Samsung.com

Gebruikers over webshop Samsung.com

Ik mocht voor mijn verjaardag iets aanschaffen bij Samsung met 25% korting. Hierdoor heb ik gekozen om de Watch6 te kopen om te gebruiken met mijn S23+.
Het bestelproces ging erg soepel en verder was het ook een plus punt om met PayPal te kunnen betalen.

De updates via de mail over de verzending was ook erg fijn. Hiernaast was de verzending erg snel! Avond ervoor besteld en ietjes later in de middag was het binnen!

De bestelling ging goed en snel. Einde middag besteld, nog geen 24 uur later in huis. En dat met goede communicatie tussendoor. Wordt verzonden via Dynalogic. Dat gaat beter dan PostNL of DHL.

Het bestelproces verliep goed. Wat beter kan is het uitvragen van het adres. Op de 1 of andere manier kwam ik niet verder. Het duurde even voor ik door had hoe het formulier werkte. Dat kan wat eenvoudiger.

Prima verzending via Dynalogics. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de levering van mijn bestelling. Supersnel, binnen 24 uur.

De informatie op de pagina was niet heel uitgebreid en het model was niet te vinden bij andere sites die meer informatie/specificaties delen.
De klantenservice was per WhatsApp slecht bereikbaar.
Na toch een keuze gemaakt te hebben ging het bestel- en betaalproces goed.

Via mail goede informatie ontvangen over de levering en track & trace.
Op dag zelf een tijdslot van 20 minuten ontvangen, die weliswaar met een minuut of 10 werd aangepast, maar de bezorger was goed optjd.
Installatie door bezorger was goed.

Hoewel er een WhatsApp optie is zit je eerst lang in de wacht, als je welkom wordt geheten wordt er vervolgens niet meer gereageerd.
Aan de telefoon uiteindelijk wel geholpen, hoewel ik het idee had dat deze persoon op voorhand geen idee had waar de vraag over ging. Klonk of dit iemand was van het sales team van bijvoorbeeld TV's die nu antwoorden moest zoeken over wasmachines.

Mijn bestelling van de Galaxy Z Flip 5 en de Galaxy watch 6 classic via de website verliep goed. De website van Samsung shop ziet er visueel mooi uit en daarnaast is het ook heel overzichtelijk. Ik plaatste de bestelling op mijn Galaxy Z Flip 4 en merkte dat de website soms iets langer aan het laden was voordat ik verder kon gaan.

Ik had de bestelling geplaatst op 29 juli en vanwege het grote succes van de nieuwe Galaxy serie was mijn levering uitgesteld tot 16 augustus.
Een aantal dagen later kreeg ik een sms van Samsung dat de levering zou plaats vinden op 11 augustus en daar was ik blij mee.
Al met al ben ik een tevreden klant.

Mijn bestelling werd uiteindelijk zo'n 4 uur later bezorgd dan de verwachte tijdstip die werd aangegeven in de sms van Samsung.
Het duurde wat langer maar was toch tevreden dat ik de zending dezelfde dag op 11 augustus had ontvangen.

Vanwege drukte kreeg ik geen reactie van de klantenservice. Dit was vervelend omdat ik belangrijke vragen had waarbij ik contact zocht met een medewerker.
Ik had besloten om mijn vragen te stellen via de members app en gelukkig werd ik dezelfde dag geholpen door de community manager.
Uiteindelijk kreeg ik een aantal dagen later wel een reactie van een medewerker van klantenservice via whatsapp.

Ging heel vlot, alles duidelijk en snelle levering. Je wordt goed op de hoogte gehouden

Je wordt op de hoogte gehouden van de levering en wordt niet bij buren geleverd. Je krijgt een SMS wanneer de leverancier er bijna is

Als je iets bij Samsung koopt moet je hopen dat het niet net na de fabrieksgarantieperiode stuk gaat. Samsung heeft namelijk een bijzondere wijze om met de wettelijke garantie om te gaan. Samsung zal een reparatie aanbieden tegen exorbitante kosten (lees praktisch de oorspronkelijke aankoopprijs). Onder het mom van coulance geven ze een kleine korting (op hun eigen onderdelen). Als je daar geen gebruik van maakt mag je nieuwe producten kopen met ‘korting’, producten die elders goedkoper te vinden zijn.
Restitutie van aankoopbedrag, of een deel daarvan nav de economische levensduur wordt geen gehoor aan gegeven.

Het product werd op tijd geleverd en geïnstalleerd zoals aangekocht. Helaas kan je na een paar jaar weer een nieuw product laten leveren.

Chatcontact werd niet opgevolgd zoals toegezegd. Drie keer herinnert en daarna via andere kanalen hen opnieuw benaderd.

TV gekocht via de webshop van Samsung. Bestellen ging gemakkelijk. Wel lukte het niet te betalen via PayPal.

Ik kon netjes een tijdslot aangeven waarop de TV geleverd zou worden.
Levering (door Dynalogic) vond ook netjes plaats in dat tijdslot. Ca een half uur voordat ze voor de deur stonden, netjes een bericht met verwachte tijdstip van aankomst en uiteindelijk waren ze één minuut eerder dan dat tijdstip.

2 keer een monitor met een defect gehad. Het bedrijf is totaal niet bereikbaar via whatsapp, wat ze wel promoten op de website. Een zeer onprofessioneel persoon aan de telefoon die vraagd of ik de driver wel goed geïnstalleerd heb, terwijl ik meerdere keren zeg dat de strepen ook in het menu te zien zijn. Ruim 1000 euro voor een monitor betaald en dit is de service die Samsung levert.

Monitor zou eerst 12 september geleverd worden, toen ineens 13 september, maar uiteindelijk toch de afgesproken datum van 12 september.

Ik bestel vaker mijn spullen bij Samsung.com, ze hebben een vriendelijke klantenservice en via de ING rentepuntenwinkel of door garantiegevallen krijg ik altijd een dikke korting waar niemand op de pricewatch onder komt. Levering de volgende dag. Garantieafhandeling bij kapotte wasmachine was helemaal top. En levering van bijvoorbeeld mijn Samsung telefoon en watch was netjes de volgende dag.

Enige wat ik irritant vind is dat Dynalogic 's avonds komt. Maar ik zit in de gelukkige positie dat ik dingen altijd op kantoor kan laten leveren. Als je dat niet hebt is dat waarschijnlijk juist een voordeel.

Garantieafhandeling van kapotte wasmachine helemaal top verlopen. Het duurde wel even door burocratie die je kunt verwachten van een internationaal bedrijf, maar ze hebben uiteindelijk super service geleverd.

Ik heb onlangs een product besteld op Samsung.com en ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben over mijn ervaring. Het bestelproces was eenvoudig en intuïtief. De website bood duidelijke informatie over het product en de leveringsopties. Wat me het meest verbaasde, was de snelheid van de levering. Mijn bestelling arriveerde eerder dan verwacht. Toen ik een vraag had over het product, nam ik contact op met de klantenservice en werd ik meteen geholpen. Ze waren vriendelijk en professioneel. Over het algemeen ben ik zeer tevreden met Samsung.com en zal ik zeker in de toekomst weer bij hen bestellen.

Wat me het meest verbaasde, was de snelheid van de levering. Ik had verwacht dat het enige tijd zou duren voordat mijn nieuwe TV arriveerde, maar tot mijn verbazing werd hij binnen de kortste keren afgeleverd. Dit is echt indrukwekkende service en getuigt van een efficiënt logistiek proces.

Ik wil mijn waardering uitspreken voor Samsung.com en hun klantenservice. Onlangs had ik een probleem met een product dat ik had besteld. Ik nam contact op met de klantenservice en ze waren ongelooflijk responsief. Ze hebben mijn probleem snel opgelost en zorgden ervoor dat ik tevreden was met de oplossing.

Bestelling was makkelijk te plaatsen en de producten zijn prima te vinden.
Het afrekenproces is ook prima en je hebt de standaard betaalmogelijkheden.

Mijn telefoon is na meerdere keren reparatie tot onrepareerbaar veklaard. En toen begon de ellende. Je hoort niets van Samsuing geen status updates niets. Elke keer dat je belt weten ze helemaal niets te vertellen behalve dat het bij de desbetreffende afdeling ligt.
Dan krijg je na 1,5 maand (nadat je zelf belt) te horen dat je restitutie is goedgekeurd en dat je binnen 12 tot 15 werkdagen het geld terugkrijgt.
Na 20 dagen maar weer gebeld en krijg ik te horen dat er iets is misgegaan en dat het bij iemand ligt die gaat over betalingen die zijn missgegaan.
Weer 3 dagen verder en nog steeds niets gehoord.
In deze hele periode is er niet een keer vanuit samsung contact op genomen, niet gebeld ,niet gemailed. Helemaal niks.
Dit serieus de slechtste ervaring die ik ooit heb gehad met een klantenservice. Als ik nog ooit samsung producten koop dan in ieder geval nooit meer in de eigen webshop van Samsung.

Bestelling was makkelijk te plaatsen op de website van Samsung. Duidelijke artikelomschrijving prijzen en levertijden.

Levertijd was zoals belooft op de website en vermeld op de orderbevestiging. Eén van de artikelen zou later verzonden worden vanwege geen voorraad. Tot mijn verrassing werd dat artikel zelfs eerder verzonden dan de hoofdbestelling.

Besteld met ING punten, via de site van Samsung. De site is van Samsung, prima overzichtelijk en bestellen ging heel gemakkelijk. De telefoon was de volgende dag al binnen.

Levering iets later dan verwacht maar werd goed op hoogte gehouden door samsung.
Het betrof een pre order waarvan uitleverdatum werd verlaat wegens groot animo.

Snel geleverd op afgesproken dag/tijd (nieuw opgegeven leveringsdatum). De pre order datum werd uitgesteld wegens groot succes.

Werd op tijd op hoogte gebracht van leveringsuitstel van de geplaatste pre order en de nieuwe datum. Daarna ook van de pakketlevering aan huis.

Snelle aflevering na een vlotte bestelling. Update over het pakket zelf kon uitgebreider maar was voldoende

Besteld via de ING rentepuntenwinkel, dit scheelt altijd best veel geld. Toen de bestelling thuis werd geleverd de volgende dag was ik blij verrast, in mijn book3 zat nog een extra 500gb ssd. Deze actie had ik over het hoofd gezien.

Supersnel geleverd de eerst volgende werkdag, duidelijke track and trace en regelmatig updates via SMS.

Was in principe tevreden met de snelheid waarop ik een retour label kon aanmaken, maar meer dan een maand later heb ik nog geen geld terug. Dit terwijl de producten al lang zijn ontvangen.

2 weken gewacht op mijn watch 6 classic en vervolgens op vrijdagavond een berichtje dat deze op zaterdag geleverd wordt.

Dynalogic als vervoerder..
Een dag voor levering een berichtje dat er op zaterdag tussen 8 uur ochtends en 10 uur avonds geleverd wordt. Uiteindelijk krijg je op zaterdagochtend pas te zien in welk blok van 2 uur er geleverd wordt die je vervolgens niet meer kan wijzigen. Vervolgens verandert dit tijdstip gedurende de dag dus dag zaterdag...
Volgende keer maar weer naar de winkel.

De aanschaf van de tab S9 via het studentenportaal verliep goed maar niet geruisloos. De winkelwagen is enkel gevuld wanneer je wordt doorverwezen na het toevoegen van een product en niet bij het klikken op het winkelwagentje. Verder duurt het even voor je een bevestiging ontvangt. Maar verder verliep alles prima.

Het pakket was zelfs al drie dagen binnen voor het product officieel uit was. Zonder op dag een te pre-orderen.

Er zat een scheur in de bijbestelde schermbeschermer, alleen kon dit niet telefonisch worden opgelost en moest ik van de klantenservice langs een service center. Echter bevinden zich deze alleen maar in de randstad.

Bestellen op zich geen probleem via ICS gedeelte, daarna duurde het wel even voor er een status update verscheen.

Handig dat verzend voorkeuren nog de dag ervoor aangepast kunnen worden. De updates van exacte berzorg moment waren ook prima.

Scorekaart voor Samsung.com