Electro World

Gebruikers over webshop Electro World

Slechte levertijd en slechte service

Koelkast hier besteld omdat de oude kapot was en deze binnen twee dagen kon leveren.
Geld overgemaakt en ik hoor niks. Na een paar dagen ga ik er maar eens achteraan bellen en krijg ik te horen dat ik diezelfde dag gebeld ga worden voor een levering afspraak. Weer hoor ik een paar dagen niks. Ik bel er weer achteraan en ik krijg te horen dat ik een dag later gebeld ga worden voor een afspraak voor de levering. Geloof je het zelf nog? En zelfs al zou het echt zo zijn dan is dat dus ruim een week later dan de beloofde levering.
Een week zonder koelkast. Bagger!

Ze doen niks Tenzij je er zelf achteraan gaat en dan beloven ze allemaal dingen die ze niet waarmaken. En vervolgens is het steeds weer aan mij om maar weer achteraan te gaan en ze denken niet mee en zoeken ook niet naar een oplossing

Uitstekende service. Offerte opgevraagd voor de levering van 5 laptops. Prijs gelijk aan andere online shops, maar nu met gratis laptoptassen. Dag later geleverd.

Scorekaart voor Electro World