-} te klooien met emails en te frauderen..Euh pardon. Toen maar gezegd dat ze een oplichtende boevenbende zijn , maar volgens meneer {-persoonsgegevens verwijderd-} had ik maar een nietig breintje ,en ging mijn prive leven lopen googlen. Toen was het voor mij klaar, ze gelijk aangegeven bij politie voor internet oplichting en wat denkje , ze hebben nog meer van dit soort zaken lopen. Nu anno maart 2016 kreeg ik een mail over mijn bestelling, ik gemaild wat dit in mocht houden... warempel pas na 11 dagen antwoord. Maar verder gebeurt er niks met mijn bestelling .
Dus als je geld je lief is en je games ook, bestel dan bij een ander. dit alleen maar om een hoop beledigingen etc te voorkomen.
nooit product of geld terug mogen ontvangen alleen maar beledigingen en aantijgingen van frauderen
KlantenserviceKlantenservice door {-persoonsgegevens verwijderd-} en {-persoonsgegevens verwijderd-} zijn gewoon ruk, laat antwoord of geen antwoord, on vriendelijke correrspodentie met {-persoonsgegevens verwijderd-}.
Kort om Nooit en te never hier bestellen
Dramatisch slecht bedrijf, en ik raad het iedereen af om hier je aankoop te doen! In eerste instantie is het misschien heel verleidelijk om een game voor minder te kunnen kopen dan bij de wel betrouwbare webshops, maar niets is minder waar! Ik heb namelijk helemaal niks ontvangen! Vervolgens krijg je amper contact met het bedrijf omdat ze gewoon niet of erg traag reageren op je e-mails. Gooi je geld dus niet weg en koop het voor iets meer bij een bedrijf dat wel te vertrouwen is!
VerzendingHeb het spel dat ik besteld heb nooit ontvangen. Op de website stond aangegeven "voor 18:00 besteld, morgen in huis!". De dag erna was het spel niet geleverd, toen heb ik nog een dag gewacht en contact opgenomen. Er werd mij aangeraden om te wachten tot de zaterdag (5 dagen na mijn bestelling). Zaterdag (zoals verwacht) nog steeds niks ontvangen. Er werd mij verteld dat ze een onderzoek zouden laten starten bij PostNL. Het spel is echter opgestuurd in een bubbeltjes envelop zonder Track & Trace code. Via de Twitter van PostNL heb ik vernomen dat het dan vrijwel onmogelijk is om zo'n onderzoek te laten starten. Al met al dus nooit het spel ontvangen waar ik wel voor betaald heb!
KlantenserviceErg slechte klantenservice. Heb na het versturen van mailtjes met mijn probleem te lang moeten wachten op een reactie. In sommige gevallen moest ik zelfs vaker mailen om ook maar iets van ze te horen. De mails die ze dan vervolgens sturen zijn meer om je als klant maar weer zoet te houden, zodat ze van je af zijn. Zo lang je als klant zelf niks laat weten zullen zij ook zeker niet het initiatief nemen om contact met je op te nemen. Het onderzoek naar mijn zogenaamd 'verdwaalde' pakketje loopt nu al enkele weken, en ik heb nog geen 1 update gehad of geen enkel excuus bericht of eventuele vergoeding voor deze dramatisch slechte service.
Naar aanleiding van de negatieve reviews toch de proef op de som genomen en omdat alles goed is verlopen wil ik toch het positieve verhaal delen, het kan namelijk wél goed lopen ;-)
De website is overzichtelijk met hier en daar een bugje in de opmaak, maar je kunt zonder problemen het bestel proces in. Betalen geschied met iDeal (niet met afterpay zoals vermeld, die optie bestaat niet, maar dit kan komen omdat ik een nieuwe klant ben?)
Zat in een bubbeltjesenvelop, een beetje de de-facto standaard voor verzending van spellen. Prima! Levering was, zoals beloofd, volgende dag binnen
In november Fallout 4 gekocht. Ik heb toen een spel uit een ander regio gekregen waardoor ik alle DLC niet kan spelen.
VerzendingVolgende dag in huis gekregen na bestellen.
KlantenserviceGeen of nauwelijks reactie bij het vragen om een vervanging van het spel vanwege de verkeerde regio.
Ik had een review over deze shop gedaan. Echter is het verdwenen.
Blijkbaar worden reviews weggehaald.
Het bestellen bij deze shop gaat weleens waar snel en ontvangt de spullen ook snel.
Echter als er problemen zijn dan geven ze zich niet thuis
Dit komt alleen ten goede voor postnl.
KlantenserviceGame dat besteld was, blijk niet een benelux versie. Hierover een klacht neergelegd wat snel werd opgepakt. Toen afgesproken dat ik het mocht retour sturen, dat ik een goede versie terug kreeg. Echter na terugsturen met Track & Trace , heb ik een week niets mogen ontvangen. Navraag zegt men dat ze dezelfde week had opgestuurd. Na 2 weken gemaild en geen antwoord gekregen start ik een claim bij Paypal.
Voor die paar euros ga ik voortaan naar MM
afhandeling,
verkoper had na claim bij paypal niets meer van zich laten horen. Paypal vordert op dat moment het geld terug.
Mocht je bij dit bedrijf willen bestellen , doet dit niet zonder Paypal. Ik bestel hier nooit meer.
Als de bezorging goed gaat is er geen probleem maar gaat het mis bij de TNT dan heb je een probleem. mails worden zeer slecht of niet beantwoord. Ga je door mailen worden ze boos en zeggen ze dat ze wel degelijk antwoorden. (na een aantal dagen) ook bellen heeft geen zin want er wordt gewoon niet opgenomen. Als je contact hebt dan moet je gaan aantonen dat je geen leugenaar bent.Als tip wil ik mee geven betaal met Afterpay dan ben je niet gelijk je geld kwijt. Veel zelf ondernomen door te bellen naar Afterpay en TNT.
Uit eindelijk 3 weken later heb ik het spel wat verkeerd bezorgd was en de mensen uit een andere stad zo vriendelijk waren om het te komen brengen omdat ze het niet retour konden zenden omdat dit niet op de enveloppe stond.
Zending wordt verpakt in een bubbel enveloppe dat is wel ok maar er zit geen afzender op. Dus in ons geval bij verkeerde bezorging kunnen mensen het niet retourafzender sturen. Met als gevolg dat je dus een probleem hebt.
KlantenserviceTelefoon wordt niet opgenomen. Mails worden zeer slecht beantwoord of helemaal niet. After sales mag wel wat beter. En ga er vanuit dat niet iedere persoon probeert de boel te flessen.
Uitstekende internet Game-shop. Snel geleverd en ook nog goedkoper dan de rest. Voortaan hier bestellen.
VerzendingDe game was goed verpakt en snel verzonden. Uiterst tevreden.
Duidelijke site, goed informatie, makkelijk te bestellen. Game op tijd binnen. Goede concurrentie voor andere shops.
Allyourgames is een goede site met ruime keuze aan games. Call of duty black ops 3 ge pre orderd en die is netjes aangekomen. Top dus.
VerzendingCall of duty black ops 3 ge pre orderd bij allyourgames, rede; hij was hier het goedkoopst. Er stond bij levering op 6 november en hij lag ook op 6 november netjes ingepakt in de brievenbus. Niks op aan te merken.
Super makkelijk en snel bestelling kunnen plaatsen van mijn pre-order Call of Duty Black Ops 3. Altijd antwoord gehad op mijn vragen via mail. Soms duurder het wel een paar dagen. Beter ooit dan nooit zeg ik altijd
VerzendingMijn pre-order was op de release datum afgeleverd dus dikke prima
KlantenserviceHet duurde af en toe een tijd voor dat je antwoord kreeg maar je kreeg het in ieder geval wel!
O.a. voor mezelf en voor een vriend Star Wars Battlefront (SWBF) voor de PS4 ge-pre-orderd bij dé pre-order specialist van NL (volgens allyourgames.nl zelf). Ondanks de wat negatieve reacties over hun communicatie/after-sales toch maar bij ze besteld.
Eerlijk is eerlijk, we hebben SWBF inderdaad netjes verpakt op launch-day ontvangen. Echter heeft die vriend een normale retail versie ontvangen i.p.v. de bestelde Day-One-Edition met 'early access code'. Mega balen voor een die-hard Star Wars fan.
Foutje, vervelend maar kan gebeuren uiteraard. Dus wij beiden dezelfde dag nog contact met ze op proberen te nemen. Tot op heden nul-komma-nul respons wat ik toch echt wel een kwalijke zaak vind. Geen reactie op de mail(s), 'live-chat' is altijd onbereikbaar, telefoon wordt niet opgenomen en er wordt niet teruggebeld. Mail is alle keren gewoon ontvangen en aangekomen, het wordt gewoon compleet genegeerd.
Geen idee wie er allemaal voor verantwoordelijk zijn, maar jullie runnen wel een bedrijf hè! Een beetje professionaliteit mag wel worden verwacht. Linksom of rechtsom, er is een verkeerd product afgeleverd en enig klantcontact is dan wel zo netjes.
Die vriend wil het erbij laten maar ik vind het, het vermelden wel even waard. Ondanks dat ik alles keurig heb ontvangen is allyourgames.nl de 1ste en de laatste keer voor ons helaas. Zonde.
De verzending an zich was goed. Netjes verpakt in een bubbeltjes enveloppe en op tijd geleverd. Houd in gedachten, wel via de standaard PostNL briefpost waarbij je dus wel een beetje mazzel moet hebben hoe het bij je arriveert. Staat echter wel aangegeven.
KlantenserviceDe communicatie c.q. after-sales is echt NUL-KOMMA-NUL via ALLE kanalen. Zeer spijtig!
Website ziet er prima uit en werkt prima via seoshop. Betaling ging vlot en kreeg snel bericht dat het product verzonden zou zijn. Daar hield het echter ook bij op.
VerzendingProduct na verzending helaas nooit ontvangen. Zie hier onder voor meer informatie.
KlantenserviceContact opgenomen met de klantenservice per email na een kleine week. Helaas nooit antwoord gehad. Een aantal dagen hierop via paypal actiecentrum een bericht gestuurd naar de verkoper. Deze gaf een ronduit brutaal antwoord en gaf aan mijn email nooit ontvangen te hebben. Prima, maar neem dan op zijn minst de telefoon wel op. Ook dit gebeurde niet. Na meerdere berichten zonder antwoord gehad te hebben e.e.a. geëscaleerd. Gelukkig mijn aankoopbedrag terug ontvangen na ruim een maand. Helaas een slechte ervaring voor mij dus, terwijl dit wellicht vrij simpel opgelost had kunnen worden.
Game elders besteld.
Simpele website, werkt prima. Communicatie met email is gewoon prima. Het proces is niet lang. Bij AllYourGames besteld omdat zij de goedkoopste waren en ik vind dat je bij games niet echt de service nodig hebt, dus dat koop ik dan online. Vrijdag besteld en het lag Zaterdag op de mat. Prima dus.
VerzendingPerfect. Zoals het hoort. Verzonden in een bubbel-plastic enveloppe. Niets op aan te merken en voor een game is dit gewoon goed.
Twee games afzonderlijk van elkaar besteld, beide zeer snel geleverd. Ook een zeer scherpe prijs.
VerzendingIngepakt in bubbeltjesplastic, gewoon goed verpakt.
Eerste game hier besteld MGS V, vrijdagavond besteld en dinsdag netjes bezorgd in de brievenbus, goed service en scherpe prijs!
EDIT: Je krijgt zowieso 10% korting als je een review achterlaat hier en tweakers, ik zit een week te wachten op die korting... jammer. Voor de rest was de 1e bestelling top.
Goede prijs, snelle levering. Woensdag middag besteld , Donderdag ochtend in huis! Gekozen voor deze webshop vanwege de scherpe prijs.
Verzendingbinnen 1 dag geleverd, spel was verpakt in een envelop met bubbels, bij ontvangst bleek helaas wel een klipje kapot te zijn waarmee de boekjes in het hoesje worden vastgezet
Extreem snelle levering. Vrijdag ochtend besteld -> vrijdag avond binnen via PostNL. De prijzen zijn erg scherp (ze staan vaak als laagste geprijsd in Tweakers Pricewatch) en ze vragen geen verzendkosten.
VerzendingSpel zat in een bubbeltjes envelope verpakt, wat gewoon met de brievenbuspost mee kan. Ideaal.
KlantenserviceLeuk contact gehad met een medewerker. Ik had uit interesse met ze gemailed hoe ze toch zo snel konden leveren. Dit kwam doordat het bedrijf bij mij in de buurt zat en ze het persoonlijk langs hadden gebracht. Normaal kost het wel een dag om te leveren, wat nog steeds prima is.
veel keuze, goede prijs, snelle en nette levering, kortom, niets mis met All Your Games
Fifa 16 hoer gepreordered,
Een versie ontvangen waarop de Nederlandse taal niet kan worden geselecteerd. Bovendien heb ik geen preorder bonus ontvangen, waar ik wel recht op zou moeten hebben
Prima verzending
KlantenserviceVragen over mijn preorder bonus worden bewust ontweken en niet beantwoordt