Samsung.com

Gebruikers over webshop Samsung.com

Ouch... Ook ik was me even niet bewust dat zo'n grote speler er zo slecht op stond...

De website is duidelijk en het bestellen ging prima.
Met een cashback en gratis levering EN PLAATSING had ik een mooie deal gescoord.... Of toch niet?

De volgende dag stond Dynalogic (Nee hè!) voor mijn deur en werd onze nieuwe koelvries combinatie gebracht.
Na het binnen zetten vroegen ze een handtekening.
"ga je niet even plaatsen dan?"

Zal ik nog verder typen?

Ik zou graag de 100€ shoptegoed willen "winnen" om al het eten dat door deze miskleun weggegooid kon worden te vergoeden.

Daarnaast zie ik graag per omgaande een installateur tegemoet.

En tenslotte nog een extra waarschuwing aan een ieder die denkt hier een fijne ervaring te vinden. Kansloos!

Voor het eerst in mijn historie dat Dynalogic 1) berichten stuurde met voortgang die klopte, 2) op tijd was 3)het product nog heel was

Ongekend! Dikke pluim voor deze jongens.

Ai ai ai... Als je na zoveel klachten nog blijft volhouden dat het bij de klant is fout gegaan dan zou ik men toch echt willen adviseren ander werk te zoeken. Wat een talent aan die telefoon en achter dat WhatsApp.

"U heeft drempelservice gekozen"

"Nee, die keuze bestond niet eens, zie hier een screenie van het bestelproces"

"Oh.. Wat raar, heb je even een dag of wat, we gaan het uitzoeken"
En dat 4 verschillende medewerkers opnieuw uitleggen.

Schaam je diep.

Eerste en laatste bestelling online bij Samsung, 100€ shoptegoed of niet :)

Ik zie overigens nergens een inhoudelijke reactie van Samsung zelf op al deze reviews...? Jammer

Makkelijk te bestellen, makkelijk te betalen, echter de levertermijn klopt niets van, en klantenservice kon mij niet helpen.

Waardeloos!
Mijn scherm had het begeven, op zondag. Op de website van Samsung stond EXPLICIET - Voor 5.30 besteld, volgende dag in huis, ook op zondag.

Ik moest werken en had het scherm dus nodig op maandag (nachtdienst) na herhaaldelijk de klantenservice gevraagd te hebben, zou hij eerst ook echt maandag komen. Ik heb de track en trace in de gaten gehouden. Maandag nog steeds geen update. Weer klantenservice, word mij verteld " zal wel in de loop van de week zijn" Nog steeds groot probleem voor mij.... Krijg ik een kortingscode die 7 dagen geldig is..... Alles is EXACT dezelfde rpijs.... dus welke korting dan?

Geen enkele vorm van excuses, of ook maar enige vorm van empathie of willig mij te helpen het op te lossen.

Weer waardeloos, meerdere malen contact, en nooit een antwoord waar ik iets mee kon. Kortingscodes werkte ook niet, exact dezelfde prijzen, dus 0.0 korting.

Ik heb 1 dag werk moeten missen ( werk van huis) omdat de beloftes niet werden nagekomen. Het kon het support ook weinig schelen.

de bestelling was snel geregeld en de volgende dag al in de brievenbus en makkelijk te weten wanneer die kwam mett smsje van samsung zelf.

De bestellign was makkelijk te volgen via t smsje van samsung

Een aangename ervaring gehad met www.samsung.com/nl/. Ik heb hier de 28'' UHD 4K Gaming Monitor Odyssey G70A gekocht voor een zéér goede prijs (de prijs werd duidelijk getoond bij het product). Het navigeren op de website en het plaatsen van een bestelling ging erg gemakkelijk. Betalen kon met verschillende middelen waarbij ik heb gekozen voor iDeal. Ik raad www.samsung.com/nl/ aan!

De verzending werd zoals beloofd op de website, de volgende bij mij thuis afgeleverd. DHL was het postbedrijf. Ik werd duidelijk op de hoogte gehouden door Samsung en DHL over mijn pakket. Ik ben tevreden.

Op donderdagmiddag (rond 17:00) een tablet besteld van de S-serie. Op de site wordt er geadverteerd met: "Op zondag t/m vrijdag voor 22:59 besteld, volgende dag in huis.". De tablet zou dus aankomen op vrijdag.

Op vrijdagmiddag kreeg ik bericht dat de tablet zaterdag zou worden geleverd. Om 19:00 kreeg ik bericht dat de koerier om 19:30 het pakket zou afleveren. Echter bleek de koerier niet veel later voorbij te zijn gereden.
Daarna kreeg ik het bericht dat ik en ook de buren niet thuis waren geweest.
Daar klopt helemaal niks van, want ik stond er op te wachten.

Erg slechte service voor een relatief duur product.

Allereerst wordt de "voor 22:59 besteld" niet nagekomen en vervolgens wordt het product niet geleverd door de koerier. Vervolgens kan ik er nog langer op wachten.

Het bestellen op zich ging perfect en makkelijk. Het enige puntje wat ik heb is dat er aangegeven werd dat je ook met Klarna kan betalen. Ik ben lid van Klarna al vrij lang en nooit problemen gehad. Ik vind t nl altijd fijner om te betalen als je t product in handen hebt. Het is nl voorgekomen een paar keer dat t niet goed gegaan is. Maar toen ik moest aangeven hoe ik betalen wilde stond Klarna er dus niet tussen. Dat is een min puntje als je t aangeeft doe t dan ook

Perfect bezorgd ik had alleen als gewenste datum 9 Juni opgegeven en dat werd goedgekeurd zeg maar. Ik kreeg te zien dat ik t 9 juni bezorgd kreeg. Krijg dus op 9 juni een mail met daarin dat t 10 juni bezorgd werd. 1 dag later is natuurlijk geen ramp. Maar wederom iets beloven wat niet uitgevoerd werd. Slordig

Overzichtelijk, bestelling plaatsen gaat makkelijk. Minpunt: Geen mogelijkheid voor betaling achteraf. Gezien het drama van de levering, zou dit een goede manier zijn om Samsung te motiveren hun communicatie en logistiek op orde te krijgen.

Wasmachine is op tijd geleverd, maar niet zoals afgesproken geplaatst en geïnstalleerd. Bezorgers kwamen gehaast aan de deur en zeiden dat ze alleen drempelservice doen, terwijl ik specifiek bij Samsung heb besteld inclusief plaatsen op zolder en installeren. Nadat de bezorgers weg waren heb ik totaal 4x contact gehad met Samsung en 2x met hun logistieke partner Dynalogic. Uren mee bezig geweest, maar niemand kan helpen en iedereen wijst de vinger naar de andere partij. Zie verhaal over klantenservice. De wasmachine blokkeert nu al twee dagen mijn gang. Samsung geeft aan nog 2-3 werkdagen (bovenop de leverdag waarop het fout is gegaan) nodig te hebben om een telefoontje te plegen naar hun logistieke partner Dynalogic. 1 telefoontje! Belachelijk. Daarna moet Dynalogic nog mensen gaan inplannen om weer langs te komen, dus dat gaat ook een of meerdere dagen duren. Dat betekent voor mij dat ik dus een week lang (er zit nog een weekend tussen) met een wasmachine in de gang zit opgescheept, omdat Samsung 2-3 werkdagen de tijd nodig hebben om een telefoontje te plegen naar Dynalogic. Onacceptabel! Een bedrijf als Samsung zou dit soort problemen de volgende dag opgelost moeten hebben. Dit wekt de indruk dat jullie klanten je niks boeien, omdat jullie toch al betaald zijn. Ik weet zeker dat het sneller opgelost was als wij, jullie klanten, pas zouden betalen bij correcte levering. Schandelijk!

Allereerst twee pluspuntjes: klantenservice was makkelijk bereikbaar en bleef vriendelijk, ondanks dat ik (door deze hopeloze situatie) best boos ben geworden.

Direct na levering (7-6 13:58u) bel ik de klantenservice op en leg ik uit dat er iets mis is gegaan met de levering en dat de wasmachine niet geplaatst en geïnstalleerd is zoals ik heb besteld. Klantenservice bevestigd dat ik inderdaad inclusief plaatsing en installatie heb besteld en deed nog de opmerking dat Samsung dat dat eigenlijk standaard is bij hen. Blijkbaar is dat niet zo voor hun logistieke partner Dynalogic. Ze zou een ticket aanmaken om het te herstellen. Ik vraag wanneer dat gaat gebeuren, maar dat kon ze me niet vertellen. Ik zeg dat ik daar graag zsm over terug gebeld wil worden, omdat het apparaat behoorlijk in de weg staat. Klantenservice zegt dat ze me zsm terugbellen zodra ze iets weten.

Twee en een half uur later heb ik nog niks gehoord van Samsung, dus ik bel voor een update (7-6 16:41u). Ze kunnen me nog steeds niets vertellen en herhalen dat er een ticket is aangemaakt. Ik geef aan dat ik graag wil weten waar ik aan toe ben, dus dat ik echt vandaag nog daarover gebeld wil worden. Klantenservice gaat akkoord.

‘s avonds vind ik het nummer van de klantenservice van Dynalogic, dus ik besluit hen op te bellen (7-6 20:24u). Zij proberen me eerst wijs te maken dat ik toch echt drempelservice heb besteld, maar toen ik aangaf dat dat niet zo is en dat ik dat heb laten bevestigen door Samsung zei hij dat dat blijkbaar noet goed is doorgekomen bij hen. Ik vraag wanneer zij deze fout kunnen komen herstellen, maar Dynalogic geeft aan niets te kunnen doen zonder dat Samsung hen daar opdracht voor geeft. Ik vraag hen wat Samsung dan moet doen om de opdracht te geven en hij verteld me dat het simpelweg gaat om een belletje naar hun afdeling Business Support en dat ze dan een afspraakje inplannen om de wasmachine alsnog te plaatsen en te installeren.

Met die informatie bel ik mog een keer met Samsung (7-6 20:28u). Ik leg voor de derde keer de situatie uit en geef aan dat ik met Dynalogic heb gesproken en dat zij dus alleen Business Support van Dynalogic even moeten bellen zodat het opgelost kan worden. De klantenservice zegt dat ze dat weet, maar dat die afdeling van Dynalogic alleen tussen 9-5 bereikbaar is, dus dat het nu niet meer kan. Mind you, mijn eerste gesprek met de klantenservice was om 13:58u! Gefrustreerd dat het om iets simpels gaat wat allang gedaan had kunnen zijn, kan ik niet anders dan wachten tot de volgende dag. Wel geef ik aan dat ik de volgende dag een datum verwacht waarop ze hun fout komen herstellen. De klantenservice ging akkoord.

De volgende dag ben ik nog steeds niet gebeld, dus ik bel Samsung nogmaals op (8-6 10:38u) en vraag of er al een update is, want de wasmachine staat al een dag mijn gang te blokkeren. Deze keer zegt de telefoniste dat er een ticket is aangemaakt voor het contact opnemen met Dynalogic en dat die binnen 2-3 werkdagen behandeld zal worden. Dat is een totaal andere situatie dan mij de eerste 3x aan de telefoon is gezegd. Nu wordt ik dus boos, want het is rond uit belachelijk dat voor het plegen van een simpel telefoontje 2-3 werkdagen overheen moeten gaan. Ik probeer de klantenservice uit te leggen wat de impact hiervan is op mij en dat dit proces dus onacceptabel is. De telefoniste houd zich aan haar script en probeert mij zo ver te krijgen om op te hangen. “Heeft u nog andere vragen?” Nee, maar ik ben niet eens geholpen met mijn eerste vraag en ik ben al helemaal niet blij met jullie reactie dat het dus blijkbaar nog dagen gaat duren voordat jullie überhaupt het initiatief nemen om jullie fout te herstellen. Hoe vaak ik ook de telefoniste in mijn schoenen probeer te laten verplaatsen, ze blijft me de standaard “ja meneer, dat is vervelend voor u.” geven. Geen schijntje medeleven, walgelijk! “Ik kan geen ijzer met handen breken, meneer.” Het gaat om 1 telefoontje en dan ben ik geholpen, maar nee! Dat is te veel gevraagd.

Uiteindelijk geef ik het op en probeer ik het nog eens bij Dynalogic (8-6 10:46u), hoewel ik hun proces en verrekening best begrijp (ik ben ook een logisticus) dat zij ook echt niks kunnen doen zonder de fiat van Samsung. Het is immers hun fout en zonder opdacht krijgen zij niet betaald. Zoals verwacht kom ik daar ook niet verder. De wasmachine staat inmiddels dus al 2 dagen de gang te blokkeren en ik vrees dat dit op zn vroegst volgende week pas ergens opgelost gaat worden. Ik vind het schandelijk hoe Samsung met hun klanten omgaan. Het geld is al binnen dus dit heeft blijkbaar geen prioriteit meer. Schaam je!

Nieuwe order moeten plaatsen voor nieuwe leverdatum oude annuleren, na veel contact via klantenservice. Dynalogic kan niet nieuwe datum gelijk in plannen verloopt via back office. Mogelijk heeft een manager of personeel geestelijke problemen.

Verkeerd product geleverd op derde bezorgdatum afspraak DYNALOGIC. Mogelijk heeft personeel of een manager geestelijke problemen.

Samsung Whatsapp is voor spek en bonen noteren niks in systeem. Mogelijk geestelijke problemen.

netjes ingepakt, verzonden en ontvangen. En het belangrijkste: het product doet wat het doen moet.

Ik was niet thuis, ze kwamen gewoon nog een keer.

Via ING portal mijn soundbar hier besteld. Vijftig euro goedkoper dan bij de rest en ik hield al een paar maanden de prijzen in de gaten. Makkelijk te bestellen en veel betaalmogelijkheden en bezorgmogelijkheden (gratis). Niks mis mee.

Gekozen voor aflevering in de avond (dynalogic) en dat was uitstekend.

Easy to shop at and got a discount that made it 100 euros cheaper than at any other shop. Extremely easy

Said next day delivery and it was delivered two days after

Weinig op aan te merken. Ik maakte gebruik van een portal via de ING om bij Samsung met korting te winkelen. Alles ging vlot en was duidelijk. Pluspunten voor het kunnen selecteren van een bezorgmoment.

Een van de beste Track & Trace belevingen die ik ken. Duidelijke informatie met een specifiek tijds-vak waarin je het pakket kan verwachten. Inclusief updates via sms zodra ze er bijna zijn. Erg netjes.

Ik moest wat weten over een actie. De klantenservice via Whatsapp kon hier duidelijk antwoord op geven.

Het produkt was makkelijk te vinden. Goede uitleg voor de betaling en snelle levering. Top

Zaterdag besteld en maandag in huis. Prima dus.

En dan komt het. Er is een aanbieding bij de Samsung galaxy s22 ultra buds pro gratis en een jaar gratis verzekering. Nergens is die verzekering terug te vinden. Ik stuur een WhatsApp. Daar krijg ik te horen zodra ik iets weet hoort u het van mij. Vandaag toch maar weer zelf contact opgenomen. U moet naar een telefoonnummer bellen of emailen. Dus ik bel. Ik krijg iemand die engels spreekt aan de lijn. Daarna Nederlands zozo. Ik moest het eerste imei nummer geven. Dat kon de mevrouw niet vinden zo ook het tweede niet. Ik moest maar een email met alle gegevens naar hen sturen en dan zou ze wel kijken. Hoe moeilijk kun je het klanten maken met een gratis aanbieding. Ik heb maar van de gratis aanbieding afgezien.

was super makkelijk om het juiste product te vinden en te bestellen, de prijs was ook nog eens duidelijk vermeld

verzending en ontvangen van het product was super snel en was netjes verpakt erg blij mee

Hoe beschrijf ik het totale proces om dingen te bestellen via de samsung site? Ik heb werkelijk waar nog nooit zoveel moeite gehad om iets te bestellen online, ooit.

Dat dit anno 2022 nog bestaat... ik heb het idee dat Samsung eigenlijk liever helemaal niets direct zelf verkoopt... wat een doffe ellende..

ik ben werkelijk 4 dagen bezig geweest om 2 dingen te bestellen. 1 koelkast en 1 inductie kookplaat. Dan was er weer geen voorraad, dan was er wel voorraad maar steeds bij het daadwerkelijk betalen was er random weer 1 artikel uit je bestelling gehaald, zonder enige vermelding.

Ik betaal liever 100 euro meer via een derde partij dan ooit nog de Samsung site te gebruiken.

De updates/informatie van de bestelling was prima. Echter was er een cashback actie van Samsung waarbij een gestelde voorwaarde is dat je een foto maakt van je oude product die wordt afgevoerd... in dit geval dus via de (externe) partij van Samsung zelf. Dit had ik ook netjes gevraagd aan de 2 mannen van de bezorgdienst... maar ik denk dat ze het niet goed hadden begrepen hetzij door een taalbarrière of door de enorme haast... maar bij het maken van de foto werd 1 van de bezorgers enorm boos, ik denk dat hij snachts een portier is, zo giftig werd hij. Ik probeerde het nogmaals uit te leggen maar ze zijn daarna boos vertrokken...

Omdat ik tegen zoveel problemen aanliep met het bestellen via de website, heb ik ook een paar keer geprobeerd via de chat/whatsapp hulp te vragen.

Dikke deceptie, ik weet niet waarom Samsung deze optie heeft, maar als ze je op geen enkele manier kunnen (of willen) helpen, waarom bied je deze service dan überhaupt?

Ook leuk, vanwege de brakke site was mijn bestelling niet geregistreerd onder mijn account (wel dezelfde naw gegevens) de vraag of ze dit alsnog konden corrigeren "nee" dus ik moet geloven dat zoiets in 2022 niet mogelijk is? hoe dan.... de enige oplossing is dat je de order annuleert, of de spullen terug stuurt en het nogmaals besteld... echt hoor.... man man man.

Eenvoudige site, waarbij duidelijk wordt aangegeven welke opties er per product mogelijk zijn. Tevens supersnelle verzending binnen 24uur.
Opvallend is dat de prijs door acties lager uitvalt rechtstreeks bij Samsung dan bij de grote elektronica winkels. Chapeau voor Samsung!

snelle verzending. Binnen 24u stond de koerier met het pakket aan de deur.

Mijn Samsung Galaxy S22 in unieke kleur besteld, alleen bij Samsung beschikbaar. Dat is natuurlijk een leuk ding, naast de acties die Samsung geeft.
Helaas wel onduidelijkheid over (tijd van) verzending. 's Middags meldt klantenservice dat ze niet weten wanneer het komt, en 's avonds ineens een mail dat het de volgende dag geleverd wordt.

Galaxy A13 besteld; vlotte levering. Ontzettend teleurgesteld over het feit dat er geen adapter/stekker er bij is geleverd; wel een kabeltje maar zonder adapter heb ik daar niets aan. Koop je een smartphone maar kunt 'm niet opladen. Vandaar de waardering "voldoende"

Binnen een dag geleverd. Prima dus!

Bij de korte toelichting al gemeld: geen adapter. Hierover gebeld met klantenservice maar helaas was er niets mogelijk.

Super eenvoudig om via Samsung een apparaat te kopen. De site is heel vriendelijk mee te werken

De zending is heel goed te volgen via track en ttsce

Via de website van Samsung een nieuwe Galaxy telefoon gekocht met mooie inruil korting door inruil van een (enigszins) defecte oude telefoon.
Prima prijs-kwaliteit verhouding en binnen een paar dagen geleverd ondanks de waarschuwing dat er leveringsproblemen zijn.

De bestelde telefoon was binnen een paar dagen geleverd ondanks de waarschuwing dat er leveringsproblemen waren.

Scorekaart voor Samsung.com