Samsung.com

Gebruikers over webshop Samsung.com

Ik had een telefoon besteld en werd ook gelijk de datum van levering vermeld van zon 5 dagen en op de dag van levering kreeg ik nog een email de sochtends vroeg rond zon 8 uur hoe laat ze die dag kwamen leveren met het exacte tijdstip, in mijn geval was dat laat in de middag zo tegen vijfen. De telefoon kwam uit een buitenlands depo van Samsung. Kennelijk is er geen produkt depo van Samsung hier in Nederland waar telefoons op voorraad liggen. Het enigste min puntje vond ik dat het vijf dagen moest duren voordat ik de telefoon in huis had. De telefoon was nieuw zat in een verzegelde verpakking. Er zat helaas niet een lader bij met hoesje en scherm folie!

Klanten service heb ik nog niet mee te maken gehad omdat ik geen problemen heb ondervonden nog.

Bestellen van een steelstofzuiger op de site van Samsung ging makkelijk. Duidelijke site en het betalen was ook duidelijk.

Ik werd keurig op de hoogte gehouden en de bezorger kwam op de afgesproken tijd. Zéér representatieve bezorger.

De communicatie ging via Whatsapp. Samsung had een actie dat je bij de steelstofzuiger tijdelijk een mondstuk cadeau zou krijgen. Ik had keurig foto’s gemaakt van serienummer en de factuur en aan de actie deelgenomen. Kreeg ik een dag later per mail te horen dat producten die via de website van Samsung zijn gekocht niet meedoen met de actie!! Wel bij andere webwinkels. Ongelofelijk! Ik had de neiging om het product terug te sturen naar Samsung, geld terugkrijgen en dan het product bij Bol.com te bestellen. Maar vond het wat omslachtig. In elk geval niet klantvriendelijk van Samsung.
Overigens is het wel een fijne steelstofzuiger.

Verzending werd uitgesteld ondanks dat er op de website werd genoemd dat ik de monitor de volgende dag in huis zou hebben.
Vanwege mijn verjaardag kreeg ik goede korting waardoor het apparaat goedkoper was dan bij elke andere website.
Apparaat bevalt goed

I.v.m. mijn verjaardag een aanbod op een korting voor een nieuwe telefoon.
Vond de S25 Ultra in eerste instantie te duur nog dus via deze site bij Amazon een S24 ultra besteld, bleek grijze import en gelijk retour.

Alsnog bij Samsung de S25 ultra besteld en ik wist niet dat ik nog extra korting kreeg, en een Galaxy watch kadoo en ook de inruil is onder de maat dus mijn oude S22 op m.p. verkocht.
Ben heel tevreden met mijn nieuwe telefoon waar ik nu jaren mee vooruit kan.

De levertijd was een week en werd precies zoals vooraf aangegeven bezorgd.
Dat zou wat sneller kunnen

Via Samsung website tablet Tab S10 FE besteld, levering volgende dag beloofd, echter geen levering, link naar bestelling blijft dezelfde origineel beloofde datum aangeven, echter contact via WhatsApp leert dat het een week later wordt. Verder geen reactie meer op de vraag of dit geen bedrog is.

Zelfs het nu aanmaken van een nieuwe bestelling geeft levering volgende werkdag aan, pure misleiding

Na het antwoord van een week later via WhatsApp geen response meer van Tacha

Tot 7 september is er een promotie bij de buds 3 pro en kreeg je een duo charger cadeau, deze kwam niet in mijn winkelwagen en daarom heb ik voor het bestellen op 4 september contact opgenomen met de helpdesk van Samsung. Een medewerker gaf het advies om het artikel te bestellen en de volgende dag contact op te nemen om een voucher te ontvangen voor de duo charger. Het komt wel eens voor dat het artikel even niet op voorraad is, gaf ze aan. Dagenlang krijg ik geen reactie op mijn bericht. Inmiddels is de actie afgelopen en krijg ik een medewerker die uitlegt dat het een Belgische actie is en ik geen recht heb op het artikel. Nadat ik bewijs heb gestuurd dat het echt om een Nederlandse actie gaat en andere Nederlandse providers deelnemen, kreeg ik (na weer dagen wachten) een afwijzing omdat de website van Samsung niet meedoet aan de actie.

Op 4 september eerste contact. Verkeerd advies gekregen waardoor ik het artikel heb besteld. Op 8 september pas weer contact met een medewerker en moet ik zelf aantonen dat het om een Samsung actie gaat. Geen reactie, op 10 september een medewerker die aangeeft dat het een Belgische actie is en mijn aanvraag daarom is afgekeurd. Hierbij moet ik zelf opnieuw aantonen dat het om een Nederlandse actie gaat. Daarna weer dagenlang geen contact, totdat ik op 16 september te horen krijg dat de Samsung website zelf niet meedoet en ik helaas niet de duo charger krijg. Wat heb ik een spijt dat ik rechtstreeks bij Samsung heb besteld en niet via een provider, waar het artikel even duur was. Het is heel vervelend om in je recht te staan en tegen een muur aan te lopen. Door de onwetendheid en traagheid van de helpdesk is er ook geen mogelijkheid meer om de buds terug te sturen, omdat de actie ondertussen is afgelopen.

Ik ben wel heel blij met de buds 3 pro.

Bestellen en betalen lukken prima en vlot voor een pre-order waar ook beloofd word om de onderdelen op de release datum te shippen.
Op basis van het feit dat ik na een maand echter nog steeds niet alles ontvangen heb en alle supportkanelen waardeloos zijn geef ik algemeen ook wel een slechte beoordeling.

Samsung verkooptUltra Watch en toebehoren in Pre-order maar komt leverdatum absolut niet na. Tot op heden bepaalde delen van bestelling nog niet geleverd terwijl op de website tot op heden nog steeds staat in voorraad.

Eerste maal had ik contact met klantendienst via Whatsapp, ze vonden het ook raar dat het niet geshipped was en zagen ook op site dat het op stock was, ik moest maar even wachten tot maandag. Week later via Facebook nogmaals poging gedaan, hopeloze medewerker die me vertelde dat ik gewoon wat geduld moest hebben. Tot slot redelijk gefrustreerd de telefoon genomen in de hoop iemand aan de lijn te krijgen die met oplossing komt. Helaas ..... ook hier weer een medewerker ik zie dat er stock is maar ik kan je niet zeggen waarom het niet geshipped kan worden. Ondertussen zijn we een maand verder dan de beloofde verzendingsdatum en niemand die kan helpen.

Hele gebruiksvriendelijke website, mooie interface, professionele uitstraling en logische stappen in het aankoopproces. Ik ben blij dat ik het toestel + hoesje via samsung.com heb besteld.

Duidelijke informatie over de levering, goede communicatie en netjes verpakt met duidelijk bezorginformatie.

Voor mijn aankoop kort contact gehad via Instagram en een prettig ervaring gehad.

Ik heb Samsung een uitstekend gegeven, en dat is volledig verdiend. Het hele proces, van het kiezen van het product tot aan de betaling, verliep bijzonder soepel.

Bestellen ging moeiteloos: De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Ik kon snel vinden wat ik zocht en het toevoegen aan mijn winkelmandje was een fluitje van een cent.

Betalen was eenvoudig en veilig: Er waren meerdere betaalopties beschikbaar en het afrekenen ging zonder gedoe. Alles voelde betrouwbaar en professioneel aan.

Snelle en duidelijke communicatie: Na betaling kreeg ik direct een bevestiging en duidelijke informatie over de levering. Geen verrassingen, gewoon zoals het hoort.

Kortom, Samsung heeft het bestelproces uitstekend ingericht. Het gaf me vertrouwen en gemak, precies wat je wilt als klant. Ik zou hier zonder twijfel opnieuw bestellen!

Ook voor de levering geef ik Samsung een uitstekend. Ik had de Samsung Ring besteld voor mij en mijn vrouw, en het hele proces was verrassend goed geregeld.

Proefsetje om te passen: Eerst ontvingen we een pas-setje om de juiste ringmaat te bepalen. Dat kwam al de volgende dag binnen, super snel!

Maten doorgegeven, snelle opvolging: Na het passen hebben we direct onze maten doorgegeven. De definitieve ringen werden vervolgens ook al de dag erna geleverd. Echt indrukwekkend hoe vlot dat ging.

Zorgvuldige verpakking en duidelijke communicatie: Alles was netjes verpakt en we werden goed op de hoogte gehouden van elke stap in het proces.

Het hele traject voelde persoonlijk en efficiënt. Samsung laat zien dat ze niet alleen toptechnologie leveren, maar ook topservice.

Het bestellen via de website is eenvoudig en je wordt per mail goed op de hoogte gehouden. Het is echter wel een enorm uitzoekwerk hoe je per product de beste prijs krijgt. Membershop, partnerstore, coupons etc.

In dit geval ging mijn bestelling over de nieuwe Fold7 en hoewel ik blij ben met het toestel zou ik het bij apparaten van deze prijsklasse ten zeerste waarderen als deze wordt geleverd met een oplader en een (standaard) protective case en screenprotector bij levering. Dit stelt men in staat om het nieuwe toestel in ieder geval veilig in gebruik te nemen tot men een geschikt alternatief heeft gevonden.

De levering is prima maar bestelling wordt zonder overleg eerder geleverd dan afgesproken. Normaal ben ik hier als klant blij mee maar gezien mijn vakantie vraagt dit om extra planning omdat er dan iemand thuis moet zijn om het pakket aan te nemen. Je hebt weinig keuze om dit naar wens af te stellen.

Producten zijn wel degelijk verpakt en de bestelling is on orde.

Zorg dat je toestel niet defect raakt want dan lopen de kosten op. Care+ website werkt niet naar behoren maar men reageert wel snel. In mijn geval heeft samsung me in het verleden goed geholpen met het vervangen van mijn screenprotector op mijn fold5 maar was er na de vervanging een klein onderdeel defect aan mijn scherm. Wanneer ik hiervoor terug ging wilde ze dit niet repareren en moest ik het maar via mijn verzekering regelen. Dit vind ik ondermaats.

Na in mijn leven vele producten gekocht te hebben, heb ik besloten om bij Samsung te settelen. Ik vind dat Samsung het erg goed doet. De productrange is compleet, en de verscheiden producten integreren goed met elkaar (met andere woorden: het ecosysteem werkt erg fijn). Ik vind het bijvoorbeeld erg handig dat mijn buds automatisch verbinden met mijn verschillende apparaten. Zodra ik geluid begin af te spelen op mijn andere apparaat, wisselt hij daarnaar. Het lijkt een klein ding, maar omdat je dit anders iedere dag handmatig moet doen, tikt het toch wel aan.

Verder vind ik de support van Samsung heel degelijk. Je kunt er van op aan dat, als er iets mis je, je goed begrepen en geholpen zult worden, omdat Samsung graag haar naam goedhoudt.

Ik ben tevreden met Samsung en zal hier nog vele jaren bij blijven.

De levering was op tijd, hoewel ik liever gehad had dat deze niet voor mijn deur werd neergezet. Ik was niet thuis op het moment van bezorging, dus de optie voor een pakketautomaat, of opnieuw bezorgen, was fijn geweest bij een duur elektronisch apparaat.

Er is mij begrip en geduld getoond, en de medewerker doorliep rustig alle stappen met mij. Ik kreeg bijna het gevoel van "ga anders maar een andere klant helpen", maar deze persoon heeft het goed gedaan voor mij.

Duidelijke site met alle specs en opties, bestellen bij de bron/leverancier, maar komen de levertijd van de preorder niet na.

Ik heb specifiek voor levering op vrijdag gekozen omdat ik dan thuis zou zijn (maar ik kon ook dinsdag kiezen, dus er moest voorraad prognose zijn voor dagen eerder), maar het is pas de maandag erna geleverd. Waarom geef je de optie voor levering voor een specifieke dag, als dan niet geleverd kan worden?

Ze reageren regelmatig slecht/niet op een bericht. Als je belt, hangt de service af van de medewerker die je te spreken krijgt.

Snel, eenvoudig en het hele proces makkelijk te volgen t/m het moment van aflevering.
Goede ervaring zoals bij eerdere bestellingen !

Prima op tijd zoals afgesproken te volgen.
Komt allemaal erg professioneel over en is zeker een aanrader.

Geen klacht ingediend, wel opgevallen dat er na de early bird bestellingen nu ook meer voordelen zijn bijgekomen.

Mijn algehele ervaring is zeer positief, voornamelijk door de fantastische 'early bird' promoties bij de voorverkoop. De website was overzichtelijk en bestellen ging makkelijk. De levering was perfect, al had de klantenservice wat opstartproblemen die gelukkig wel goed zijn opgelost.

De levering was perfect op tijd. Het volgen van de zending was een van de beste die ik heb meegemaakt, met een sms 30 minuten voor aankomst met de exacte tijd. De producten waren zeer goed beschermd, al had ik voor zo'n bestelling een mooiere doos met Samsung-logo verwacht in plaats van een simpele kartonnen doos.

Ik heb gemengde gevoelens. Ik nam contact op via WhatsApp over een niet verrekende korting. Het duurde enkele dagen om een reactie te krijgen, en ik moest lang wachten na contact met een medewerker. Pas nadat ik zelf opnieuw contact opnam, werd mijn probleem direct en positief opgelost. Het eindresultaat was dus goed, maar de wachttijd was te lang.

Gloednieuw product gekocht, krijg je nog geen week later een mail met allerlei acties en gratis extra product. Flinke korting misgelopen.

Klantenservice is niet of nauwelijks bereikbaar en komt alleen maar met smoesjes en nooit een echt antwoord.

Na alle Galaxy S (Ultra) en Note telefoons sinds de S II ben ik klaar met Samsung. De 65 inch S95F OLED wordt nu een LG. Volgende telefoon en Watch worden Apple.

Tracking info van order klopt voor geen meter. 5 uur te vroeg aan de deur.

Niet bereikbaar, nutteloze reacties, na 10 dagen nog geen antwoord buiten "we wachten op antwoord van de interne afdeling".

Prima webshop/shopapp. Proces van begin tot einde duidelijk en overzichtelijk. Bestelling eenvoudig te volgen en inzichtelijk. Ik bestelde via de shopapp omdat ik eenvoudig promocodes kon stapelen voor meer voordelen. Betaling is eenvoudig en voldoende keuzes.

De levering verliep soepel en was op tijd. Dit wordt uitbesteed aan Dynalogic (telefoon) die voldoende updates sturen in het proces van verzending. Je kan zelf een dag kiezen. Tijdslot volgt later en kan je niet (zonder extra kosten) kiezen. Enige minpunt was dat de bezorger geen handtekening vroeg. Hij controleerde alleen mijn naam, door hem te noemen.

Ik was nog op zoek naar wat antwoorden op mijn vragen en kreeg deze eenvoudig via whatsapp. Tevens wist ik dat er promocodes werden gegeven en deze kreeg ik ook zeer eenvoudig.

Het product zelf, de tv, is geweldig. De beeldkwaliteit is uitstekend en het geluid is helder en vol. Ik ben dan ook heel tevreden met de tv zelf. Het was juist de ervaring rondom de levering die teleurstelde.

Teleurstellende levering, ondanks extra kosten voor tijdvak

Ik heb recent een bestelling geplaatst bij Samsung en besloot extra te betalen voor een specifiek tijdvak voor de levering, omdat ik een afspraak had in de middag. Samsung had mij verzekerd dat de levering binnen dit tijdvak zou plaatsvinden, wat voor mij geen probleem was gezien de extra kosten.

Helaas werd ik teleurgesteld. De bestelling, een tv, werd verdeeld over twee pakketten, maar ze werden niet door dezelfde vervoerder geleverd. Pakket 1 kwam wel binnen het afgesproken tijdvak, maar pakket 2 arriveerde veel later en niet binnen het beloofde tijdvak..

Wat de situatie verder verergerde, was de klantenservice. Bij meerdere contactmomenten kreeg ik te horen dat ik rustig moest afwachten, aangezien de levering vast wel zou plaatsvinden. Toen ik vroeg om compensatie of een terugbetaling, werd mij gezegd dat ik mijn geld zou terugkrijgen als de bestelling compleet geleverd zou worden. Helaas is dit nooit gebeurd.

Bij mijn laatste contact werd mij verteld dat de afspraak van Samsung was nagekomen, omdat het hoofdartikel (de tv) binnen het tijdvak was bezorgd. Dit voelde voor mij niet rechtvaardig, aangezien de bestelling uit twee pakketten bestond en één pakket niet op tijd werd geleverd.

Al met al ben ik teleurgesteld in zowel de levering als de klantondersteuning van Samsung. Ik had meer verwacht van een merk van deze grootte en kan na deze ervaring helaas niet zeggen dat ik hier in de toekomst nog een bestelling zal plaatsen.

Ik was opzoek naar een soundbar, maar kon geen keuze maken, heb telefonisch contact gehad en ze waren erg behulpzaam, vriendelijk en dachten goed met me mee. Heb nu een mooie soundbar waar ik super blij mee ben, was zoals hij aan de telefoon al aangaf super makkelijke te installeren, hij deed het meteen. Moet de functie nog uitzoeken eventueel anders instellen. Maar tip service, s'avonds besteld volgende ochtend geleverd, ook de levering werd goed gecommuniceerd. Was altijd al samsung fan en dat is nu nog meer, van telefoon tot tablet en tv tot geluidsinstallatie. En binnenkort zal er ook een koelkast en (als ze die hebben) een fornuis bij gaan komen.

Van begin tot einde goed te volgen, s'avonds besteld volgende ochtend in huis top!

Altijd vriendelijk, behulpzaam en meedenkend! Ze luisteren naar wat je verwacht van een product, en helpen je daarbij een goede keuze te maken, en niet het duurste enorm aanprijzen maar kijken naar wat je zoekt!

De levering ging smetteloos.
Alles van mijn vorige laptop kwam automatisch op mijn werkbalk, zodat ik niet alle programma's die ik gebruikte op mijn vorige laptop, apart moest achterhalen.

Toen begon de laptop erg sloom te doen. Een nieuwe app opstarten duurde een eeuwigheid.
Toen bleek dat er een redelijk aantal app's bij opstarten van de laptop automatisch opstarten en op de achtergrond actief waren. Ik heb deze allemaal gestopt en nu werkt de laptop super.

De website gaf de leverdatum en tijd aan. Hoe dichter de aflevertijd naderde, hoe nauwkeuriger de aflevertijd werd. Super!

Via de website van Samsung was de prijs behoorlijk concurrerend. Door een actie van Samsung kreeg ik er een gratis 2de accu bij. Dit was ook bij andere verkopers. Alleen is het voordeel dat deze bij aankoop via Samsung ook direct meegestuurd wordt. Ik heb de stofzuiger nu twee weken en tot nu toe bevalt deze goed. We hadden hiervoor een stofzuiger met snoer, dit is zo veel fijner. Ik dacht ook makkelijk hoog in de hoeken te kunnen schoonmaken. Dit lukt op zich wel, maar hij is toch wat zwaarder dan ik had verwacht. Wat verder leuk is, dat je ziet wat je gedaan hebt door de open opvangbak.

Levering was volgens de aangegeven planning. Dit was twee werkdagen. Dat was voor mij prima

Scorekaart voor Samsung.com