Gebruikers over webshop HP Store
Review toevoegenNadat ik een laptop had aangeschaft bij de HP-store, kreeg ik drie mails met verschillende tijden dat hij bezorgd zou worden. Gelukkig kwam hij tamelijk snel en alles werkte goed... twee weken lang.
Het koelsysteem was kapot. Aangezien ik er weinig vertrouwen meer in had, heb ik mijn geld teruggevraagd. Vervolgens begon een ellendige maand vol telefoontjes naar de klantenservice. Gelukkig heb ik het uiteindelijk wel teruggekregen, maar liever zou ik jullie hiervoor behoeden.
Bezorging was sneller dan verwacht, maar de informatie over de bezorging bleek niet te kloppen.
KlantenserviceJe wordt van het ene nummer naar het andere gestuurd. Als je dan eindelijk een mens aan de telefoon hebt (na gemiddeld drie kwartier schelle wachtmuziekjes) bleek je met een verkeerde afdeling te zijn verbonden en mag je opnieuw de wachtrij in.
Verschillende keren heb ik ze aan de lijn gehad, maar 'ze geloofden dat het wel goed zou komen'. Al met al had dit drie weken eerder opgelost kunnen zijn.
Selecteren van het product en betaling ging prima. Geen klachten over. De 2 printers die we bestelden waren op voorraad en zouden de volgende dag besteld worden. Dat was dus eergisteren. Bestelling zou met DHL plaats vinden. Ik wacht nog steeds op levering.
Update: de printers zijn geleverd 2 dagen na bestelling. Heb klantenservice gesproken, DHL zou track & trace moeten versturen, heb ik niet ontvangen.
Bij het inloggen onder HPstore account zie ik al 2 dagen staan dat de levering onderweg is. Heb DHL wel langs zien rijden gisteren, maar hebben hier niks afgeleverd.
Update: Geen track & trace ontvangen van DHL. Na de klanten service gesproken te hebben, wel een nummer ontvangen en blijkt dat HPstore de printers pas de dag na bestelling hebben verstuurt, terwijl hun website aangaf dat het al via pakketdienst onderweg is.
Bij het bellen naar het klantenservice nummer wordt gevraagd het nummer van de bestelling in te tikken afgesloten met een hekje. Heb het bestelnummer voor me maar er wordt mij gemeld dat bestelnummer niet klopt. En verder kom je dan ook gewoon niet.
Update: Het bestelnummer blijkt met 4 letters te beginnen ipv 3. De vierde was een O ipv 0 vandaar dat het nummer ook niet geaccepteerd werd door het telefoonmenu. Mijn fout. Ben netjes te woord gestaan op de dag dat de printers bezorgd werden en kreeg dus een track & trace code van hun. Heb mijn beoordeling daarop verhoogd.
Helaas kan je alleen Nederlandse modellen kopen. Betere varianten die in buitenlandse HP stores te koop zijn kunnen niet worden besteld.
VerzendingBezorging was snel, maar ik moest bellen om de tracking code op te vragen (ik had deze niet per email ontvangen en staat niet op de site). Op de DHL site word alleen de dag aangegeven zonder bezorgtijd.
KlantenserviceIk heb ruim 20 minuten in de wacht gestaan bij de telefonische klantenservice voordat ik geholpen werd.
Het betalen op de website kan met ideal en is goed aangeduid. De website gaf aan dat het 5-10 werkdagen duurde voordat de laptop werd geleverd. Dit duurde uiteindelijk maar 4 dagen en werd aangepast op de HP website zonder mail notificatie. Er werd een mail gestuurd dat het product verzonden was en kreeg op de dag van levering een mail van DHL wanneer het product werd aangeboden.
Prima webwinkel. Vanaf de productpagina gemakkelijk bestellen, niet verplicht om een account aan te maken, geen verzendkosten. Product werd ook nog eens sneller geleverd dan verwacht.
VerzendingIn de bevestigingsmail werd aangegeven dat de levertijd 2 weken zou zijn, wat ik prima vond omdat het om een net aangekondigd product ging. Echter kwam er na 2 werkdagen al een mailtje dat het product aan de bezorger was overhandigd, en een dag later was het product al in huis. Boven verwachting goed dus
Website heeft een paar eigenaardigheden, bijvoorbeeld als je inlogt kan je geen enter gebruiken na je wachtwoord, maar moet je klikken. Soms kom je op een restricted pagina. Als je "orderregel annuleren" ingeeft kom je op een engelse tekst met een USA telefoonnummer. Daarnaast is de info op de site niet helemaal consistent. de algemene voorwaarden zeggen soms net wat anders dan de tekst bij klantenservice (met name over afleverproces).
Met name het gemis aan deellevering is heel vervelend, je wordt feitelijk gedwongen te annuleren wat de geschatte levertijd significant overstijgt.
lk zou hier alleen weer bestellen als het op voorraad is, dan heb je hier een prima winkel aan.
De website is op zich helder, er worden geen deelleveringen gedaan. Toch zou dat moeten als de geplande tijd bijvoorbeeld met meer dan 7 dagen wordt overschreden. Je rekent toch op de bestelling.
Op geen enkel moment had ik duidelijk zicht op de leverdatum. Het begon met een week. Elke dag dat ik keek kreeg ik een nieuwe leverdatum. De mail (17 dagen na bestelling) met de geschatte levertijd kwam maar datum niet gehaald.
Na 30 dagen uiteindelijk een deel geannuleerd, contact met de medewerkers isl snel en prima geregeld.
Eenmaal verzonden: op de aflevering (DHL) is helemaal niets af te dingen, prima.
Snel en vriendelijk geholpen.
Bestelling gedaan met leuke korting vanwege feest HP.
Vandaag was bijzonder.
1e bestelling met slatebook betaald met Visacard(=uitverkocht, geen voorraad meer is geannuleerd)
2e bestelling met slatebook betaald met Ideal(10 min. later besteld, word vandaag geleverd)
Wou zoals eerder gezegd toch ook even kwijt dat de levertijden die op de site staan een lading paardenpoep is. Vlak na kerst de Omen besteld, met een leuke bundelaanbieding, e-mail en alles gehad dat ie de volgende dag, zoals vermeld op de site, zou worden bezorgd. Later op de dag nog een mail waar vrolijk in stond gefeliciteerd met uw product, misschien komt ie EIND JANUARI. Ze waren gewoon op. Direct m'n bestelling geannuleerd en gelukkig dan wel redelijk snel m'n geld terug, maar de belastingaangifte en BTW afdraging waren allemaal al gedaan...... Bestel gewoon bij de vertrouwde adressen, stuk meer zekerheid.
Deze winkel kun je het beste vermijden. Na het doen van een bestelling heb ik ongeveer 1,5 maand ellende meegemaakt alvorens eindelijk mijn geld is teruggestort. Het begon al met het telaat leveren van het product. HP beloofd binnen twee werkdagen, maar levert uiteindelijk pas 14 dagen later! Vervolgens krijg je geen nieuw product maar een opgeknapte laptop.
VerzendingPuur webwinkel terreur in z'n ergste vorm. HP belooft te leveren in 2 werkdagen, maar levert uiteindelijk pas in 14 werkdagen. Het product lijkt als nieuw maar is opgeknapt. webwinkel kunt u het beste vermijden!
KlantenserviceAlleen maar loze beloftes. Ik heb uiteindelijk door de onduidelijkheid en loze beloftes 3 vrije dagen verloren omdat hp mij verplicht thuis liet wachten op een pakket dat geleverd en later opgehaald zou worden, maar uiteindelijk na een hele dag wachten komt er dan niemand opdagen!