HP Store

Gebruikers over webshop HP Store

Goede aanbiedingen van HyperX gaming accessoires, en daar bovenop hebben ze nog kortingscodes met 50 euro korting. Zo heb ik voor een habbekrats een headset, toetsenbord en muis gekocht. Alles binnen 24 uur thuisbezorgd.

Gistermiddag besteld en vanochtend al in huis, uitstekende snelle service.

Bestelproces loopt vast bij de MFA voor creditcardbetalingen. Hierom klanten service gebeld die weinig intrensieke motivatie hadden. Uiteindelijk gekozen voor een iDeal betaling welke wel werkte, maar ook hier zaten fouten in na het betalen was de verwijzing niet goed en kreeg ik een ERR_FAILED in Chrome.

Openingstijden van de klantenservice zijn niet ruim. Klantenservice geeft enkel aan: probeer het maar in incognito, wat ook niet gewerkt heeft.

Reparatie mislukt, vandaag is getracht mijn toetsenbordprobleem van mijn laptop te repareren, sinds enige weken hinderlijke tik in mijn spatiebalk bij aanraken .Overige toetsen zachte aanslag en geen tikkend geluid. Reparatie door vervanging toetsenbord op mijn thuisadres. Dit is netjes uitgevoerd maar niet opgelost!!!! Antwoord toetsenbord maar laten inwerken???? Ongeveer 100 keer spatiebalk geprobeerd, geluid blijft. Moest maar contact opnemen met de leverancier, rechtstreeks gekocht bij HP. Apparaat wordt maar 1 maal op locatie hersteld , opsturen kan, ongeveer 3 weken kwijt!!!! wordt opgestuurd naar HONGARIJE wat waardeloos. Ik kan niet zonder mijn laptop komen niet met een de oplossing om alsnog voor de tweede keer een monteur te sturen. Kunnen zich niet inleven wat de gevolgen zijn door geen gereedschap meer te hebben, slecht bedrijf!!!! En zo wordt de klant onbeholpen achter gelaten , ondanks laptop van € 1400,- Mijn advies niet kopen bij dit bedrijf want aftersale is beperkt.
Reparatie 5133747262 ONST-211743
Datum van ervaring: 25 november 2024

slecht , als laptop voor 3 weken naar Hongarije moet

Laptop 3 weken kwijt Geen extra service bezoek voor 2de reparatie aan huis

Het is dat ik er één ster voor oet geven, maar zelfs dat zijn ze niet waard. Wat een beschamende situatie daar bij HP Store Nederland! Zakelijk twee printers (met on-site 3 jaar garantie (om van het printer gedoe af te zijn)) besteld. Maar printers worden niet geleverd, excuusjes dat de site niet goed werkte en voorraad in het magazijn niet goed zichtbaar is intern bij HP enz. En ze kunnen ook niet aangeven wanneer dan wel. Daarop de bestelling geannuleerd en nu zitten we na hoeveel belletjes en e-mails inmiddels al weer bijna een maand te wachten op de terugbetaling. Advies: KOOP HIER NIET!

Tot twee maal toe de verbinding verbroken met telefonisch contact. Via mail duurt het allemaal erg lang.

2 jaar garantie op de laptop en gratis moederbord vervangen toen de laptop er na 1,5 jaar niet meer wilde opstarten.

De levering was snel en goed verpakt. Zondag 27/11/2022 de bestelling gedaan en woensdag 30/11/2022 stond DHL voor de deur met de laptop bundel.

In deze review wil ik de nadruk leggen op de garantie gegeven door HP en de HP online winkel. HP en de HP online winkel gaven bij aankoop van mijn Pavilion laptop op 30/11/2022 2 jaar garantie. Toen mijn laptop na 1,5 jaar vastliep bij zware taken hoopte ik dat de laptop het van zelf weer beter ging doen na software updates, maar op een dag wilde de laptop niet meer op starten. Ik heb via de chat functie van de support desk een verzoek ingediend en HP liet UPS de laptop ophalen. UPS nam een doos mee en 8 dagen later werd de laptop terug gebracht. Er zijn geen kosten in rekening gebracht voor het vervangen van het moederbord. Ik moest wel alles opnieuw installeren en in stellen, dus dat kostte wel een paar uur. (Weer een reminder dat je Bitlocker moet gebruiken om te voorkomen dat HP en andere bij de data kunnen als ze je laptop hebben en om data op een andere plek, zoals OneDrive, op te slaan mocht de hele SSD worden gewist / vervangen.)
Het enige minpuntje is dat de chat van de support medewerker vertaald wordt naar het Nederlands, waardoor het af en toe nauwelijks leesbaar is.

Het bestellen en leveren van de laptop gaat goed maar daar houdt het ook op. Na ongeveer 2 maanden mijn laptop te hebben ondervond ik een probleem met het beeldscherm. Bij sommige kleuren kwam er een verticale lijn in het scherm. Viel niet echt op dus heb hem gebruikt tot de zomer vakantie. Op 8 augustus heb ik gebeld met HP over het probleem en is er gekozen voor een reparatie aan huis. Op 22 augustus kwam eindelijk iemand langs om hem te repareren. Aan het einde van de reparatie bleek er een ander defect in het scherm te zitten. Nu kreeg ik horizontale lijnen in het scherm. Na nog 1 reparatie aan huis en 1 bij het reparatie centrum in Nederland was het nog niet weg. Dus nog een thuis reparatie ingepland. Deze komt niet door bij hun reparatie partner waardoor ik weer 3 weken kwijt ben aan alleen maar heen en weer bellen. Daarna is de laptop opgestuurd naar het service centrum in Hongarije. Deze heb ik gisteren terug gekregen. Het scherm doet het weer, maar er zit nu iets los in de laptop en 1 schroef viel uit de laptop tijdens het uitpakken.
TLDR: vermijdt deze winkel ten alle tijden als je jezelf geen migraine wilt bezorgen.

Verzending was voor mij top. De laptop is op zondag besteld en dinsdag stond DHL al voor mijn deur.

In het begin zeer aardig. Hielpen goed om het probleem proberen op te lossen. Maar na de 3e reparatie was het drama. Reparaties die bij HP wel gepland staan, maar niet bij hun reparateur, probleem wordt niet geëscaleerd, mag blijkbaar ook niet met een manager praten en als ik mijn geld terug wil moet een engineer eerst zeggen dat het apparaat niet gerepareerd kan worden. Om het nog beter te maken wilt het bedrijf wat zorgt voor de reparaties aan huis nu de leen laptop terug omdat ze die nodig hebben. Waardeloos bedrijf.

Vorig jaar een HP Zbook studio G9 gekocht. Ik kan iedereen vertellen dat dit de grootste en duurste stapel stront is.

- Kan niet in de auto worden opgeladen
- Batterij is binnen enkele seconden leeg
- Nutteloze Bang & Olufsen speakers
- Geen keypad???
- HP beveiliging is waardeloos

Ik heb hem voor ongeveer 4,5K euro gekocht, maar ik zou niemand aanraden om hem te kopen.

Mijn oude laptop die op elke hoek kapot is, werkt beter dan deze stapel stront.

Absoluut niet blij en ik wil bijna aan HP vertellen dat het oplichterij is wat betreft hoeveel geld het kost!

Koop het niet!!

HP Omen 27K monitor besteld + voor de gemoedsrust de 3 jaar pickup & return garantie van een HP Care Pack (die overigens ook maar 5 euro per jaar kost). Deze werd keurig een dag later geleverd.
Meteen geïnstalleerd volgens instructies en dik tevreden mee.

Overigens al eerder zonder problemen een laptop bij de HP Store besteld.

De monitor is verzonden in eigen doos, maar deze biedt voldoende bescherming. Bezorging via DHL verliep vlekkeloos, eigenlijk zoals altijd.

Bestelling geplaatst, en ik kom er na 3 welken achter dat de bestelling is geannuleerd, zónder dat ik dáár een mail over zie. En ondertussen me wel helemaal suf spammen over de 'voordelen' van hun businessclub. Verkeerde prioriteiten.

Het bovenstaande gemeld bij de klantenservice "Tja dan hadden we opdat moment een systeem probleempje het spijt me". Pas als ik zeg dat het proces dan niet op orde is, zegt men 'óh ik zal het doorgeven' (geloof ik overigens ook niks van)

Laptop besteld via de HP online store. Bestelproces was gemakkelijk en verliep probleemloos. Aangezien de bestelling op Goede Vrijdag was gedaan duurde het tot na Pasen voordat ik bericht kreeg van HP dan de laptop onderweg zou zijn. Op zich allemaal normaal.

Vanaf toen begon de slechte film. Inderdaad "onderweg zou zijn" want het track en trace nummer van DHL werkte nog niet.
In het begin dacht ik nog dat de status op de DHL website wel snel ge-update zou worden maar er veranderde niks. Status bleef "We hebben geen zending gevonden" met andere woorden DHL had de laptop blijkbaar nog niet ontvangen. Ergens was het fout gegaan tussen HP en DHL. Laptop is nooit geleverd dus.

Na diverse telefoontjes en emails met HP support ontving ik tot mijn grote verbazing het verzoek om aangifte te gaan doen bij de politie?????
Aangifte doen over iets wat ik nooit ontvangen heb?
Ook werd mij verteld dat er een onderzoek gestart ging worden wat wel 30 dagen kon duren. Tot die tijd kunnen ze geen nieuwe laptop sturen of een terugbetaling doen.

Wat heb ik als klant te maken met de problemen tussen HP en DHL? De HP support desk kon naar eigen zeggen niks voor mij doen. Mijn verzoek om een snelle oplossing wordt genegeerd. Medewerkers "snappen" het maar kunnen niks doen. Onbegrijpelijk voor een gerenommeerd bedrijf al HP dat ze er dit soort customer service op na houden.

Laptop is kwijt geraakt tussen HP en DHL dus nooit geleverd. Track en Trace nummer bij DHL geeft aan: "We hebben geen zending gevonden"

Klantenservice medewerkers "snappen" het probleem zeggen ze maar luisteren niet naar het echte probleem laat staan dat ze met een oplossing komen.

Zakelijk een laptop besteld met volgende dag levering op 21-02.

Bleek wat mis te zijn want dhl gaf aan "address unknown or incorrect'''

Contact opgenomen met DHL, adres geverifieerd, in orde en zij zagen geen problemen.

Contact opgenomen met HP store. Zou aan DHL doorgegeven worden dat het opnieuw uit het pakketpunt verzonden moest worden.

Toen begon de ellende.

Herlevering faalde wederom met dezelfde tekst. Kan gebeuren natuurlijk, dan hoop je op een vlotte afhandeling, temeer omdat het een zakelijke aankoop is. Bijvoorbeeld dat HP store met DHL contact opneemt en het regelt, of het pakket laat terugsturen en tegelijkertijd een nieuw pakket uitstuurt.

Helaas liep ik daar tegen een muur op. Het is een enorm lang verhaal, uiteindelijk hebben ze 6x geprobeerd het originele pakket uit te laten zenden.

"The definition of insanity is doing the same thing over and over again and expecting a different result."

Uiteindelijk mijn bestelling geannuleerd. Zou een bevestiging krijgen. Niet gehad.

Tot slot kreeg ik een survey "hoe blij bent u met uw HP aankoop". Terwijl deze zich nog in limbo bevond. Daar lage cijfers gegeven, toen werd er contact opgenomen en kon ik EINDELIJK mijn bestelling annuleren.

Uiteindelijk 19 maart mijn geld teruggehad.

Score: ca. 10x gebeld, 5x gemaild, geen oplossing.

Foutje maken mag, maar dit hele gedoe duurde de span van bijna 4 weken. Op mijn vraag of ze niet via DHL het oude pakket konden terugsturen en tegelijkertijd een nieuw pakket naar mij, ivm dat ik de laptop echt nodig had, werd gezegd dat het besproken zou worden.

Ondertussen een Lenovo besteld, die was de volgende dag in huis.

Heb altijd HP laptops gehad maar dit kan echt niet. Het niet meedenken met de klant, van kastje naar muur sturen ("wij kunnen er ook niets aan doen dat DHL het niet kan bezorgen"), geen oplossing bieden en 6x hetzelfde proberen ondanks dat ik had aangegeven dat DHL aangaf dat het adres niet het probleem was... klaar mee.

Met de klantenservice kwam ik geen stap verder. Het werd geescaleerd naar een manager. Oke, en wat gaat die doen? Binnen 48u reageren. Niet gebeurd. Weer gebeld, kreeg ik te horen dat doordat ik contact had opgenomen en ze de case hadden geopend het weer onderop de stapel van de manager terechtgekomen was.

Ik kan inmiddels nog steeds het HP store wachtmuziekje neurien. Leuk!!

Enigszins huiverig om hier te bestellen vanwege de matige reviews. Maar toch gedaan, en dit ging vlot en zonder enige problemen.

Artikel was degelijk verpakt en zelfs DHL liet geen steken vallen. Geen klachten op dit gebied.

Ik had eerst mijn nieuwe laptop besteld en checkte daarna pas alle reviews op Tweakers. Dat was even schrikken...

Gelukkig is mijn bestelling eigenlijk vlekkeloos verlopen. Enige kanttekening is dat hun website met de statusupdates wat verwarrend was in mijn geval. Toen ik telefonisch contact opnam met de helpdesk werd ik zeer snel geholpen en voorzien van een duidelijk antwoord.

Uiteindelijk heb ik de laptop zelfs een dag eerder gekregen dan verwacht.

Product was deugdelijk verpakt. Eigenlijk wat je mag verwachten bij de levering van een laptop. Maar niet opvallend beter dan anders.

Klantenservice was snel te bereiken. Ze gaven mij snel duidelijkheid en dat maakte mij een tevreden klant.

Als ik een produkt koop is de klantondersteuning een belangrijk onderdeel ervan, ik moet op het produkt én het bedrijf kunnen vertrouwen. In mijn geval ging het mis met de aankoop van een laptop en scherm. Beide kwamen met enige vertraging. Alleen bleek het scherm een DOA. Normaal gesproken krijg je dan na één belletje of mailtje een retourlabel. Niet bij de HPstore.
Dus alles bij elkaar 60 minuten in de wacht gestaan, van het kastje naar de muur gestuurd en ná 10 dagen nog steeds geen oplossing. Gelukkig heeft het probleem betrekking op het scherm en niet op de (dure) laptop anders was ik helemaal de Sjaak geweest. Waarschijnlijk wordt de HPstore ergens door een ZZPér in een bedrijfsverzamelgebouw gerund anders kan ik het niet verklaren.

De bestelling van twee artikelen verliep via DHL, de doos van de laptop was opengescheurd en het scherm kwam pas een dag later. Maar niet onoverkomelijk. Alleen zou de site van DHL wel een update kunnen gebruiken.

Ik denk dat er hier geen sprake is van "klantenservice". Hoogstens van een paar aardige mensen die onderling niet communiceren en het leuk vinden om de hete aardappel over de schutting te gooien. De chat-voorziening is trouwens helemaal een ramp, mogelijk opgezet door een ITér die zelf nooit iets kocht. En dat geldt ook voor de webstie van HP.com. Ik zou me doodschamen:(

Laptophoezen besteld op de site.
Helaas kloppen de afmetingen die op de site staan niet, waardoor mijn laptop er niet in past (de laptophoes is vele malen kleiner dan aangegeven).

Meerdere malen contact gezocht met HP, onder aan de streep is de reactie "pech gehad".

Terwijl HP niet een deugdelijk product levert, zit jij zelf met het probleem dat zij wel jouw geld hebben, maar jij niet het juiste product hebt.

Gelukkig ging het om een relatief laag bedrag, maar het blijft absoluut onacceptabel dat HP niet simpelweg het juiste product wilt leveren.

Ik overweeg sterk om puur uit principe vervolgstappen te nemen richting het ACM, en een civiele zaak... Helaas kost dat ook belachelijk veel tijd voor een relatief laag bedrag.

Ik snap zo wel hoe HP haar winst over de ruggen van hun klanten behaald.

Inmiddels circa 6x over een weer gemailed. Iedere keer krijg je hetzelfde antwoord "we hebben overlegd met onze manager, je mag niet retourneren".

Terwijl dat niet eens een antwoord is op de vraag "ik heb niet het juiste product ontvangen, hoe lossen we het op".

Het lijkt mij dat ze toch gewoon de mail kunnen lezen, kunnen zien dat ze een foutje gemaakt hebben, en het oplossen?

Maar nee, daar doet HP niet aan....

De bestelling is nog van november, maar HP doet er ook steeds lang over om te reageren....

Zeer slechte en trage communicatie. Niet meer van deze tijd.

Bestellen gaat super makkelijk, daar totaal geen problemen.
Betalen ook geen problemen.
Maar dan begint het.

Besteld op een zondag middag.
Zeer onduidelijke communicatie over wanneer het product geleverd gaat worden.
Online, in je gemaakte account is; naast je bestelling niets terug te vinden over levertijd.
In de eerste mail (op dinsdag) stond dat het product niet meer leverbaar was.
2 dagen later een mail (donderdag) dat het product weer leverbaar was
zelfde dag een mail dat het al verzonden was.
Vrijdag was het product binnen.

In verband met een actie zou er bij de PC een cadeau zijn. Deze was niet meegeleverd.
vrijdag en maandag voor gebeld.
Woensdag ochtend een mail of ik €1,- wil betalen om het cadeau te laten verzenden. dat maar gedaan...
Donderdag middag een mail, dat ze het product gingen verzenden en ik voorgaande mail van de gewenste betaling van €1,- kon negeren....

De verzending zelf is goed gegaan.
De communicatie voorafgaand aan de verzending had beter gekund.

Behulpzaam. Ik belde over niet geleverd cadeau (actie)
Maar terwijl ik aan de telefoon hang met een medewerker zegt ze, ik stuur u een mail, waarin u de gewenste kleur aan kunt geven. Ik zeg; "kan ik dat niet nu al doorgeven aan U". Medewerker; "oja, dat kan ook wel"..... beetje omslachtig.

Ik heb op 10 november 2023 oortjes van het merk HyperX Cloud MIX Buds besteld via de HP online shop.
Deze heb ik op 15 november 2023 ontvangen. Nu blijkt na connecten van de oortjes dat linkeroortje het niet doet. Daarna uren aan de oplader en diverse keren te hebben gereset gerealiseerd dat het linkeroortjes defect.
Vervolgens diezelf dag nog gebeld naar de klantenservice. In eerste instantie zou het geen probleem moeten zijn om de oortjes retour te sturenen nieuwe te ontvangen. Moest wel alleen via de technical support voor een ticket en daarna met het ticketnummer zou het moeten lukken. Vervolgens gesproken met de technical support afdeling, zij geven aan dat het om een niet HP product gaat en dus niet kunnen helpen. contact opgenomen via de HyperX die reageren niet. ze zijn alleen bereikbaar via de email : shopeurope@hyperx.com. tot op heden nog geen reactie ontvangen na meerdere emails te hebben verstuurd.

Klantenservice die kan niet helpen, de leidinggevende hebben geen contact met klanten geven ze aan en dus houdt het op

Volgens shop de volgende dag geleverd, maar 1 minuut na bestelling bevestiging met 4 dagen daarna geleverd (inclusief weekend).

In dit geval juist besteld vanwege die volgende dag levering.

In dit geval juist besteld vanwege die volgende dag levering.

Wegens mijn studie had ik een nieuw laptop nodig, een goed model gevonden, maar het bestellen bij HP was een ramp, eerst moet ik 6 uur wachten voordat de site eindelijk mijn bestelling kon verwerken.
Daardoor is het net na 19:30 (voor 19:30 besteld morgen in huis) dus dan moet ik al langer wachten. Eerst stond op dat de laptop op vooradig is maar de dag erna gelijk al niet meer en duur het 5 tot 10 dagen voordat ie weer op voorraad is.
ze maken prima laptops maar het nadeel is dt je ze meestal alleen kan krijgen bij de HP store en die maakt er een zooitje van.

Nieuwe laptop nodig, met enige spoed. Jarenlang HP Producten gehad, eigenlijk nooit anders. Dus zaterdagavond 30 september HP Laptop met toebehoren (tas, toetsenbord, muis) besteld. Op het scherm wordt aangegeven: levering 3 oktober. Order ID: SCEO37978395
Besteldatum: 2023-09-30

Bevestiging via mail ontvangen.

En dan begint de ellende. Geen inzicht in leverdatum. Uiterst traag werkende website. Nietszeggende mail, 2 dagen later, dan de bestelling is geaccepteerd (ja, hoe dan? Ik heb al betaald 😡). Geen zicht op leverdatum.

Nietszeggende status "bestelling is overgedragen aan DHL".

Dag later, geen ontwikkelingen. Uiteindelijk besloten de order te annuleren, dat gedaan, inderdaad 4 bevestigingen (voor elk onderdeel van de bestelling 1) ontvangen dat het "annuleringsverzoek is ontvangen".

Dag later, 4 oktober. Geen ontwikkelingen. Bestelling is niet verzonden maar ook geen bevestiging dat de bestelling geannuleerd is.
UPDATE:
4/10 Mail van HP gekregen dat de aflevering verstraagd is. En dat ze hun best doen om zo snel mogelijk te versturen. MAAR IK HEB TWEE DAGEN GELEDEN AL GEANNULEERD ...

UPDATE
4/10 Ik ontvang een mail dat mij hele bestelling is verzonden via DH:. Track- en Tracenummer is bij DHL niet bekend.

Dus ,,, ondanks dat ik al ruim op tijd geannuleerd heb wordt de bestelling gewoon verstuurd.

Product is niet geleverd. Maar als ik niks invul krijgt HP een drie-ster waardering voor aflevering. En dat verdienen ze niet want ze leveren niks.

Medewerker is vriendelijk maar heeft totaal geen inzicht in het bestelproces. Kan niks, ziet niks. Ligt niet aan hem maar aan het bestelsysteem.

Scorekaart voor HP Store