Gebruikers over webshop Blokker
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenOnlangs online een nieuwe tandenborstel besteld. Snel geleverd (ochtend besteld avond erna in huis). Zeker met de fysieke winkels is dit een aanrader!
VerzendingSnel geleverd (ochtend besteld avond erna in huis). Geen problemen.
AlgemeenBlokker cadeaubon. Omdat de steelstofzuiger van Dirt Devel al binnen een half jaar kapot was gegaan heb ik een Blokker cadeaubon gekregen. Online kun je nergens zien wat de waarde is.
VerzendingNadat mijn steelstofzuiger binnen een half jaar kapot was gegaan heb ik een Blokker cadeaubon van €138 gekregen. Bij de bestelling van een nieuwe steelstofzuiger is er iets mis gegaan. Geheel buiten mijn schuld. 3 Weken heb ik moeten bedelen om de kaart weer opgewaardeerd te krijgen. In tussen is mij vast beloofd dat de aanbieding geldig blijft. Nu probeer ik de bestelling weer te doen en kan ik €60 bij betalen. Ondanks dat ik met screenshots kan bewijzen wat er belooft is.
KlantenserviceZe werken langs elkaar heen. Je kunt whatsappen, bellen, of mailen ze weten allemaal van niets. Zelfs als je als bewijs screenshots van de klacht meestuurt.
AlgemeenNa wat problemen heeft de blokker uiteindelijk alles netjes opgelost.
Het heeft even geduurd maar ik ben blij dat het allemaal goed is gekomen.
Ik durf weer te shoppen bij de blokker!
AlgemeenZit toch in mijn kop.. je besteld iets bij Blokker.. je weet wel, die oude vertrouwde winkel om de hoek, en dan haal je het af op je eigen moment. Die tijd is voorbij, ook zij werken met derde-partijen.. ze zijn afhankelijk van tijdige levering (is niet altijd op orde) van die derde-partijen. Zal 'ongetwijfeld' aan mij liggen maar als ik op zoek ga naar een waterkoker bij de Blokker dan verwacht ik die op z'n minst de volgende dag bij de Blokker in onze gemeente op te kunnen halen de volgende dag.. niet 3 of 4 dagen later oid.. Ze concurreren direct met de Bol of Mediamarkt etc.. maar vrees dat ze het niet gaan redden. Te weinig in voorraad.
Als ik voor een product de Blokker in loop.. hebben ze het niet (moet besteld), nou laat maar dan, ga ik wel naar een ander.
AlgemeenDat Blokker in zee gaan met bedrijven die rotzooi verkopen zoals The-Retro-Family is een slechte ontwikkeling voor Blokker.
VerzendingGeleverd zoals af gesproken.
KlantenserviceSchuiven het probleem naar hun oplichter partner The-Retro-Family. Die vervolgens niet op mijn mail reageren.
Algemeen4-5-2020 Brabantia strijkplank besteld (voor moederdag), is op voorraad en 3-5 werkdagen bezorgen via PostNL of 1-2 werkdagen bij aflevering bij een lokale Blokker, gekozen voor de laatste gedaan om het op tijd te in huis te hebben omdat het dan niet via PostNL gaat (dacht ik).
7-5-2020: Zelf langsgegaan bij de lokale Blokker, lag het nog bij hun leverancier (dus niet op voorraad...) en zou met PostNL verstuurd worden... lekker handig, net iets wat ik dus niet wilde vanwege de vertraging bij PostNL!
9-5-2020 klantenservice, Totaal geen oplossing want het is nog niet verstuurd?!
Wordt pas ergens volgende week verstuurd? Ze hebben geen idee wanneer want het is nog niet verstuurd 5 dagen na de bestelling
Klantenservice~20 minuten in de wacht gestaan
Volledig nutteloos omdat ze aangeven dat er overal vertraging is want het ligt nog steeds in het distrubutie centrum voor verzending met PostNL. Alsof PostNL daar niet dagelijks langskomt...
Ze gaf ook aan dat de site alleen 3-5 werkdagen levertijd aanbied, ook al kijk ik via een andere browser en er staan nog steeds dat het 1-2 werkdagen duurt naar een Blokker vestiging. Ze kan het niet vinden, maar wil ook niet kijken heb ik het gevoel...
De site geeft nu zelfs aan dat het morgen (zondag) om 11:00 bij dezelfde vestiging kan worden opgehaald?! Onmogelijk want ze hebben hem niet op voorraad (zelf gecontroleerd). En daarbij zijn ze morgen (zondag) niet open!
Slechte zaak dat ze dan niet de site aanpassen want de laatste 3-4 weken zou het niet binnen 1-2 werkdagen met PostNL kunnen zijn verstuurd als ook de distributie zo vertraagd is!
Verder totaal geen empathie of enige uitleg of oplossing, vandaar: WAARDELOOS
Op deze manier, website & klantenservice ga je zeker niet meer redden
AlgemeenBestellen ging soepel en fijn dat je niet verplicht bent om een account aan te maken bij het bestellen. Betalen verliep soepel met iDeal.
VerzendingDe bestelling werd een dag eerder geleverd, maar dat was geen probleem.
De stickers met adresgegevens waren op de doos geplakt. Omdat het om een prullenbak ging, had ik hier geen grote moeite mee.
AlgemeenBesteld, netjes op de hoogte gehouden van de verwerking, verstuurd, op tijd geleverd. Kortom: gewoon uitstekend.
AlgemeenBij Blokker vorige week wat besteld (online), met de keuze voor thuisbezorgen en 1 week vooruit. Er zijn mensen die ma-vr gewoon overdag aan het werk zijn.
Dat betekend dat Blokker 1 week (4 werkdagen) de tijd heeft gehad om deze order netjes te verwerken en vandaag te bezorgen.
Pas om 16:00 een mail ontvangen: Uw order wordt Maandag 30 april overdag geleverd.
Met andere woorden: Uw gewenste bezorgdatum is het moment voor Blokker om überhaupt iets te gaan doen met de order.
Mocht je wat nodig hebben: Ga niet naar Blokker online. Zelf met 1 week vooruit lukt het ze om niet op tijd te bezorgen!
Verzending: Pas op het einde van de dag van de gewenste bezorging een mail krijgen dat het later geleverd wordt. Dit is 1 week van te voren aangegeven.
Zware misser, vermijd blokker!
Eerste online aankoop bij Blokker, diverse producten in de webshop besteld.
Laat in de avond besteld & inderdaad dezelfde dag verzonden.
Bij de winkel laten bezorgen, net zoals huisbezorging op de hoogte via T&T door PostNL, prima verlopen.
Snel te bestellen en makkelijk te vinden. levertijd ook snel.
geen poespas en geen leveringskosten te betalen.
De levertijd was goed en ook binnen de tijd. echter de chauffeur behandelde het pakketje alsof het een stuk moest. ruw en totaal geen zorg.
Gelijk opengemaakt en het was door blokker in elk geval goed verpakt.
Website is goed navigeerbaar, op enkele kleine cosmetische foutjes na.
Bestelling plaatsen en betalen ook allemaal prima. Ik kon ook gebruik maken van gratis verzending bij 24,95, dus dat is erg fijn.
Ik had zaterdag eind van de middag besteld, en in de mail stond dat de bestelling dinsdag kwam.
Tot mijn verbazing was de bestelling maandag al bij de buren afgeleverd, dus blijkbaar hadden ze hem toch nog zaterdag ingepakt. Erg vlot en netjes!
Bestelling was enkel product en kwam alsnog in een neutrale overdoos.
1 kanttekening waarom ik geen 5 sterren geef. In deze overdoos zat ook een "advertentie" envelop met o.a. aanbiedingen voor loterijen, cruises, enz. Ik weet niet hoeveel ze betaald krijgen om dit er bij te bundelen, maar ik had dan liever een paar euro betaald voor verzendkosten dan deze bende. Ik krijg altijd de kriebels van dit soort post, en dat doet voor mij enorm afbreuk aan de anders prima in orde levering.
Ik hoop ook dat het bij eenmalige aanbieding per bestelling blijft, en niet dat mijn adres op een of andere lijst komt te staan (eerlijk gezegd de voorwaarden niet op nagelezen).
Alles ok besteld via internet en gekozen voor afhalen in de winkel, moest alleen een 15 minuten voor de kassa wachten
KlantenserviceIk moest lang wachten voor de kassa
Wat ik wilde hebben was gelijk gevonden, voor 22 uur besteld morgen in huis klopte ook.
Via de webshop wilde ik een product bestellen, maar ook achteraf betalen met VVV cadeaubonnen. Helaas blijkt dat niet mogelijk te zijn, dus was ik genoodzaakt via de fysieke winkel een bestelling te plaatsen op de webshop (aangezien het een 'webshop-only' aanbieding was). Dat was echter geen probleem en werd goed geholpen door de medewerker.
VerzendingHet product zou de week erop geleverd worden op dinsdag, maar kwam op maandag al aan. Prima snelheid dus.
KlantenserviceVriendelijke geholpen door medewerker in de winkel, geen verdere opmerkingen.
Het aanbod was erg scherp afgeprijsd en dit 50% aanbod was ook duidelijk geadverteerd. De Blokker in het stadshart Zoetermeer wilde helaas niet meewerken aan de verkoop. Daardoor was ik genoodzaakt om bij een ander Blokker filiaal elders in Nederland aan te schaffen. Dit zou niet nodig moeten zijn aangezien de friteuse gewoon lokaal op voorraad was. De aanbieding was voor heel Nederland.
Snelle levering en ook een super service, na een aantal bestellingen nog steeds geen tekortkomingen.
Bestelling was makkelijk te plaatsen. Ik was niet genoodzaakt een account aan te maken, om de bestelling te plaatsen. Betalen ging makkelijk met Ideal. Na de bestelling kreeg in een nette e-mail met hierin de bevestiging van mijn bestelling. Later op de dag ontving ik een e-mail met een track-and-trace nummer.
VerzendingHet pakket was goed verpakt, ook de verzending was snel zoals beloofd.