Gebruikers over webshop AllYourGames.nl
Review toevoegendit is een prima webshop voor games met leuke prijzen. het was de volgende dag al in huis.
Super goede service en producten worden netjes geleverd en op vragen wordt snel beantwoord en goed opgelost
VerzendingSnelle levering
KlantenserviceEen vraag wordt erg snel beantwoord!
Snelle bezorging, prima prijzen en een overzichtelijke website toegespitst op gaming. Niets meer, niets minder.
Goede website, makkelijk kunnen vinden wat ik zocht. Bestelproces werkt naar behoren. Netjes bevestiging van betaling en factuur per mail ontvangen. Niets op aan te merken.
VerzendingSnelle levering per briefpost.
I'm currently in contact with the shop. They did react to my e-mails. I will edit accordingly when the issue is resolved with the outcome.
Het is zeer gemakkelijk om het product te vinden, dus overzichtelijk en makkelijke betalings mogelijkheden
VerzendingIk heb fifa 17 voor PS4 gepre-ordered en hij was een dag voor de releasedatum al binnen! Super snel!
KlantenserviceGoede klantenservice, ik wordt per stap op de hoogte gesteld van mijn bestelling.
Via AllYourGames.nl een pre-order gedaan voor Rise of the Tomb Raider voor de PS4. De eerste ervaring met deze shop en ik kan de recente reviews alleen maar beamen. De levering was precies op tijd en ik werd netjes op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Van de problemen die hier een aantal maanden geleden staan heb ik niets gemerkt.
De betaling verliep zoals het hoort. Een duidelijke website.
Op de site was het product makkelijk te vinden.
Ik was wat huivering gezien de reviews die ik hier las, maar met een bestelling gedaan vlak voor 5 uur op vrijdag, werd de bestelling keurig de volgende dag per postNL geleverd.
De site was duidelijk. Ik kon snel vinden wat ik zocht en het bestellen ging vlot.
VerzendingIk heb FIFA 17 deluxe edition aangeschaft. Pre-order en op 8 september gekocht. Hij zou de 29e komen. Toen kreeg ik deze dag een mail dat er een fout was bij TNT en dat hij de 30e bezorgt zou worden. Prima dacht ik kan een keer gebeuren.. Nou niet dus. Op 5 oktober maar gebeld. Waarna ik opdracht kreeg om een mail te schrijven.
Dit gedaan 's avonds een reactie dat het spel niet meer leverbaar was en dat ik mijn geld krijg teruggestort.
Allemaal leuk en aardig maar overal is FIFA nu uitverkocht en kan ik nog langer wachten op mijn spel. Ik koop nooit meer wat bij deze winkel puur omdat ze dit zelf ook konden zien maar het er gewoon op aan laten komen en de klant niet informeren.
Als je zelf maar energie erin steekt word je geholpen.
Woensdagmiddag 17.46 uur FIFA 17 besteld. Er stond in voorraad en voor 18.00 besteld is volgende dag geleverd.
VerzendingSpel werd niet op de dag erna bezorgd, dat was jammer want mijn zoon lag die dag (releasedatum) bij de brievenbus. Een dag later werd hij keurig bezorgd in een bubbeltjesenvelop. Levering dus prima verlopen, alleen een dag later dan aangegeven op de website en daardoor ga je toch twijfelen aan de betrouwbaarheid van deze webshop na enkele negatieve reviews en dat is dus niet terecht gebleken.
Mijn ervaring is goed!
Ik heb bij deze winkel een aantal keer een bestelling geplaatst en heb nooit problemen ondervonden. Elke keer weer de goedkoopste! Binnen een dag geleverd! Prima klantenservice!Helemaal top! Wat mij betreft de winkel om games te kopen!
Bestelling online geplaatst en betaald. In de opmerkingen liet ik weten dat ik het spel meteen kwam ophalen. Ik werd later gebeld dat het spel smiddags pas weer in de winkel lag. Door mijn werk kon ik het spel niet meer ophalen die dag. De eigenaar was zo aardig het spel savonds even af te geven, zodat ik het alsnog dezelfde dag in huis had. Echt super!
KlantenserviceDe service was super, doordat het spel werd thuisgebracht. Ik denk niet dat veel mensen dit zullen doen
Op 8 September 2016 een order geplaatst en betaald met Paypal. Netjes factuur ontvangen. Vanaf de verzending mis gegaan. Tot op heden geen spel ontvangen. De order zou opnieuw opgestuurd zijn, maar ook deze niet ontvangen. Als oplossing aangegeven om het wellicht met track & trace te laten verzenden, maar geen reactie. Hierna meerdere malen contact proberen op te nemen, maar nog steeds geen reactie. Gevraagd om restitutie, en je raadt het al. Geen reactie. Hier bestel ik dus niks meer. En voor degene die hier willen bestellen, NIET DOEN.
VerzendingOrder besteld op 8-9-16 en tot op vandaag niks ontvangen. Niks ontvangen, dus waardeloos.
KlantenserviceEr wordt niet of nauwelijks gereageerd op je emails. Bij het bellen wordt niet opgenomen. Klantenservice denkt niet aan oplossingen, maar vermijd contact. Waardeloos.
Via ideal betaald, via opmerkingen veld aangegeven dat ik het spel wilde ophalen, zo gezegd zo gedaan. Zal er zo weer bestellen.
Vooraf wat angstig om te bestellen gezien eerdere shopreviews gelezen te hebben. Maar door met Paypal betaald te hebben (en de opslag daarbij voor lief te nemen) voelde het veilig genoeg om hier te bestellen. F1 2016 mooi 3 dagen voor release in huis dus erg blij mee. Zou het zeker weer overwegen.
VerzendingPrima verpakt maar niet traceerbaar wat toch een risico blijft. Had graag de keuze voor pakketpost erbij gehad.
Super service! Ik heb hier al een aantal games besteld en ik wordt iedere keer maar weer niet teleurgesteld. Wat mij betreft een van de beste webshops voor games.
VerzendingMeerdere keren meegemaakt dat ik mijn pre-order zelfs al voor de release heb gekregen, dit zou iedere gamer geweldig vinden. Verder wordt de game netjes verpakt en precies op tijd geleverd.
Super snelle levering van game voor de Playstation 4 gewoon weg zal de volgende keer weer hier bestellen.
VerzendingNetjes in bubbeltjes envelop volgende dag binnen gekregen top!
Deny Van Peer schreef op 17.08.2016 11:56:
Ik wil jullie bedanken voor de supersnelle levering. Dit is gewoonweg top!! Een aanrader voor alle gamers die voor een top prijs en zeer goede afhandelingen games willen kopen.
Met vriendelijke groet.
Deny van Peer
Duidelijke website zowel op een smartphones als op een PC. Scherpe prijzen en betalen kan gewoon met iDEAL.
VerzendingTwee games besteld waaronder 1 als Pre-Order (No Man's Sky) na het lezen van andere reacties maakte ik me best zorgen al heb ik bij de grotere webshops ook altijd problemen met pre orders die niet op tijd zijn. Het spel werd op de dag van de release geleverd en het tweede spel zat netjes ik een aparte envelop verpakt, super!
Website overzichtelijk, bestelling is makkelijk te plaatsen. Bereikbaarheid klantenservice kan beter, vandaar 1 ster minder. Prijs is laag dat is een sterk punt.
VerzendingBestelling later aangekomen dan verwacht, de oorzaak is niet precies bekend. De verkoper nam mijn klacht wel serieus. Het spel was goed verpakt in een bubbeltjesenvelop.
KlantenserviceHelaas werd er niet opgenomen toen ik meerdere malen belde, maar ik werd wel dezelfde dag nog terug gebeld. Ik had een klacht over de verzendtijd en deze werd gelukkig serieus genomen. Er werd dezelfde dag nog gereageerd op mijn mail waarin ik mijn zorgen uitte en de verkoper hield zich aan de afspraak mij de dag erna te bellen. Ik werd netjes te woord gestaan.